5 Dagar

Har börjat komma över min ilska från när hela mitt långa inlägg försvann igår så ger det en ny chans nu.

Men dom senaste dagarna har jag iaf mest bara varit i skolan och sånt. Är helt mycket att göra nu. Ska försöka göra så mycket kompletteringar som möjligt nu innan jag slutar så man slipper ha det hängandes över sig i sommar.
Ja nu närmar det sig till LA :D 5 dagar kvar bara. Eller ja bara och bara tiden kan aldrig gå fort nog när man väntar på just detta. Kommer bli kul att överraska dom :) Har dåligt samvete för jag ljuger för dom och säger att jag inte ska komma förrän till karnevalen för det va meningen att jag skulle göra det. Vet att jag inte behöver ha dåligt samvete för ljuger ju inte om nåt hemskt utan vill bara överraska dom lite men jaja ..

Behöver åka till LA nu verkligen. Känner att jag börjar må dåligt för är helt irriterad hela tiden och när jag mår dåligt är jag arg hela tiden så börjar bli dags nu. Var "bara" 2 månader sen jag va där men känns som mycket myyycket längre.

Mirre egentligen vem kunde tro att vi skulle bli så nära efter alla våra bråk i gymnasiet ? Och så mycket vi hatade varandra och snackade skit om varandra .. Tiderna förändras ;) Du hjälper mig mer än du anar. Har inte sagt detta till dig för tycker ju inte om att prata känslor och sånt för känns så obekvämt och jag vill bara springa iväg så fort sånt kommer på tal men varje gång vi pratar mår jag bättre. Det är en konstig känsla jag får men tycker inte att det är lika jobbigt att va här uppe då. Varje gång du säger att jag kommer klara det och att vi ska ses när jag kommer till LA och massa sånt känns det bättre. Och du står ut med mitt klagande hela tiden och mina kriser och paniker om allt. Men du är väl van från gymnasiet när jag alltid hade ett nytt problem varje dag som jag hade panik för haha :D Och allt du berättar för mig som ingen annan vet och att du litar på mig .. Men tack för allt det. Nu har jag skrivit det här för det kommer aldrig komma ut ur min mun men du fattar vad jag tycker :) ..

Måste plugga imorgon ..

Undrar om min granne hör när jag sjunger med till musiken alltid. Han har aldrig sagt nåt iaf :P

Jaja ska väl sitta här nån timme till och sen sooova :)

<3

Inget inlägg

Hade precis suttit och skrivit ett jättelångt inlägg men när jag tryckte på spara och publicera försvann allt och inte en chans att jag skriver om allt det igen så tyvärr ..

Överball dag

Så överkul dag idag med Fatmire :D . Vi gjorde min komplettering från VFU'n sen stack vi till stan efter att jag givetvis skämde ut mig som vanligt i skolan och Fatmire höll på att verkligen dö av skratt hon kunde inte andas la sig nästan på golvet men iaf i stan bara köpte jag en ny piercing till mig för råkade spola ner den igår när jag snöt mig. Sen efter det gick vi bara nånstans där vi aldrig hade varit innan och bara gick rundor sen orkade Fatmire inte gå mer så vi satte oss vid nån mur eller va man ska kalla det och bara fotade och sånt. Fatmire sa till alla som gick förbi bara SMIIILE och fotade dom hahaha :D .. Satte mig mitt i gatan med massa trafik så Fatmire skulle fota mig :D . Sen gick vi förbi en sån byggnad med solarium på tredje våningen , frisör på andra och gym på första så vi gick in på alla tre och frågade dom en massa onödiga frågor och dom kollade på oss som vi va helt störda haha :D .. Sen gick vi mot tågstationen och gick till Jessica och Fatmire satt och flippade helt hahaha :D . Sen gick vi till tåget och satt där ett tag och Fatmire åkte hem och jag och Jessica tog samma buss när jag skulle hem. Sen nu sitter jag bara och tråkar men heeeeeelt överball dag med Fatmire :D . Som vi kommer flippa i Malmö och LA i sommar ;) .

Några bilder från idag :D

Min shqiptar och jag :D


Jag mitt i gatan :D






10 Dagar

Har varit en rätt soft helg med mest bara tråkande och väääldigt dyrt shoppande men gör nästan aldrig det så när det väl gäller så får man väl slå på stort :P ..

Man börjar få mer och mer sommarkänslor nu :) . Inget kan slå sommaren i LA när alla är i Borstahusen och man ser exakt alla från gamla tider och man ligger och asgarvar och badar och solar :D . Man har en sån mysig känsla hela tiden :) . Det blir alltid så många nya underbara minnen på sommaren. Sen är det ju karnevalen också och den är vekligen oslagbar. Till och med bättre än Malmöfestivalen även om det är typ samma folk där ;) . Tryggheten man känner i LA kan inte beskrivas , man känner sig hemma och trygg hela tiden.
Undrar om man kan ha en bättre sommar än sommaren 2006 .. Den va heeeelt underbar. Studenten , min kusin va här från Chile , Va i Malmö hela tiden med Miranda , Malmöfestivalen , Överfint väder , Träffade folk och så myycket mer.

I sommar ska jag till LA så fort det bara går efter att jag har jobbat här. Då ska jag och Linda göra vår årliga tradition och gå till Häljarp , Karnevalen och massa andra dagar med Mirre och Albulena , Malmö och överallt och ingenstans med Miranda. Allting kommer va perfekt :)

Ibland undrar jag om jag va full eller drogad när jag bestämde mig för att flytta hit. Kanske va tillfälligt psykiskt störd. Ärligt talat jag i Uppsala i högskolan ? Jag som hade IG i exakt alla ämnen upp till åttan , som inte brydde mig det minsta om skolan för jag hade roligare saker för mig , som hade IG i hälften av ämnena när jag hoppade va samhälle. Mina betyg började ju bli lite bättre på omvårdnad. Konstigt ändån var ju alltid ute och rände varenda kväll men ändå blev mina betyg bara bättre och bättre. Ajaa bara tacka och ta emot ;) Hade iaf bara ett IG när jag tog studenten.

10 dagar tills jag ska till LA i 1 vecka iaf :D Längtar Längtar Längtaaaaar <3



Fredag

Så mycket pengar jag har gjort av med idag har jag nog aldrig handlat för innan. Gjorde av med lite mer än 1500 på skor , kläder och smink. Köpte 4 par skor , 1 linne och smink. Mitt puder va slut så kände mig helt tom i ansiktet .. Är så van att jag inte får röra mig i ansiktet så kändes konstigt. Men nu kommer jag iaf inte köpa nya skor på nåt år typ. Har haft dom här skorna i snart 2 år så det va väl rätt lagom att köpa nya nu.
Har beställt resa till LA också den 4 juni. Funderar på att inte säga nåt till dom där hemma och typ överraska dom istället. Kommer bli så underbart att komma dit igen :D

Ska verkligen sova ut imorgon. Behöver sova riktigt mycket nu. Är trött hela tiden. Ska sova hela tiden i LA .

Sitter bara och kollar på Vänner nu. Chandler och Ross är bara för härliga haha :D ..

Nej ska nog bara se klart detta och sen se Förortsungar och sen sova. Förortsungar är nog den bästa svenska filmen jag nånsin har sett. Påminner om gamla tider när man själv va liten haha. Hon som spelar Mirre är bara för härlig hahaha. " Jag anmäler dig för våld i tjänsten fattar du !! " Hon är bara sååå söt och rolig :D

LANDSKRONA <3


Tisdag

Slutade klockan 10 idag så det var rätt skönt. Gick till stan sen efter och in på Norrlands nation och sa till dom att min mobil inte funkar mer så jag kan bara nås via mail. Så lämnade min mailadress och frågade om dom skulle lämna det till dom som har hand om det idag så hon bara ja om nån av dom dyker upp idag så jag bara ehm jaja okej . Sen bara gick och handlade och så. Så var hemma redan vid typ halv 12 så la mig och läste tidningen men somnade och vaknade typ 14.30 igen. Måste skicka in 2 saker imorgon men har inte word på datan så håller på och laddar ner det nu men det är helt lång tid kvar så får verkligen hoppas att det är klart imorgon annars vet jag inte vad jag gör.

Har börjat vara så trött på morgonen nu. Inte så konstigt kanske sover bara typ 4 timmar varje natt nu. Igår skulle jag ta bussen 07.19 som vanligt men vaknade 07.10 och det är inte en chans att jag hinner bli klar och gå till bussen på 9 minuter. Så tänkte ta bussen 07.34 istället för att ja jag kan inte bara slänga på mig kläderna och springa iväg , Kan inte gå till skolan utan att sminka mig :$ .. Men iaf hann sminka mig lite och gick efter en kvart så va vid busshållsplatsen typ halv och just då kom bussen så den gick visst 07.29 så hade jag bara gått 10 sek senare hade jag missat den. Så sminkade mig i bussen , Höll på att skämmas ihjäl men brydde mig inte. Hann iaf komma till skolan i tid. Trodde det skulle bli jobbigt efter ett tag att jag är tvungen att byta buss i stan när jag ska till skolan men har inte tyckt det en enda gång så det är skönt iaf.

Ja min mobil funkar inte , Den bara slutade funka helt plötsligt för några dagar sen. Det bara står söker efter nät där det brukar stå comviq så vet inte vad som har hänt med den. Dom från nationen skrev i ett mail idag att dom hade försökt ringa mig men inte kommit fram. Det skämmiga är att jag har fortfarande inte ändrat min telefonsvarare så dom måste ju ha hört det när jag låtsas att jag svarar och bara skriker hallå hallå jag hör inte dig. Borde ändrat den för längesen men vet inte hur man gör och kan tänka mig att alla inte har samma humor som jag. Nu är det ju inte bara kompisar som ringer. Måste ändra den så fort det går. Om det är nån som vet hur man gör så berätta hur man gör tack ! I mailet skrev dom att jag kan provjobba den 11 , 12 , 13 och 14 juni så missar studenten i LA :S .. Det är verkligen synd men nu när jag missar det så oavsett vad som händer ska jag va i LA till karnevalen. Dör hellre än missar den. Det är det roligaste som händer i LA varje år så det går bara inte att missa.

Det är 21 timmar kvar nu på den wordsaken så får skriva allt i blocket nu. Funderar på om jag kanske ska till skolan imorgon ändå och göra det. Hemma fastnar man alltid vid msn och massa annat.

Men måste plugga plugga plugga imorgon !!

<3


Frågor och svar

Lite frågor & svar...

1. När gick du upp idag? - 10 typ

2. Diamanter eller pärlor?
- Inget

3. Senaste filmen du såg på bio? - Kommer inte ihåg

4. Favorit-TV- program? - Efterlyst

5. Frukost? - Äter aldrig frukost
 
6. Vad är ditt andranamn?
- Ester

7. Din favoritmat? - Empanadas , Tacos

8. Vilken mat gillar du inte? - Mycket

9. Favoritchips? Sourcream and onion

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället? - Lyssnar folk fortfarande på cd ??

11. Vilken bil kör du? - Kör inte bil

12. Favoritmacka? - Skinka , Tomat och smält ost

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med? - Dåliga lyssnare , Folk som säger att dom finns där för en bara så det ska låta fint

14. Vilka är dina favoritkläder? - Jeans

15. Om du fick åka vart du ville på semester? - Mexico

18. Favorittid på dagen? - Kvällen

19. Var är du född? - Helsingborg

20. Vilken är din favoritsport att se på? - Fotboll

21. Coca Cola eller Pepsi? - Känner ingen skillnad

22. Fotboll eller ishockey? - Fotboll

23. Är du en morronmänniska eller nattuggla? - Nattuggla

24. Pedikyr eller manikyr? - Aldrig provat

25. Några spännande nyheter att berätta för oss? - Älskar LA obeskrivligt mycket och saknar gamla tider

26. Vad ville du bli när du var liten? - Typ allt

27. Bästa barndomsminnet?  - Första gången vi åkte till Chile och jag träffade min farmor

28. Varit i Afrika ? - Nej

29. Nånsin rullat in någon i toapapper? - Tror inte det

30. Varit med om en bilolycka? - Kommer inte ihåg

31. Favoritdag? - Fredag

32. Favoritrestaurant? - Är aldrig på resturang

33. Favoritblommor? - Kan typ bara rosor

34. Är du kär? - Ingen kommentar

35. Favoritsnabbmatsrestaurant? - Vet inte

36. Har du en cykel? - Nej

37. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? H&M

38. Läggdags? Mellan 01 - 02 typ

39. Vad lyssnar du till just nu? - Lil Wayne - Pussy Money Weed

40. Favoritfärg? - Lila

41. Hur många tatueringar har du? - En

42. Vad jobbar du med? - Inget

43. Favoritträning? - Träning ??

44. Har du några djur? - Nej

45. Vad önskar du dig? - Att bli mamma


Maria & Linda minnen

Alla roliga saker som jag och Linda har gjort genom tiderna går inte att räkna. Och allt roligt som har sagts. Det är bara jag och Linda som kommer fatta vad allt handlar om men här är några av dom bästa sakerna som har sagts :D

- Vänta din jävla fitta !! - Ah det va nästan så jag svalde ciggen

- Fan va lönt att dela mackan när du ändå ska ha samma pålägg på båda

- Emma e putana

- Malmö ligger väl där vid Helsingborg

- Du får säga sen hur många IG du hade. Eller säg dina G istället det går snabbare

- Ge mig mat kärring / Bögen Elvis

- Vänta jag ska bara väga mig

- Gissa vem jag har fått denna av. - En blind ?

- Ja just det sen hade vi han som hade spasma

- Pappa när Jesus föddes va gav du han som gåva ?

- God och glad kexchoklad

- Hallå du där i dom röda kalsongerna

- Om jag sticker upp en pinne i röven på han så ploppar ögonen ut

- Var fan har du haft dom här egentligen ? I röven ?

- Åh det är 2:an men ska vi ta den ändån ? - Ja jag skiter i om de är ELVAN !!!!

- Asså jag är så trött på den gubben

- Jag har glömt mitt busskort - Ohhh :@ - Oj här e det

- Var det inte 8 vi börja ?

- Look at this country , U R Gay

- Vi åker ju dit för jag ska gifta mig med min kusin

- Va är det som piper ?

- Va är det som låter ?

- Va vrålar du för ?

- Titta bara titta som hon har fläskat upp sig

- Nej men jag vill inte ha det som hon har snuskat på

- Du behöver inte följa mig om du inte vill - Okej hejdå

- Han har allt på mackan

- Ja men när du va liten så jagade väl ni er mat

- Om inte den ungen slutar glo snart kommer jag trycka ner klubban i halsen på henne

Hahahaha med mera med mycket mera :D

            


Sakna LA

Nu är saknaden efter LA verkligen stor. Måste bara åka dit snart. Har varit på Norrlands nation och skrivit att jag vill jobba i sommar så förhoppningsvis får jag nåt *peppar peppar* .. Den dagen jag kan åka till LA kommer jag springa dit om jag så måste. Men dit ska jag iaf så fort det bara går. Satt och tänkte idag på lektionen att det är ju bara 2 månader sen jag var där men det känns mycket mycket längre.

Tack alla som säger att ni beundrar att jag bara kunde flytta så långt själv utan att känna nån och bara börja med allt helt själv :) och tack alla som ringer bara för att höra med min egen röst hur jag mår :) Det gör så jag saknar LA mer så det kommer va ännu underbarare att komma dit igen :D ..

Kommer va där på karnevalen oavsett vad som händer. Det går inte att missa den hur mycket man än har att göra. Vi måste ju åka alla karusellerna och springa fram och tillbaka hela tiden och sen träffa allt gammalt folk från gamla tider. Dom tiderna .. Dom underbara tiderna.

Grattis Mirre du kommer aldrig glömma denna dagen i hela ditt liv :D

Jaha nu har det börjat med det igen.

Tänker på dig hela tiden. I sommar ska vi se hur allt ligger till.

<3




Bästa kvällen

Ibland hamnar man bara tillbaka i alla minnen. Sitter och tänker tillbaka nu på alla roliga tider. Kommer aldrig någonsin glömma den tiden. Allt hände när man var 16. Man var alltid ute , allt va roligt , man hade guldvärda kompisar , skolan gick perfekt , telefonen ringde 24/7 , kompisarna var exakt ALLT . Tänker speciellt tillbaka på den bästa och roligaste kvällen i mitt liv !

Hela gänget typ 20 stycken hade samlats på pizzerian som vanligt där vi alltid hängde. Vi var där typ varje kväll även om vi inte åt och han ägaren hatade oss för vi skrek och skrattade och förde massa oväsen och smutsade ner så folk vågade inte gå in där när vi var där så han förlorade en massa pengar haha. Senare kom det upp en skylt att man får bara sitta där om man ska äta inte annars. Några i gänget jobbade där så vi brukade vänta på att dom skulle sluta så vi kunde springa rundor och hänga i området eller på gatan utanför. Så den kvällen väntade vi på dom och sen hade vi inget att göra som vanligt så vi stack till där vid Kunskapsskolan för Josse ville inte vara i det området vid pizzerian för det var exakt 1 år sen den dagen som nåt hände i det området så vi gick till Kunskap och bara sprang rundor och snackade och sånt. Jag hade fått reda på innan i skolan av J att R hade gått runt och sagt att jag var kär i D så jag frågade R om det var sant så han bara nej det har jag aldrig sagt. Så jag bara jo det sa J och han har ingen anledning att ljuga , det enda jag har sagt är att jag tycker han är snygg. Så R bara jag har inte sagt nåt varför är du så jävla arg? Så jag bara för du vet inte vad som har hänt i mitt liv. Så han bara okej okej vad har hänt i ditt liv? Så jag bara skitsamma snacka inte med mig. Sen gick jag bort till folk längre bort och glömde helt bort han. Sen när fler folk hade kommit och vi var typ 50 stycken så orkade vi inte sitta där mer så vi stack bort mot Selmaskolan. Så på vägen behövde jag kissa för ölen rann typ rakt igenom en men ingen orkade vänta på mig så jag fick fortsätta gå. När vi var vid Selma vid bänkarna sa Josse att hon behövde kissa så jag bara ja vad bra då går vi. Så precis 1 sekund efter att vi hade kommit runt hörnan såg vi polisen stanna där vi bänkarna där dom andra var så vi bara började springa allt vad vi kunde. Tappade mitt helt fulla ciggarettpaket för tredje gången den veckan just då så man var redan fattig. Men vi sprang ända bort till gympasalen vid GA och jag kunde inte hålla mig mer så kissade mitt där. Jag sa till Josse att vi kanske kan smyga tillbaka och kolla om polisen är kvar så vi sprang jättesnabbt och jag skrattade hela tiden åt Josse för hon var jätterädd för hennes dåvarande pojkvän var där så hon såg jätterolig ut. Så stannade vi vid bänkarna vid Mickeys så sa jag att vi kanske kan gå in på Mickeys och ringa till dom andra därifrån för hon hade inte sin mobil och jag hade inga pengar. Men när vi kollade så var där stängt så Josse fick ännu mer panik och jag skrattade ännu mer. Sen när vi var på väg igen så träffade vi D och några andra så berättade vi vad som hade hänt så D bara ja men dom gör fan ingenting. Så Josse bara ja men dom har P (hennes pojkvän) och jag vill inte dom ska ta han. Så D bara ja men dom kan inte göra nåt. Så jag bara ja asså tar dom mig kommer mina föräldrar döda mig. Så D bara ja men det värsta som kan hända är att du får spendera natten inne sen händer inget mer. Så Josse blev jätterädd och jag skrattade ännu mer. Så han följde oss dit igen vid Selma men då hade polisen åkt och vi frågade Josses pojkvän vad som hade hänt men han var sur på henne för när hon gick iväg med mig hade hon bett han hålla hennes handväska och paraply så polisen måste trott att han var bög. Men dom hade bara gått runt och lyst med ficklampa för att kolla så vi inte hade förstört nåt på skolan. Dom andra hade fått ligga på ölflaket så det inte skulle synas så konstigt att dom inte reagerade på det. Sen efter det gick vi och satte oss vid bänkarna vid matan och J tog en mugg som stod på bordet och slängde den mot ledningen till trådbussen så den gick i tusen bitar och R slog sönder busskuren som vanligt. Sen bad alla mig vakta flaket med ölen så vi inte skulle glömma det. Så vaktade det ett tag och sa sen till nån annan att dom skulle vakta det istället. Sen var det tråkigt att sitta där så vi gick bort mot Vattenverksallén och när vi var på väg så körde polisen förbi igen så den som hade ölflaket fick slänga iväg det i gräset snabbt. Vi satte oss på en bänk där och R ville sitta bredvid mig hela tiden men jag var fortfarande sur för att han hade gått runt och sagt till folk att jag var kär i D. Jag ville bara sitta bredvid D för jag tyckte ändå att han var snygg och det visste alla. Sen när vi kom fram så frågade nån var ölen tog vägen så sa nån att det var R som hade det sist och att han slängde iväg det när polisen kom. Så sa R att han kunde cykla och hämta det i gräset för han visste inte riktigt var det hade hamnat. Så han cyklade iväg och att komma dit vi kom ifrån tog typ 30 sekunder med cykel men han var borta typ 1 halvtimme. Så alla fattade att han och D hade snott den och stuckit med den. Som jag skrattade när alla kom på det. Sen efter det blev allt tråkigt så jag gick hem. Men hela tiden när jag kom hem och hela natten hade jag en sån underbar känsla i kroppen. Visste att jag aldrig skulle glömma den kvällen och jag hade rätt. Dom kvällarna man alltid sprang ute var så underbara. Man längtade till kvällen och helgen varje dag. En dag ska jag skriva ner allt som hände då för att inte glömma nånting. Jag älskar alla minnen.


Lista :D

Tio saker om mig

1. Är du singel? - Jaa
2. Är du lycklig? - Typ
3. Är du uttråkad? - Inte mer än vanligt
4. Är du ledsen? - Nej
5. Är du italienare? - Nej
6. Är du gravid? - Nej
7. Är du full? - Nej
8. Är du cooling? - Ehm 
9. Är du från Irland? - Nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Jaa

Åtta saker om ditt kärleksliv

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Jaa
2. Har du någonsin blivit sårad? - Jaa
3. Har du någonsin tänkt på samma kille/tjej flera gånger under natten innan du somnade? - Jaa
4. Har du gillat en kille/tjej utan att berätta det för honom/henne? - Jaa
5. Har du kysst någon inom de två senaste veckorna? - Nej
6. Har du haft en hemlig beundrare? - Vet inte
7. Är du kär? - Ingen kommentar
8. Vill du gifta dig i framtiden? - Absolut

10 saker två alternativ

Kärlek eller lust? - Kärlek
Hår eller ögon? - Vet inte
Katter eller Hundar? - Hundar
Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? - Få bästa
Tv eller internet? - Internet
Coca-Cola eller Pepsi? - Känner ingen skillnad
Vild utekväll eller romantisk hemmakväll? - Vild utekväll
Dag eller natt? - Natt
Msn eller mobil? - Om man nu måste välja så Mobil

10 "har du nånsin"...

Blivit påtagen när du har försökt smita hemifrån? - Nej 
Brutit ett ben? - Nej
Gjort något du ångrat? - Jaa
Hoppat Bungee jump? - Nej
Ljugit för någon du tycker om? - Jaa
Ätit en hel tårta? - Nej
Gjort bort dig offentligt? - Jaa allt för många gånger
Velat bli tillsammans med ditt ex? - Jaa
Gråtit när ett husdjur dog? - Tror inte det
Velat försvinna? - Jaa

10 senaste

1. Telefonsamtalet du gjorde? - Gulbahar 
2. Telefonsamtalet du fick? - Miranda
3. Person du var med? - Fatmire
4. Roligaste grejen som hänt? - Åkte till LA äntligen
5. Person du sms:ade? - Mirre
6. Du kysste? - Nåt äckel
7. Du skrev med på myspace? - Ingen kommentar
8. Du kommenterade? - Vadå kommenterade ??
9. Du åt? - Frukost
10. Du kramade? - Gulbahar

Igår

Så snabbt tiden har gått idag. Vaknade vid 10 typ för att se Englas begravning klockan 11. Så sitter bara vid datan nu och tråkar. Hade jättesvårt att sova inatt somnade nog inte förrän typ 03.
Haha som jag och Fatmire asgarvade igår i bussen :D . Vi satt och lekte att vi va såna barn så Fatmire frågade om vi snart är framme så jag bara jadå så hon bara jaaa och började klappa och hoppa haha som alla kollade. Sen satt vi och sa med helt barnslig röst vi e snart frammeee !! och hoppade i sätet hahahaha :D . Sen kom vi hit och jag bara städade sen satt vi bara och tråkade vid datan och teven. Efter hon gick satt jag bara vid datan och la mig vid 01.30 typ men kunde inte sova. Märks verkligen att ens sovtider har ändrats. Sover mellan 4 - 6 timmar per natt nu. Innan om jag skulle gjort nåt klockan 11 va jag tvungen att sätta klockan men behövs aldrig nu. Kroppen har vant sig vid att nästan aldrig sova så är mest trött hela tiden men kan inte sova.

Denna delkursen nu i skolan är faktiskt rolig för en gångs skull. Har starkt funderat på att hoppa av spec efter den delkursen innan denna men får väl va kvar. Kanske kan byta till Malmö sen istället om jag inte pallar va kvar här uppe.

Min feber är försvunnen iaf så det är skönt men fortfarande lite sjuk.

Varför står det på min msn att jag är online men jag är offline på min egen och andras lista  ??

Ska väl göra nåt nu .. Kommer säkert inte flytta mig från datan men ändån haha :D

<3

image9

Översvämning

Har bara varit hemma idag. Har känt rätt länge nu att jag va på väg att bli sjuk så igår kom det i skolan. Hade feber och sånt men ville inte gå hem. Hade den bästa föreläsningen igår jag nånsin har haft. Handlade om genus och skillnader mellan män och kvinnor och sånt och det va så kul och intressant.
Hade feber hela dagen igår och imorse men kan bara inte ligga och bara glo och tycka synd om mig själv så va tvungen att gå upp vid åtta. Satt vid datan ett tag men la mig igen vi typ halv tio och sov till 13.30 typ :D .. Hade ändå tur att jag va ledig idag så slapp missa nåt i skolan. Sen på eftermiddagen va det givetvis stopp i toan så det va översvämning där inne hela dagen sen men det fixade sig precis nu nästan. Varje gång man spolade kom det helt mycket vatten upp så fick rensa ut allt papper som hade fastnat där inne så det kändes lagom mysigt haha :P ..

Det är konstigt när folk inte har hört av sig på ett tag och precis när man tror att dom har glömt en så kommer ett litet meddelande :D

Ibland undrar man om man hade behövt skaffa sig en ordbok innan man kom hit. Folket här vet inte vad typ tast , GB , bullt eller stud betyder :| ..

Vill till LA !! <3





Landskrona <3

Fattar inte va jag gör i skolan nu när jag inte börjar förrän om 1 timme typ. Tänkte passa på att skriva ut allting som behövs till denna delkursen men givetvis så e skrivaren cp och skriver bara ut helt vita papper.

Så underbart det är att ha datan tillbaka nu :D .

Saknaden efter LA går inte att beskriva. Känns som det är tveksamt att komma tillbaka hit efter sommaren. Visste nog inte hur bra jag hade det i LA. Eller jo det visste så fattar inte vad jag tänkte när jag flyttade hit. Alla som sprider en massa falska rykten om att LA skulle va det minsta farligt kan suga.

Så kul att se vad folk kommenterar :D Tack för alla kommentarer :D

<3

Fått min data :D

Har äntligen fått tillbaka min data igen :D . Känns som julafton haha .. Kommer nog sitta här lääänge nu :D .
Måste ladda ner allting nu men det gör inget så länge jag får tillbaka det. Dom kunde inte rädda mina saker så alla mina bilder , musik och allt annat är helt försvunnit :S .. Bryr mig inte så mycket om dom nerladdade sakerna men bilderna ville jag verkligen ha kvar. Där va bilder från 2003 och sånt . Har ju lite bilder i bilddagboken och lunar men låångt ifrån alla men det är väl sånt som händer :S .. Det gick på över 2500 så får spara nu men har ju haft pengar undansparade ifall det skulle va nån kris. Men lovar iaf att aldrig mer få damp på datan igen , får ta ut min ilska på nåt annat istället. Får slå in i väggen istället eller nåt haha. Håller på att ladda ner 38 olika saker nu så hoppas det blir klart idag. Kan iaf se Efterlyst och allt man brukade se på datan som man missar på tvn nu när man inte har kabel-tv.

Började en ny delkurs idag så får se hur den går. Måste gå in och kolla exakt all litteratur och alla uppgifter vi ska göra.

Hur kan man ha " jag orkar inte " som ursäkt för att inte göra nåt för sina s.k. "vänner" ??

Så snabbt tiden har gått nu , klockan e redan över åtta. Kommer bli svårt att slita sig nu haha ..

Men ska väl sitta här en stund eller kanske några timmar och sen sova. Sov typ 4 timmar inatt men det spelar ingen roll är ändå alltid trött i vilket fall som helst hur mycket eller lite man än sover.

Sakna gamla tider .

<3


RSS 2.0