Misslyckat

Igår började med att Jessica kom hit så vi åt och sånt och sen kom Fatmire och Senada så vi fixade oss och sånt. Satt och drack lite och väntade på att folket skulle komma och det hade typ inte kommit nån än när klockan va 21 så jag började bli lite nojjig och tänkte typ tänk om det inte kommer nån men sen vid 22 typ började folket trilla in och det bara fortsatte tills det var helt fullsmockat. Gick och la mig vid 06 - tiden och tyckte det hade varit rätt lyckat även om jag knappt kommer ihåg att jag la mig.

Sen vaknade idag vid 11.30 typ och gick upp och städade , låg flaskor , burkar , glas och massa spill överallt så fixade det och sen satt vid datan en stund och sen gick och handlade. När jag var på väg till affären tänkte jag att det är bra att jag har kontanter och slipper betala med kort för tycker inte om det egentligen. Så när jag står i kassan och ska ta upp pengarna så märker jag att där inte är några pengar så fick betala med kort istället.
Sen när jag kom hem så kollade jag igenom väskan men där va inga pengar så nån snodde förmodligen 450 spänn av mig igår + mina cigaretter.

Nu ikväll ringde Fatmire mig och fråga om jag inte kunde komma ner till stan för hon och Senada va där så gick till bussen och när jag ska ta upp mitt busskort märker jag att det också är borta så fick värsta dampen så fick gå och ladda på min mobil så jag kunde åka med sms - biljett istället.
Sen va det bara att slänga ut 500 spänn på ett nytt busskort i stan. Det snodda räcker iofs bara till den 5 feb men ändå bullt att det blir så.

Misstänker vem det kan ha varit men vet inte vad han heter eller var han bor så kan inte gå till han . Men om jag ser han igen kommer jag få damp :@
Ska iaf aldrig mer ha fest hemma.

Men ska väl ta det lugnt nu ett tag och kanske försöka lägga mig tidigt för en gångs skull.

Kommer bilder från igår på bdb : BabyLatina

Hoppas ni hade en bra fredag iaf ..

Kärlek&Respekt


Fest

Vaknade vid 9.30 idag typ och blev ännu tröttare när jag såg hur tidigt det var men gick upp och satte igång datan och satt där en stund och sen gick och la mig igen vid 12 typ och vaknade vid 14.30 typ.

Ska ha fest ikväll så får snart sticka ner till affären på hörnan och köpa multivitamin så man kan blanda ;) . Har inga högtalare så får hoppas Fatmire inte glömmer ta med hennes , dödar henne annars.

Aydin kom och knackade på mig innan och skulle säga grattis innan han skulle till Sthlm så jag bara tack så mycket så snackade vi i 30 sek sen han bara men grattis på födelsedagen så jag bara tack men det var igår . Så han bara VAAA ? Så jag bara jaa , så han bara abooo jag trodde det var idag . Jag bara nej de va igår , så han bara förlåt jag trodde det va idag . Hahaha så sööt :)
Och jag kunde såklart inte hålla käften om en sak och frågade om en person hade sagt nåt så han bara "Nej jag vet vad som hände men ändå inte" Så jag bara "Ja okej". Så han bara "Han sa typ bara att han sov här , varför?" Så jag bara "Nej inget bara undrade". Så han bara "När jag kommer tillbaka på söndag vill jag höra alla detaljer" Så jag bara "Nej men de hände inget". Så han bara "Baxa ni ? OMG María vad har du gjort ?" Så jag bara "Nej men det hände ju inget" Så han bara "Annars frågar jag han om inte du säger nåt". Så jag bara "Jaja vi snackar på söndag men det hände inget".
Fan kommer låtsas att jag inte är hemma när han ringer på mig :P

Tänkte börja fixa mig nu för vissa av folket ska komma tidigare så ska försöka va halvklar iaf när dom kommer. Och måste ju springa ner till affären också.

Skriver mer imorgon :)

Hoppas ni får en underbar helg och ta hand om er :)

Kärlek&Respekt


22 år

Fyller 22 år idag !!

Känner värsta ångesten , vad har jag egentligen gjort med mitt liv ?? Känns som jag inte har uppnått nånting överhuvdtaget.
Okej har kanske flyttat hemifrån , flyttat till Uppsala men annars ingenting !

Men får väl försöka njuta av min dag iaf ^^

Kärlek&Respekt


142

Ja har kollat hur många meddelanden jag har skickat idag fram till 24 och det har blivit 142 stycken. Trodde det var mycket mer men tydligen inte.
Så det är väl ungefär så många jag skickar om dan , det har varit precis som vanligt.

Men fick svar på det nu iaf :)

Skriver ett längre inlägg imorgon :D

Kärlek&Respekt




Mobilberoende

Jag skickar ju som dom flesta vet onormalt mycket meddelande så har bestämt mig för att nu när klockan är över 24 så ska jag se hur många jag skickar på ett dygn.
Är ju 100 % beroende av mobilen och skulle inte klara mig en sekund utan den. Går med den i handen hela dagen och kan typ inte släppa den.
Alla vet att jag svarar direkt när dom skickar meddelande och sånt.

Återkommer iaf med resultatet imorgon :D

Godnatt <´3

Kärlek&Respekt


Ella y yo



Har fastnat totalt för denna låten , den är helt underbar ! För er som inte förstår spanska så är det att Aventura berättar hur bra han och hans brud har det men Don Omar berättar att han har gått ut med Aventuras brud och ber om ursäkt men Aventura säger typ "Jag hoppas Gud kommer förlåta dig för jag kommer inte göra det" och att allt va lögn när hon sa att hon skulle till Puerto Rico med sina tjejkompisar och sen säger Hejdå och går.

Låten betyder Hon och jag

Tycker att låten är helt underbar och lyssnar på den 24 sju :D

Kärlek&Respekt

6 dagar

Idag kom jag till skolan vid 9 men visste inte när vi började eller var vi skulle va så missade lektionen. Satt i biblioteket och pluggade och somnade helt plötsligt och sov i typ en halvtimme. Undra hur många som såg det :P

Ska bara ta det lugnt ikväll och kolla på film tror jag. Har inte lust att göra nåt nu , för mycket som snurrar i huvudet.

Fyller 22 år om bara 6 dagar. Kan inte fatta det , vad har jag egentligen gjort dom senaste 5 åren ?? Känns som det var igår man flippade rundor i skolans korridorer och sprang ute med massa folk och hängde nånstans varje kväll. Var tar tiden vägen ??

Ska iaf ha fest på fredag nästa vecka. Vem som helst kan komma så det är bara att dra med folk och ta sig hit ^^ .

Ska kolla en stund på Sex and the City-filmen medan jag väntar på att ett avsnitt ska laddas ner klart.

Hoppas ni får en bra kväll :)

Kärlek&Respekt


Maktlös

Om du bara visste hur ont det gör mig att se hur dåligt du mår. Du är precis som jag och vill inte visa att du mår dåligt för vem som helst så jag vet precis hur det är.
När vi snackade nu för en stund sen och du sa att du skulle lägga dig och vila för du inte mådde så bra ville jag bara släppa allt och springa till dig och hålla om dig. Du förstår inte hur mycket jag känner för dig. 

Känner mig så maktlös att jag inte kan va hos dig varje gång du behöver mig. Får dåligt samvete att jag sitter här uppe medan du är där nere. Varför är jag inte hos dig där jag hör hemma ?

Är så glad att jag har dig i mitt liv och jag försöker komma på sätt hela dagarna hur jag ska kunna hjälpa dig men hittar inget bra.

Idag i bussen på väg till skolan satt jag och tänkte på vad det var som gjorde att vi började prata så mycket och jag tror det var när jag skrev på mitt nick på msn "Ni e den bullaste listan i världen" och du skrev "jaha :P" så jag bara "okej alla utom du (A)" . Då hade vi inte pratat på ett tag och vi visste inte så mycket om varandra. Tror det var sen den dagen som vi började prata varje dag om djupare och djupare saker.
Sen åkte jag hem till Landskrona den 17 december och vi pratade som vanligt på msn varje dag och den 20 december skrev du till mig att du va i Lund som vanligt på ett internetcafé och inte hade något att göra så jag sa att du skulle komma till Landskrona så du sa "ja skulle faktiskt kunna göra det" så när jag gick mot tågstationen var jag övernervös men kände igen dig direkt när du gick av tåget.

Så när vi gick va det typ storm och vi gick och satte oss på lekplatsen och snacka i typ 2 timmar innan du tog tåget hem vid 01 igen.
Du gav mig en underbar känsla i kroppen som jag aldrig kommer glömma som jag känner varje gång vi pratar.

Har sagt att jag aldrig kommer svika dig och det kommer jag hålla tills dagen då jag dör. Kommer aldrig lämna din sida vad som än händer.

Kärlek&Respekt


Hot mama 4 Obama

Idag svor Obama eden och skrev historia. Folk hurrade och grät. Äntligen kommer det en förändring.

Se hela hans fina tal här :  http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article4225987.ab .

Kärlek&Respekt


Krossad vänskap

Detta är en berättelse om mig och en f.d. kompis som vi kan kalla Natalia.

Jag och Natalia träffades för första gången sommaren 2005 på karnevalen i Landskrona. Min första tanke om henne var att hon var jättesöt och jag frågade henne var hon kom ifrån eftersom man ser lång väg att hon är latina men att hon inte är från Chile iaf. Hon sa var hon var ifrån och vi stod och pratade ett tag och alla våra kompisar runt oss stod och flippade och sånt så vi hann inte snacka så mycket.

Efter den gången träffades vi av en slump ibland på bussen och sånt eftersom Natalia bodde hos nån i Landskrona. Jag tyckte hon va jättetrevlig och vi snackade på lunar och msn och sånt. Sen började vi snacka i telefon helt ofta och jag märkte att hon aldrig va på ett ställe länge utan hon kunde va i Malmö sen 2 timmar senare i Hbg och sen i Höganäs och alltid hos olika personer.
Sen hade hon plötsligt flyttat till Malmö och ett tag senare till Eslöv för att gå i folkhögskola men hon brydde sig inte det minsta om skolan utan bara festade hela tiden istället och flyttade efter ett tag till Höganäs.

På sommaren 2006 hade vi inte setts på några månader och en dag var hon i Malmö som vanligt hos nån kille och eftersom jag och min kusin skulle dit bestämde vi oss för att ses. Jag och min kusin skulle vänta på henne vid Triangeln eftersom hon var i Stenkula så vi stod där och väntade som idioter i typ en timme. Sen gick jag och min kusin in i Triangeln för vi inte orkade vänta mer och då skickar hon ett meddelande efter en halvtimme typ och frågar om vi inte kan ta bussen till Stenkula för hon måste äta och sen vill hon va ute så jag blev irriterad men åkte iaf till Stenkula till han killen hon hade då. Hon började bete sig helt konstigt och satte sig på golvet och surade helt plötsligt som ett barn så jag bara : "Asså Natalia det är hundar som sitter på golvet" så hon bara "Ja men jag vill sitta här" så jag bara tänkte jaja whatever.
Sen ville hon dra till Lindängen men jag och min kusin stack tillbaka till Landskrona och han sa att han inte gillade henne för det märktes att hon bara ville ha uppmärksamhet även om han inte förstod vad hon sa. Han va bara här och hälsade på från Chile.

Efter det hördes vi typ varje dag och hon tjatade hela tiden att jag skulle komma till Malmö och festa men jag hittade på massa olika ursäkter för jag började bli trött på henne för att hon inte tog nånting på allvar och ville alltid bara ha uppmärksamhet och att folk skulle tycka synd om henne. Men hon kunde aldrig ge nån annan uppmärksamhet eftersom hon bara tänkte på sig själv och killen hon gillade just då. Det gick inte mycket mer än en vecka innan det var nån ny och det spelade ingen roll om han redan var upptagen. Det fick mig lite att tycka att hon borde ju ändå fatta att en dag kommer det komma tillbaka till henne och då spelar det ingen roll hur liten och oskyldig hon spelar. Och alla vet att man kan inte hålla något hemligt i Landskrona , Malmö eller Hbg , allt kommer fram förr eller senare.

Det som också störde mig var att även om hon var adopterad så var hon sååå stolt att hon var latina och katolik och sånt men ändå kunde hon öppna benen för vem som helst , inte veta hur många killar hon hade varit med på fester , supit och vaknat upp nånstans hon knappt visste var det var.
Jag frågade henne nångång hur många hon hade haft sex med och då sa hon att hon inte visste. Då frågade jag om det var mer än 20 så hon bara "jaja klart".

Efter ett tag blev hon gravid och var jätteglad och jag också så vi satt och skrev upp olika albanska namn som va fina. Jag frågade henne vem som var pappan och då sa hon att hon inte visste och att det finns 2 att välja mellan. Jag bara tänkte OMG men tyckte inte att barnet skulle straffas för det. Båda killarna var albaner så det var därför hon ville ha albanska namn.
Efter ett tag ville hon inte ha barnet mer eftersom hon bråkade med båda killarna eftersom dom var arga på henne för att hon inte visste vem av dom som var pappan. Hon sa till mig att hon bara ville ha han ena killen så hon skulle säga att det var han som var pappan ändå. Så jag bara "ehm jaha okej" för jag ville inte att barnet skulle ha en massa skit så jag låtsades som ingenting men var samtidigt rädd för hur hon skulle va som mamma för hon kan inte ta det minsta ansvar. Men hon gjorde abort efter ett tag iaf.

Några månader efter det flyttade jag till Uppsala och vi hördes inte på ett tag men ett tag senare fick jag jättedåligt samvete för att jag hade tänkt såna saker om henne för att hon hade aldrig egentligen gjort mig nåt dumt så ringde henne och när jag fick höra hennes röst fick jag ännu mer dåligt samvete. Men sen efter ett tag gick det som vanligt över till massa snack om alla killar hon hade men som hade svikit och jag tyckte samma sak som alltid att det är inte konstigt att dom "sviker" när hon är klar med dom efter en vecka och går till nån annan.
Så jag blockade henne på msn och svarade inte när hon ringde för tröttnade på att hon aldrig mognade. Hon var ändå 20 år gammal och hade levt så i flera år.

Sen när jag var i Skåne i somras hade hon varit blockad rätt länge för att jag visste att hon skulle tjata om att vi skulle ses när jag kom till Landskrona och jag ville inte träffa henne för pallade verkligen inte med henne. Men givetvis så träffade jag på henne på Malmöfestivalen på centralen där hon givetvis satt med en ny kille och jag tänkte bara gå förbi henne men mitt samvete tog över så sa hej till henne och vi snackade snabbt och hon sa att hon hade varit lite upprörd att jag aldrig hör av mig mer och att jag aldrig är inne på msn mer så jag sa att jag inte hade orkat va inne på msn och sånt. Sen var jag tvungen att springa till tåget så vi pratade bara snabbt.

När jag kom tillbaka till Uppsala några dagar senare blockade jag upp henne för att hon inte kunde tjata då om att vi måste ses.

Nu har vi inte pratat på rätt länge förutom för nån vecka sen när hon skickade några meddelande men är inte intresserad av att va med henne mer när hela världen ska snurra runt henne och det ryktet hon har i snart hela Skåne har hon skapat helt själv för man kan inte bete sig hur som helst och låta hela Malmö och Landskrona sätta på en och sen förvänta sig att man ska ha ett bra rykte. Alla tycker hon är skitjobbig också och värsta horan.

Det är konstigt ändå att ingen har hoppat på henne för att hon har varit på andras killar. Inte en chans att jag hade låtit en tjej komma undan om hon hade vetat att han va upptagen.

Men orkar inte ha nån i mitt liv som har ett liv som bara går ut på att sova och festa. Man borde ändå kunna ta lite ansvar när man är 21 år gammal och inte förvänta sig att alla andra ska göra saker för en hela livet så man själv kan dra rundor i Malmö och inte bry sig om nåt annat och tro att allt är ett skämt och att man aldrig behöver bruka allvar.

Nej det jag och Natalia delade är över för alltid verkar det som.

Bloggutmärkelse

Jag har fått en Bloggutmärkelse av http://lorenah.blogg.se ! Blev helt förvånad , Tack så mycket :)



Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta,
inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap.
Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar,
ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa.
Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till utvalda bloggare.
Lycka till!


Dom jag skickar utmärkelsen till är:

http://blonditamedfotboja.blogg.se
http://nogg.se/bastian
http://lorenah.blogg.se 


Varför ?

Varför visste vi inte det innan ?? Varför var det tvunget att komma fram nu idag ?? Vet ju inte när jag ska till Landskrona nästa gång ..

Du fattar inte hur mycket du betyder för mig , tänker på dig 24 sju och vill aldrig förlora dig. Vill ha dig i mitt liv tills den dagen då jag dör. Vårt samtal idag fick mitt hjärta att slå snabbare än det nånsin har gjort innan.
Hur kunde vi både vilja och känna samma sak varje gång vi träffades men ingen vågade ta steget ?? Varför va vi tvungna att få reda på det av varandra idag ?? Gud förde oss tillsammans så många gånger men vi va för blinda för att inse.

Kommer aldrig lämna din sida , vill berätta för hela världen hur mycket du betyder för mig och hur underbart du får mig att må.

Att du inte tjatar om det där får mig att inse ännu mer hur underbar du är och hur mycket du betyder för mig.

Kommer aldrig lämna din sida vad som än händer <´3

Kärlek&Respekt


Bakis

Var ute med folk från klassen igår på Norrland´s och det var helt okej. Vet inte när jag kom hem sen men kan tänka mig att det kanske va runt 03 eller nåt. Vaknade runt 10 typ idag med en huvudvärk från helvetet.
Skulle egentligen pluggat idag hela dan men det blev inte så mycket av det men kanske gör det senare inatt.

Har varit jättetrött hela dagen , höll på att somna i eftermiddags men vaknade av att folk skrev på msn så släpade mig upp igen.

Har egentligen inte så mycket att skriva , är riiktigt trött och huvet hänger så kanske ska försöka sova tidigt idag för en gångs skull.

Kanske ska fixa lite med mina bilder nu , har inte gjort det än med bilderna från när jag var i Landskrona. Men det kommer nog ett längre inlägg imorgon iaf :)

Ett STORT GRATTIS till Fatmire som har förlovat sig :) <´33

Kärlek&Respekt



Fatmire & Jag

Sömnproblem

Idag va det bara skolan som vanligt sen hem snabbt och sen hem till Sofie. Somnade när vi låg vid tvn så sov typ hela kvällen där :P .

Skickade in min recension inatt och den hade inte kommit till läraren så fick skicka den i förmiddags istället och fick Godkänt ! :D

Måste verkligen ta tag i att lägga mig tidigare , sover typ mellan 3 - 4 timmar per natt och det är verkligen alldeles för lite. Höll på att somna på lektionen idag , nickade till säkert 100 gånger. Satt och blundade mest av tiden.
Finns det några sömntabletter man kan ta som man inte känner av dagen efter ? Har velat ta det i flera år nu för har haft sömnproblem typ hela livet men har inte gjort det.

Ska ut med klassen imorgon och festa , var ju sista dagen idag på denna kursen. Ska ses utanför Norrland´s klockan 20 så ska träffa Kristina typ 19.50 vid Stora torget .

Hade tänkt lägga mig tidigt idag så jag kunde somna tidigt för en gångs skull men det kommer bli som vanlig att man sitter här halva natten väl :/ .

Ska till stan lite tidigare imorgon och se om jag kan hitta en sladd till min kamera. Har ju blivit av med den och batteriet är helt urladdat. Kameran på min mobil är ju helt efterbliven och funkar inte mer och när den för ovanlighetens skull gör det så går det ändå inte att fota i mörkret.

Ska väl ta det lugnt nu ett tag och sen sova.

Kärlek&Respekt


Ett halvår

Har bestämt mig för att ge Uppsala ett halvår till. Händer det inget under den tiden som får mig att vilja stanna kvar så flyttar jag tillbaka till Landskrona igen.
Började kolla lite på jobb där igår så får se om jag söker något nu. Jobbar kanske ett tag och sen fortsätter plugga i Malmö istället.
Det var nåt speciellt med denna gången jag var i Landskrona , nåt som jag inte har känt dom andra gångerna jag har varit där och hälsat på. Det va som nåt magiskt som fick mig att känna frid i själen och jag förstod var jag hör hemma.

Problemet är att det känns som jag kommer göra så många besvikna om jag inte fortsätter här uppe. Hur länge kommer man få stå ut med frågorna om varför man hoppade av och vad man ska göra nu ? Hur länge kommer man få stå ut med kommentarerna om att man va dum som hoppade av när man hade världens chans ?
När man säger att man ska fortsätta i Malmö kommer man få höra att jag får göra som jag vill men det är dumt.
Men det är väl sånt man får ta. Det är ju alltid sååå kul att ha åsikter om andra och tro att man vet mycket bättre vad andra borde göra med sina liv.

Det är inte så svårt att hitta en lägenhet i Landskrona , får hålla lite koll på vad som dyker upp med någorlunda normala hyror .

Men tiden får utvisa vad som händer ..

Kärlek&Respekt



Livet

Det finns saker som händer i livet som man aldrig riktigt förstår varför dom händer eller vad dom betyder. Sånt man tog för givet är plötsligt borta och man står kvar på samma ställe och förstår inte riktigt vad det var som hände.

Människor man litade på visar plötsligt sin rätta sida och man anklagar sig själv för att man tillät sig att sjunka så lågt att man litade på någon. Sen säger alla till en att man inte ska anklaga sig själv men det är precis det man gör eftersom man har varit med om det så många gånger innan men man bestämmer sig ändå för att ge personen en chans och precis när man gör det så blir man lurad och överkörd innan man ens hinner reagera.
Människor kommer och går i ens liv och man känner mer för vissa hur mycket man än försöker att inte göra det. 

Dom flesta människor gör ett riktigt bra intryck när man träffas första gången men sen visar det sig att det inte alls stämde. Eller kan det vara så att man vill tro att alla människor är bra människor och tar för givet att dom är det ? Vill man lura sig själv och inte se det riktiga för att man inte vill ge upp hoppet om att träffa den personen man har velat träffa hela livet som alltid finns för en , inte dömer en och förstår en till 100 % .

Nu för tiden gäller det att hålla ögonen öppna och vara beredd på att vad som helst kan gömma sig runt hörnet. Men på ett sätt så hur redo man än är får man ändå överraskningar man inte ville ha och man har ännu mer att lösa. 

Jag har alltid sagt att många människors största problem är att dom inte har några problem så dom skapar sina egna för att ha nåt att klaga på. Men vissa saker är oundvikliga att stöta på. Vet man vad man vill ha eller tror man bara att man vet ? Vill vi ha det vi verkligen vill ha eller tror vi att vi vill ha det som vi borde ha ? Vill vi ha det som alla andra vill ha eller det som vi tror att andra vill att vi ska ha.
Det är konstigt så mycket tid man lägger ner på att tänka på vad vi tror andra tycker och tänker om oss.

Man ska alltid tro på sig själv och aldrig nånsin låta nån försöka få en att tro att man inte är värd sina drömmar. Hoppet är det sista man ska förlora och man är värd sina drömmar vad nån annan än tycker. Man klarar inte att nå dom utan hjälp och man ska inte vara rädd att be om hjälp och komma ihåg att osäkerhet inte betyder svaghet.

Och man ska inte glömma att det är okej att må dåligt ibland och ta en paus och tänka igenom vissa saker eller inte tänka alls och bara låta sig själv vila och ta en time-out.

Våga be om råd och hjälp men var alltid medveten om vad som finns runt dig och lägg inte över allt på någon annan. Det är bara du som kan ha makten över dig själv.

Kärlek&Respekt

Inga fler inlägg

Blir inga fler inlägg förrän folk börjar kommentera så snoka nån annanstans istället !

Kärlek&Respekt

Skön dag

Idag har jag mest bara tagit det lugnt mest av dagen. Somnade rätt tidigt inatt , innan 02 tror jag så kändes skönt att sova ut lite. Så har mest bara suttit vid datan och sånt.
Sen gick ut och träffade min sötnöt en stund så vi gick en runda och snackade lite och så. Du e så söt :)

När jag gick hem körde polisen förbi mig sakta och när den hade kommit till slutet av gatan några meter bort vände dom och väntade på mig och glodde hela tiden tills jag hade gått förbi dom och sen körde iväg. Kan inte förklara hatet jag har för polisen , har alltid gjort och kommer alltid göra.

Ska nog mest bara ta det lugnt nu resten av kvällen och kolla på nån film kanske.

Tycker det är lite tråkigt att det är så få kommentarer när det är så många som läser så kommentera gärna :)

Kärlek&Respekt




Mitt sötnöt :) . Glömde sätta på blixten :P

Nyårsafton

Ja nu är 2009 här och det är dags att blicka framåt mot ett nytt år och nya utmaningar.

Igår gick jag upp runt 11 och åt frukost , duschade och fixade mig och så för att skulle ta tåget till Helsingborg 14.38 men tiden flög iväg så sprang runt här fram och tillbaka när jag skulle packa allt , kläder , smink , alkohol och massa annat. Så fick gå jättesnabbt till tåget även om det var jättetungt att bära allt men hann i tid :) .. Så var hos Karro vid 15.30 typ för fick vänta på tåget till Påarp rätt länge.

Så vi gjorde mat och fixade oss och sen kom lite folk vid 18 typ och vi åt och så och sen kom fler folk och vi festade och snackade i några timmar. Sen vid 23.30 tog vi tåget in till Helsingborg och ställde oss utanför Tivoli och kollade på raketer och drack champagne och sen ställde vi oss i kön och det gick såå sakta även om vi hade biljett men vi kom in efter ett tag iaf :) .

Så vi dansade som galningar ett tag och sen efter ett tag behövde Karro ta ut pengar så vi gick bort till automaten och då kom det fram två killar och började snacka och han ena började försöka kyssa Karro även om hon sa till han 100 gånger att hon har pojkvän så vi fick sån damp och puttade han flera gånger så han nästan flög iväg och sa till han att sticka och tänkte hoppa på han men vi sket i det sen men medans vi bråkade med han så hade jag fullt upp med att försöka ta bort hans kompis som va på mig hela tiden och ville hångla bara för vi hade gjort det i en sekund när dom kom fram först. Sen iaf så gick vi tillbaka till Tivoli och dansade och sånt.

Dom stängde 03 men vi var inte ute förrän vid 04 typ för man fick stå och vänta helt länge i kön på att få sin jacka.

Karro träffade 2 killar från Landskrona hon kände så hon skulle kanske på efterfest hos dom och tjatade hela tiden på att jag skulle följa med men jag skulle följa med en kille hem och snacka lite och så.

Så vi gick åt varsitt håll och jag tog en svarttaxi med han killen och hans kompis och när vi kom hem där dom bodde vid klockan 05 typ va där 3 andra killar i lägenheten som sprang runt i bara boxer haha.
Där såg verkligen ut som en svinstia men det var bara för dom hade festat och sånt i och med att han killen och hans kompis bara var i Helsingborg över nyår och hälsade på så dom hade typ fedefestat. Var på väg att börja skratta för det var typ en äkta ungkarlslya ;) .
Men sov över där iaf och sen tog bussen vid 13 typ idag och åkte hem till Karro. Så vi softade ett tag och sen åkte jag hem till mitt fina Landskrona och var här lite innan 18.

Är inte så bakis idag men är riktigt seg och huvet hänger inte riktigt med men men.
Men kvällen igår var heeeeeelt underbar , helt klart den bästa nyårn nånsin :D

Hoppas ni hade en lika kul nyår :)

Här är lite från igår  ;)

Kärlek&Respekt


Jag & Karro


Lite av folket

Utanför Tivoli


RSS 2.0