Landskrona idag

Ja idag ska jag äntligen till Landskrona :) . Vaknade lite innan 8 redan och sen sov i omgångar och gick upp för typ en kvart sen. Tänkte fixa det sista nu och sen gå härifrån vid 12 typ .
Måste hinna gå in om statsbiblioteket och låna en bok till Fatmire sen handla lite att ta med till Landskrona.

Imorgon ska jag äntligen träffa min Durim . Blir bara mer och mer nervös men när vi snackade igår kväll kände jag ett sånt lugn att känner trygg med han och det kommer att gå bra så hoppas det blir så också.
Undra om jag kommer kunna sova inatt , kommer va riktigt nervös men ska iaf ringa och väcka han imorgon på morgonen så det känns ändå skönt.

Har egentligen packat det mesta men ska kolla igenom allt och packa ner min data också men har typ 2 timmar på mig så det är lugnt.

Kan också säga att om inte Gud hade varit på min sida i tisdags hade jag och Fatmire suttit inne just nu sen i onsdags när vi va i Arlanda.

Ska packa och fixa det sista nu och sen kan jag bara ta det lugnt i stan och slippa stressa . Tänkte ta tåget till Sthlm 15.13 eller 15.43 . Tåget till Lund går från Sthlm 17.40 typ tror jag så det är verkligen gott om tid.

Är i Lund 21.47 och kommer älska att äntligen känna den skånska lukten och att förstå vad folk säger ^^ ;) .

Kärlek&Respekt

    



2Pac

Som dom flesta vet är 2Pac en av dom jag beundrar och respekterar mest. Lyssnar på han varje dag så lägger upp dom låtarna jag har lyssnat på hela dagarna hur länge som helst och inte kan sluta lyssna på .





Kan inte beskriva hur hans ord går rakt in i mitt hjärta och själ.
När han en dag bestämmer sig för att komma tillbaka kommer jag vara den första att tacka han för allt han har gjort och fått mig att känna <3

Kärlek&Respekt

3 dagar kvar

Sitter i skolan nu och börjar 10.15 . Vet egentligen inte varför jag redan är här men det blev så iaf.

Nu är det bara 3 dagar tills jag ska till mitt fina Landskrona , längtar hela tiden :) . Men är helt arg för det har blivit en ändring i mitt schema i skolan så egentligen hade jag kunnat åka på torsdag men givetvis kom ändringen efter att jag hade bokat biljett och man kan inte boka om. Så missar en hel dag och får sitta i Uppsala och glo en dag extra istället :S .

Var och köpte min present till Durim igår , en parfym från Kicks som luktar heeelt underbart.
Det dumma är att han vill veta hela tiden vad jag har köpt så igår när vi snackade frågade han om jag inte bara kunde säga första bokstaven på affären jag hade köpt den i så jag sa K och han gissade direkt på Kicks så jag bara nej. Men ändå fick jag lite panik för jag vill inte han ska gå in och kolla vad som finns till killar där.
Sen försökte jag hitta ett halsband till han men dom var riktigt dyra runt 700 spänn och det har jag inte råd till. Men pengarna kommer imorgon iaf så kanske köper det då.

Dagarna går riktigt fort nu , kan knappt fatta att det redan är typ 2 månader sen nyår. Känns som det var förra veckan typ. Det var iaf den bästa nyårn nånsin i Hbg först hemma hos Karro och sen till Tivoli , kommer aldrig glömma :)

Över 45 min tills jag börjar och jag har absolut inget att göra. Får väl sitta här och glo ett tag vid datan och sen se om här är nån man känner.

Det är konstigt ändå att jag har bott här i Uppsala i över ett år och jag känner mig fortfarande inte hemma här. Jag har verkligen försökt även om mitt största hinder va i början att jag inte ville anpassa mig så försökte jag efter ett tag men det hände aldrig att jag kunde känna typ att detta var mitt nya hem. Jag vill tillbaka till Landskrona hela tiden och känner hela tiden att det är där och bara där jag hör hemma.

Jag vet att jag inte tycker om förändringar och blir lite nervös när det händer men jag har verkligen försökt men det händer bara inte.
Det kommer säkert vara en bra erfarenhet att jag har bott så långt bort men man hör hemma där man hör hemma.

Ska prata med syon här i skolan denna eller nästa vecka när jag kommer tillbaka om att jag vill byta skola till Malmö istället. Det är ju samma utbildning så tycker det är onödigt att vara nånstans jag inte trivs när jag kan trivas riktigt bra i Malmö istället.
Har börjat kolla på lägenheter i Landskrona för att det är helt omöjligt att hitta nåt i Malmö utan att stå i kö i evigheter. Men det är ju lätt att pendla , kan ju ställa mig i kö i Malmö så länge och flytta dit senare. Det är ju inte svårt att åka till Landskrona därifrån om man skulle få för stora abstinensbesvär :P .

Men men ska väl kolla vidare nu och snart gå upp vid klassrummet och se om där är nån .

Hoppas ni får en underbar dag :)

Kärlek&Respekt

Jag har blivit utmanad ..

.. av http://lorenah.blogg.se :)

1. Fyra tv program jag brukar se på:
Våra bästa år , Efterlyst , Insider , Top model
2. Fyra saker som jag gjorde igår: Pratade med Durim , somnade i telefonen , va i skolan , va hemma
3. Fyra saker jag längtar till: Durim , LA , sommaren , min säng i LA
4. Fyra saker som står på min önskelista: Kärlek , lägenhet i LA , egen familj
5. Fyra saker jag tycker om att göra:
Blogga , prata med Durim , ta foto , dansa
6. Fyra saker jag avskyr: Egoister , dåliga lyssnare , folk som inte kan va glada för andras skull , idioter
7. Fyra saker jag åt igår: Macka , knäckebröd , pasta , pastasås
8. Fyra bloggar jag utmanar: http://blonditamedfotboja.blogg.se , http://msjane.blogg.se , http://lecca.blogg.se ( får blir 3 st )

Kärlek&Respekt
 

Minnen

Det är konstigt hur en låt man inte har hört på länge kan få en att känna så många saker inombords. Såna låtar som man hade glömt mer eller mindre. Sen hör man dom plötsligt en dag och kommer ihåg en massa saker som man hade glömt bort.

Denna låten lyssnade jag på 24/7 när den kom ut och jag har riktigt många minnen till den eftersom det var på den tiden när jag alltid var ute och hängde med massa folk och gjorde massa saker.




Kärlek&Respekt

16 dagar

Sitter i skolan nu och försöker hitta vad vi ska göra imorgon på seminariet men hittar givetvis inte det. Missade det seminariet vi skulle ha idag klockan 10 så får maila läraren och fråga vad jag ska göra för att ta igen det.

Förstår fortfarande inte varför det är så kul att lägga sig i andras liv och varför man inte fattar så mycket man skämmer ut sig genom att visa sig så desperat när man försöker förstöra.

Nu är det bara 16 dagar tills jag får se min Durim :) Kommer va sååå nervös men det hör till väl ^^ . Kommer hinna tänka 1000 gånger innan att jag skiter i det och stannar hemma istället för jag är för nervös :P . 
Glömmer aldrig det du sa till mig igår och jag blev glad , saken är bara att det är för tidigt för mig att säga det.

Ska väl försöka hitta vad jag ska göra till imorgon nu innan jag får panik. Ska möta Fatmire på centralen typ 20 i ett och vill gärna få nåt gjort innan dess.
Skriver kanske mer ikväll :)

Kärlek&Respekt


3 timmar

Vaknade lite innan 07 idag av en hjärtattack när jag fick meddelande men somnade om igen och vaknade igen vid 8.30 typ när klockan ringde så segade mig upp och fixade mig och när jag kom utanför porten såg jag att det snöade igen. Såååå kul , eller inte. Är trött på det nu. Brukar gilla snön men pallar inte med det mer nu.
Stack till skolan iaf för började 10.15 och slutade 12. Sen stack till stan och träffade Fatmire och följde med till hennes skola och skulle vänta 3 timmar medans hon hade lektion. Det var sååå tråkigt och skämmigt också att sitta på samma ställe hela tiden när samma personer gick förbi med typ en halvtimmes mellanrum. Men som tur va snackade jag med D i telefon mest av tiden så tiden gick ändå rätt fort.
Sen stack vi och handlade och sen till Burger King och satt där ett tag och sen följde Fatmire till tåget och sen stack jag hem.

Har mest legat och läst nu sen jag kom hem , läser ju som dom flesta vet Mia , sanningen om Gömda. Vilket lögnaktikt svin hon har varit. Stackars alla som har hamnat i vägen för hennes lögner.
Vilket slöseri när man har gråtit sig till sömns när man har läst hennes böcker och velat hjälpa henne och önskat av hela ens hjärta att hon har det bra nu för hon bara förtjänar det bästa efter allt hemskt hon har varit med om. Men nu har alla bevisen kommit fram så det går inte att undvika och gömma undan sanningen mer. Det finns bevis efter bevis till skillnad från Mia som bara har snackat massa skit i Gömda för att få pengar eller fame eller vad det nu var hon var ute efter.

Ska nog bara ta det lugnt nu och sen försöka sova. Tiden har gått helt snabbt nu på kvällen bara för jag var helt inne i den boken.

Glöm inte kommentera , man kan ju göra det anonymt ;)

Kärlek&Respekt


Media´s värld

Jessica Simpson har gått upp i vikt ! Det ser man överallt i alla tidningar och på internet. "Hon har fått kurvor och trivs med dom". Det enda jag har att säga om hennes viktuppgång är : SO WHAT ? ! !
Vem fan bryr sig om att hon har gått upp i vikt och måste skriva det överallt och informera hela världen om det. Är det egentligen konstigt att ätstörningar är så stort i kändisvärlden när tidningarna skriver om varenda gram man går upp ? Man måste tänka på att kändisar inte är mer än "vanliga" människor och går upp i vikt men skillnaden är att när vi "vanliga" går upp i vikt kommer det inte i alla tidningar och tv.
Visst har man valt att bli en kändis så får man kanske va beredd att ta mycket skit men man blir sårad lika mycket som alla andra och kanske inte uppskattar att folk skriver om ens viktuppgång även om man är nöjd med det.

I medias värld är man aldrig bra egentligen , antingen är man för tjock eller för smal. Är man smal har man anorexia och är man s.k. "tjock" så har man inte orkat träna på ett tag. Tjock i kändisvärlden är ju en normal person egentligen.
Hur ska tjejer som ser upp till kändisarna kunna tro att det är okej att inte va pinnsmal om tidningarna förstorar upp och inte låter nån missa att nån har gått upp i vikt ?  
Ena dagen står det i tidningarna "Så bantar du 5 kg på 2 veckor" sen nästa dag "Var dig själv" . Dubbelmoral ?

Att Jessica Simpson eller nån annan har gått upp i vikt har inte med någon annan överhuvudtaget att göra. Man behöver inte ha nåns tillåtelse för att göra det och va orolig för folks negativa kommentarer. Såna idioters avundsjuka åsikter är inte värda ens tid. Ingen har rätt att bestämma hur nån annan ska se ut.

Ta hand om er och skit i vad andra tycker om er. Ta åt er av komplimangerna och låt allt det negativa bara rinna av er. Det kommer alltid finnas avundsjuka människor runt en som önskar att dom levde ens liv för deras eget är så tråkigt. Bara le åt dom och gå vidare :)

Kärlek&Respekt


Börjar kännas bättre

Gick och la mig rätt tidigt igår kväll och somnade runt 01 typ. Sen vid typ 01.30 vaknar jag lite av att det är massa skrik utanför min dörr så jag lyssnar lite och hör att det är Aydin och S*** så i samma sekund typ bankar det som fan på min dörr typ som att nån försökte slå in den så släpar mig upp helt yrvaket och öppnar så Aydin bara "Oj förlåt väckte vi dig ?" Så jag bara "Ja ni väcker dom döda med ert oväsen men det är lugnt" . Så han bara "Jag ville bara säga hej och att jag är tillbaka från Sthlm" Hahahahahaha. Full som fan va han också så vi babblade om helt konstiga saker.
Så vi stod och snackade ett tag och sen gick och la mig igen. Så gick det typ 10 minuter så bankade dom på min dörr igen och frågade om jag hade en Nokialaddare men hade inte så började vi snacka om nånting så Aydin blev skitsur och stack så jag bara jaja whatever och gick och la mig igen.

Imorse när jag vaknade vid 09 typ tänkte jag gå bort till han bara för att jävlas för han säkert va överbakis men orkade och hann inte sen.
Men sen när jag kom hem vid 18.30 gick jag till han så vi gick ut och rökte och han kom inte ens ihåg han hade varit hos mig hahaha. Jag berättade allt han hade sagt och han skämdes som fan haha.

Mår iaf lite bättre idag så förhoppningsvis är jag mer eller mindre frisk till helgen , pallar inte va sjuk mer .

Ska väl ta det lugnt nu och kanske äta lite , har inte ätit sen i förrgår utom lite i förmiddags. Åt inget igår så fick tvinga i mig en sallad idag även om jag inte va det minsta hungrig.

Kanske går bort till Aydin och hänger lite hos han när han kommer tillbaka från gymmet annars kommer väl han och/eller S*** ändå hit mitt i natten som vanligt haha.

Kärlek&Respekt




Sjuk

Blev riktigt sjuk igår , hade feber igår kväll och hostade som en galning. Mådde riiiktigt dåligt och ville typ bara dö.
Gick och la mig och hade helt svårt att somna för jag hostade hela tiden sen vaknade imorse av värsta hostanfallet men släpade mig upp och gick till skolan.
Sen nu ikväll låg jag och vilade och höll på att somna och helt plötsligt kände ett sånt tryck över min hals som att nån höll på att strypa mig sakta så fick rusa upp och spy men har inte ätit nåt idag så kom inte så mycket. Mysigt att veta jag vet :P

Skönt iaf att jag börjar 12.15 imorgon så får sova till 9.30 typ iaf. Har feber nu också men förhoppningsvis kan jag sova lite imorgon iaf.

Brukar aldrig tycka synd om mig själv när jag är sjuk och vill inte att folk ska ta hand om mig och sånt men denna gången känns det faktiskt riktigt jobbigt. Men det går väl över snart iaf :)

Hoppas ni har haft en bra dag !

Kärlek&Respekt


När vi gräver guld i USA

Kommer nån ihåg denna låten ?? Jag har inte hört så mycket svenska låtar av den stilen men denna är bara för bra och påminner om när man va liten och tyckte den va jättebra. Den ger en massa minnen från då från VM.
Den är från -94 så var 7 år då och kommer ihåg att jag var överkär i Henke Larsson redan då :D

Lyssna och minns :D



Kärlek&Respekt

RSS 2.0