Gamla bilder

Satt och kollade igenom några gamla bilder. Slog ju sönder min data för typ 1 år sen så alla bilder försvann men har några kvar.

Här är vissa :


2006.10.05 i centralen i Malmö


2008.03.21 när jag gömde mig i toan i tåget för jag hade ingen biljett


2008.03.21 - Mirre & Albulena <3


2007.04.02


2008.03.07 - Gulbahar & Jag


2008.06.06 - Jag & Mirre


2008.05.27 - Fatmire & Jag

Ja det får bli dom bilderna nu , kanske lägger in fler nån annan dag.
Varför är det så svårt att glömma gamla tider ??

Börja aldrig

Igår när jag gick och la mig hade jag inte gjort det. Det var första gången på flera veckor som jag inte gjorde det på hela dan.
Kunde inte sova för är inte van vid att va det så låg och vände och vred på mig helt länge. Visste efter att jag hade snackat klart i telefon att det var försent att göra det.

Kändes fortfarande konstigt när jag vaknade imorse. Tänkte tanken att kanske göra tvärtom idag iom med att jag inte gjorde det andra men gjorde inte det.

Börja aldrig med det.

Kärlek&Respekt


Fjortisvarning

Blev helt besviken igår för Zlatan inte spelade , han va tydligen avstängd men det hade jag helt missat ^^. Men fick iaf se Ronaldo ;) .

Medans jag kollade på matchen laddade jag ner några Sex and the City-avsnitt och när jag skulle sätta igång det ena avsnittet så va det en porrfilm så jag bara hoppade till och bara ville spy :P. Sen kunde jag inte ta bort den från datan så jag satt och damptryckte så den skulle gå bort och till slut gick det iaf :P .

Va nån som kommenterade nåt inlägg med att jag måste varit fjortisarnas drottning innan. Och jag kan säga : Ja jag va en fjortis innan , det har nästan alla varit en gång i tiden. Nästan alla går igenom den fasen eller vad man ska kalla det.
Jag festade ofta , va full typ varje helg , var med folk som blazade , va högljudd , va alltid inne på lunar , gav mitt nr till okända folk där , mina kompisar va mitt liv , min mobil ringde 24/7 , jag tyckte att typ hela världen kretsade runt mig , tyckte att jag hade världens problem , fotade alltid mig själv , vi satt alltid ute nånstans , vi va störiga mot folk som gick förbi oss och mycket mycket mer.

Så JA jag var en fjortis. Och jag tycker inte att det är något fel med det eftersom man har rätt att vara det när man är i den åldern. Det är en del av ens utveckling.

När jag ser folk i den åldern nu som är högljudda i stan och sånt eller står och hänger nånstans så tycker jag inte att det är det minsta fel eftersom det är så det ska vara.

Kärlek&Respekt


2005 - Ja jag var en fjortis här ^^

Sverige - Portugal

Snart gäller det , Sverige - Portugal !! Kommer va fastklistrad och försöka inte bara kolla på Zlatan och Ronaldo ^^ .
Längtar tills klockan 21 nu , har väntat på denna matchen helt länge nu.

Det kommer bli de bästa matchen ^^ Är ju överkär i Zlatan :P <33

Kärlek&Respekt


Släcker inga ljus

Kommer INTE släcka några ljus idag , skulle aldrig komma på tanken att göra det. Det hjälper absolut ingenting att ha det släckt i en timme. Och det är INTE en början iaf för jorden blir inte bättre.
Kommer ha allt igång som jag brukar och kommer inte ägna en tanke åt att man borde ha det släckt.

Och som sagt så är det Sverige - Portugal idag och det är mycket viktigare än fantasier om "jordens räddning".

Kärlek&Respekt


Gamla tider

Känns som man absolut inte har nåt liv nu mer. Kommer ihåg innan när man alltid va ute 24/7 och gjorde nåt. Man va i skolan , gick hem snabbt och sen ute hela kvällen. Så va det typ varje dag.

Det hände typ samma sak varje dag d.v.s. ingenting , vi stod och hängde vid skolan eller i ett område bredvid skolan. Vi brukade sitta i en pizzeria hela kvällarna och ingen av oss åt men det va det enda stället vi kunde va på för att inte frysa ihjäl ute.
Vi va typ 20 - 30 stycken och vi va äkta högljudda så efter ett tag satte han ägaren upp en skylt där det stod "Man får bara sitta här om man ska äta , inte annars" haha. Och han skällde på oss också hela tiden för iom att vi va så högljudda och skrek och flabbade så skrämde vi bort kunder så han förlorade pengar haha.
Så vi gjorde så att en av oss åt och vi andra va sällskap så han ägaren kunde inte säga nåt även om han sneade som fan :P .

Vill tillbaka till dom tiderna helt mycket. Kommer ihåg alla problemen man hade som alltid bara handlade om killar och massa skit.

Sånt bråk det var mellan mig och mina kompisar om R. Så många gånger alla stod och kolla när vi bråkade om han för dom hatade han för han blazade och gjorde saker. Jag va den enda som ville va med han och dom sa att dom ville inte va med nån som blazar så jag bara "Va e de för fel med att göra det ??" Så dom fick värsta dampen hahaha.
När det hände då så va jag skitarg för dom inte ville att jag skulle va med han men nu när man tänker tillbaka så skrattar man bara :P .

Ajaa minnen minnen <33

Kärlek&Respekt2004 - Då allt hände

Minnen från sexan

Kom att tänka på en låt nu ikväll som alla i min klass lyssnade på i sexan. Som vi alltid sjöng i skolan och ute. Så skämmiga vi va , vi gick typ 10 stycken och sjöng den skithögt när vi gick ute i stan och sånt.

Sån översvensk låt , skulle aldrig kunna lyssna på sånt nu utan att vilja spy för hatar sån musik men denna ger faktiskt en minnen för det var i sexan man började festa på riktigt och göra massa konstiga saker.

Här är den iaf :$Kärlek&Respekt

Onödigt

Vem i all världen ska släcka ljusen på lördag ?? Jorden blir inte det minsta bättre för att det är släckt i en timme. Inte det minsta. Kommer absolut inte släcka nåt ljus.
Dessutom är det Sverige - Portugal då så det kan man absolut inte missa ^^ .

Ajaa skriver mer imorgon -*

Kärlek&Respekt


Tentan klar

Har precis gjort tenta och vet inte alls hur det har gått men får väl hoppas på det bästa.
Började 8.15 och man hade på sig till klockan 12 att skriva och jag blev klar 11.45 så hann typ nästan precis.
Kommer va nervös hela tiden tills man får reda på hur det har gått.

Är kvar i skolan nu , inte lönt att sticka hem ska ändå till stan och träffa Fatmire klockan 14.
Har bara sovit typ 4 timmar inatt så är rätt trött.

Tänkte sitta här och ruttna nu ett tag och sen dra. Kommer nog ett längre inlägg ikväll ^^

Kärlek&Respekt

8 år

Det enda jag vill säga är att tro aldrig att du har kontroll och kan sluta precis när du vill och att du bara ska göra det en liten tid och sen lägga av.
Jag lovar att innan du vet ordet av det kommer du vara fast i det och tänker varje gång att detta är sista gången du gör det. Så kommer du tänka i flera år.
Du tänker också att även om du mår dåligt så gör det inget så länge du går ner eftersom ingen har sagt att det skulle va lätt.
Det är inget att experimentera med utan det är att leka med döden. Hjärtat klarar inte av det och när det har stannat och man ligger i en kista under jorden kommer det inte vara värt det. Döden är inte lika med vacker.

Ta hand om varandra och er själva ! Det är fler än ni tror som bryr sig om er.
Kärlek&Respekt


Spännande ?

Har ofta tänkt på en sak ibland när jag har tex. stått själv och väntat på bussen och sånt eller stått ute och väntat på nån.

För nån dag sen efter skolan stod jag och väntade på bussen och där va 2 andra personer också och jag lyssnade som vanligt på min mp3 och stod i mina egna tankar. Så körde det förbi en lastbil och dom 2 människorna följde den med blicken precis som dom aldrig hade sett en lastbil innan.
Detta händer hur ofta som helst när man väntar på bussen att alla står i sin egen lilla värld och så fort det kommer en bil , lastbil , buss eller större bil följer folk den med blicken som det är nåt helt nytt som kommer rullande på gatan. Vad är det som är så speciellt med det ?

Kanske jag som är konstig som inte bryr mig om bilar som kör på gatan men bara tänkte på att folk gör så för jag ser det typ varje gång typ jag väntar på bussen.
Kolla själva när ni väntar på bussen :P

Kärlek&Respekt


Glömmer aldrig

Har tänkt helt mycket på gamla tider den senaste tiden och hur snabbt allt går. Helt plötsligt är man i stadiet folk kallar vuxenlivet oavsett om man är beredd på det eller inte.
Vet att jag har förändrats mycket från när jag va typ 16 - 19 år och sprang rundor ute 24/7 i Landskrona och Malmö. Men på samma gång vill man tillbaka till dom tiderna för man saknar dom äkta mycket.

Man visste egentligen inte hur kul man hade då för man tyckte allt va som vanligt bara för man gjorde typ samma sak varje dag och kväll.

Glömmer aldrig när vi va typ 50 stycken som hängde vid Kunskapsskolan och gjorde massa skit och sen gick in i området och sen gick utanför vår skola och bara satt där på bänkarna och snacka och sånt.
Eller några satt på bänkarna , några drack , några bråkade , några sprang fram och tillbaka och sånt.

Kommer aldrig glömma när vi satt som vanligt vid skolan och polisen kom och skulle ta vår dricka och jag och J började springa så vi sprang typ genom halva Landskrona och gömde oss vid vår gamla gympasal och jag bara flabbade och flabbade och J hade panik och jag sa att inget kommer hända men hon kunde inte lugna sig så vi smög tillbaka till dom andra vid skolan och då hade polisen stuckit. Sen hände en massa saker efter det.

Ändå om det hände samma sak varje kväll och helg så längtade man efter det hela tiden för man visste att nåt kul skulle hända även om man alltid sa : " Va fan ska vi göra ? Här är överbullt och skitkallt " .

Kan sakna dom tiderna riktigt mycket ibland. Det har satt nåt speciellt i ens hjärta som gör att man inte glömmer det. Även om det var mycket bråk också så när man tänker tillbaka kommer man ihåg den speciella känslan man hade hela tiden då.

Vill inte säga exakt allt som hände eftersom jag vet så mycket skit folk snackar men en dag kommer jag berätta exakt att som hände då :) .

Glömmer aldrig <3

Kärlek&Respekt


Bild från igår ^^

Tila Tequila

Tycker att Tila Tequila är en av dom mest idiotiska och onödiga serierna jag nånsin har sett men tittar ändå på det ibland. Tycker faktiskt att hon är en av dom sötaste kända tjejerna som finns. Tycker lite synd om henne ibland när jag kollar på det för hon vill inte va dum mot nån och hon tycker det är jobbigt när folk bråkar och sånt.

Kärlek&Respekt


Gamla tider

Händer inte så mycket nu , allt typ rullar på som vanligt. Skola - ute - hem - sova.
Kommer ihåg tiden när man typ aldrig va hemma och man alltid va ute och va överallt och ingenstans. När vi stod varje kväll vid skolan och typ hade inget att göra och bara sprang rundor och flippa och sånt. Kommer aldrig glömma en speciell kväll som va den ballaste dagen i hela mitt liv hahaha.

Saknar verkligen dom tiderna ibland även om det hände riktigt jobbiga saker då också. Men allt som hände då kommer va ett minne för livet jag aldrig kommer glömma. Därför gymnasiet va den bästa tiden i mitt liv.

Kärlek&RespektBild från 2006

Minnen

Satt och tänkte på såna låtar som jag inte har hört på överlänge som jag alltid lyssnade på innan 24/7. Älskade verkligen alla dom låtarna när Bone Thugs va typ mitt liv. Så mycket minnen man har till dom. 
Här är några av dom :
Fuck Dalko snake // Durim

Kärlek&Respekt

Ny design

Skulle vilja ha en ny design så om det är nån som kan göra det skulle jag bli väldigt tacksam. Men det måste va gratis , har inte råd att betala men skulle bli väldigt glad om nån kunde fixa det.
Självklart kommer det stå vem det var som fixade designen om man vill det :) .
Skriv er msn så addar jag er :)

Kärlek&Respekt

Sämsta dagen

Dagen idag har varit rätt konstig , hade varit bättre om jag hade stannat hemma och tagit det lugnt själv.

Har varit lite osäker på när sista tåget från Sthlm till Uppsala går på kvällarna och såg idag att det sista går 23.11 och Durim kommer ju 23.40 så vet inte vad vi ska göra :S . Sen börjar tågen inte gå förrän vid 05 igen och vi kan inte sitta i centralen i Sthlm i över 5 timmar. Jag måste va i skolan 8.15 också så vet inte alls hur vi ska göra :/ .

Kan inte koncentrera mig nu , för mycket snurrar i hjärnan så kommer nog ett längre inlägg imorgon.

Kärlek&Respekt
26 dagar

Var bara i skolan idag som vanligt och sen träffade Fatmire och vi gick och kollade upp nåt hon letade efter och sen stack vi till statsbiblioteket för hon skulle plugga och jag bara satt och hade överbullt . Satt typ bara och kollade upp i taket ^^ . Sen gick vi äntligen därifrån vid 18.30 typ och jag stack hem bara.

Ska kanske försöka lägga mig tidigt idag för en gångs skull. Inte konstigt jag alltid somnar i skolan när jag sover typ 5 timmar per natt. Men kan inte somna typ innan 02 .

Ska nog åka till Landskrona igen i slutet av april :D . Ska se om jag kan låna pengar så jag kan boka biljett snart för det var riktigt billigt nu.

Måste börja leta lägenhet i Landskrona också så jag kan flytta direkt efter sommaren. Ska ju jobba här uppe hela sommaren typ.
Fattar inte vad jag tänkte när jag flyttade hit till Uppsala. Men ska bli äkta skönt att flytta tillbaka iaf till Landskrona :D . Men ska ställa mig i kö på samma gång för att få lägenhet i Malmö även om det är typ omöjligt.

26 dagar kvar <3

Kärlek&Respekt


Min mobil :(

Har kommit tillbaka till Uppsala nu igen .. tyvärr . Vill till Landskrona heeeela tiden. Känns som allt händer där borta och att man är värsta outsidern när man sitter här uppe.

Som alla vet så är ju min mobil mitt liv typ och jag klarar mig inte utan den , jag har en sån hatkärlek till den. Så idag när jag gick och snackade i den så knäcks hela helt plötsligt . Bara hör helt plötsligt hur den går sönder så gick in i Telenoraffären och sa vad som hände och han gav mitt nåt nummer som jag ska ringa så jag kan få en ny så får göra det men frågan är var jag ska få en telefon ifrån att ringa. Det är aldrig nån som har pengar på deras lur och inte jag heller och tror inte dom har comviq haha.
Men har tejpat den nu lite så får hoppas den håller i helgen. Kan iaf skicka meddelande fortfarande så det är huvudsaken.
Har ju egentligen haft problem med den sen jag fick den. Den gick sönder efter 8 dagar och sen lämnade jag in den och sen gick den sönder igen så kameran slutade fungera men brydde mig inte och nu har den knäckts så har fått riktig damp på den nu ncncnc.

För nån dag sen beställde jag och Durim biljetter så han kan komma upp hit och han va och hämtade ut dom idag så han kommer den 5 - 11 april :D . Kommer bli helt underbart , saknar han hela tiden <3

Ska nog bara ta det lugnt ikväll och sitta hemma typ hela tiden och va deprimerad för min mobil. Ska försöka låta den va så mycket som möjligt så jag inte råkar tappa den eller nåt.

Hoppas ni får en bra kväll iaf :)

Kärlek&Respekt


RSS 2.0