Designen

Nån som kan hjälpa mig med designen till bloggen ?? Vill verkligen fixa den och vet ungefär hur jag vill ha den så skriv om nån kan :D

<3

                                              

Igår

Igår vaknade jag redan vid 9 och blev helt förvånad när jag såg vad klockan var. Låg kvar till typ 10.30 eller nåt och segade mig upp sen och bara satt vid datan.
Sen ringde Jessica och jag åkte till stan och träffade henne och vi satt ett tag på Gotland´s och sen gick i stan och kollade lite rundor och sen gick till Jalla och åt. Och han ringde också men det får ni inte veta nåt om ;) . Efter det gick vi hem till Jessica och packade lite inför hennes flytt och sen bara satt och kollade på tv. Sen åkte vi hit och åkte upp på taket med två filtar och satt där och snackade och drack lite vin. När vi satt där kom en massa folk också upp och alla va utklädda i julkläder och nyårskläder så dom måste haft nåt sånt tema :D . Vid 23 typ började det blåsa jättemycket så vi åkte ner igen och gick rundor här och fotade och så. Vi gick ut i trappen för att fota lite där så hörde vi att folk hade fest på första våningen så vi bara gick och kollade vad det var för folk så var där nån vi kände så vi stannade där. Vi snackade med en kille typ hela kvällen och han var rätt snygg men rätt jobbig också. Alla var typ i trappen hela tiden och det var riktigt mycket folk :D . Jag smakade nån vodka han killen hade som verkligen va fruktansvärd så mådde jätteilla så jag och Jessica sa att vi skulle ut och röka så så fort vi kom utanför porten så spydde vi i varsitt hörn haha. Jag tåler verkligen inte vodka så kommer aldrig mer dricka det :/ . Iaf efter det så gick vi tillbaka och träffade en kille i dörren och han va verkligen aspackad så han höll på och ta på sig några tjejskor haha så jag hjälpte han att hitta hans skor så jag hoppas att det var rätt haha. Han var klängig som fan och tafsade och sånt men jag låtsades att jag inte märkte det för han kunde knappt stå på benen. Sen tog han på sig ett par skor så frågade jag om han hittade sina skor nu så han bara " Nej det e dina skor " hahaha :D .  Efter det gick jag och Jessica ner och rökte och sen gick hem till mig igen och sov.

Idag vaknade vi vid 11 typ av att Jessica´s mobil lät så hon gick en stund senare och jag tänkte gå och lägga mig igen men satte mig vid datan istället. Sen har mest bara tagit det lugnt idag , var och handlade innan för hade nästan inget hemma men annars bara suttit här typ. Tänkte tvätta senare men annars händer det nog inte mycket.

Var ledig i fredags men gick till skolan och pluggade för att va klar med det till imorgon för om man inte har gjort en uppgift till då så får man inte komma till seminariet så det var skönt att få det överstökat så man kunde få va lite ledig i helgen.

Bilder från igår finns på
http://marialatiina.bilddagboken.se/p/main.html :)

Tänkte göra nånting nu för känner mig rätt seg . Glöm inte kommentera :D

Bilden är från igår när vi gick och kollade lite på kläder när vi var i stan på dan.

<3



Bild från 2008.09.27

Senaste dagarna

Ja nu var det ju ett rätt bra tag sen jag uppdaterade så dags nu .

I fredags tog jag nog mest bara det lugnt hemma och så efter sista VFU-dagen. Kommer faktiskt inte riktigt ihåg men tror det iaf hehe.

I lördags tänkte jag också mest ta det lugnt men sen ringde Jessica så när jag skulle möta henne vid busshållsplatsen hörde jag från hissen att folk på andra våningen hade fest så berättade det för henne så vi bara klampade in där :D . Så gick vi ner till affären och handlade dricka och sen tillbaka och festade ett tag sen ville alla sticka upp till bastun på våningen högst upp men där va fullt så vi gick ut på uteplatsen fyra av oss och bara stod och snackade och sen va alla helt trötta så alla drog hem till andra våningen och jag till fjärde haha ;) . Var hemma tidigt , kom typ vid 02 eller nåt så det var rätt skönt. Så bara satt vid datan ett tag och la in bilderna och sen gick och la mig. Bilder finns på http://marialatiina.bilddagboken.se/p/main.html på 21 september :D

I söndags vaknade jag nog runt 11 och gjorde nog inte så mycket vad jag kommer ihåg. Pluggade nog bara lite på frågorna vi skulle redovisa om VFU´n.

Så i måndags , tisdags och idag har jag bara varit i skolan. Det är rätt mycket som handlar om VFU´n nu men det är roliga saker vi gör. Brukar sitta och diskutera i grupper och berätta om det vi har varit med om där. Måste bara sätta igång med PM´et nu så man slipper stressa. Det ska va inne senast 2/10 klockan 23.55 och måste fixa word på min data eller skriva ner allt i blocket och skriva det på datan sen i skolan , att bara skriva av sen är ju det lättaste. Vill inte få några kompletteringar så kommer verkligen ge järnet !

Har fortfarande inte pratat med syon i skolan om mitt byte men ska göra det imorgon eller iaf bestämma en tid. Innan den 15 oktober måste man söka vad man vill läsa för kurser nästa termin så det är rätt bråttom.

Nej ska nog hitta på nåt nu eller stanna kvar vid datan haha :D

<3


Lista

HAR DU
Ett förhållande: Nej 
En bästa vän:
Får tiden utvisa
Haft ett seriöst förhållande: Nej
Dejtat en av dina bästa kompisar: Svårt att svara på
Blivit kär vid första ögonkastet: Jaa
Fått ditt hjärta krossat: Jaa
Skrikit åt en lärare: Många gånger
Kysst någon och sedan ångrat dig: Jaa
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Jaa :$
Några smycken som kostat över 1000 kr: Nej
Snusat: Jaa

DAGENS
Klädsel: Byxor och tröja
Smink: Inget
Frisyr: Hårband ute och uppsatt när jag är själv
Låt: Ken Ring - Prinsessa
Vill ha: Pengar
Sjuka: Ingen
Drog: Cigaretter och te
Saknad: Landskrona
Köpt: Mat
Godis: Inget
Attityd: Uttråkad
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: Ser faktiskt bra ut

FÖRSTA
Bästa kompis: Nån i Koppargården
Bil: Kommer inte ihåg
Kärlek: Ingen kommentar
Husdjur: Fiskar och fåglar
Semester: Slovenien
Jobb: Äldrevården
Köpta skiva:  Kommer inte ihåg
Riktiga kärlek: Väntar på den
Piercing: Öronen
Konsert: Backstreet boys
Fylla : Sommaren efter nian

SENASTE
Personen som smsade dig: Buqe
Personen som du kramade: Vet inte
Personen som ringde dig: Jessica
Personen som du ringde: Zahra
Personen du sa 'jag älskar dig' till: Säger aldrig det 
Alkoholdrycken: Cider
Bilfärd: Hem
Filmen du såg: Förortsungar
Gången du åt: Idag 

SKULLE DU
Våga hoppa fallskärm: Jaa
Våga hoppa bungyjump: Kanske
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Jaa
Kalla dig själv lycklig: Mer eller mindre kanske
Hellre ta bilden än vara med på den: Nej vill hellre vara med
Kunna gråta över en kille: Jaa
Kunna gråta över en tjej: Vet inte
Ljuga för någon: Bara för nån annans skull
Kunna springa 50mil: Nej verkligen inte

VAD
Gör du just nu:
Sitter vid datorn
Ska du göra imorgon: Vet inte , kanske plugga
Säger du till dig själv när allt känns svårt: Det blir bättre
Har du med dig in på bion: Är typ aldrig på bio
Är det för väder hos dig just nu: Mörkt och lite kallt
Vad är det första du tittar på hos det motsatta könet: Attityden
Skulle du göra om du vann på lotto: Ge till min familj

FRÅGOR
Är du blyg inför det motsatta könet:
Beror på sammanhanget
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 22
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Nej
Använder du huvtröjor: Jaa
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: Jaa
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Motsatta

VAL
Solnedgång eller soluppgång:
Solnedgång.
Sommar eller vinter: Vinter
Vilken ålder har varit bäst hittills: 16
Sova på sida, mage eller rygg: Sidan
Kramar eller kyssar: Kyssar

ANTINGEN ELLER

Tillsammans/Singel:
Tillsammans
Blond/Brunett:
Brunett
Hemmakväll/Fest: Fest men skönt med hemmakväll också 

SANNINGAR
Har du någonsin varit kär: Jaa
Tycker du om någon just nu: Ingen kommentar


Underbar VFU

Ja nu är VFU´n slut och det känns tråkigt. Den klassen var helt underbar så längtar till vecka 47 tills jag ska dit igen :D . Dom hade skoljoggen i onsdags och när dom stod där och värmde upp så bara kände man så mycket man tycker om dom redan efter 3 dagar :) .. Så det ska bli såå kul att gå tillbaka dit sen :D . Fick jättebra omdöme också: "Maria har visat stort intresse och entusiasm under veckan. Hon har ett avspänt och naturligt sätt att kommunicera med eleverna" . Sen på kommentarer till studieplan skrev hon: "Maria har stått inför klassen. Hon har haft en genomgång med högläsning inför ett arbetsmoment samt berättat en spännande spökhistoria". Kunde inte gått bättre :D .

Har bestämt mig för att satsa på att bli lärare i grundskolans tidigare år istället. Tänkte prata med syon på måndag och se om jag kan stryka allt från förra terminen och göra så det blir som jag började min utbildning denna terminen istället. Hoppas det går för vill verkligen byta inriktning.

Försov mig för nån dag sen så kom försent men det gjorde inget som tur va. Var bara typ en kvart försenad för fick ta tåget en halvtimme senare. Sen idag vaknade jag med ett ryck 07.06 så fick panik och slängde på mig kläderna och startade datan och stod i trappen och väntade på hissen 07.12 så blev klar på 6 minuter ;) Så precis när jag va på väg till tågspåret säger dom i högtalaren att tåget är inställt så blir jättearg så träffade Zahra så säger hon att tåget är inställt så jag bara jättehögt och argt "Ja jag vet , det är säkert nån jävel som har slängt sig framför tåget som vanligt" och precis när jag har sagt det ser jag att en lärare från den skolan står bredvid henne , hade inte sett henne för jag va så arg så skämdes ihjäl för hon tittade helt konstigt på mig. Så väntade en halvtimme med Zahra och en annan kille i min klass. Hon jag skämde ut mig för tog som tur var ett annat tåg men vi andra ville inte ta det för det skulle bli dyrare och skolan betalar bara för det billigaste färdmedlet. Men allt gick bra sen iaf :D .

Måste förbereda för seminarierna vi ska ha nästa vecka för nu ska jag bli ett stud på allvar och det går och känns riktigt bra :) .

Fick tillbaka min mobil igår och sa till dom i affären att den mobilen dom lånade ut till mig borde dom ge till fler kunder för tyckte jättemycket om den så hade gärna behållt den så han bara jaha då kan jag din så behåller du den då så jag bara ja det kan du göra haha.

Vet inte riktigt vad som händer i helgen men ska förmodligen ta det lugnt. Ska nog sova ut lite för har sovit typ 4 timmar varje natt denna veckan och har somnat i klassrummet varje dag så nu har jag chans att sova i 2 dagar iaf hehe.

Ville verkligen ses igår och blev faktiskt jätteglad när du skickade meddelande men så synd att jag inte var i Uppsala då men vi kommer ses mycket sen när du har börjat i Uppsala igen :) Längesen nu ju :) . Vi hade kul i Sthlm när vi snackade innan jag skulle till LA. Du var ändå den första killen jag lärde känna i Uppsala hehe :)

Den falskt anklagade artisten kommer förmodligen snart va fri från folks äckliga blickar. Konstigt att vissa inte ens skäms att behandla nån oskyldig så. Du kommer vinna till slut.

Nej ska nog vila en stund och läsa tidningen eller nåt.

<3



Bild från 2008.09.19

Nerlagt

Nu är alla misstankar mot den falskt anklagade artisten nerlagda. Som tur är. Hoppas han kan slappna av nu lite iaf även om kompisen fortfarande är oskyldigt anklagad. Hoppas polisen och alla andra smuts inser hur äckligt fel dom har och att han också slutar va misstänk för ett brott han inte begått. Ni kommer vinna till slut. Mina tankar går ut till deras familjer och alla i deras närhet. Det är när sånt händer som man får reda på vem runt en som är äkta och vem som är falsk. Ni förtjänar bara det bästa och jag hoppas ni kan fortsätta ert liv så bra som möjligt utan idioter som förstör.

Gud förlåter men det gör inte vi.  - ( Kommer ta väck ALLA kommentarer där artistens namn nämns )

<3


Vad är det som händer ?

Hur kan man va ute efter så mycket uppmärksamhet så man sänker sig så lågt som att anmäla nån för nåt av det hemskaste man kan utsättas för ? Precis som det är nåt skämt och nåt man bara skojar om hur som helst. Helt otroligt egentligen att vissa inte har den minsta skam i kroppen och går hur långt som helst för att få uppmärksamhet , pengar eller "status" .

Man fattar inte att man gör narr av alla som verkligen har blivit utsatta för nåt så fruktansvärt. För den som blir falskt anklagad är det väldigt svårt att tvätta bort den stämpeln och man förstör inte bara för den anklagade utan för hela personens familj , släkt , vänner , bekanta och alla i ens närhet så tänker man ens tanken att anklaga nån för nåt så äckligt borde man tänka på hur mycket ens liv egentligen är värt och vilken självrespekt man egentligen har. Om man nu har nån överhuvudtaget.

Har precis kommit hem från min första praktikdag nu och det var ju helt UNDERBART ! Nästan så man funderar på att byta inriktning och satsa på att jobba med större barn.
Träffade 2 tjejer från min klass på tågstationen och hon ena skulle va på samma skola som jag så vi hade följe och vi var båda lika nervösa men alla va jättetrevliga. Sen gick vi iväg med varsin handledare och jag och en annan tjej i min klass är i samma klass. Trodde det skulle va tråkigt för ville va själv men det var helt okej. Sen har vi mest bara suttit och observerat och jag satt och skrev ner lite saker sen när vi slutade typ 14.15. Efter det stod vi och pratade lite med vår handledare och jag tog tåget hem sen vid 16.05.

Ska lägga mig tidigare idag för sov typ bara 4 timmar inatt och råkade somna några gånger i klassrummet men satt längst bak så förhoppningsvis såg inte handledaren det haha. Påminde om gymnasiet , somnade ju i klassrummet jätteofta då haha.

Nej ska väl göra nåt nu och hoppas jag inte piggnar till som vanligt runt 23 typ.

Ta hand om varandra och kom ihåg att man förlåter kanske men man glömmer aldrig.

<3

Bild från 2008.09.15

Det går framåt

Hur kan man inte veta vad ens granne heter och på sin höjd säga hej när man ses och inget annat. Vilken kulturkrock.

Börjar känna mig lite sjuk men bryr mig inte så mycket. Men oavsett om jag är döende på måndag så ska jag till min praktik. Det är ju bara i 5 dagar. Ser fram emot det , ska faktiskt bli jättekul :) .

Har bara suttit inne hela dagen för har varit lite seg men får nog skylla mig själv för har alltid fönstret öppet typ hela dagen. Men men det går väl över snart.

Måste skriva ett PM till slutet av månaden och det ska innehålla vår VFU och dom 5 böckerna vi ska ha läst på denna delkursen och har bestämt mig för att jag ska skriva ett hejdundrande PM för nu får det va ett slut på latandet. Bara man lägger ner tid på det så.

Ska till Knivsta imorgon och kolla var min VFU-plats ligger. Får komma ihåg att kolla tiderna hur tåget går på vardagar för kommer inte ihåg hur det var sist. Skönt iaf att det bara tar 11 minuter med tåget. T.o.m. mindre än det tar med bussen till stan , det tar typ en kvart.

Varför låter det alltid som man sjunger jättebra när man sjunger till en låt på jättehög volym ?? :P

Ska fortsätta kolla på America´s next top model nu. Har laddat ner dom 3 första avsnitten av elfte säsongen men hittar inte fler ?? :S . Men det dyker väl upp så småningom förhoppningsvis.

Som man ser på bilden så är jag inte 100 % idag :P

<3



Bild från 2008.09.13

Paniken har lagt sig

Rätt längesen jag uppdaterade nu så nu är det dags ;)

Har mest bara varit i skolan och sen bara tagit det lugnt. Trivs verkligen i min klass. Känns som det är mer min typ av människor och inte bara en massa stud. Har ju iofs bestämt mig för att bli värsta studet nu och jag lyckas bättre och bättre men det är skönt att slappna av ibland också.

Min VFU börjar på måndag och jag har hela tiden trott att jag skulle va tvungen att visa ett polisutdrag iom med att dom har tjatat om det hela tiden för har man inte det så får man inte gå ut på VFU. Så gick till polisstationen igår med några andra men dom äckliga latmaskarna kunde givetvis inte skriva ut det så vi fick några papper som vi skulle fylla i och sen skickas till Kiruna och det skulle ta ungefär 2 veckor att få tillbaka det så jag fick panik. Så gick vi tillbaka till skolan för tänkte att vi kanske kunde faxa det för det skulle gå snabbare men då funkade inte faxen så jag fick ännu mer panik så frågade varför det var så viktigt att ha ett sånt utdrag nu när vi inte behövde det förra terminen så sa hon läraren att jag behöver inget iom att jag började plugga förra terminen och att det gäller bara dom som började plugga nu till hösten. Jaha så jag hade panik i onödan och kan göra min VFU nu :D .

Hade panik för en annan sak också. Hade ju inte fått tag i min handledare och tänkte ringa henne igår men ville inte för va ju inte säker på att jag skulle dit iom att jag trodde jag skulle behöva det utdraget. Så ringde henne idag efter att jag hade ringt fel x antal gånger men fick inget svar så lämnade ett meddelande på den skolans rektors telefonsvarare och hon rektorn ringde upp efter bara en stund och va nog den trevligaste människan jag nånsin har pratat med. Sa massa att om jag inte hittar på måndag så kommer hon och hämtar mig och att jag är varmt välkommen och så :) . Men fick reda på att jag ska va i en sexa och det känns lite konstigt men kan ju va kul att komma till dom äldre. Vem vet kanske ändrar mig och vill jobba med dom i den åldern istället. Nu ska jag dit i helgen och kolla var det ligger så jag inte yrar rundor där på måndag morgon när jag knappt vet att jag lever. Får som vanligt spela pigg när jag kommer dit haha. Men det ska bli kul :D

Kan inte fatta att jag gick på det igen. Shame on you if you fool me once , Shame on me if you fool me twice.

Ska väl hitta på nåt nu :)

<3



Bild från 2008.09.10

Igår

Igår började med att jag bara tog det lugnt och var och handlade och så bara. Sen ringde Gulbahar och sa att vi kunde gå ut på kvällen. Sen efter ett tag skickade Sofie ett meddelande och frågade om jag ville ut på kvällen så hon kom hit ett tag senare och vi förfestade och fixade oss och så. Vid 19 tog vi bussen till stan och träffade Gulbahar och vi gick och tog ut pengar och gick till Norrland´s. Så vi beställde och bara satt och pratade och så och jag hade inte ätit på hela dan nästan och drack riktigt stark cider och va helt väck efter ett tag. Tappade helt matlusten så fick tvinga i mig maten. Sen när vi satt ute och rökte kom det 2 killar som vi snackade med men kommer inte alls ihåg vad. Sen gick vi in och han ena killen hade stuckit så han andra kom och satte sig vid oss och vi började prata om politik och sånt som vanligt haha. Sen gick vi ut och rökte och jag bara började spy framför dom andra. Efter det gick vi in igen och drack upp det sista vi hade och sen skulle vi hem och Sofie ville gå och handla nåt att äta på Max så jag och Gulbahar väntade utanför och jag gick och pratade med typ alla som va där utanför. Och dom frågade mig typ om nån här gör nåt dumt mot dig kommer dom från Rosengård då ? Så jag bara jaa . Så dom bara Jaha okeej . Sen frågade en kille var jag tror att han va ifrån. Så jag bara du är alban det syns lång väg. Så han bara började asgarva. Så frågade han om jag kan nån albanska så sa jag det jag kunde haha.

Sen tog vi en taxi hem och jag spydde i trappuppgången precis när vi gick ur hissen. Sen gick vi in här och bädda och sen gick och satte oss på balkongen och sen gick Sofie och la sig och jag satte mig vid datan men kommer inte ihåg en endaste sak jag gjorde där. Tror jag la mig vid 03 sen.

Vaknade vid 09 typ och var fortfarande full så vinglade in på toan men kommer inte ens ihåg när jag la mig igen.
Sen vaknade igen vid 12 typ och mådde sååå illa men bara låg kvar i sängen. Sen gick upp och satte mig vid datan och Sofie åkte hem runt 13 tror jag. Sen dess har jag bara suttit vid datan och mått dåligt.

Det var lite om gårdagen iaf. Synd bara att Uppsala är så litet men förhoppningsvis bryr ingen sig. Alla beter ju sig konstigt när man har druckit.

Resten av kvällen ska jag nog bara ta det lugnt och kolla på film med en tjej i min korridor och sen inte så mycket.

<3



Gulbahar och jag igår. Helt väck är jag ;)

Sveriges bästa

Ska städa nu och sen duscha och fixa mig och sen festa . Men denna tjejen här är verkligen öööverskön ! Typ Sveriges sötaste och ballaste människa <3

http://www.youtube.com/watch?v=geclHnWBzBg&NR=1


<3

Senaste dagarna

Ja nu är det väl dags för en uppdatering. Har inte riktigt haft tid den senaste tiden.

Började skolan i måndags så var på introduktion på Universitetet. Glömde givetvis mitt block hemma men dom sa inget man inte redan visste men det var väl mest information till dom som var helt nya. Antecknade lite iaf som kan va bra att veta. Efter det gick vi och fikade i några timmar sen var det bara hem och ta det lugnt.

I tisdags började jag i min nya klass och den verkar va jättebra. Gillade ju inte alls min gamla klass och ansträngde inte mig det minsta att låtsas som jag trivdes. Tror inte nån riktigt trivdes där så ingen brydde sig egentligen. Men i denna klassen nu är det skönare också att där är rätt mycket killar och vi hade ju bara en kille i den förra. Vi är 8 stycken i vårt arbetslag och 5 av dom är killar och jag har mycket lättare att komma överens med killar så det är skönt. Vi fick reda på vilka uppgifter vi ska göra och så och det känns faktiskt som det ska bli rätt kul. Till på tisdag ska vi hitta en saga eller historia som är typ 5 minuter som vi ska berätta för klassen. Ska ändå bli kul och skulle inte förvåna om ingen lyssnar för alla sitter ändå och tränar på sitt eget. Vi får inte ha hjälp av papper så ska ägna största delen av helgen till att lära mig den sagan. Valde nån som handlar om nån hyena. Har faktiskt inte läst igenom hela än men ska snart :) ..

I onsdags var vi lediga så tog det mest bara lugnt. Var nog mest bara hemma tror jag. Kommer inte riktigt ihåg.

Igår började jag skolan 11.15 så tog bussen vid 10.20 för vill alltid va där långt innan. Och vi alla stod utanför klassrummet och väntade men ingen kom och öppnade. Så det var meningen att vi skulle ha arbetslagstid men det kunde iaf kommit nån och öppnat så alla gick och vår grupp gick och frågade nån om hon kunde öppna dörren till klassrummet så vi gick in där men vi pratade mest om massa annat så det var kul :) .. Efter det gick vi och åt och sen åkte jag och en tjej i klassen hit till mig och vi bara tog det lugnt. Sen när hon hade åkt hem satt jag bara vid datan och sen träffade Hannah på kvällen och vi tog en cigg och satt och pratade i typ en timme och under den tiden körde polisen förbi oss sakta typ 10 gånger så vet inte vad dom höll på med. Sen hem igen bara och satt vid datan ett tag och sen gick och la mig.

Idag har jag letat efter den sagan jag ska berätta på tisdag. Ska kanske gå och handla sen annars väntar jag till imorgon. Det är inte så bråttom och har rätt mycket ebb i kassan just nu så behöver spara.

Imorgon ska jag kanske ut med Gulbahar och Hannah annars händer nog inte så mycket mer förutom pluggande. Tänkte försöka plugga så mycket som möjligt idag så jag slipper det imorgon och inte behöver tänka på det imorgon.

Tänkte kanske vila en stund nu och sen plugga plugga plugga.

<3



Bild från 4/9 - 2008

Snart uppdatering

Kommer snart uppdatera lite. Har inte riktigt haft tid nu men har iaf börjar skolan nu och klassen verkar va jättebra. Skönt också att det är killar i klassen också. I min förra klass hade vi bara en kille så det är mycket bättre nu.

Men men skriver kanske imorgon eller nåt :D

<3

RSS 2.0