He’s the one

Ja, nu var det ett tag sen. 
Det har inte hänt något nämnvärt. 

Fyllde år igår, men blev firad i förrgår. Blir nog lite firande i helgen också. Utöver det så blir det jobb då. 
Kommer få en helt ny säng i födelsedagspresent. Var och valde ut den för några dagar sen och den är beräknad att komma den 5 februari, så längtar verkligen till det. 

Det är skönt också att jag har fått fler timmar på jobbet från och med februari. 

Detta året har börjat väldigt bra, så hoppas att det fortsätter så. 

Kärlek&Respekt
(null)

When he holds my hand

Nu har det gått en del av det nya året och det har varit väldigt bra. 

Dock så har jag känt mig väldigt trött de senaste dagarna, känns som att jag inte riktigt får sova ut, men det kan jag förhoppningsvis göra i helgen sen. 

Denna veckan är rätt fullspäckad med jobb och lite annat. Men tycker ju att det är skönt att hålla igång och jag trivs bra med jobbet. Trodde att det skulle va jobbigt att pendla till Malmö igen men har inte alls känt av det. 

Har dessutom märkt att nuförtiden så tycker jag om att gå i affärer. Det gjorde jag inte innan. Tror det har att göra med att nu kan jag köpa vilka kläder jag vill. 
Så nu älskar jag tex att gå inne på Emporia. Senast idag efter jobbet så åkte jag dit själv och bara gick en runda därinne. 

Tänkte snart lägga mig nu, ska upp relativt tidigt för har en del att fixa imorgon i stan. 

Kärlek&Respekt
(null)


He just makes me happy

Ja, nu är vi äntligen inne på ett nytt år. 
2017 var inte mycket att hänga i julgranen. Det positiva är väl att jag opererade mig och har tappat 45 kg nu. Och att jag är frisk och mår bra.  
Men det negativa är tyvärr mer och det har varit rätt jobbigt en stor del av tiden. 
Men det gäller att se framåt. 

Julen passerade med massa mys, god mat och julklappar. 

Det här var en av de bästa nyåren. Maten blev McDonalds cheeseburgare hemma och tolvslaget firades vid torget här i Landskrona. Eller rättare sagt, på väg till torget för det blev stressigt dit så vi fick springa nästan hela vägen. 
När vi kom fram till torget så märkte jag att min telefon var borta, så det blev panik att gå tillbaka. Den låg i en vattenpöl ungefär 100 meter därifrån, så förmodligen hade den trillat ur jackfickan när jag sprang. Blev verkligen lättad. 
Sen blev det tillbaka till torget och titta på raketerna och efter det en längre runda hem för att det var så fint väder. 

Vaknade vid 09.30 idag, men har inte riktigt gått upp än. Men tänkte ändå inte göra nåt speciellt idag. 

Skönt med ett nytt år nu. 

Kärlek&Respekt
(null)


RSS 2.0