Can't believe he picked me

Man känner sig verkligen som en 100-åring vid den här tiden på kvällarna. 
Ligger just nu och tittar på Simpsons. Är inte så glad för det men det är i brist på annat. 

Denna helgen var verkligen helt perfekt. 

Är riktigt trött nu. Vaknade vid 04 imorse och tänkte att det var perfekt för att se blodmånen. Så smög upp och in i köket men såg inte jättemycket. Var ju helt yrvaken så såg helt suddigt. Var lite kvar av förmörkelsen när jag gick upp lite innan 06 så tyckte det var intressant och roligt att se. 

Dags för ett krafttag nu och göra mat inför imorgon. Blir ett mirakel om jag orkar hålla mig vaken till Paradise hotel. 

Kärlek&Respekt

He's the only one

Ja det här typ vanliga helginlägget. 

I fredags hände väl inte så mycket. Var bara hemma då och tog det lugnt. 

Igår vaknade jag lite innan 7 av att jag hade (vad jag tror) nackspärr. Har aldrig haft det innan men det måste va så det känns. Vaknade av att jag sa "aj, aj, aj". 
Gick in och läste om det och det stod att det är bra att röra på sig för att hålla igång cirkulationen så åkte och handlade, stel som en pinne. 

Försökte ta det lugnt sen resten av dagen men det gick sådär. Måste alltid städa och ser jag ett dammkorn nånstans så måste det väck direkt så det kanske inte var så bra. En tröst på morgonen var iaf att dom visade tecknat på tv. Perfekt när man knappt kan röra sig. Kom med förslaget att skaffa lite Disneykanaler, men tror inte det kommer gå igenom, haha. 
Sen på kvällen visade de 10 orsaker att hata dig, Baksmällan och Baksmällan 2 så höll mig i soffan de sista timmarna. Okej, om jag ska va helt ärlig så såg jag aldrig klart Baksmällan 2 för jag somnade där i soffan. 

Just nu ligger jag i sängen och ska snart släpa mig upp så jag hinner göra frukost. Annars så händer väl inte så mycket. Ska bara städa nu när det känns bättre. Är inte helt bra men förhoppningsvis försvinner det under dagen. 

Nu började det precis ösregna så tror jag väntar en stund med att gå upp. 

Kärlek&Respekt

He's my perfect prince

Ligger just nu i sängen och njuter av att det äntligen är helg igen. 
Har varit trött hela veckan så det kunde inte kommit mer passande. 

Sitter ju som bekant på kundtjänst igen. Vi var några stycken som blev flyttade dit och vi skulle bara vara där ett tag och sen tillbaka till sälj. 
Sen igår så kallade min coach på mig och vi gick in i ett rum. Han sa att bara två av oss som blev flyttade dit skulle va kvar. Och den ena av dem var jag för att jag är bäst av dem alla. Tror aldrig jag har känt en sån lättnad för jag vill verkligen va kvar där. 

Han berättade vad han kräver av mig och att om jag fortsätter som jag har gjort så kan jag gå hur långt som helst. Perfekt!

Nu är mitt största problem att det är stopp i vasken och det har varit så sen igår. Ringde den jouren man ringer på helgerna men de tyckte inte att det var tillräckligt viktigt om det inte läcker från rören. Jaha? 
Undrar om de tycker att det är meningen att man ska diska i badkaret fram till måndag då. 

Får lösa det på nåt sätt nu då. 

Kärlek&Respekt

RSS 2.0