Imorgon

Om exakt ett dygn har jag varit i Skåne i typ 1 ½ timme :D . Hoppas resan går riktigt fort imorgon :) Ska va i Lund 20.40 men vi kommer väl va försenade som vanligt men så länge man kommer dit :) .
Kommer ändå tvinga Durim att snacka med mig några timmar för jag inte vill att mitt batteri i min mp3 ska ta slut ;) .

Har packat det mesta , ska snart platta mitt hår så jag kan lägga ner plattången också sen är mitt dilemma om jag ska lägga ner min data ikväll eller imorgon på morgonen.
Måste sätta igång musik direkt när jag går upp på morgonen så jag kan hålla mig vaken men å andra sidan så har jag alltid bråttom på morgonen så chansen finns att jag inte kommer hinna packa ner den. Ajaa får se hur jag gör.

Men imorgon är jag äntligen i Landskrona igen där jag hör hemma :D

Kärlek&Respekt


Landskrona i övermorgon

Har märkt att jag bryr mig mycket mer om hur jag ser ut när jag är nere i Landskrona. Jag fixar mig mycket mer där. Här uppe i Uppsala känns det som jag mer eller mindre skiter i vilket. Okej jag sminkar mig och sånt varje dag men slänger mer eller mindre bara på det för har mycket mindre energi när jag är här uppe.

Ska bli riktigt skönt när jag åker ner till Landskrona i övermorgon för jag är typ glad hela tiden när jag är där och mår helt underbart för har en sån speciell känsla. Vill va ute typ hela tiden och sånt :D

Ska packa och storstäda det sista imorgon sen på måndag ska jag ta med mig min resväska till skolan och sen åker jag iväg 16.15 från Stockholm.
Kommer stanna i Landskrona till ungefär den 20/6 tänkte jag för måste jobba sen resten av sommaren.

Synd bara att jag vet inte när Landskronakarnevalen är och jag tänker absolut inte missa den så får väl kolla upp det så jag vet när jag ska va ledig.

Vill det ska bli måndag nu !! :D

Kärlek&Respekt


Mycket att göra

Har en del att göra idag , ska säga upp min lägenhet , gå till SJ och fråga varför jag inte har fått mitt bokningsnummer till min biljett när jag ska ner till Skåne igen , handla , tvätta , städa .

Dom på Heimstaden öppnar vid 13 så ska typ fixa mig och sen gå dit. Har 3 månaders uppsägningstid så det är perfekt för jag kommer jobba till slutet av augusti sen kan jag ju flytta runt den 1 september :D . Så skönt det kommer bli , kommer aldrig sätta min fot i Uppsala sen efter.

Kommer aldrig mer lämna Landskrona sen , eller den enda staden jag skulle kunna lämna Landskrona för är Malmö men kommer nog inte bli så.

Ajaa ska väl fixa mig och sen gå och fixa allt.

Kärlek&Respekt


Scooter

Hörde denna låten för nån dag sen och har haft den i huvet hela tiden sen dess. Lyssnade alltid på den innan och den fick mig att bli påmind om massa saker från förr. Hade typ glömt bort den låten. 
La in den i min mp3 så lyssnade på den innan när jag åkte hem och ville bara le hela tiden för jag tänkte på när man dansade ihjäl sig till den :)

Kärlek&Respekt


Utgång innan

Sitter och tänker tillbaka på när man alltid sprang ute på disco och sånt. Tror jag va 9 år när jag gick på mitt första stora disco i skolans gympasal. Så hade jag typ 20 spänn att köpa godis för. Hade säkert nån klänning , strumpebyxor , klackaskor och håret i en söt totte , kan tänka mig att det var nåt sånt.
Då var det mest olika lekar som gällde och det var typ skämmigt att dansa speciellt med en kille för då stod alla och kollade på en. Spec om man höll i varandra haha.

Sen i typ 6an började man gå ut där alla dom äldre folken i typ 9an va så man tyckte det va skitkul. Man fixade sig i flera timmar och tyckte man va riktigt snygg när man gick ut.
Började sminka mig när jag gick i 6an så hade precis lärt mig använda mascara och kajalpenna så kände mig jättefin när jag gick ut med mina kompisar. Va ändå rätt bra på att sminka mig , va inte en sån som hade kajalpenna runt hela ögonen så dom va helt svarta utan det var ändå fint.

Kommer ihåg en gång när jag va ute på sånt disco när jag gick i sexan så fick jag inte va där tills dom stängde klockan 01 utan skulle va hemma 24 istället så det blev värsta dramat innan jag stack dit för jag ville va där till 01 men blev iaf hämtad vid 24 och jag surade hela vägen hem för jag skämdes haha.

Det va härliga tider. Eller att tänka tillbaka på iaf men då tyckte man allt och alla va emot en och bara ville förstöra :P

Kärlek&Respekt




America´s next top model

Sitter och tittar på America´s next top model nu. Det är egentligen rätt fascinerande hur inne man kan bli i det. Även om jag har sett precis alla avsnitt av alla 12 säsonger så är det vissa av deltagarna jag verkligen hatar och bara vill ska åka hem och såna jag tycker riktigt mycket om och jag är jätteengagerad.

Kan sitta och svära åt vissa av dom ibland och va helt inne i deras liv där och tro att jag känner dom och inte kunna släppa mina åsikter om dom.

Kanske dags att släcka ner det nu och gå tillbaka till verkligheten :P

Kärlek&Respekt


Luuugnt

Kom hem från Norrköping igår , fick stå upp mellan Nyköping och Sthlm men det var okej . Tog det mest bara lugnt och sen gick och la mig. Snackade med Durim till 03 så va riktigt trött imorse så sket i det , det va ändå inte obligatoriskt. Men gick dit senare och skrev klart ett arbete så hoppas det blev bra.

Ska inte göra så mycket mer idag , ska bara ta det lugnt mest av kvällen :)

Kärlek&Respekt


Kaos

Igår tog vi det mest lugnt på dan sen skulle vi sticka ut och festa så vi fixade oss och stack till nåt uteställe och där va typ helt bullt för där va bara typ såna 40-åringar mest men vi tänkte att vi stannar där till 01 typ sen drar vi nån annanstans.
Sen när vi hade varit ute och rökt och va på väg in gick vi förbi nån knarkare och hon drog ner Katti´s kjol helt plötsligt så Katti fick damp på henne och sa till henne att hon kommer döda henne om hon rör henne igen och sånt.
Sen gick vi in igen och där va såna gubbar som typ kollade på oss hela tiden och försökte snacka med oss och vi sa till dom hela tiden att dom skulle sticka men dom bara fortsatte så vi bara kokade mer och mer för dom förökte röra oss hela tiden.

Sen Katti va fortfarande förbannad på hon knarkaren så vi gick ut och bråkade med henne igen så vi stod där ett tag och dampade på henne sen kom dom som jobbade och sa till hon knarkaren att hon måste sticka så jag sa till henne att hon skulle sticka hem och fortsätta ta sina sprutor och sånt så hon stack till slut.

Sen efter det innan vi skulle dra till ett annat ställe stod vi utanför så va där en kille som sa hej till oss så vi sa hej så sa han till Katti att hon skulle komma så hade han skrivit på sin mobil att han va döv så vi tyckte synd om han så vi frågade han om han ville följa med så han gick med oss så han berättade att han va på behandlingshem och hade rymt och sånt. 
Sen när vi kom där vi ville in va det 60 spänn inträde så vi sket i det så vi va bara utanför så sen ringde Durim så jag snackade med han rätt länge och sen blev det massa problem för Katti bråkade med hennes kille i telefon och jag tyckte synd om han killen som va med oss för både hon och jag snackade i telefon och han stod bara där.

Men sen efter det iaf så stack vi hem igen och va här vid 03.30 typ så vi la oss vid 04.30 typ men jag vaknade ändå helt tidigt vid 11 typ så är helt död nu.

Vi ska nog bara gå ut och gå en runda ikväll sen bara softa hemma för båda är riktigt trötta nu. Ska ju sticka tillbaka till Uppsala imorgon.
Katti ska gå och sova nu så jag ska väl bara sitta här nu.

Jag älskar dig Durim <3 <3333

Kärlek&Respekt


I Norrköping

Är i Norrköping nu hos en kompis. Kom hit igår kväll efter att jag hade panik i centralen i Uppsala för mitt tåg va inställt.

Men va här vid 21 iaf så vi gick i typ en timme för att komma hem till henne så vi bara softade och sen vid 02 typ va vi helt uttråkade så vi gick ner på hennes gård och satte oss i sandlådan och snackade och sånt och hon satt och gungade på nån sån sak för hon hade tråkigt medans jag snackade i telefon så hon fastnade i den för hon va för tung hahaha.

Sen efter det gick vi tillbaka och nästan direkt gick och la oss. Somnade lite innan innan 05 imorse så är helt död nu för vaknade redan vid 12.

Får se vad som händer idag men ska ut ikväll iaf annars vi får se :)

Kärlek&Respekt

Drömmar

Drömde inatt om en person som va en väldigt stor del i mitt liv för ett tag sen. Har inte pratat med den här personen sen augusti och det kändes riktigt konstigt att vakna och inse att det bara va en dröm för det kändes helt verkligt.
Tror h*n fortfarande finns i mitt undermedvetna eftersom det blev konstigt mellan oss i slutet och jag är inte riktigt säker på vad som hände med h*n.

Är inte säker på vad det betyder men antar att vissa personer alltid kommer finnas hos en.

Glömmer aldrig sist vi sågs för lite mer än 1 år sen när vi stod ute i en busskur när det va värsta snöstormen och frös ihjäl för vi hade ingenstans att gå.

Vissa saker och personer betyder mer än andra varesig man vill eller inte.

Kärlek&Respekt


Vänsterpartiet

Nu när det snart är val till Europaparlamentet jobbar partierna för fullt för att vinna folks röster.
Idag när jag gick i stan så kom ett sånt äckligt moderatsvin fram till mig och frågade om jag ska rösta så jag bara "absolut inte på moderaterna iaf" och fortsatte gå.
Ärligt talat att man inte skäms att ens stå utanför moderaternas ställe och visa att man är moderat. Hur tänker man ?? ÄCKEL ÄCKEL ÄCKEL !!!!

Glöm inte att rösta på VÄNSTERPARTIET den 7 juni ! :)

Kärlek&Respekt



Plånböcker i ciggpaket

Igår gjorde jag nåt jag aldrig trodde att jag skulle göra: Jag tittade på Eurovision song contest !

Fatmire sa till mig att hon skulle sova hos mig och ville kolla på det så jag var tvungen. Lyssnade på typ 5 låtar sen låtsades jag att jag skulle gå på toa så jag gick och satte mig vid datan ett tag för att slippa oljudet.
Okej vissa låtar va faktiskt okej , Azerbajian och Turkiet va ändå bra men resten jag såg kunde jag varit utan.

Måste berätta en riktigt skum sak.
Imorse knackade en kille som bor i min korridor på min dörr och sa att han hade blivit av med sin plånbok igår när han satt en stund i soffan med oss när vi kollade på Eurovision. Så han frågade mig om jag hade sett den och jag sa nej.
Sen frågade han mig vad jag hade tagit in till mig där utifrån bordet så sa jag mina cigaretter och godispåsen.

Resten av samtalet (översatt från engelska):
Han: Kan min plånbok hamnat i godispåsen ni hade så det har blivit mixed up ?
Jag: Ehm nej vi har ätit från godiset nu på morgonen också och där låg ingen plånbok
Han: Så du tog dina cigaretter och godiset ?
Jag: Jaa
Han: Kan min plånbok hamnat i ditt cigarettpaket ?
Jag (efter tankar om han menar allvar eller har en skruv lös) : VAAAAAA :S
Han: Eller nej det är ett litet paket bara va ?
Jag: Hrm jaa

Samtalet slut.

Fråga: Brukar ni lägga era plånböcker i cigarettpaket ?


Sol ute

Har märkt att man blir faktiskt gladare när det är sol ute. Tyckte aldrig det innan men nu är det riktigt skönt när man rullar upp persiennerna på morgonen och solen lyser upp hela rummet :D .

Får se om det händer nåt nu i helgen men tror inte det , känner inte för att göra nåt ändå. Kanske kan göra en storstädning här hemma , började lite igår så får göra klart idag.

Vad ska ni göra i helgen ??

Kärlek&Respekt




18 dagar kvar

Bara räknar dagarna nu tills den 1 juni. Bara 18 dagar kvar sen är jag äntligen i Landskrona igen. Vill bara dit nu.

Mår såååå konstigt här uppe. Känner typ inte igen mig själv för jag brukar alltid alltid kunna spela att jag mår hur bra som helst men nu går det inte. För första gången i mitt liv har jag berättat för vissa hur jag egentligen mår och har mått den senaste tiden.

Det sägs ju att man mår bättre om man berättar för folk hur man mår men det känns snarare sämre. Det är helt nytt för mig att berätta och nu förstår jag varför jag har hållt sånt inom mig hela livet och lett och flippat rundor istället.

Ångrar mig riktigt mycket att jag sa nåt till nån , känns riktigt skämmigt för jag är ingen sån person som säger sånt högt.

Vet att det som kommer göra att jag blir mig själv igen är att åka tillbaka till Landskrona där jag hör hemma.
Men men om 3 månader är det över :D

Kärlek&Respekt





Lady Gaga

Kan bara inte sluta lyssna på denna låten. Vet att jag kommer spela den 24/7 hela sommaren. Lyssnar på den hela tiden nu. Älskar den :D

Kärlek&Respekt


Ingen balsam = Dålig hörsel

Måste berätta en sak som säkert låter helt stört men det är faktiskt sant.

När jag tvättar mitt hår använder jag både shampoo och balsam men ibland om jag inte tar balsam så blir min hörsel sämre.
Ja ni läste rätt : Jag får sämre hörsel om jag inte använder balsam i mitt hår !

Märkte det senast igår. Det kan inte va en slump utan det måste bara bero på bristen av balsamanvändande eftersom det inte var första gången det hände.

Precis som inte ni har såna saker som ni är säkra på som låter helt stört för andra människor haha.

Så är det ! ^^

Kärlek&Respekt


Allt kommer tillbaka

Vill bara tillbaka till Landskrona nu. Känns nästan som jag lever i en skugga nu , som att jag inte är riktigt medveten om sånt omkring mig. Som att jag är i mina egna tankar hela tiden och inte orkar bry mig om nåt här uppe.
Min hjärna är fortfarande kvar i Landskrona och jag mår inte bra av att va här.

När jag va 16 år va det något riktigt jobbigt som hände som jag mådde riktigt dåligt av så jag sov jättemycket typ hela tiden och var trött hela dagarna.
Känner nästan likadant nu och det får mig att få tillbaka en massa minnen från då för har inte känt mig så sen dess.

Vill inte.

Kärlek&Respekt


Hushållspapper

Idag gick jag till affären och skulle köpa toapapper. Så jag gjorde det och sen kom hem och la det in i skåpet där jag brukar ha det. Sen skulle jag ta fram det och jag tyckte att det kändes lite konstigt och då ser jag att jag har köpt Hushållspapper. 
Så får ha en stor rulle ståendes på golvet på toan.

Tips : Snacka inte i telefon när ni ska köpa toapapper.

Kärlek&Respekt


Tillbaka i Uppsala

Usch ja är tillbaka i Uppsala nu . Kan inte fatta att tiden i Landskrona gick så fort. Men det va riktigt kul iaf som vanligt ^^ .

Ska ner igen i juni så får hoppas tiden går riiiiktigt fort . Sen är det inte lång kvar tills jag flyttar ner igen :D

Fatmire flyttar ju tillbaka till Malmö nu den 29 maj så det kommer kännas riktigt bullt , hon är den enda här uppe som är som jag :P .

Ajaa ska kolla klart på några avsnitt av America´s next Top Model sen ringa Durim och sen sova .

Kärlek&Respekt



Ångest

Åker tillbaka till Uppsala imorgon TYVÄRR . Tar tåget 12.28 från Lund så är väl i Stockholm runt 17 för får väl räkna med förseningar och sånt.
Fatta sån ångest jag känner inför det.

Idag åkte jag till stan helt själv och när jag satt där i bussen kände jag sån kärlek , man har minnen nästan på varenda gata i Landskrona. Man har stått och hängt typ överallt nångång. Sakna tiden när man va sånt gatubarn och alltid luffa rundor ute.

Men kommer räkna dagarna tills jag flyttar ner hit igen :) . Har 3 månaders uppsägningstid så får väl säga upp mitt kontrakt typ nu.

Sån åååångest jag känner nu , vill inte tillbaka fan , vill stanna här hela livet. Landskrona och Malmö är allt man behöver ^^ .

Får väl snart släcka datan och packa .

Hörs säkert imorgon :)

Kärlek&Respekt


Tråkigt

Åkte aldrig till Malmö idag eftersom det blev för mycket bråk här om att jag skulle dit som vanligt men ska iaf dit imorgon i vilket fall som helst.
Har sovit typ hela kvällen för jag va så uttråkad här , hatar verkligen att va inne hela dan. Tycker inte om att va hemma , det är sååå tråkigt .

Ska iaf sitta här nu ett tag och sen gå och sova igen ^^ :P

Kärlek&Respekt


Tillbaka till Landskrona

Ska snart sticka till Malmö till Durim eller snart och snart , ska ta tåget 16.45 men måste hinna fixa mig och laga middag till dom andra . Har som tur är redan städat.

Nu är det iaf bestämt att jag ska flytta tillbaka till Landskrona till hösten. Ska ta ett uppehåll och kanske fortsätta senare i Malmö eller Lund men just nu vill jag jobba. Ska flytta tillbaka till hösten så ska gå klart den här terminen och jobba i Uppsala i sommar och sen är det över :D .
Har ju aldrig trivts där från början och jag är riktigt trött på att spela nån jag inte är . Har inte varit mig själv till 100 % ända sen jag satte min fot i Uppsala , har inte kunnat va så som jag är i Landskrona.

Men till hösten är jag tillbaka iaf och har folk jag känner till omkring mig och inte såna som där uppe som tycker det är fruktansvärt om dom ser nån sno en cykel.

Kärlek&Respekt


Senaste dagarna

I förrgår kollade jag på nåt sånt om hemsökta hus på tv så jag vågade inte sova sen och jag fick en hjärtattack för varje gång jag hörde ett ljud . Vet att jag egentligen inte borde se sånt på kvällarna iom att det spökade i en lägenhet vi bodde i när jag va mindre så jag har riktig respekt för sånt men ändå kan jag inte låta bli att kolla det . Men somnade sen iaf efter att jag hade hoppat till typ 100 gånger.

Igår va jag bara hemma och sen åkte till Durim vid lite innan 17 typ . Vi kollade mest på tv och sånt för i Uppsala är inte min tv ikopplad så jag måste se massa saker nu haha.
Sen stack jag hem vid 23 typ och bara satt lite vid datan och sen gick och la mig .

Ska nog inte göra så mycket idag , det regnar ändå och sånt så lika bra att va hemma . Ska säkert till Malmö imorgon .

Ja Durim jag ville gå in på BR när vi va i Mobilia i lördags för där finns faktiskt många roliga saker och du borde följt med in haha. Nästa gång slipper du inte undan hahaha.

Kärlek&Respekt


Äntligen i Landskrona

Är i Landskrona nu äntligen :D . Kom igår vid 22.30 och det kändes så skönt när man gick av tåget i Lund såg man direkt folk från Landskrona :) ..

Hade ingen biljett på tåget från Lund till Landskrona så jag sa till han som tar biljetten att automaten inte tog emot sedlar så han bara " okej men du ska till Landskrona va ? " Så sa jag ja så han bara okej och sen gick han haha . Vet han är från Landskrona så det va nog därför han lät mig haha .

Trillade i förrgår i mitt badrum hemma och slog halvt ihjäl mig typ och landade med bakhuvudet på tröskeln och har känt mig helt trött och yr sen dess så hoppas det går över.

Ska till Malmö imorgon till Durim annars händer nog inte så mycket mer .

Kärlek&Respekt


RSS 2.0