Nyår imorgon

Vaknade runt 11 idag och låg kvar till 12.30 typ och sen segade mig upp och gjorde frukost och tittade på Våra bästa år. Sen åkte till stan och skulle hitta ett par skor att ha imorgon men hittade givetvis inte. Så gick vidare till systemet , trodde där skulle va fullsmockat med folk men det var rätt lugnt. Fick stå i kö rätt länge men inte så farligt så nu är hela kylskåpet fullt för imorgon (Y).

Sen åkte vi hem och jag fixade mig lite och sen åkte vi till Malmö med Emma för att hon skulle kolla i affärer och jag skulle desperat leta efter skor. Så vi gick först runt på Gågatan och kollade och sen in på Hansa och där hittade jag ett par riiktigt fina skor som jag ville ha , utan klack , låga och fina :) . Dom kostade 400 kronor från början men det var halva priset så behövde bara ge 200 för dom :D

Ska ta tåget lite innan 15 imorgon så är hos Karro typ 15.30 tror jag. Lääääängtar * . -  . Kom till Helsingborg om ni inte har något att göra :D

Tror vi hörs nästa år :) Hoppas ni får en helt underbar dag imorgon och ett riktigt kul nyår och ta det lugnt !
Gott nytt år !

Kärlek&Respekt

<´33


Mina skor till imorgon :)


Bara till dig

Idag när jag tänkte på dig undrade jag om mitt liv och mina känslor för dig hade ändrats mycket om du hade försvunnit från mitt liv. Tänkte att det kanske egentligen inte hade gjort så mycket iom att vi inte har känt varandra så länge.
Sen nu ikväll när vi sågs och jag hörde din röst kunde jag bara inte fatta att jag tänkte så. Du är så viktig för mig och jag vill aldrig att du försvinner från mitt liv.
När jag såg dig komma ur bilen ville jag bara springa fram till dig. Sen när vi gick så ville jag bara titta på dig hela tiden men vågade inte.
Vi har bara känt varandra i några månader men du är nästan den viktigaste i mitt liv. Lyckan jag känner varje gång vi ses kan inte beskrivas. Jag kommer att stå vid din sida genom allt och kommer aldrig att svika dig.

Kärlek&Respekt

Julen över

Ja då är julen över för denna gången. Har inte direkt haft så mycket julkänsla detta året. Kanske är för att tiden har gått så snabbt och för att det inte var nån snö här i fina Landskrona. Fick det jag önskade mig mest , Ett halsband med kors och Christina Aguilera´s nya parfym Inspire :D .

Nu är det bara nyår kvar. Har fortfarande inte köpt skor till då så får sätta fart på måndag tänkte jag. Får för en gångs skull leta efter ett par skor som inte är gympaskorliknande så får gå till en helt annan avdelning :P . Drömde att jag hade klackar och att jag faktiskt såg bra ut i det men det var nog bara i drömmen. Får försöka lida igenom nyår med dom skorna men så fort jag kommer hem kommer dom åka av fortare än kvickt , om inte innan.

Har nästan bestämt mig för att flytta tillbaka till Landskrona. Det har varit något speciellt med den här gången jag har varit här , nåt magiskt. Igår kväll när jag var på väg hem kände jag riktigt hur mycket jag trivs här. Har bott här hela livet och vill inte ändra på det. Känner mig trygg här och har alltid gjort det.
Det har kanske varit lite skönt i Uppsala att man är mer eller mindre anonym men efter ett tag ser man samma människor om och om igen och det kan man lika bra göra här i Landskrona isf.
Visst har det varit jättekul att träffa nya människor och så men det har inte varit nån man riktigt klickar med. Lite svårt att göra det också när folk har förutfattade meningar när dom hör var man är ifrån. Pallar inte med folk som bara har levt i sin egen lilla trygga värld hela livet och ser ner på allt dom inte vet ett skit om.
Men det är väl sant att man kan ta en person ur ghettot men man kan aldrig ta ghettot ur en person.

Tänkte lägga mig nu snart iaf och försöka somna innan typ 03.30 för en gångs skull . Lägger upp bilder på mina julklappar imorgon :)

Kärlek&Respekt



God Jul !

Önskar er alla en riktigt god jul !

Ta hand om varandra <´333

                             

Känslorna snurrar

Om du bara visste hur mycket du betyder för mig. När vi träffades i lördags visste jag direkt att det var rätt. Kommer aldrig lämna dig vad som än händer. Kommer alltid finnas vid din sida genom allt. Exakt allt.

Du har bara funnits i mitt liv i några månader men dom starka känslorna jag har för dig finns där hela tiden. När vi skulle träffas idag och jag såg dig komma gående mot mig började mitt hjärta slå ännu fortare än innan.

Synd att jag inte vågar visa vad jag känner. Det var därför jag babblade på hela tiden i lördags för jag va så nervös. Brukar oftast kunna dölja att jag är nervös men det gick inte då.

Du är en av anledningarna till att jag inte vill åka tillbaka till Uppsala. Du får mig att inse att jag hör hemma här och att det är folket här jag ska ha omkring mig och som får mig att må bra.

Vill ha dig i mitt liv för alltid vad som än händer och lovar att aldrig svika eller lämna din sida <´3

Kärlek&Respekt

Vanessa & Pablo´s saga över

Nu är det helt slut på det som var mellan Vanessa och Pablo.
Vanessa gick precis in på sin Bilddagbok och då såg hon att Pablo hade tagit bort henne från sina vänner. Han hade också tagit bort inlägget som Vanessa skrev till han igår kväll. Hon tycker att det är lite konstigt att han tog bort det direkt för om det inte är sant så sparar man väl det för att kunna försvara sig.
Men nu är det över iaf och Vanessa vet inte riktigt vad hon känner. Ska man känna sig lättad , ledsen , arg .. vad ?

Vanessa hade svårt att somna inatt eftersom hon tänkte på detta hela tiden även om hon visste att hon hade gjort rätt. När hon vaknade imorse kände hon att det var något som var fel och efter några sekunder kom hon på vad det var och vad som hade hänt igår kväll.
Hon kom senare på att hon till och med hade drömt om det inatt men just nu kommer hon inte på exakt vad som hände.

Tror att lite av problemet var att Vanessa var beredd att offra så mycket för Pablo´s skull utan att han visste det. Men hon hade ju iofs inte sagt något om det.

Detta blir förmodligen sista man hör av deras saga och det är synd att det skulle sluta så här men människor kommer och går i ens liv utan att man kan göra något åt det och vissa betyder mer och andra mindre . -

                                                                                        

Vanessa & Pablo slut ?

Vanessa har nu tröttnat totalt på att vänta på att få kontakt med Pablo igen. Hon har funderat i flera dagar nu om hon ska be han dra eller inte och hur hon än vände och vred på det så kändes det rätt att bryta det dom hade.
När hon tänkte på om hon skulle bryta det så var det något som tog emot men sen insåg hon att det var inte som det tog emot utan det var bara att hon var lite nervös för att göra det.
Men nu är det gjort iaf och hon känner sig rätt lättad men han har inte läst än vad hon har skrivit men hon ska kolla imorgon om han har varit inne och läst det.

Detta är vad hon skrev till han på Bilddagboken 20 dec 00.16 :

" tror de e bäst om vi aldrig mer snackar , pallar inte med att aldrig veta om du ljuger eller säger sanningen .. antar att du har blockat mig på msn eftersom du inte har varit inne sen jag frågade om du skulle bli pappa och du sa nej . jag har aldrig nånsin ljugit för dig och tycker inte att jag förtjänar nåns lögner . ville verkligen tro på allt du sa men inser nu hur fel jag hade . ville tro att du sa sanningen . du kan radera alla porrbilder och skit du har på mig , radera mitt nummer och ta väck mig från msn på riktigt .. lycka till med ditt lilla svenssonliv och tack för den här tiden . hejdåå "

Så nu är det nog över för dom för alltid ..

Tiden får utvisa





Tillbaka där jag hör hemma

Ja nu är jag äntligen i Landskrona :D . Var i Sthlm lite över 10 igår så fick vänta i lite över en timme men det var inte så farligt.
Hade bara sovit typ 2 timmar på natten så sov större delen av resan. Var i Lund vid 15.30 och hade följe med en tjej och hennes 2 barn som skulle till Helsingborg så vi stod och babblade medans vi väntade på tåget så typ 2 min innan det skulle komma kom jag på att jag inte har nån biljett så tänkte låtsas att jag sov om dom skulle kolla biljetten men ändrade mig sen och gick och köpte biljett och tog ett annat tåg istället.

Kändes heeeelt underbart när man såg Landskrona , kändes typ i hela magen. Nu i typ 3 veckor slipper man spela lugn och intresserad och tänka på vilka ord man använder och att folk tror dom vet hur man är bara för man kommer från ett visst ställe.
I Landskrona vet alla vad som gäller och vet vad iaf respekt betyder.

Får se vad som händer idag , måste förmodligen till stan och handla en tandborste för glömde givetvis den i Uppsala. Hoppas hoppas tiden går så sakta det kan nu när jag är här.
Kan inte fatta att jag har bott i Uppsala i snart ett år. Den 7 jan blir det ett helt år.
Tack Fatmire för du vet precis vad jag menar , ingen kan sakna och älska Landskrona & Malmö lika mycket som oss ;) .

Tänkte städa lite nu och sen se om nån pallar göra nåt . -

<3



Fatmire & Jag <3333




Landskrona <3333

Landskrona imorgon <3

Bara några timmar kvar tills jag ska till Landskrona :D . Ska snart duscha och sen packa och städa. Har precis sovit i nån timme så är inte så säker på att jag kommer kunna sova inatt men det är kanske lika bra så jag inte blir sen imorgon. Tänkte ta bussen till stationen 08.42 och tåget till Stockholm typ 09.05 så är jag där 09.45 och tåget går 11.21. Vet att det är onödigt att åka så långt innan men jag vill va där långt innan för man vet aldrig om det blir en massa förseningar så blir bara nervös annars.

Ja det är bara 8 dagar kvar till julafton. Kan inte fatta att tiden har gått så fort. Känns som man kommer va helt ute i sista sekunden med julklappar. Har inte köpt nån än men tänkte vänta med det till jag är i Skåne för får inte plats att släpa ner det i resväskan.

Missade ju jordbävningen också imorse. Trodde att jag såg fel när jag såg det imorse när jag vaknade. Men det stämde visst och det var 4,7 på Richterskalan . Har bara varit med om en jordbävning i Chile innan men det kände jag inte ens av. Men att det skulle bli jordbävning i Skåne trodde jag aldrig. Undrar om det har varit ett efterskalv eller om det kommer. Hade ändå varit kul att vara med om det ^^ .

Ska väl sitta här nu och sen fixa allt nu dom sista timmarna innan jag åker :D <3

Bild från idag :)

Vanessa & Pablo uppdatering

Vanessa har bestämt sig för att hon kommer att be Pablo dra åt helvete nästa gång dom pratar.
Det har nu gått typ en vecka sen dom pratade sist och Vanessa vet att Pablo har varit vid datan eftersom hon har sett det på andra saker han har loggat in på. Hon har dessutom sett genom vissa saker att han har varit inloggad på Facebook senast igår och han har fortfarande inte ändrat sin förhållandestatus. Hon kommer förmodligen fråga ändå hur allt ligger till men frågan är om hon kommer orka lyssna på hans lögner ännu en gång eller be han dra direkt.

Som sagt så är inte Vanessa sur för att han har ett förhållande utan hon är sur för alla lögner under nästan 2 års tid. Pablo har haft sina chanser att säga sanningen eftersom Vanessa har frågat så många gånger men nu har hon tröttnat.

Hon tycker det var kul så länge det varade men tycker att livet är för kort att slösa på nån som bara ljuger för en.

Så Vanessa säger tack och hej till Pablo !



Vanessa & Pablo fortsättning

För er som undrar hur det har gått för Vanessa och Pablo sen dom pratade snabbt den gången när Vanessa frågade om han ska bli pappa och han sa nej och loggade ut så har Pablo fortfarande inte loggat in på msn.

Det har nu gått 3 dagar sen detta och inget har fortfarande hänt. Vanessa tycker att detta är lite konstigt att det blev så precis när den känsliga frågan kom på tal. Pablo brukade ju vara inne nästan varje dag större delen av dagen.

Hon tycker också att det är riktigt äckligt att ljuga om ett barns existens. Hon har inte direkt förståelse för att man kan ljuga om att man har ett förhållande eller inte heller men gränsen går verkligen vid att man blandar in barn i sina lögner.
Men hon vet också att hon inte har fått reda på om det var sanning eller lögn så man ska väl inte anklaga nån för något man är osäker på. 

Hon försöker låta bli att tänka på det och det känns som ilskan börjar försvinna och hon försöker tänka att hon inte ska slösa en massa tid på det men hon vet att så fort hon ser han logga in kommer alla känslorna komma tillbaka och hon kommer inte kunna stoppa sig själv från att fråga allt hon vill veta.

Kommer att uppdatera hur det går så fort det händer nåt


Överallt i Uppsala

Igår hittade jag en mobil när jag satt på bussen. Den var verkligen överfin och typ helt ny Sony Ericson. Så kollade igenom meddelandena och såg att det var mest meddelanden från mamman så tänkte att det måste va nån yngre människa. Så såg sen att det var en kille på hans andra meddelanden.
Hade värsta dilemmat om jag skulle ringa hem till han eller sälja den. Så tänkte i typ en halvtimme och ringde till slut hem till han och sa att jag hade hittat hans mobil. Vi bestämde att vi skulle ses idag halv fyra.

Idag vaknade jag runt 8.30 och hade värsta förväntansfulla och nervösa känslan i magen , vet inte varför och kunde inte komma på nåt speciellt som ska hända.
Åkte till centralen runt 10.20 för att möta Fatmire som skulle komma 10.40. Hennes tåg va helt försenat så satt där i typ 40 minuter och väntade.
Så när hon kom gick vi till studenthälsan och sen till Akademiska. Efter det åkte vi till moskéen för att Fatmire ville prata med en imam. Jag hade aldrig varit i en moské innan så det va kul. Man kände sig helt fridfull där.
Efter det så åkte vi till banken för att Fatmire ville sätta in pengar. Sen gick vi till Norrland´s för att jag skulle få betalt för nåt i somras. Och sen gick vi till katolska kyrkan för att jag inte har varit där sen jag flyttade hit. Kan inte förklara styrkan man känner när man är där.
Efter det gick vi och träffade han killen och gav han mobilen. Det var rätt skämmigt men han va ju typ 12 år så spelar nog inte så stor roll.
Sen gick vi till Jalla och åt. Fatmire satt och höll på att spy hela tiden för hon kastade i sig maten haha.
Sen efter det gick vi och handlade bara och jag följde Fatmire till tåget.
Kom hem runt 17.30 typ tror jag och var sååå trött. Så somnade runt 19 och sov till 23 typ. Så får hoppas jag kan sova senare.

Var rätt jobbigt att springa runt i hela Uppsala men najjs att varken jag eller Fatmire orkar gå snabbt så det blir aldrig överjobbigt :P



Fatmire & jag idag :D

Vanessa & Pablo

Detta är en sann historia om en tjej och en kille. Vi kan kalla tjejen för Vanessa och killen för Pablo.

Vanessa och Pablo fick kontakt via Lunar för lite mindre än 2 år sen. Dom började snacka där och det gick snabbt över till smsande , telefonsamtal och skrivande på msn.
Vanessa och Pablo bodde i olika delar av Sverige så dom kunde inte träffas även om dom pratade om det. Vanessa gick i skolan och Pablo jobbade så dom hade inte riktigt tid.
När dom började prata på lunar hade Pablo flickvän men Vanessa brydde sig inte så mycket eftersom hon bara tyckte det var kul att snacka med Pablo och såg han som vilken person som helst. Men efter ett tag började det bli lite mer än bara snack mellan dom. Dom började cama och det var helt oskyldigt till en början men efter ett tag började det leda till sexuella saker. Vanessa ville inte göra såna saker över camen men Pablo fick henne att känna sig trygg och bekväm och hon började lita på han och började förstå att det inte fanns nån chans att han skulle filma och sprida det över nätet.
Så Vanessa gjorde en massa saker både framför camen och i telefonen. Det var lite nervöst i början eftersom Vanessa aldrig hade gjort nåt sånt innan men sen var det nästan hon som tog första steget till det. Hon försökte spela lite svårfångad eftersom tjejer fungerar så och när Pablo tjatade lite gick hon med på det till slut även om hon egentligen ville det från första början. Hon var också lite nervös eftersom hon bodde hemma när dom gjorde dom här lekarna och var rädd att det skulle höras. När dom gjorde det över telefon låg hon under sitt täcke och hade dörren helt stängd till sitt rum.
När dom hade pratat i ungefär 9 månader flyttade Vanessa hemifrån över halva Sverige inte långt ifrån Pablo. Dom pratade om att träffas men det blev av nån anledning inte av. Vanessa försökte anpassa sig till sitt nya liv själv i en ny stad. Hon saknade sin gamla stad och vänner.
I början när Vanessa flyttade hade hon och Pablo lika intensiv kontakt som dom hade haft dom senaste månaderna. Men lite mer än ett år efter att dom hade fått kontakt började det rinna ut i sanden sakta men säkert. Innan hade dom skrivit till varandra på msn direkt när den andra loggade in eller skickat otaliga sms till varandra under dagarna. Vanessa tänkte en del på detta men hon hade andra saker att tänka på eftersom hon hade många kompisar som behövde henne. Telefonen blev tystare och tystare från Pablo´s sms och msn handlade inte mest om att se vad dom skulle prata om idag.
Pablo hade sagt i början när dom fick kontakt att han skulle göra slut med sin flickvän och detta trodde Vanessa givetvis på eftersom Pablo inte hade nån anledning att ljuga för henne. Dom kände ju knappt varandra.
Några dagar senare frågade Vanessa hur det hade gått när han gjorde slut och då svarade Pablo att dom hade tagit uppehåll. Vanessa tänkte då att då är det snart slut helt eftersom uppehåll oftast betyder att det är slut.
Efter ett tag började Vanessa undra om det verkligen var slut mellan dom eftersom hon hade sett på Bilddagboken att hans "ex" hade skrivit en massa på sin presentation hur mycket hon älskade Pablo. Vanessa tyckte att det var lite konstigt att hon inte hade tagit bort det från sin presentation. Hon frågade Pablo hur det egentligen låg till och om det verkligen var slut mellan dom. Han sa att det var slut och Vanessa trodde på detta.
Någon dag senare gick hon in på "exet´s" bilddagbok och kollade på hennes bilder. Där visade det sig att "exet" hade skrivit att dom skulle flytta ihop och bli kattägare.
Nu började det klarna för Vanessa. Pablo hade inte alls gjort slut som han hade sagt för över ett år sen. Och hade han gjort det så hade dom blivit tillsammans igen men det trodde hon egentligen inte. Sanningen var nog att dom hade varit tillsammans hela tiden.
Vanessa kände sig lite utnyttjad men tänkte att det var ju hennes eget val att gå med på sexlekar framför camen , telefonsex och massa annat i det området. Hon var också lite arg på sig själv eftersom hon hade misstänkt detta hela tiden eftersom allt tydde på att dom fortfarande var tillsammans.
En gång frågade hon Pablo om han verkligen inte har flickvän. Han sa då att han inte hade det. Då frågade Vanessa om det var säkert. Pablo försäkrade Vanessa om att det var säkert så Vanessa fick tro på detta även om hon innerst inne tvivlade.
En annan gång frågade Vanessa om det verkligen var slut mellan han och hans ex. Då sa han ja. Vanessa frågade då om hans ex vet om att det är slut mellan dom. Då sa han att det visste hon. Vanessa valde att tro på detta också.

Men nu började Vanessa bli trött och irriterad på att aldrig veta om Pablo ljög eller sa sanningen så hon började vara lite otrevlig och svarade bara med några få ord på msn.

För ett tag sen pratade Vanessa och Pablo på msn igen efter några månader. Det var precis som gamla tider och det ledde så småningom till det det brukade leda till. Innan dom började berättade Pablo att han kanske skulle flytta tillbaka till sitt hemland i några år och jobba. Vanessa tyckte att detta va väldigt tråkigt och Pablo sa också att han ångrar att dom aldrig träffades på riktigt. Han sa att han inte har någon i Sverige mer än sin familj och Vanessa passade då på att fråga om han inte har sin flickvän eftersom hon hade sett på Facebook att dom var förlovade. Pablo sa då att det är slut för längesen och att ingen av dom hade ändrat det eftersom dom aldrig brukade va inne där. På ett sätt ringde det en klocka i Vanessa´s huvud om att det inte är säkert att det stämmer denna gången heller. Men hon valde att än en gång tro på detta eftersom hon inte orkade börja bråka eftersom hon fick tillbaka känslorna som hon kände när dom brukade prata innan. Det var inga direkt kärlekskänslor men hon tyckte att det var kul att prata och dom hade ju pratat i nästan 2 år så då vet man rätt mycket om varandra.

Vanessa hade tänkt sen dom pratade den gången att dom kanske kunde träffas i helgen eftersom Pablo hade sagt att han skulle åka i början av nästa år. Hon skulle åka till sin hemstad bara några dagar senare och när hon kom tillbaka skulle Pablo redan ha åkt iväg.

Hon kom hem från skolan och tänkte att hon skulle kolla om han va inne på msn så hon kunde fråga om han ville ses i helgen. Det var han inte så hon tänkte att han är säkert inne senare ikväll. Vanessa pluggade och fixade lite hemma och kunde inte släppa tankarna på att hon skulle fråga om han ville ses i helgen.
Då kom också tankarna om Pablo verkligen inte var tillsammans med den andra tjejen. Vanessa bestämde sig för att gå in i den andra tjejens bilddagbok och kolla. Det första hon ser är att det står samma sak på tjejens presentation om Pablo som det stod för längesen också. Lite konstigt tyckte Vanessa. Hon började misstänka att Pablo än en gång inte hade sagt sanningen. Hon klickade sig vidare till tjejens bilder och vad får hon se om inte en gravidmage på tjejen som Pablo "hade gjort slut med för längesen".
Vanessa började kolla kommentarerna på bilderna och då stod det en massa grattis till dom båda.
Detta fick Vanessa att bli väldigt förvirrad och framför allt arg. Hon bestämde sig för att vänta tills Pablo loggade in på msn för att hoppa på han direkt och fråga om han skulle bli pappa. Efter ungefär en halvtimme loggade han in och hon frågade direkt om han skulle bli pappa. Han svarade "no" och sa sen att han skulle jobba och loggade ut. Vanessa vet inte om detta var sant eller om Pablo helt enkelt blockade henne.

Dom hade ju aldrig bestämt att dom skulle ha ett förhållande , en romans eller nånting i kärleksväg men det är lögnerna som får Vanessa att bli irriterad. Hon vill inte hålla på med t.ex. en massa sexuella saker med en blivande pappa som har brud. Vanessa skulle absolut kunna va tillsammans med en kille som har barn men absolut inte med nån som är involverad med någon annan.

Nu väntar Vanessa på att Pablo ska logga in igen. På ett sätt vill hon fråga vad som egentligen står på och hur mycket av allt han har sagt verkligen har varit sant. Men på ett annat sätt bryr hon sig inte så mycket eftersom mycket av känslorna hon hade innan försvann när dom tappade kontakten. Men det som stör henne är att hon hatar lögnare. Hon tycker aldrig att det finns en anledning att ljuga för nån man bryr sig om och som man har respekt för. Är dom omkring en äkta så tycker hon inte att man behöver ha något att dölja och Vanessa tycker inte att hon har varit något annat än äkta och ärlig mot Pablo. Hon förstår inte vad hon har gjort för att förtjäna Pablo´s lögner. Hon tycker att det är lite hennes eget fel eftersom hon inte lyssnade på sina innersta känslor.

Hon väntar nu med spänning på att Pablo ska logga in eller kanske blocka upp henne.

Så Vanessa ställer sig frågan om Pablo är en mytoman eller både ville ha kakan och äta den. Eller kan det vara så att han egentligen har velat göra slut men har varit för bekväm i förhållandet och inte riktigt vågat satsa på Vanessa eftersom han var rädd att det inte skulle hålla eller att dom skulle vara för olika och att det isf skulle vara för sent att gå tillbaka till sitt ex ?

Tiden får väl utvisa men visar det sig att Pablo har ljugit hela tiden är Vanessa väldigt osäker på om hon kommer kunna förlåta det. Det är inte direkt lite att ljuga under nästan 2 års tid.

Vanessa kommer att ställa Pablo mot väggen så fort dom pratar igen. Egentligen tycker Vanessa inte om att diskutera över datorn utan vill kunna höra den andra personens röst eller allra helst kunna se den men hon bryr sig inte så mycket nu så länge hon får reda på sanningen. Som hon hoppas är den riktiga sanningen.

En del av problemet är bara att Vanessa är en väldigt förlåtande person och får dåligt samvete om hon är sur på en person hon bryr sig om när dom verkligen ångrar sig.
Hon är väldigt rakt på sak och är inte rädd för nån och frågar alltid det hon undrar. Det enda hon inte tåler är när folk ljuger eftersom hon aldrig ljuger själv för människor hon bryr sig om.

Man får se vad som blir Pablo´s svar eftersom det inte kan finnas så många olika svar på att ens tjej/ex är gravid och folk har skrivit grattis både till tjejen och Pablo.

Tiden får utvisa


Christina Aguilera´s nya parfym

Christina är en av dom mest fantastiska personerna som finns. Hon är såå vacker och talangfull och hennes röst är en av dom starkaste i världen.
Har hennes första parfym som jag fortfarande använder för den är helt underbar. Nu har hon kommit ut med en ny parfym som jag bara måste ha. Kommer önska mig den i julklapp så hoppas på det bästa :) . Hon är en underbar förebild och förtjänar bara det bästa. Beundrar henne till tusen <3 .

Här är hennes nya parfym Inspire . Spring och köp den :)


Igår

Igår började med skolan med seminarie. Det gick rätt bra men när vi satt i klassrummet bara kände jag hur jag bara inte kunna hålla ögonen öppna så nickade till typ 20 gånger. Försökte typ skaka på huvudet så jag skulle vakna till men det hjälpte inte så bara längtade tills vi skulle ha föreläsning så jag kunde sova. Så sov typ en halvtimme där och orkade inte va kvar efter rasten så träffade Fatmire och följde henne till tåget och gick hem och sov typ en timme.
Sen åkte till stan och köpte en present och sen mötte Kristina och Donna och åkte hem till Donna för att fira hennes födelsedag. Köpte hårfärg till henne. Vi gick in om affären och handlade och sen gick jag och Kristina snabbt in om en annan affär för jag skulle köpa cigg så kommer det en överfin kille till kassan då och medans jag säger va jag ska ha ser jag att hans byxor är uppknäppta och han håller på och knäppa sitt skärp så jag försöker hålla mitt skratt inne men han ser det så han bara ursäkta så jag bara nej nej det e lugnt. Så ger han mig cigaretterna så han säger han igen ursäkta så jag bara nej men de e lugnt. Så när vi kommer ut ur affären bara börjar jag asgarva så hoppas han inte hörde för han va sååå fin :P . Jag bara hoppas han va på toa och inte gjorde nåt annat. Så Kristina bara ja det får man hoppas för allas skull. Hahahaha :D .
Sen gick vi iaf upp till Donna och va där några timmar tills vi åkte hem vid 21 typ. Kristina skulle köra Sofie´s bil och har typ inte skrattat så mycket på läänge men det gick jättebra till slut :) .
Sen upp till Sofie ett tag och sen hem och bara sitta vid datan. Var sååå trött hela dagen så visste inte var jag skulle ta vägen. Somnade runt 02 och vaknade typ 12.15 så sov ändå typ 10 timmar men känner mig lika trött. Känns som jag kommer sova hela tiden när jag är i Landskrona.

Idag tänkte jag bara sitta inne typ hela kvällen och bara ta det lugnt. Har inte lust att göra nåt och har egentligen inte råd heller. Var och handlade innan och jag tänkte att jag ska försöka hålla det under 100 spänn men det blev givetvis över 200 :S .

Får se vad jag gör nu iaf. Kanske lägger mig och läser min bibel Veckorevyn ;)

12 dagar kvar tills jag åker till Landskrona !!!!  :D <3 <3333



Kristina , Donna & Sofie igår :D

Trööött

Har inte skrivit på ett tag nu så kommer förmodligen ett längre inlägg ikväll. Är bara såååå trött nu , somnade på föreläsningen och sov typ en halvtimme. Ska snart iväg till Donna och fira hennes 20:e födelsedag så tänkte vila ett tag och sen åka till stan runt 16 för att träffa Kristina så vi kan åka tillsammans till Donna. Men måste in om systemet först och handla lite till henne. Det kan ju va rätt bra att få lite alkohol på sin födelsedag ;) .

Nej ska vila lite nu och sen iväg :)

<3

RSS 2.0