Sunday - lazyday

Snacka om att det har varit en lat söndag än så länge.
Gick upp vid typ 10.30 och skulle göra frukost. Men upptäckte att spisen inte funkade. Har aldrig varit med om det innan så ringde till Heimstadens jourtelefon och dom sa att förmodligen så har en säkring gått. Whatever that means.
 
Man kunde fixa det i proppskåpet, men det är inte en chans att jag stoppar mina fingrar där och leker elektriker. Det är ett klart mansjobb, haha.
 
Det blev ner till affären under och köpa nåt annat till frukost så länge som inte behöver nåt på spisen.
Man vet inte hur bra man har det med en fungerande spis förrän säkringen går. Tänk på det. (Ja, jag låtsas att jag vet vad som menas med säkring).
 
Ligger i sängen nu och har inga större planer på att resa mig inom den närmaste framtiden.
 
Hoppas iaf att ni får en skön söndag
 
Kärlek&Respekt

Må hon vila i frid

Sitter här hemma själv nu och tänker på henne.
Som ni nog har förstått från mina inlägg från lite mer än ett år sen och framåt så var det ju en person i min närhet som gick bort.
 
Innan var jag ofta på kyrkogården och pratade med henne, men det är nog typ ett halvår sen eller nåt sen jag va där. Vet inte varför, men nu vill jag inte dit.
Har tänkt ibland att jag borde, men sen får jag känslan att jag inte vill. Vet inte varför.
 
Det känns konstigt också att jag tänker på henne mindre och mindre. Innan tänkte jag på henne varje sekund av dagen, men nu kan det gå nån dag emellan. Kanske för att jag har fått ur mig det jag kände och ville ha sagt till nån som lyssnade.

2014 har ju verkligen varit "ta tag i mina egna sakers år".
 
Oavsett om jag går dit imorgon eller om 5 år nästa gång så hoppas jag från botten av mitt hjärta att hon vilar i frid och att hon har funnit ro.
Man behöver inte stå vid gravstenen och låta tårarna spruta för att sörja henne. Och man får acceptera det som har hänt.
 
Kärlek&Respekt
 

You're the only one I want to be with

Ja då va det redan helg igen.
Somnade vid 04 inatt och väcktes av att det ringde vid 7.30. Svarade snabbt och sen somnade om igen.
 
Idag är det laundry day och det började klockan 14 så ska samla ihop det sista och gå ner till tvättstugan.
 
Har inget planerat idag vilket är helt perfekt. Ska nog bara träffa Shqipe lite senare ikväll. Hon flyttar till Norge på söndag så ska säga hejdå till henne ordentligt idag.
 
Vi hörs iaf.
 
Kärlek&Respekt

I never had a dream come true until I met you

Tänkte på en sak innan när jag satt ute på balkongen.
Undrar om det är så att det bara vänder för vissa människor som mår dåligt till det bättre.
 
För det är ju så att jag mår så fruktansvärt bra nu. Är toppsäljare igen så jobbet går perfekt.
Plus att jag har de bästa människorna i mitt liv.
Verkligen a big shoutout till Jessica som orkade lyssna på mitt babblande hela våren och fram till nu. Som lyssnade även om jag ringde klockan 02 på natten. Som fanns där och var så fruktansvärt glad för min skull när allt började ordna sig för mig.
 
Jag vill inte gå in på privata saker och säga för mycket, som ni vet, om vad som har hänt och hur det har ordnat sig. Hoppas ni kan respektera det. Ni har stannat kvar trots min privacyregel så det är alltid ett plus.
 
Att 2013 va det värsta året nånsin råder det ingen tvekan om. Men det va också det bästa. Det va då jag fick den realitycheck som jag verkligen behövde. Vaknade ur min drömvärld där jag inte tog ansvar för mina handlingar och dåliga beslut. Det får jag ju lida för nu, men det blir mindre och mindre och kommer att bli perfekt till slut.
 
Och sen har jag insett efter många om och men att det är okej att säga nej. Det ordet existerade knappt i min värld innan. Trots att jag själv hamnade i skiten så sa jag glatt ja till det mesta. Oj, låter som jag höll på med droger, men det gjorde jag verkligen inte.
Droger är nog en av de svinigaste sakerna på planeten och hade jag fått bestämma hade alla droger försvunnit direkt.
 
Men nu säger jag nej till en hel del och jag kommer aldrig aldrig nånsin mer säga ja till nåt utan att veta att det inte påverkar mig det minsta negativt. Man kan inte va allas bästa vän och man kan inte förgöra sig själv för att va där för nån annan. Nu pratar jag givetvis inte om att lyssna, stötta och finnas där.
 
Med det sagt så ska jag gå ut på balkongen nu en sista gång och sen sova. Ska upp vid 08 imorgon så börjar bli hög tid nu.
 
Kärlek&Respekt

One step at a time

Ja, det är precis så det är. Och bra har det blivit.
 
Kärlek&Respekt
 

Everything I needed, I found in you

Idag har verkligen varit en helt perfekt dag.
En hel del orosmoln jag hade har blåst iväg och kommer nog inte tillbaka så det känns väldigt skönt.
Kommer nog sova väldigt gott inatt.
 
På jobbet går de helt perfekt och jag njuter.
Har inte berättat, men jag har slutat på kundtjänst för ungefär tre veckor sen och är tillbaka på vanligt sälj igen och det går väldigt bra. Trodde inte det skulle va så, men det känns skönt att va tillbaka. Speciellt när mina kollegor är bäst och det inte går en enda dag utan att jag nästan ligger dubbel på golvet av skratt.
 
Annars så rullar ju allt på som vanligt och jag är tacksam för dom jag har runtomkring mig.
Det kanske låter som en klyscha, men vet faktiskt inte alls vad jag hade gjort utan dom. Tänker ofta på det när jag är själv på tåget, till exempel när jag åker till eller från jobbet att myten om att ensam är stark stämmer inte alls. Alla behöver ha nån runt sig. Saker är bara att man behöver ha rätt sorts människor runt sig.
Och det har jag verkligen nu. Kunde faktiskt inte ha det bättre än jag har det nu.
Visst är det fortfarande en hel del som ska komma på plats men det går sakta men säkert och det kommer bli bra igen.
Och sen får vi ändå va realistiska. Hade inte allt hänt innan så hade jag aldrig varit där jag är idag, speciellt med alla människor jag har.
 
Men enough om det nu. Förstår om ni är trötta på att höra det så ska inte plåga era ögon med det mer, haha.
 
Borde egentligen sova nu, men känner att jag har för mycket excitment inom mig så vet att jag inte kan.
Kommer förmodligen ångra mig imorgon, precis som jag gör varje morgon när jag släpar mig ur sängen, men det får det va värt. Är ändå rätt så van by now, haha.
 
Vi hörs iaf kanske imorgon eller helt enkelt när jag hinner.
 
Kärlek&Respekt

Rösta rött imorgon

Ja, nu med en dag kvar till valet är det hög tid att berätta för er vad jag tycker.
 
Har väl pretty much samma tankar som jag alltid har haft. Väldigt vänster, men ändå inte det minsta feminist.
Det här med feminism, hen-debatten och allt annat som har med det att göra tycker jag är det onödigaste och tramsigaste och mest slöseri med tid som har varit nu den senaste tiden.
 
Ska inte predika nu så vill bara säga till er att det är jätteviktigt att rösta. Och rösta absolut inte blankt! Det är nog väldigt få som håller med om allt ett parti säger men alla har en åsikt så välj det som passar er bäst.
Ni vet ju hur jag känner med feminism så det håller jag inte med om, men min röst kommer ändå att gå till Socialdemokraterna imorgon i riksdagsvalet och på Vänterpartiet i landstinget och kommunalt för att det passar mest in på mina värderingar.
 
Rösta, rösta RÖSTA!
 
Kärlek&Respekt
 
 

Since I met you, I believe in miracles

Jaha, då va det helg igen.
Helt otroligt hur snabbt tiden går.
 
Sitter hemma nu bara och ska faktiskt inte göra nånting ikväll. Sov typ 4 timmar inatt så det va fruktansvärt att gå upp imorse, men nu är det helg iaf och känner mig inte trött så kommer nog inte lägga mig på några timmar.
Har missat en massa tv-program i veckan så har mycket att ta igen ikväll, haha.
 
Det känns helt underbart att det är helg nu.
 
Kärlek&Respekt
 
 

All my life I've been looking for someone like you

Idag har varit en sån riktig lördag.
Vaknade vid 9 tror jag och försökte tvinga mig själv att somna om men det gick inte så bra. Vaknar alltid vid den tiden nuförtiden när jag är ledig.
 
Låg kvar ett tag och sen gick upp och fixade lite saker. Åkte och handlade och så på eftermiddagen och sen gjorde middag.
 
Sen på kvällen gick jag till Shqipe och satt där några timmar tills vi blev hämtade och bara åkte till stan och pratade och sen åkte jag hem igen.
 
Ligger i sovrummet nu och tittar på Hells kitchen i min ensamhet. Får se om jag lägger mig snart, känner inte mig trött iaf.
 
Kärlek&Respekt
 

We got that true love

Sitter på jobbet nu men det visste ni säkert redan.
Vill bara att denna sista halvtimmen ska gå nu så jag kan komma hem där Paradise hotel väntar på mig, haha.
 
Har egentligen inte så mycket att berätta för er. Ni vet hur lycklig jag är och att allt känns underbart. Det finns faktiskt inte plats för några andra känslor och saker som känns lite svårare har inte lika stor impact on me mer nu. Är för uppfylld av alla bra känslor.
 
Hoppas iaf att ni har det bra. Och kom ihåg att man ibland måste nå botten för att kunna klättra upp igen. Och det är okej.
 
Kärlek&Respekt
 

RSS 2.0