Jobba på fredag

Var och sa till där jag jobbade förra sommaren att jag är tillbaka från Skåne nu och jag ska börja jobba på fredag. Han sa att det är jättedåligt med personal på fredag och lördag för alla vill gå och sola och bada så jag bara "utom jag" så han bara "ja men det är jättebra" haha.

Jobbar som servitris för andra sommaren i rad nu. Det är helt klart det bästa jobbet jag har haft.
Man snackar med en massa folk och får le och låtsas att man blir tacksam när dom ger 1 krona i dricks men det hör till :D .

Som servitris slutar man klockan 23 sen ibland får man sitta i dörren till klockan 02 och kolla folks leg. Tycker bäst om det.

Det sköna är också att man är ute hela tiden typ så man slipper svettas ihjäl där inne.

Var rädd att det skulle ha blivit en massa förändringar sen förra sommaren men det hade det inte tack och lov ! Blir väldigt nervös oftast när det kommer förändringar , vet inte varför :P .

Men skönt att börja på fredag iaf och sen jobba jobba jobba hela sommaren :)

Kärlek&Respekt


Kommentarer
Postat av: ada

sv: okej :) tack för din åsikt! allt bra?

2009-07-02 @ 00:23:09
URL: http://adada.blogg.se/
Postat av: Emma

Haha, jag hatar också förändringar, så fjantigt. Om nån bytt plats på jobbet,eller om nån flyttat på mitt postfack, vad som helst jag får ryck! Saker ska va som dom alltid vart:p

2009-07-02 @ 00:50:42
URL: http://sneaaakysnake.blogg.se/
Postat av: Daniel

Kommer jag på din restaurang så lovar jag ge MAAAASSOR med dricks!!

2009-07-02 @ 01:03:43
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Linda - det handlar om helheten!

hehe jaa tzaziki tallrik är grymt mummsigt! =) ska vi följas via bloglovin..kanske? =)

2009-07-02 @ 10:00:09
URL: http://lindapyykkonen.blogg.se/
Postat av: Linda - det handlar om helheten!

oo va himla kul ifall du lagt till mig! jag har just lagt till dig iallfall! =) you make my day!



kram kram

2009-07-02 @ 10:44:37
URL: http://lindapyykkonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0