Saknar min stad

Kom precis hem från stan. Är ju aldrig där mer här i Landskrona så kände när jag gick att jag saknar faktiskt det.
Saknar min fina stad som jag va så glad för. Det är här jag alltid har känt mig trygg. Det är här jag har spenderat alla mina år och det är här jag har alla minnen ifrån.
 
Är ju alltid i Malmö annars iom att jag jobbar där så mitt hem här i Landskrona har ibland bara känts som en övernattningslägenhet.
Men kände nu när jag gick där att det får bli ändring på det.
 
Landskrona är ju faktiskt min stad och har alltid varit och vill fortsätta ha det så. Det är nåt med denna staden som gör att man inte kan lämna den.
 
Och jag känner samma sak. Det är här jag vill leva.
 
Kärlek&Respekt
 
 

Hejdå 2013

Ni vet att jag alltid brukar skriva en sammanfattning av året i slutet av varje år.
I år blir det inget sånt eftersom detta året inte är något att komma ihåg. Det har varit ett hemskt år mest av tiden så det är inget man vill lägga på minnet.
 
Men det är dags att lägga det bakom sig nu och bara hoppas att 2014 blir bättre.
 
Hoppas ni har haft en skön jul.
 
Kärlek&Respekt
 
 
 

Godnatt

Kom precis hem nu. Gick till Jessica efter jobbet och satt där och snackade. Det va typ 2 år sen vi pratade riktigt så det va skönt.
 
Känner mig ändå inte trött men lika bra att hit the sack så man inte vänder på dygnet iom att jag jobbar extra på lördag.
 
Snacka om att detta inlägget blev tråkigt men ja, vi hörs kanske imorgon.
 
Goodnight.
 
Kärlek&Respekt
 
 

Önska jag kunde ändra på det

Ibland borde jag tänka till innan jag gör nåt.
 
Har tänkt dom senaste dagarna att jag inte har tänkt på henne lika mycket dom senaste veckorna. Men nu från ingenstans så startade jag låten som påminner mest om henne och jag fick direkt den obehagskänslan och sorgen som jag har känt hela tiden sen den hemska dagen i våras.
Nu kan jag inte sluta lyssna på låten.
 
"Önskar jag kunde ändra på det så det aldrig skulle hända. Önskar jag kunde vända spåret och se dig återvända".
 
Hade glömt hur jag spenderade varje dag på jobbet med att stänga in mig på toan så ingen skulle se och sätta mig på golvet och luta mig mot väggen och sen gå ut därifrån med ett påklistrat leende och skratta falskt med dom andra.
Hur det va ångest att vakna varje morgon och inse att det inte va en dröm.
Att inte ha tid att sörja och tänka igenom vad som hade hänt.
 
Dom säger att tiden läker alla sår så vi får väl se.
 
Kärlek&Respekt
 
 

Paradise hotel

Jag har verkligen blivit helt beroende av Paradise hotel.
Har aldrig varit intresserad av det innan men började kolla på det nu denna säsongen i brist på annat och har fastnat totalt.
 
Det är så fruktansvärt spännande och måste se det varje kväll, haha. Ligger och ser dagens avsnitt just nu.
 
Har ni inte börjat se det än så klicka in er på tv3 direkt och börja kolla.
 
Kärlek&Respekt
 
 

Almost there

Har tänkt på en sak nu dom senaste dagarna.
Som ni vet så gick jag in i väggen våren 2012 så det small om det. Och önskar verkligen inte ens det till min värsta fiende.
 
Men iaf, så har jag ju sagt att jag tappade typ all energi och blev typ instängd i mig själv och att det kunde va massa folk och ljud omkring mig men jag va ändå helt väck och hörde inget av det utan bara satt i mina egna tankar.
 
Men nu den senaste tiden har jag känt att jag har kommit tillbaka nästan helt. Känns som jag är den jag var innan till ungefär 95 % nu men att jag ändå är en annan person. På ett bra sätt. Har utvecklats och förändrats på många olika plan och bara till det bra sättet.
 
Det är fortfarande många saker som ska falla på plats, men det kommer ordna sig.
 
Tycker bara att det är synd att det skulle ta så lång tid, men det kanske behövdes.
Är iaf inte rädd mer för att slappna av och känna glädje. Tror inte mer att bara för jag är glad så kommer nåt dåligt hända. Vissa saker som händer är bra och andra är dåligt. Det är bara att acceptera.
 
Hoppas att ni alla aldrig behöver uppleva nåt sånt. Det är hemskt att inte känna igen sig själv och känna som att den man har blivit inte stämmer överens med den man egentligen är. Men typ man har ingen kontroll över det iom att man inte har nån energi till att ens orka reflektera över det.
 
Även om ingen av oss kan förutse framtiden så kan vi iaf va säkra på detta: Det blir bättre in time, det gäller bara att hang in there och jobba hårt för då kommer det, jag lovar.
 
Kärlek&Respekt
 

RSS 2.0