Känns som jag har sovit typ en kvart. Skju...

img_8592 (MMS)

Känns som jag har sovit typ en kvart. Skjut mig.


Kommentarer
Postat av: Linda

Kände samma sak i morse

2012-05-05 @ 14:23:17
URL: http://mafung.blogg.se/
Postat av: Pippi

Kristendomen handlar väl inte om att bestraffa!?!? Då kan du inte kristendomen. Du får skilja på gamla och nya testamentet. Dagens kristendom går efter det nya. ALLA blir förlåtna och kommer till himlen när du dör, ingen kommer till helvetet. Medans i Islams lära kommer man endast helt säkert till Paradiset om man dör i ett heligt krig.

2012-05-06 @ 20:00:22
Postat av: .-* Ayaah

- Pippi: för det första: va vet du om islam för att kunna yttra dig?

För det andra , hur logiskt är det att gå efter ngt som folk sj har hittat på utifrån vad de tycker e bra o dåligt. Var d Jesus nr2 som kom med nya testamentet? & sen måste ja ge dej ett råd , gå o lär dig mer om kristendomen , för inte fan är det alla som hamnar i paradiset..

2012-05-06 @ 23:21:18
URL: http://ilooveyou.blogg.se/
Postat av: Maria Ester <3

Pippi: "Du får skilja på gamla och nya testamentet. Dagens kristendom går efter nya". Asså, ärligt talat, hur du inte hur dumt det låter? Skillanden mellan Islam och kristendomen (en av många) är att Islam har hållt fast vid samma sak som när det skrevs för typ 1400 år sen och inte ändrats. Medans kristendomen ändrades och kom med nya testamentet för att det lät bättre. Hur sanningsenligt låter det? Ska man leva efter nya testamentet nu och sen vänta på att 3dje testamentet ska komma så man kan ändra sig och leva efter det istället?

Palla leva efter nåt som ändrar sig. Det är inte mycket bättre än alla andra påhittade sekter där man bara tar ut dom bitarna som passar en och gör om det.

2012-05-07 @ 15:36:45
URL: http://marialatina.blogg.se/
Postat av: Pippi

Hehe, Jusus finns inte ens med i första testamentet!!!

Ingenting har ändrat för det är två olika berättelser och från två helt olika tidsepok. Och ja i Biblen blir alla syndare förlåtna, det finns ett löfte om att Gud vill leva med alla människor i evigheten.

Nya testamenetet är nästan 2000 år gammalt. Och bara för att är så gammal betyder det ju inte att man måste leva på det visset men självklart att följa dom 10 budorden. Vi måste trots allt utvecklas.



Och tror det eller ej, jag är muslim. Bär dock inte slöja och ber inte. Precis som mina kristna vänner är kristna men dom ber inte dom iheller. Man måste inte be för att tro.

2012-05-07 @ 16:12:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0