Be careful what you wish for

Varför är det alltid så att all skit kommer på samma gång. Antingen händer inget eller så händer allt. Och det kommer alltid vid tillfälle när man minst behöver det.

Vet inte hur jag ska göra nu :/. Det var ju allt jag önskade mig innan men frågan är om det är försent nu. Skulle kunnat göra vad som helst för det innan.
Kan jag göra det som känns bäst utan att nån blir sårad?

Be careful what you wish for cause you just might get it.

Kärlek&RespektMissar Valborg

Har äntligen fixat min biljett till Landskrona nu . Eller ja till Lund så får ta vanliga tåget till Landskrona sen. Ska bli riktigt skönt att komma dit igen :) Heeeeeeem :D

Kommer typ missa hela Valborg iom att jag kommer då på kvällen vid 23 typ så det är inte lönt att planera in nåt. Men det får väl gå ändå ^^ .
Huvudsaken är iaf att jag är i Landskrona sen skiter jag i resten.

Vad ska ni göra på Valborg ??

Kärlek&Respekt


Jävla skit !

Jävla skit !!!! Det är allt jag har att säga : Helvetes jävla skit !!! :@ . Varför nu ? :O


10 dagar sen

Har inte gjort så mycket idag precis som dom flesta andra dagarna. Saknar tiden när man hade ett liv och gjorde nåt vettigt på dagarna. Eller iaf var ute hela tiden.
Men men är iaf ledig till på onsdag så det är rätt skönt men ska mest bara plugga och sånt.

Försöker fixa biljett till att åka till Landskrona på onsdag eller torsdag och ger bud på Tradera hela tiden så får hoppas mitt bud är högst sen när tiden har gått ut annars vet jag inte hur jag ska göra :/ . Måste bara till Landskrona.

För övrigt så är jag ungefär 10 dagar sen så kanske får kolla upp det . .

Kärlek&Respekt


Rädda folk

En av dom roligaste sakerna som finns är att skrämma folk så dom blir riiiiktigt rädda och man själv står och dör av flabb. Man mår riktigt bra efteråt haha.
Jag är inte så lättskrämd men ibland händer det ändå :P

Kolla på dom här , han pojken i början på den första och den sista videon är helt klart dom bästa :D :

Kärlek&Respekt

Efterlyst och co

Som dom flesta vet så är jag Efterlyst´s största fan. Har inte missat ett endaste avsnitt på över 7 år. Nu när min tv inte är ikopplad så ser jag det på datan. Och en av anledningarna att jag älskar det är ju såklart Leif GW Persson. Är han bäst eller vad !! Han lyfter ju upp hela programmet. Kan inte räkna alla gånger jag har suttit och nästan trillat ner på golvet av skratt för nåt han har sagt. Uttrycken han använder är bara bäst eller när han säger att polisen har gjort ett jättedåligt jobb haha.

Här är listan på dom 3 männen som enligt mig är kungarna i Sverige :

Leif GW Persson är helt klart bäst av alla. När han sitter där i
Efterlyststudion och bara ser allmänt uttråkad ut eller man ser
han gå runt där och äta.

Robert Aschberg är ungefär den enda personen
jag aldrig skulle våga säga emot. Han har svar på allt
och säger precis allt han tycker. Han verkar inte vara
rädd för nån och nåt och vill gå till botten med allt och
låter sig inte luras av utsidan på saker.

Hasse Aro är helt klart den bästa programledaren i tv.
Ibland när han pratar om brott ser man riktigt hatet i hans
ögon. Skulle nog dra mig för att säga emot han också eftersom
det känns som han skulle knäcka en direkt.

Vad tycker ni ? Är inte dom här bäst ? Och speciellt Leif GW Persson :D

Kärlek&Respekt

Schizofreni ?

Började tänka på en sak imorse när jag vaknade som jag egentligen har tänkt på många gånger.

Ibland när man har gjort nåt dumt och ångrar sig så blir man arg på sig själv.
En sak man också gör om man tex. är nervös så tänker man till sig själv " kom igen du klarar det " o.s.v.

Betyder detta alla människor är två personer ? Typ en svag och en starkare.

Gud vet att jag tänker väldigt mycket och djupt om det mesta. Försvinner in i mina tankar ibland och tror att jag har lösningen på världens problem.
Men ärligt talat världen hade sett så mycket bättre ut om jag styrde haha.

Kärlek&Respekt


Bild från igår :)

Kan inte släppa

Tänker mer och mer tillbaka på gamla tider. Kan bara inte släppa det och sluta längta tillbaka. Det är konstigt hur snabbt tiden går så en dag sitter man bara och tänker tillbaka och undrar var tiden tog vägen.

Det var nåt speciellt som hände då. Jag hade precis hoppat av samhälle efter 1 år och börjat omvårdnad och träffade J och alla andra. Vi klicka direkt efter första dagen och började va ute varje kväll.

Kommer fortfarande ihåg den första kvällen när nån ringde mig och frågade om jag ville komma ut så dom hämtade mig och vi stack till pizzerian dom alltid va i.

Efter den dagen hängde vi där exakt varje kväll. Vi va typ 30 stycken och man hade hela tiden en sån speciell känsla som inte kan förklaras , typ en sån mysig känsla.


Även om det var mycket bråk också särskilt om en speciell person som jag va kär i då men som mina kompisar inte gillade för han gjorde vissa saker. Sen va det nog bråk med några andra tjejer i Landskrona och några från Hbg om han killen.


Glömmer aldrig november 2003 , det var då precis allt hände , både bra och dåligt. Hade gått 3 månader i omvårdnad och mina betyg va jättebra vilket jag egentligen inte förstår iom att jag aldrig pluggade. Men tror att det hade lite att göra med att vi hade gått igenom mycket av det när jag gick Samhälle. Men det var bara att tacka och ta emot ^^ .

När pizzerian stängde på kvällarna gick vi bort och va vid vår skola och drack och sprang rundor. Man levde för dagen även om det hände typ samma sak varje kväll och speciellt på helgen.
Varje dag var att gå till skolan , hem snabbt , äta sen ut direkt igen.

Men även om man hade riktigt kul så var det mycket drama också med olika saker. Mycket hemligheter och olika åsikter.

Sen helt plötsligt va allt slut , alla slutade hänga i den pizzerian och alla dom som brukade tävla i sina snodda moppar utanför på gatan slutade va där.
Jag och J orkade inte va i pizzerian mer och hänga och då slutade alla andra också och va hemma hos folk istället. Vi träffade ju alla andra hela tiden fortfarande men det va inte som innan. Folk hade väldigt svårt med han killen jag va kär i och ville inte va med han för dom ville inte ha skit. Så jag velade hela tiden mellan han och dom och fick smyga med att jag fortfarande va med han men till slut krossades det så va bara med dom andra. Men det tog mig över 2 år att komma över han.

Jag och J festade fortfarande med dom andra men nu va det alltid hemma hos nån och vi va nästan aldrig ute och hängde mer. Detta var år 2005 och kommer fortfarande ihåg det som igår.

Hade gjort vad som helst för att kunna gå tillbaka till dom tiderna. Bara att ha den känslan igen som man alltid hade.

Glömmer aldrig.

Kärlek&Respekt

2005.11.25


Så gick mobilen sönder helt

Ja min mobil har gått helt sönder och kan inte lämna in den , har varit i 2 Telenoraffärer men dom på den ena gav mig nåt nummer jag skulle ringa men sa att dom inte skulle tro på mig att den bara hade knäckts av sig själv och dom andra trodde inte alls på mig och försökte få mig att byta från Comviq till Telenor istället.

Den knäcktes ju för typ 2 månader sen och jag har kunnat ha den tejpad men igår kväll slutade displayen att funka så nu är den helt sönder :/ .
Som alla vet så är min mobil mitt liv och jag kan bara inte leva utan den. Håller den i handen hela tiden var jag än är och jag svarar alltid direkt om nån ringer eller meddelande. Skickar ungefär 400 meddelande om dagen.
Känns typ som jag lever i Lilla huset på prärien nu :P .

Använder ju den som både vanlig klocka och väckarklocka så frågan är hur jag ska kunna vakna på torsdag när jag ska till skolan. Får väl se om jag kan fixa en väckarklocka annars vet jag inte hur det blir :/

Ajaa hoppas era mobiler funkar som dom ska iaf ^^ .

Kärlek&Respekt


( Inte min mobil )


Para el amor no hay edad

Brukar ju ha en ny favoritlåt typ varje vecka men denna låten kan jag bara inte sluta lyssna på . Kanske för den påminner om mig och Durim.
Det är sant oavsett vad andra tycker - Para el amor no hay edad <3
Kärlek&Respekt

RSS 2.0