Underbart

Det känns precis som gamla tider varje gång man träffar Josse :D . Våra minnen är bäst och det blir typ det enda vi pratar om varje gång vi ses som idag :D .

Som då när vi var på Rix FM Festivalen i Malmö och vi stod där vid scenen på Stortorget när dom sjöng och vi stod och dansade och hoppade och slängde med håret helt överdrivet och nördade oss och sen när dom sjöng såna lugna låtar så dansade vi så lugnt och låtsades att vi grät till låtarna så alla stod och tittade på oss och skrattade hahaha :D . Underbara tider :) . Sakna :(

Ska nog till Malmö på torsdag. Måste köpa kläder och annat.

<3


Tidig

Vaknade typ 20 i nio idag. Blev helt förvånad när jag såg vad klockan var . Men det var ändå skönt att bara ligga och kolla på tv. Kollar aldrig på tv på morgonen annars.

Vet inte vad jag ska göra idag .. Känns som en sån rastlös dag ..

När jag var i Malmö i förrgår så skulle jag till Mobila så tog jag 2:an så var jag helt inne i min mobil och höll på att skicka meddelande och massa annat så bara tittade jag ut genom fönstret efter ett tag så bara såg jag att vi var i LÄ så jag bara tänkte jaha är vi i LÄ helt plötsligt ? Jag hade kollat ut en gång tidigare och då var vi vid Södervärn och det var för längesen hehe . Så jag tänkte att jag kan åka till sista hållplatsen i LÄ och sen gå över gatan och ta bussen tillbaka men så kom jag på att det är ju samma buss som kommer på andra sidan sen för den svänger ju där i den svängen och det skulle va helt skämmigt :P så jag hoppade av nånstans i LÄ där jag typ aldrig har varit tror jag :D .

<3


Absolut

Läser den bästa boken jag har läst sen Gömda . Den handlar ungefär om samma sak . - Det ska bli ett sant nöje att döda dig - . Man gråter sig igenom den och det hugger till i hjärtat när man tänker att någon kan gå igenom så mycket och ändå få ett någorlunda nomalt liv .. Det visar än en gång vilka idioter polisen och soc är och att om man vill att nåt bra ska hända så får man fixa det själv för när det väl gäller så har man ingen mer än sig själv. Man ska inte lita på nån annan än sig själv för innerst inne så bryr ingen sig. Det är nog inte många som känner en enda person som har haft kontakt med soc som har varit nöjda med deras s.k. " hjälp " .

Så trött som jag har känt mig dom här senaste dagarna har jag aldrig känt mig innan . Skulle kunna lägga mig och somna när som helst . Har vaknat vid tolv dom senaste dagarna men det har känts som man har sovit typ en kvart  :S  .  Kanske sover för länge så det är det som gör att jag är så trött.

Som detta året har gått snabbt .. Känns som att hela året bara har åkt förbi en utan att man har märkt nåt. Det känns som inget har hänt men så kändes det förra året också och det har hänt jättemycket. 

Måste åka till Malmö nästa vecka och handla . Eller kanske ska ge affärerna här en chans ? Åker nog ändå till Malmö för där är större och inte lika många man inte vill träffa :P .

Ska nog gå och läsa min bok nu. Kommer läsa den om och om sen när jag har läst ut den ..

<3


Vår dag, våra tider :)

Sån underbar dag idag med Josse :).
Vi har bara träffats snabbt typ 3 gånger sen studenten så det var verkligen kul och det påminde verkligen om gamla tider då i gymnasiet.

Det var verkligen synd att vi splittrades sen efter studenten. Men vi  pratade om en massa saker som hände i gymnasiet :D. Den tiden var helt underbar och så mycket som hände då kommer vi nog inte uppleva igen på 10 år ens.

Man fick tillbaka den mysiga känslan som man hade under hela gymnasiet som typ idag när hon sa nåt roligt på bussen och jag började riktigt gapskratta så alla vände sig om och gamlingarna och busschauffören tittade helt irriterat och jag började skratta ännu mer så påminde det om den tiden :). Vi pratade minnen hela tiden och Josse bara "Jag kommer ihåg alltid när vi var ute så var vi alltid tvugna att stanna för att du skulle kräka. Du mådde fan alltid illa" hahaha :D.

Eller då när vi alltid kom försent bara för jag aldrig orkade skyndade mig på morgonen och Josse blev helt sur på mig och så fick bara jag skäll av läraren bara för jag smällde upp dörren och skrämde livet ur läraren och vi höll på att dö av skratt :D . Eller när vi smög på Josses dåvarande pojkvän för att se vad han gjorde när han inte var med henne och satt och gömde oss i buskarna och hade jättesvårt att låta bli att skratta när han gick förbi oss med sina kompisar. Sen sprang vi ända till där utanför den pizzerian där vi alltid hängde och gömde oss i buskarna för hennes pojkvän var där inne så ringde Josse till han för att se om han sa sanningen när hon frågade var han var men han ljög och sa att han va nån annanstans så det blev ett sånt jättebråk så jag fick ringa till han och säga hur ledsen Josse var och sånt men så var dom ovänner hela kvällen sen som vanligt hahaha .

Eller då när jag var kär i XX och det blev ett sånt bråk mellan mig och mina kompisar bara för han höll på med en massa saker dom inte gillade och jag bara sa att det är jag som har han och inte dom så det borde inte störa dom på nåt sätt och vill han hålla på med det han gör så är det upp till han . Men sen slutade vi träffas men jag tänkte på han dygnet runt i typ 2 år efter det. 

Jag glömmer aldrig den helgen när alla utom Josse och hennes pojkvän var hemma hos XX och jag berättade för henne sen på måndagen på väg till skolan vad som hade hänt mellan han och mig på lördagen och hennes reaktion hahaha :D .

Eller när Josse och ## alltid bråkade så fort dom såg på varandra . Varenda kväll och helg när vi satt på pizzerian så skulle dom bråka om typ allt och inget. Och Josse sa såna roliga saker till ## och jag satt och skrattade hela tiden för Josse lät så rolig när hon var arg.

Tänk alla gånger vi hade samtal med rektorn och kuratorn bara för vi höll på för mycket med en tjej som vi blev ovänner med så hela vår klass fick åka på klassresa bara för att vi skulle bli snällare mot henne.  Men efter det så orkade vi nog inte bry oss mer .

Jag ska skriva ner och berätta allt som hände då nån gång . Vill inte glömma nånting som hände då . Eller lite kanske hehe .

Men underbar dag idag verkligen. Vi delar nåt alldeles speciellt.

<3


Söndag

Är alltid så trött på söndagar . Skulle kunna sova bort hela dagen ..
Har ställt in min hjärna på att jag ska vakna ungefär vid 10.50 varje morgon så jag kan ligga typ en halvtimme och ändå inte komma upp så sent :D ..

Jag är helt säker på att det spökar i mitt rum . Jag vågar inte titta mot teven eller spegeln när jag ska sova för jag är rädd att nånting ska synas där och jag vet att jag inte bara inbillar mig  :P  .

Borde gå ut men det är ju typ 100 minusgrader :S .

Jag fyller 21 om bara lite mer än 2 månader och det känns som man va 15 precis :S  Men tur iaf att man ser ut som 15  :D ..

Som jag skämdes när jag va i Kävlinge hos Layal :D
Det var första gången jag var där , har bara åkt förbi när jag har åkt till Malmö men så när jag skulle åka hem hittade jag inte den biljettautomaten och jag ville inte skämma ut mig och gå runt där och leta som en turist så jag frågade en kille var den var så han bara jag vet faktiskt inte hahaha men så kollade han runt så hittade vi den så jag tryckte biljett så satte jag mig så bara såg jag att det var tåget på andra sidan som skulle mot Helsingborg så jag bara tänkte fan också jag är på fel sida så skämdes jag att gå över på andra sidan för jag såg säkert redan helt vilse ut även om jag försökte dölja det .

Men jag gick över på andra sidan så frågade jag en tjej om det tåget stannar i LA så hon bara nej jag tror inte det så jag bara nähä det var ju konstigt . Så jag gick tillbaka igen så stod det där nu att det tåget skulle mot Helsingborg men att det stannar i Teckomatorp och när jag har tagit tåget hem till LA innan så har det aldrig fortsatt mot Helsingborg och stannat i Teckomatorp så jag var tvungen att fråga samma kille igen och det var skämmigt för han va i min ålder men så sa jag till han ursäkta men jag måste fråga en sak till , detta tåget som går till Helsingborg stannar det i LA för det har aldrig åkt till Teckomatorp när jag har tagit det . Så han bara nej jag tror inte det stannar i LA men kolla på dom tabellerna . Så vi gick till tabellerna och jag bara ja jag kan inte läsa dom tabellerna så vet inte hur dom funkar . Och jag skämdes hela tiden :P . Så han kollade upp tiderna så satte vi oss igen så trodde jag att tåget skulle komma från höger så jag satt och kollade åt höger hela tiden för jag hade min mp3 som vanligt så jag skulle inte höra tåget men sen när det kom så kom det från vänster så jag bara tänkte men vänta , ligger inte LA åt andra hållet ?
Men jag gick på och jag hade tänkt fel hela tiden och helt bakvänt typ hahahahaha :D


Ajaa får gå och städa nu innan jag somnar :P

<3


Så är det

Så mysigt att det ska bli storm inatt.
Satt och tänkte på hur det var för exakt fyra år sen och hur man egentligen orkade sitta ute och frysa ihjäl varje kväll . Men man hade så mycket att göra då när man sprang rundor i området så man tänkte väl inte på det hehe .  Kommer aldrig aldrig aldrig glömma den tiden ..

Jobbigt nu när jag var sjuk med feber och så och inte orkade äta så kom tankarna lite tillbaka från då när man höll på att svälta sig och spy så fort man åt :S . Förstår inte hur jag kunde va så dum och egoistisk som höll på så i flera år utan att nån visste , och dom som visste brydde sig inte men så är det ju alltid ändå så inte mycket att göra åt .. Men förstår inte att jag inte tänkte mer på hur jag förstör för t.ex. min familj när jag håller på så.

Jag började med det i åttan och folk visste det men ingen brydde sig men jag hade nekat ändå så det spelar ingen roll men i gymnasiet när jag började omvårdnad så brydde mina kompisar verkligen sig .

Jag slutade stå med fingrarna i halsen ett tag då för det hände så mycket då så jag hann inte hålla på med det men sen den sommaren mellan tvåan och trean när jag var hemma själv i två veckor så kunde jag inte stå emot så jag började igen och jag tyckte att jag va så bra på att dölja det för jag var ju själv hela tiden och jag kunde välja om jag skulle svälta mig eller spy upp maten utan att nån var i närheten men efter några dagar så kände jag att jag inte pallar med det mer och jag berättade för mina kompisar att jag hade börjat spy igen och dom sa direkt att dom hade märkt det och att dom hade pratat om det och att dom hade tänkt prata med mig så jag blev jätteförvånad och frågade hur dom kunde veta det för jag hade ju aldrig gjort det när dom var med mig så sa dom att dom hade märkt det på mitt humör för jag hade blivit sur och jättearg för minsta lilla och va på dåligt humör hela tiden och skällde på dom för nåt jättelitet så dom hade fattat direkt . Sen dess har jag inte gjort det och jag vill inte heller ..

Dom kompisarna i gymnasiet var dom bästa och enda som brydde sig 100 % verkligen . Synd ändå att vi gled ifrån varandra i trean . Alla gick åt varsitt håll .


Träffade Layal's flicka igår :) Hon är 2 veckor nu och väääärldens sötaste . Helt mycket hår och underbar :D


Tror jag ska lägga mig tidigt idag , orkar inte sitta uppe men får se ..

<3Jag behöver . .

Jag behöver inte den som ger mig sympati , jag behöver den som ger mig empati . Jag längtar inte efter den som håller mig om nätterna , jag längtar efter den som alltid finns där . Jag drömmer inte om den kärlek som är full av uppfyllda villkor , jag drömmer om den villkorslösa . Jag saknar inte den kärlek jag en gång förlorat , jag saknar den kärlek jag aldrig fann. Jag hoppas inte hitta någon som är som jag , jag hoppas på att hitta den som kompletterar mig . Jag tror inte på en kärlek målad med vackra ord , jag tror på en kärlek full av stumma ögonblick . Jag litar inte på att personen som är menad för mig en dag bara dyker upp , jag litar på min egen förmåga att kämpa mig fram till den personen . Jag letar inte efter ett vackert förhållande som kommer vara månadsvis , jag letar efter det som varar för evigt.


image1


Vad händer ?

Känns som det inte spelar nån roll om det är helg eller vardag för alla dagarna är likadana ändå.
Måste gå ut imorgon , blir ju knäpp av att sitta här inne och glo hela tiden hehe .

Undrar hur mitt liv ser ut om ett halvår. Om jag är kvar i LA eller om jag har flyttat nånstans. Det är många man kommer sakna och några man inte kommer sakna.
Lita aldrig på alla som spelar att dom är dina s.k. vänner och säger att du kan säga vad som helst till dom för dom ljuger.

Får nog åka till Malmö nästa vecka , är inte där lika mycket nu mer . Vet inte varför jag inte är det men får åka dit nån dag nu :) .. Ändå skönt att gå där själv i sin egen lilla värld med sin mp3 hehe . Men ändå man känner sig inte så ensam för alla glor ju hela tiden så :P . Måste köpa nya hörlurar när jag åker dit för jag råkade trampa på den ena så den e helt böjd och cp nu hahaha :D .

Så svårt jag har att sova på nätterna . Somnar inte förrän runt fyra och måste tvinga mig själv att vakna vid 11 senast när nån annan är hemma så jag inte sover hela dagen . Jag ligger och vänder och vrider mig och tänker på massa saker hela tiden . Jag är aldrig trött heller när jag lägger mig . Måste tvinga mig att sova .. Därför jag inte tycker om att sova med andra för alla somnar alltid helt tidigt så ligger jag där helt vaken nästan hela natten helt pigg och rastlös och vill gå ut och gå och sånt . Ska börja lägga mig vid 22 så somnar jag runt 01 eller 02 så kommer jag va utvilad när jag vaknar sen . Men tror jag börjar lägga mig tidigt imorgon eller i övermorgon istället hehe :D ..

Ska sitta här nu ett tag innan jag ska gå och lägga mig och va vaken   :S

Sjuk

Så jobbigt att vara sjuk. Jag är typ aldrig sjuk och när jag väl blir det så känns det typ som jag är döende ..
Jag borde ligga och vila men det är så tråkigt att bara ligga i sängen . Kan inte sova på natten heller . På ett sätt tur att man ändå i vanliga fall har stora sömnproblem så känns det inte så jobbigt med det nu hehe ..
 
Backstreet Boys är tillbaka . Dom kommer allid att betyda mycket för mig . Hela mitt liv handlade ju om dom i flera år innan . Man kunde ju inte ens se mina tapeter för alla bilder på dom :D ..
Hoppas dom kommer till Sverige eller Köpenhamn . Ska springa och köpa biljetter direkt isåfall ! :)
Rätt kul om dom kommer till Stockholm för har ju bara varit där i 1 timme för 1 ½ år sen så jag såg bara tågstationen .

Har knappt ätit på två dagar så tror jag ska dricka te nu även om det e tråkigt hehe ..
Min feber har gått ner iaf så har ingen feber nu så det känns rätt skönt .

Vill gå ut . Känns tråkigt att bara sitta hemma nu . Vill till stan , där kommer va en massa folk där ikväll  :S

Men men får väl gå och göra nåt :)


RSS 2.0