The way he looks at me

Ja, vaken vid denna tiden. 

Gjorde misstaget att sova på kvällen igår så det har inte blivit en blund inatt. 
Funderar på att gå upp och duscha nu, så jag kanske blir trött av det eller av att torka håret. Det tar ju minst 40 minuter med hårtorken. 

På torsdag är det dags för mitt stora möte. Tänker på det hela tiden och jag är nervös. Undrar hur det kommer bli. 

Sen längtar jag till utomlandsresan. Det ska bli så roligt och mysigt. Se en massa nya spännande saker och bara vara. 

Känner att tröttheten börjar komma nu, så förhoppningsvis så somnar jag snart. 

Kärlek&Respekt

Just him and me in the most romantic city in the world

Ja, det har gått ett tag nu. 

Idag har jag fått en hel del gjort, så det är skönt att det är klart. 

Har mycket att se fram emot. 
Kommer snart skriva ut vad det är jag har menat de senaste månaderna. Var och tog blodprov förra måndagen inför det som ska hända och det gick över förväntan. Blev lite förvånad för jag är inte alls glad över nålar och blod. Men de är verkligen duktiga på vårdcentralen och vi bestämde att jag skulle titta bort, så jag inte skulle se vad sköterskan gjorde samtidigt som vi pratade om olika saker. 

Sen nu i december så blir det en resa utomlands. Det ska verkligen bli underbart och mysigt. 

Har sovit så konstigt de här sista dagarna. Lägger mig vid 01, men somnar inte förrän efter 04, sen är jag dödstrött på dagen. 
Inatt låg jag och vände och vred på mig, smög upp och drack lite vatten, gick och la mig igen, låg och tittade i min telefon, sen blir jag stressad över att jag inte somnar. 
Vaknade imorse från en riktig mardröm. Som tur är så var det nån som väsnades ute på gatan, så det inte blev värre, så det var skönt. 

Resten av kvällen blir det nog bara sitta vid tvn. Tycker mycket om den nya serien Syrror på TV4. Har ni inte sett den, så gör det om ni som jag tycker om såpaserier med spännande intriger. 

Kärlek&Respekt

Having him is all I need

Idag har det redan gått tre veckor sen jag slutade på jobbet. 
Det har verkligen varit skönt och tiden har bestått av promenader, sovande och mys. Det är det som har behövts. 
Man behöver ladda batterierna ibland. 

Som jag har sagt innan så väntar jag på ännu ett besked. Det ska bli så skönt när allt är klart och jag ser verkligen fram emot det. 

Annars så händer det inte så mycket i helgen vad jag vet. Men det är skönt att bara sitta framför tvn också. Har börjat följa en massa saker som jag inte har kunnat göra innan på grund av jobbet. 

Har börjat känna av paniken lite för julklappar, men idéerna börjar formas i huvudet, så jag tror det löser sig. Det enda jobbiga är när man har en idé och ska försöka diskret luska fram med personen om det hade varit nåt för dem utan att det ska märkas vad man är ute efter. Men det är roligt. 

Nu ska jag snart börja med middagen, sen blir det nog en lugn kväll. 

Kärlek&Respekt


RSS 2.0