Nails

Har precis varit och fixat mina naglar. Känns verkligen skönt, har inte gjort det på mer än ett halvår.


Nice

Snacka om att det är skönt att bara sitta och ta det lugnt framför datan och ta igen allt man har missat att titta på i veckan efter en fantastisk vecka på jobbet.
Ska snart in och duscha, ska bara samla ork först haha.

Good night.


Torsdag

Är på jobbet nu. Igår var helt underbart, satte mest avtal av alla. Trodde inte att det skulle gå så bra idag men har iaf satt två avtal än så länge. Min provision ligger nu på ungefär 2500 kronor bara för denna veckan, sen förra veckan fick jag typ 1500 i provision. Utöver grundlönen såklart så det ska bli trevligt att få lön nästa månad, haha.


Why?

Varför skulle en människas liv va mer värt än nån annans?
Tänk att nåt sånt självklart som att alla människor är lika mycket värda fortfarande inte har nått ut till alla.
Men det kanske kommer senare. Får bara hoppas att det är innan alla människor har utrotat varandra.
 
Kärlek&Respekt

Suuuuck

Jag är en idiot!
Utan att tänka mig för för några timmar sen gick jag och tog ett glas vatten här på jobbet och drack. Skulle ju ta igen mina dagar jag missade under Ramadan. Men ska ändå fortsätta fasta idag men ändå lägga på 10 dagar.
Palla att det blir så direkt.

Men men, nya tag nu.


10 dagar

Jaha, en ny arbetsvecka har börjat. Jobbar ju sön-tors.
Imorgon ska jag börja ta igen dagarna jag missade under Ramadan. Är lite osäker på hur många dagar jag missade men det borde va typ 8 eller 9. Men bara för att va på den säkra sidan ska jag ta igen 10 bara för säkerhetsskull.
 
Längtar faktiskt för även om det va jobbigt under Ramadan så var det en skön känsla. Även om jag alltid känner mig nära Gud så känner man sig närmare när man har fastat. Svårt att förklara.
 
Önskar att jag hade tagit igen dagarna direkt efter Ramadan som jag hade planerat men bättre sent än aldrig väl.
 
Kärlek&Respekt

Jag älskar dig <3

Hur kan man älska nån så mycket som jag älskar dig? Varje sekund jag är med dig har jag en känsla i mitt hjärta som bara utstrålar kärlek.

Om ni alla bara visste hur mycket jag älskar Ayaah. Hon är den finaste människan i hela världen. Sa till henne senast för en stund sen att jag är så fruktansvärt glad att jag har träffat henne.
Det finns ingen som har fått mig att må så bra som hon.
Har aldrig släppt in en annan människa inpå livet men med henne kan jag berätta precis allt.

Har berättat saker för henne som jag egentligen hade tänkt att ingen nånsin skulle få reda på som jag hade tänkt ta med mig till graven.


Är så tacksam att jag får spendera varje dag med henne. Visste inte att det fanns så underbara människor och att jag skulle få bli så lyckligt lottad att få en sån person i mitt liv.

Älskar till och med när hon alltid har nån idé för sig som hon drar in mig i som oftast slutar med att vi get in trouble big time, haha.

Även när vi bråkar så känner jag bara kärlek för henne. Vi har gått igenom mycket men ändå har vi klarat oss för att vi har haft varandra.

Jag hoppas att vi aldrig kommer att gå skilda vägar för jag vill ha dig i mitt liv föralltid.

Kärlek&Respekt


Revitering

Ligger och tittar på olika videos på Youtube med folk som har konverterat till Islam. Det är så fint att se. Känner det verkligen i hjärtat.
Önskar så att fler kunde uppleva den friden jag känner inombords av att veta att Allah alltid finns där. Det känns konstigt att veta att han egentligen alltid har gjort det utan att jag har insett det.
 
Men nu när allt runtomkring har hänt så kunde det inte kommit fler bevis på att han är där hela tiden.
Vet att ni inte vet vad det är som har hänt och det har kommit lite frågor om det och jag kanske berättar helt en dag, men inte nu.
Men det känns ändå som det börjar bli gammalt nu så kanske inte lönt att dra upp det. Egentligen bara att lägga det bakom sig nu och njuta av att medans andra är kvar i samma rutiner med slavande så har man klättrat i karriärsstegen och sliter inte ut sig som dom andra idioterna som försökte förstöra, samtidigt som man får mer betalt.
Så det så.
 
Ska iaf fortsätt titta på massa videos nu.
 
Kärlek&Respekt

Face my fear

Som en del av er vet så är jag ju fruktansvärt rädd att det ska bli tsunami. Det är typ min högsta rädsla. Är rädd för havet överhuvudtaget. Men försöker övervinna det nu genom att stå och titta ut över havet till Danmark. Tänkte att jag passar på nu när jag ändå är i dom här krokarna.
Får hoppas det blir bättre snart.

Kärlek&Respekt


Godnatt

Har precis fixat stoppet som var i vasken i badrummet. Känner mig som en riktig plummer, haha.
Kollade igenom mitt badrumsskåp på samma gång och hittade en massa parfymer jag hade glömt att jag hade.
Palla att innan när jag hade pengar i överflöd köpte jag kändisparfymer bara för att jag tyckte om kändisen. Som tex Britney Spears Cosmic radiance. Tyckte lukten på den va hemsk men ändå slängde jag pengarna på det bara för att. What a waste!
 
Ska iaf sova nu. Ska upp tidigt imorgon.
 
Kärlek&Respekt
 
 

Wooork

Är på jobbet nu som vanligt. Det ska verkligen bli skönt att komma hem sen, kommer slänga mig i duschen direkt.


Om ni bara visste

Snacka om att det är tröttsamt att höra på folks negativa attityder när jag berättar att jag ska konvertera till Islam.
Jag tar åt mig Islam mer och mer för varje sekund som går och jag älskar varje stund av det.
 
Alla får ha sin åsikt, absolut, men att försöka få mig att 'komma ur det' istället för att glädjas åt att jag för en gångs skull har hittat rätt väg efter en massa dåliga och ogenomtänkta omvägar är inte okej nånstans. 
 
Som jag har sagt innan så svarar jag mer än gärna på folks frågor, vad dom än är, men att visa avsmak för det får mig att vilja skaka vett i dom direkt.
Jag har aldrig nånsin varit rädd att lämna folk som inte passar mig och är verkligen inte det nu heller.
Vill man inte acceptera den jag har blivit är det bara att vända och gå. Jag kommer aldrig gå efter. Har aldrig gjort det innan och kommer absolut inte göra det nu.
 
Är fortfarande samma person jag va innan. Min tro ligger hos mig i mitt hjärta och jag vet vad den betyder för mig. Mer än så är det inte.
 
Kan inte folk bara sluta att döma andra och istället va glada för deras skull?
Det låter som något som skulle va självklart men det är det tyvärr inte. Verkligen en sorg för omvärlden. Inte konstigt att världen ser ut som den gör.
 
Kärlek&Respekt

 Och en annan.
 

Just to name a few.

Okidoki

Sitter på jobbet nu. Snacka om att det går segt. Men tiden går ända rätt fort här. Inte som på ens gamla jobb där tiden riktigt segade sig fram. Ja fast iofs, det beror ju på arbetsklimatet, människorna och miljön på jobbet.


Don't shit where you eat

Ja ni har säkert bara väntat på min åsikt angående skämtfilmen om profeten Muhammed.
Skulle kunna säga att ni vet redan vad jag tycker så det är inte lönt att kommentera vidare, men just denna gången vill jag faktiskt uttrycka helt vad jag känner.
 
Har precis sett lite av filmen på youtube och kan säga att jag mådde illa. Alltså inte bara bildligt talat utan på riktigt. Fick sitta och hålla mig från att spy för tyckte den va riktigt äcklig.
 
Var får man ens idén ifrån att visa sån disrespect att göra narr av något som så många mäniskor tar på största allvar?
Men bestämmer man sig nu för att göra nåt sånt här så får man ta konsekvenserna också. Det är precis som Lars Vilks när man svinade sig, han vill provocera och få reaktioner från folk så varsågod, han fick reaktioner med allt vad det innebar.
 
Kom inte lägg kommentarer om att man faktiskt ska kunna skoja om allt för egentligen allt handlar om respekt. Det finns så mycket man kan göra filmer, bilder eller vad som helst om.
 
Skulle kunna säga att jag hoppas att dom ansvariga för filmen får sitt straff och att dom förtjänar allt dåligt som kommer hända dom, men ska inte göra det. Hoppas bara att dom en dag tar sitt förnuft till fånga och inser vilket misstag dom har gjort.
 
Orkar faktiskt inte skriva mer vad jag tycker för att jag inte ska get helt carried away. Men känner verkligen en sorg i mig av att folk inte har mer vett i sig.
 
Kärlek&Respekt
 
 
Har alltid tyckt om Hillary Clinton och det har inte direkt förändrats nu!

Earth without art is just eh

Började dagen idag med att åka till Malmö med Ayaah. Vi gjorde det vi skulle och sen åkte hem vid 17 typ igen. Sen när vi kom hem däckade Ayaah typ direkt och jag bara låg i soffan.
Annars har vi ägnat större delen av kvällen till att prata om islam och alla frågor jag hade. Kan verkligen inte få nog av att höra på allt och jag vill bara veta mer och mer.
Läste lite koran innan men kan inte direkt skryta om det för det va bara typ 2 sidor eller nåt.

Är iaf ledig imorgon också så ska nog bara ta set lugnt då och bara typ övningsköra. Men annars får vi se vad som händer.

Vi hörs iaf.

Kärlek&Respekt


Jobbet

Palla att min plats på jobbet ser ut som en svinstia. Men av nån konstig anledning så har jag exakt koll på vilket papper som är vilket och behöver aldrig leta. Jag kallar det kontrollerad kaos.


Jobbdags

Sitter på jobbet nu. Är verkligen dödstrött idag men det gör inget. Bara 4 timmar kvar så det går väl rätt fort.


Fan va sjukt. Sjukt va? Javisst är det

"Är det inte typ dags att skapa fred nångång?
Människan är jordens undergång. Vad ska man ta sig till? Nån förlorar sin familj och lite till för nån vill tjäna på att släppa en bomb till. Ni kan rätta era fel, men så kloka är ni inte. Asså, det räcker väl, hur många kroppar ska va bära för att lära oss att hatet bara särar oss?"
 
Kärlek&Respekt

Everything's gonna be alright

Jaha, då var ledigheten slut för denna veckan.
Veckorna bara rullar på i full fart nu. Men det är ändå skönt så allt gammalt hamnar längre och längre bort.
 
Arbetsveckan börjar imorgon så ska försöka sova nu några timmar och kanske vakna iaf lite utvilad för en gångs skull.
 
Vi hörs imorgon säkert.
 
I know we haven't seen eachother in a while, but you will always be my boo.
 
Kärlek&Respekt

Möllan

Sitter i Möllan nu och väntar. Ska träffa en tjej från Sharaf hjältar klockan 10 men jag är helt tidig så ska sitta här och vänta ett tag innan jag ringer henne, känns lite väl skämmigt att va såhär tidig.


Yes

Har precis slutat jobba men sitter och väntar på Ayaah för hon sitter fortfarande och pratar med en kund.
Nu är det helg för mig som tur är men kommer inte kunna vila så mycket men det gör inget.
Här nere ser ni min plats på jobbet. Den är dock ren nu jämfört med hur det brukar se ut där med massa papper och skräp över hela bordet, haha.


Godnatt

Ja men bra. Ska va hos Ayaah 7.15 imorgon och väcka henne och har inte ens somnat än. Ska iaf verkligen sova nu.
 
By the way så tycker jag att bloggappen är sååå bra. Så nu kommer ni få en massa mobilinlägg, precis som dom från innan idag. Lucky you.
 
Good night!
 
Kärlek&Respekt


Jobbet

Är på jobbet nu. Som jag trivs verkligen. Om ni undrar (and I know you do) så jobbar jag på Bredbandsbolaget nu. Det är så kul och dom jag jobbar med är helt fantastiska. Givetvis så jobbar jag och Ayaah tillsammans så folk kan störa sig på det också. Och guess what? Folk här hjälper varandra, här är inget skitsnack, ingen rasism, ingen utfrysning, sammanhållning, skoj och skratt. Och framförallt INGEN bitterhet från folk. Love it!


Jaha

Trodde faktiskt inte att jag nånsin skulle ta på mig ett par Converse men I guess I was wrong. Fick hem dom idag och älskar verkligen dom.


Sorgligt

Alla dom här grupperna på Facebook som typ 'Nej tack till moské i Sverige', 'Nej till islamisering i Sverige' osv får mig verkligen att äcklas.
Kan nån förklara för mig vad som menas med islamisering av Sverige? Menar man att man inte vill att folk ska bli muslimer och praktisera Islam? Isf, vad har man att göra med att nån hittar sin väg inom Islam?
Kan det möjligtvis va så att så fort man hör orden Islam eller Muslimer så tänker man 'åh nej, det är farligt, massa kvinnorförnedring och självmordsbombare ju, så det vill vi inte ha i detta perfekta svenska land där alla är änglar och allt va perfekt innan alla invandrare kom och invaderade och förstörde idyllen'?
 
Sen dom som kommenterar i dom här grupperna. Hur i all världen kan man argumentera med saker som inte ens är sant? Och alla dom klassiska rasistkommentarerna som typ 'åk hem' osv. Det är skrattretande.
 
Sen ska vi inte ens snacka om kommentarer som 'Hade vi velat bygga en kyrka i en muslimskt land hade vi väl blivit stenade'. Asså kära idioter, argumentera med 'väl'? Hör ni inte så skämmigt det är.
Och man borde verkligen utöka sin intelligens om man tror att det inte finns kyrkor även där Islam är standardreligionen. Det finns inte ett enda land på denna planeten som bara har människor med EN religion. Att man ens kan tro det får mig att häpna av förvåning och faktiskt av sadness av att dom här människorna lever i sin egen lilla bubbla och inte vet nåt om omvärden fast dom har så mycket åsikter. Om än felaktiga.
 
Ärligt talat, tänk efter ordentligt nu. Hur skadar det nån överhuvudtaget att det finns en byggnad där människor som har en annan tro än en själv går för att be?
Ni kanske kommer ihåg för bara några månader sen trodde jag inte på nånting, jag tyckte att vill jag att nåt ska hända så får jag fixa det själv och att religion inte va nåt. Men hörde ni mig nångång säga 'ta bort moskéerna' eller 'bränn kyrkorna' osv?
Tror inte det va. För även om jag inte var det mintsa troende tänkte jag aldrig ens tanken att jag borde förstöra för andra som tror, oavsett vilken religion dom har.
 
Om jag går till moskén, hur påverkar det ditt liv? Har jag nånsin tvingat dig att följa med?
Om jag konverterar till Islam, tvingar jag dig att göra samma sak?
 
Varför kan man inte bara acceptera att alla människor är fria att tro på precis vad dom vill? Det kan väl inte va så svårt eller hur. Sen det här argumentet vissa har med att Islam inte passar in i vårt moderna samhälle. Kan då nån berätta för mig hur modernt det är att inte har kommit längre i utvecklingen och i sina tankar och åsikter än Tyskland hade på 30- och 40-talet?
 
Och en sista fråga. Hur kommer det sig att folk som inte är troende helt plötsligt blir såååå religiösa och kristna när det handlar om att man vill kunna bygga en kyrka i ett annat land? När var ni i en kyrka sist frivilligt utan att det var skolavslutning, dop, bröllop eller nåt annat?
 
Kärlek&Respekt

 

RSS 2.0