Våra bästa år

Idag kunde jag äntligen se Våra bästa år efter jättelång tid. Även om det är den segaste serien i hela världen hade det ändå hänt rätt mycket. Belle har fått barn osv.


Marlena har visst minnesförlust. Är det nån som vet varför ?


Kan inte sluta följa det , har kollat på det i typ 11 år så det går absolut inte att bara sluta titta på det. Kommer nog alltid kolla på det hela livet haha.

Kärlek&Respekt



Kommentarer
Postat av: Linda

hon har minnesförlust efter att ramlat ner från en trappa och hamnade på sjukhus=) bara fråga mig=) ser det när jag tränar min spinning

2009-08-31 @ 19:13:33
URL: http://msjane.blogg.se/
Postat av: pubes

Hon & John skulle förnya sina äktenskapslöften & då svimmade hon vid "altaret". Roman skrek ut att alla skulle vara försiktiga för att Marlena var gravid. Alla i kyrkan antog då att det var Johns barn såklart.

Men, hon var gravid med Romans barn & berättade det för John, när hon låg nerbäddad i sängen, när dom var hemma igen, på övervåningen. John blev galen & skulle spöa Roman som befann sig på nedervåningen. Marlena skulle följa efter John för att se till att ingenting hände. Då föll hon ner för trappan & blev medvetslös. På sjukhuset vaknade hon till & hör att hon har förlorat barnet, då får hon hjärtstillestånd, men läkarna räddar henne. När hon vaknar upp igen minns hon ingenting! SPÄNNANDE!! =O =D

2009-09-01 @ 12:43:35
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

HAHAHA! Läste pubes här ovanför, nu behöver jag inte titta på serien på ett år till!! HAHA!

2009-09-01 @ 15:15:32
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: pubes

Egoinas mamma: Haha, ja jag har stenkoll! ;) haha



Ja det är skitspännande!! (Inte lika spännande som det var när Marlena var besatt av en demon, men ändå!) Ja och för att Mimi inte förtjänar Rex. Sen gick hon & fet-stötte på Shauwn. MEN DET SKA VARA BELLE & SHAUWN SÅDETSÅ! Åh. Intriger!

2009-09-01 @ 15:48:35
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: Emelie

Det är farligt beroende framkallande :)

2009-09-01 @ 16:38:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0