Nogg

Har nogg så kommer hålla till där ett tag .

http://nogg.se/marialatina :D

<3

Snabb uppdatering

Blir ett kort inlägg nu för har inte riktigt tid men dom senaste dagarna har bara handlat om karnevalen mest typ :D .. Finns det nåt bättre ?? :) Missar karnevalståget i år igen men det gör inte så mycket , hade gärna sett det för missade det förra året också för jag jobbade men kan säkert se det nästa år :D .

Åkte konstigt nog ingen karusell igår men idag ska jag ! :P

Men men skriver sen eller imorgon när karnevalen tyvärr är slut :(

<3


Vaken

Ja klockan är nu 04.30 exakt och jag har fortfarande inte somnat. Är trött men inte så man somnar. Höll på att somna några gånger men vaknade till varje gång så gav upp till sist så sitter här nu. Bara några timmar kvar tills vi ska till LA :) . Längtaaaar :D .. Ska iväg vid 11 och in om nationen först och säga att jag inte kan jobba dom närmaste 2 veckorna typ och sen till sthlm runt 12 så är där lite innan 13 . Tåget mot LA går 15.45 sen så vi ska gå runt lite i sthlm och titta och så. Så är i Lund runt 21 typ och sen i LA :)

Måste färga håret igen när jag är i LA nu för min riktiga hårfärg börjar komma tillbaka så hög tid för det nu. Har typ glömt hur jag ser ut helt med min riktiga hårfärg. Men det är inget jag är intresserad av att se direkt .

Lösögonfransar är nog en av dom bästa sakerna som har uppfunnits. Sparar pengar på mascara för man lägger inte på lika mycket nu även om det är en hel del ;) . Trodde inte att man brukade sminka lösögonfransar men hon i affären sa att man kan göra det så det är ännu bättre :)

Var har du tagit vägen ?? Kan inte skicka meddelande till dig för min mobil är cp och kan inte ringa dig för din mobil är cp :S . Ser jag inte dig på karnevalen iaf vet jag inte vad jag gör .. Ber till gud att det inte har hänt dig som jag tror :S ..

Ska bli skönt att sova i sin säng i LA. Den sängen är bara bäst , man somnar direkt nästan i den. Tycker inte om den jag har nu men får ha den tills jag har råd med en ny. 

Har alltid haft sömnproblem men jobbigt med det just inatt men är egentligen alltid lika trött på dan hur mycket eller hur lite jag än har sovit på natten.

Kanske ska se nån film eller nån serie medans jag väntar på att det ska ha gått några timmar.

Undrar hur mycket folks elräkning är på för dom som är inne på msn hela dygnet. Kanske är gratis el eller nån annan som betalar eller dom kanske är miljonärer vem vet ? Elen ingår iaf i min hyra så det är skönt annars hade jag haft alla lamporna släckta alltid och haft datan igång typ 1 timme i månaden :P . Nej men iaf väldigt mycket mindre än nu. Sen så ofta som jag glömmer släcka lampan på toan hade jag nog varit urfattig nu :P .

Skönt också att komma till LA där det är mörkt på natten till skillnad från här där det bara är halvmörkt. Jobbigt för man vill gärna ha det mörkt när man sover.

Köpte en trisslott idag men vann inget som vanligt. Man kanske måste va mellan pensionen och döden för att vinna. Är ju bara såna som vinner. Dom kanske vill ha en fin begravning haha.

Börjar bli lite trött nu , märks det eller ? Skriver inte så mycket vettigt. Men inte lönt att gå och lägga sig , har ändå satt klockan på 08 och inte lönt att sova i 3 timmar.

Måste packa också , har inte gjort det än men har några timmar på mig sen.

Neej får väl hitta nåt att underhålla mig med tills klockan är typ 8 eller 9 :D

By the way det börjar bli dåligt med kommentarer även om det är många som läser så glöm inte kommentera ;)

<3


Lista

HAR JAG:
Sagt nej till samlag:
Jaa
Varit medvetslös: Nej
Hånglat med nån riktigt ful: Jaa
Hånglat med fler än 5 pers på en kväll: Nej
Gjort något riktigt dumt: Jadååå
Gjort något du verkligen ångrar: Jaa
Blivit full på ett släktkalas: Nej
Varit full i skolan: Nej
Blivit portad ifrån en krog: Nej

Varit full på julafton: Nej
Varit nykter på nyårsafton: Jaa
Slagit sönder en tv: Nej
Önskat att du var det motsatta könet: Tror jag inte
Varit gravid: Jaa
Fått barn: Nej
Överdoserat: Jaa
Åkt ambulans: Nej
Gjort nåt olagligt: Jaa
Fått din mamma att gråta: -
Blivit polisanmäld: Kanske
Slagit ner någon: Jaa
Skämts över dina föräldrar: Jaa
Skämts över dig själv:  Jaa
Ätit från en papperskorg: Nej
Kissat ner dig av skratt: Jaa haha
Sagt jag älskar dig och menat det: Nej
Bråkat med din pojkvän/flickvän: -

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng:
Min syster
Såg dig gråta: Gråter typ aldrig
Fick dig att gråta: Kommer inte ihåg
Du delade en drink med: Vet inte
Du gick på bio med: Nån kille
Du gick på stan med: Min syster
Skällde på dig: Min syster
Skickade ett e-mail till dig: Vet inte

BLANDAT:

Tar du droger: Nej
Dricker du: Jaa
Vem är din bästa vän: Den i framtiden som e en bra lyssnare
Vad är du mest rädd för: Att drunkna
Vilka kläder sover du i: Underkläder
Vart vill du gifta dig: Katolska kyrkan
Vad hatar du verkligen: Folk som inte står för vad dom tycker , Folk som klagar för småsaker
Varit kär: Jaa
Är du ett hälsofreak: Absolut inte
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Inte direkt kär men intresserad av kanske
Är du ensam nu: Nej
Vill du ha barn: Jaaaa !

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit:
Nej
Köpt någonting: Jaa
Varit sjuk: Nej
Sjungit: Jaa
Sagt jag älskar dig: Nej
Velat säga till någon att du älskar den: Nej
Träffat någon ny: Nej
Saknat någon: Jaa
Kramat någon: Jaa
Kysst någon: Nej

HAR JAG
Digitalkamera:
Jaa en cp
Telefon på rummet: Mobil iaf
Egen dator: Jaa
Könssjukdom: Nej
Husdjur: Nej
Bra kompisar: Några
Pojkvän/Flickvän: Nej


2 dagar kvar

Idag har varit en riktig lat dag. Har mest suttit vid datan bara. Städade lite och gjorde mat men det är ju självklart men skulle egentligen tvätta också men glömde helt bort det när jag satt vid datan. Tiden går ju så fort då :P ..
Vädret har också gjort att man har varit trött idag. Har varit helt mulet som det har varit på väg att regna hela dan men har inte kommit nåt. Kanske kommer inatt eller imorgon.

Sitter och kollar på bilddagboken nu och ser vem man hittar :P Tråkigt att man inte kan lägga in sina egna bilder där. Har inte lagt in bilder där sen i juni.

Biljetten till LA är beställd , åker på måndag så är det karneval på torsdag :D Måste ringa till jobbet imorgon också och säga att jag inte kan jobba på ett tag och fråga när det behövs folk. Vet inte hur länge jag ska stanna i LA men tänkte typ 2 veckor eller nåt.

Ska hämta biljetterna imorgon. Tror tåget går runt 16 på måndag från sthlm. Synd det inte är X2000 det hade gått snabbare men detta var billigare och tar bara typ 1 timme längre så är i Lund runt 21 typ.

Måste köpa en ny kamera också för min är cp. När man sätter igång den är den på i typ 1 sekund sen stängs av så får köpa en i LA. Och givetvis så kan man inte sätta in minneskortet i datan för det finns inget sånt uttag.

Får lämna in min mobil också har inte gjort det än men tror jag väntar tills jag kommer hit igen för det kan ta typ 1 månad ibland innan man får tillbaka den. Har inte lämnat in den än för klarar inte mig utan mobil den är mitt liv ;) . Men får väl ta det stora steget och göra det :P . Kommer ändå kräva att få ha en annan så länge.

Ingen absolut ingen vet om min allra högsta önskan. Vill att det ska hända nu nu nuuu.

Varför frågar man saker om man inte väntar på deras svar ? Är det bara så man kan tänka sen att man har iaf frågat så nu kan ingen klaga ?

Denna gången måste jag åka till Malmö. Åkte inte dit sist jag va i LA så nu måste jag det. Känns som det var jättelängesen jag var där. Det är iaf flera månader sen så nu är det dags.

Nej kanske dags att resa sig från datan nu och göra nåt eller kanske iaf se om det finns nåt annat kul här än bilddagboken :D

<3

   

Uppdatering

Dags att uppdatera lite kanske ..

Har inte hänt så mycket dom senaste dagarna. I tisdags var vi på nationen och åt men var hemma redan vid 22 typ. Sen i onsdags gjorde vi inte så mycket var mest bara hemma och tog det lugnt och så. Sen igår började jag jobba klockan 17 och det tog verkligen emot. Ville inte jobba egentligen men segade mig dit men så fort man kommer dit så ser man fram emot kvällen :D . Men det var min sämsta kväll nånsin , Mitt rekord är att tjäna ihop 3070 kronor på en kväll men igår tjänade jag 463 kronor. Haha låter som jag jobbar som prostituerad men jag serverar mat på nationen jag är med i om nån inte visste det :P . Men tjänade nog så lite för jag var flygande och hade egentligen inga egna bord utan hjälpte mest dom andra. Tror jag fick ihop 5 notor totalt iaf. Lite tråkigt när folk bara beställer dricka för då får man inte direkt in mycket pengar. Sen vissa är såna snåljåpar som ger antingen inget eller typ 1 eller 2 kronor i dricks. Fick sammanlagt ihop 13 kronor i dricks igår men tur att vi samlar ihop allas dricks på kvällen och delar upp det så alla får lika mycket så fick nästan 90 kronor iaf ;) .

Idag ska vi nog ut och äta och titta runt lite och så. Kanske ska till Subway annars kanske till Jalla ett sånt typ pizza och kebab ställe. Tycker inte om pizza och sånt egentligen men deras är faktiskt god :) Inte pizzan då för tycker inte om det nånstans men andra saker dom har ;) .

Måste beställa biljett till LA idag också. Ska dit den 9 för att gå på karnevalen den 10 , 11 och 12 , Läääängtar :D . Man träffar alltid såna man inte har träffat på jättelänge. Förra karnevalen hittade jag och några andra en väska så när vi kollade i plånboken hade hon typ 70 kronor så det blev ju verkligen jääättemycket att dela på 3 personer :P .

Var har du tagit vägen ?? Går ju inte att få tag i dig nånstans. Tänker på dig hela tiden. Hoppas det inte har hänt som jag tror.

Varför kan jag inte lägga in bilderna från min mobil till datan ??

<3



2008.07.01

Ja nu har jag fått tillbaka datan , fick den igår och det kändes sååå underbart när han i affären sa att den va klar. När jag stod och väntade på att han skulle bli klar med nån annan kund kom jag på att jag givetvis hade glömt min dataväska hemma så tänkte köpa en ny men han i affären sa att jag kan ta den i en påse så han la två påsar i varandra och det gick jättebra men verkligen tungt. Sen plus att jag gick och handlade så släpade på en data jätteförsiktigt och en jättetung matpåse. Så kom hem och satte igång datan direkt och det kändes sååå underbart :D . Kändes som jag inte hade varit inne på flera månader men det var bara typ 2 lååånga veckor :P . Sen städade jag och sen åkte till sthlm vid 21.10 och mötte min lillasyster på centralen så vi gick till McDonalds och sen åkte hit till Uppsala så vi var hemma runt 00.20 . Så idag ska vi nog ut och äta på nationen och så och sen får se.

Ja och min mobil är redan cp. Fick den dan innan jag åkte hit igen från LA och nu kan jag inte skicka meddelanden. Kan skicka mms men inte sms. Har ringt till dom Kundservice tusen gånger men dom sa att jag skulle sätta in kortet i en annan mobil och kolla om det funkade då och det gjorde det så det är fel på mobilen och inte kortet. Så får lämna in den men ska kräva att jag ska få en ny mobil så länge för det är inte meningen att den ska gå sönder efter en vecka. Måste bara hitta mitt garantipapper.

Dom här veckorna utan datan har varit helt jobbiga när det egentligen är ens enda kontakt med omvärlden och alla från LA :P . Sen när man inte kunde skicka meddelanden heller .. Låg och tänkte för nån dag sen om det är så här det känns att va mobbad :P

Nej skriver mer sen eller imorgon ska nog äta nu ..

<3

RSS 2.0