Kaooooos

Är på väg till Helsingborg nu efter jobbet med Ayaah, Mikaella, Modi, Ahmed och Josef. Bilen är helt överfull och kaos med arabisk musik på högsta volym och massa asgarv. Love it, haha.


Freeeedag

Vet ni vad jag verkligen längtar till? Fredag!
Ni kanske får reda på sen vad som händer, allt beror på vad jag känner för.
Men tro mig, det är nåt ni också vill veta eftersom läsarna har ökat lavinartat (okej kanske lite överdrivet) den senaste tiden sen jag berättade om vilken riktning mitt liv har tagit.

På fredag kommer allt att falla på plats och det känns så skönt. På fredag vet jag att jag kommer att va i trygga händer för alltid.
Can't wait!

Kärlek&Respekt


Party

Arabisk fest i Helsingborg just nu :D


Wohoo

Har fått ögoninflammation för första gången. Big woop.


Paradise

Vet ni vad jag tänker jättemycket på?
Hur det ser ut och är i Paradiset. Tänk er själva. Jag ser typ framför mig hur allting är helt vitt och alla man älskar är där och allt är bara helt perfekt.
 
Vet att hur fint man än imagine att det är så är det inte ens i närheten av hur det egentligen är, men man kan ändå inte låta bli att tänka på det.
 
Innan var jag livrädd för att dö, ville leva för evigt. Men nu är jag inte lika rädd mer. Vill såklart inte dö, men skulle det hända känns det underbart att veta att man är i trygga händer ändå. Dom tryggaste händerna som finns.
 
Kärlek&Respekt
 

Turn to Allah, he's never far away

Sitter och som vanligt tittar på videos på Youtube om människor som har konverterat till Islam.
Satt nu och tänkte på hur det kommer va när jag konverterar och bara började gråta. Tror att den känslan kommer att va helt obeskrivlig som man bara känner en gång i livet.
 
Kan inte med ord beskriva min tacksamhet att jag av alla människor som förtjänar det så mycket mer har fått chansen att inse vilken väg som är den rätta. Att Allah ser just mig och vägleder mig till det som är rätt.
 
Hur kunde det ta så lång tid innan jag insåg att den här vägen är den rätta? Men jag vet att jag va tvungen att va redo.
En helt ny värld har öppnat sig och jag vill aldrig lämna den.
 
Det finns inget som har känts så rätt. Har alltid varit så vilsen men nu har jag hittat friden och harmonin jag alltid har velat ha. Kände redan för några år sen att jag har hittat mig själv och min inre frid men det va ändå nåt som fattades men kunde bara inte komma på vad. Men nu vet jag för nu är jag helt complete.
Jag har hittat det som fattades mig.
 
Kärlek&Respekt
 

Det går bra nu

Har redan satt två avtal nu under första passet så därför kommer jag få 1000 kronor extra för bara denna veckan än så länge iaf. Sitter ute nu på rasten en stund. Men det känns skönt iaf. Vill sätta iaf två avtal till nu idag sen är jag rätt nöjd.


You can be in the emergency room

Har legat den senaste timmen och läst igenom min blogg från förra sommaren bland annat.
Den stressen jag kände då och fram till i våras önskar jag verkligen ingen. Mådde sååå dåligt så jag spydde varje dag av stressen plus att jag hade riktigt ont i hjärtat ibland att jag va rädd att det skulle stanna.
Kunde ju inte ens sova på nätterna för jag va så uppe i varv.
Men allt det ändrades som tur va och försvann.
 
I början när jag träffade Ayaah och några månader framåt kunde jag ibland bara försvinna helt in i mina egna tankar och typ inte märka saker som hände runtomkring mig ibland. Musik kunde va på högsta volym och det kunde va massa folk som satt och pratade högt, men jag märkte inte ens det för jag va helt inne i mina tankar.
Vet inte varför det blev just så för hade aldrig mått så innan.
 
Nu för nån vecka tänkte jag på det att jag har inte försvunnit så på länge. Sa det till Ayaah och hon sa att nu när jag sa det så är det sant. Jag är typ alltid närvarande nu, eller hur man ska uttrycka det.
Det känns skönt att det är borta nu.
 
Vet ju nu i efterhand vad det berodde på och det var helt enkelt att jag inte alls trivdes på mitt gamla jobb. Men det 'roliga' är att när hela det var igång så kände jag inte att jag vantrivdes på jobbet. Men man ser ju alltid saker som dom egentligen var i efterhand.
Men lämnade ju som tur va jobbet och alla som försökte förstöra med allt har fått tillbaka nu för medans dom är kvar i sin bittra värld full av fördomar har jag gått vidare och mår strålande och dessutom tjänar mer pengar utan att jobba ihjäl mig.
Medans dom sitter och dricker kaffe när dom får chansen att ha rast och klagar på hur stressade och utmattade dom är pga allt extra arbete dom får för att ingen pallar jobba där så sitter jag ner på jobbet och njuter.
Har aldrig skrattat så mycket som jag gör på jobbet varje dag nu. Asgarvar hela dagarna med mina kollegor så jag får ont i magen och knappt kan andas.
 
Det ligger MYCKET bakom den här historien, men från och med nu är den över helt för mig nu.
Kommer inte berätta för er vad som har hänt eller vem som har gjort och sagt vad. Det enda jag kan säga är att man borde tycka att när man har nått en viss ålder borde man veta vad som är rätt och fel och kunna ta konflikter.
 
Det var då och nu är nu helt enkelt.
 
Kärlek&Respekt
 

Trött

Kom precis hem från jobbet för typ 5 minuter sen. Slängde bara av mig kläderna direkt och la mig.
Är verkligen dödstrött så ska ligga och se några avsnitt av Beverly hills nu och sen bara sova.
 
Vi hörs imorgon säkert.
 
Kärlek&Respekt
 

Ill regret this

Boy, will I be sorry tomorrow. Borde sovit för längesen men har som vanligt fastnat här.
Ska be nu sen lägga mig till rätta och verkligen sova.
 
Kommer va en mardröm att vakna imorgon.
 
Kärlek&Respekt

Tisdag

Har inte bloggat på flera dagar men ändå har ni läsare hängt kvar.
 
Jag jobbar ju typ hela tiden. Det går rätt bra denna veckan så det är skönt.
 
Har tänkt rätt mycket dom här senaste dagarna och jag måste verkligen börja ta tag i saker som jag har lagt på is dom här senaste månaderna. Det är, som min favoritperson i hela världen sa till mig, aldrig för sent att bättra sig så ska komma ihåg det.
 
Livet nu rullar på rätt bra. Det har hänt mycket men det är över nu. Och även om man fortfarande har lite men efter det när man tänker tillbaka på det så är det bara att blicka framåt för man kan inte change the past.
 
Det blir bra detta, det brukar bli så.
 
Kärlek&Respekt
 

Frid

Börjar känna en sån frid inombords. Det var på tiden för dom här senaste månaderna har verkligen varit tuffa. Men som alltid annars har jag klarat mig med båda fötterna på marken.
Det känns bra när det känns bra.

Är i Malmö nu med Ayaah och ska fixa lite saker. Skönt att man har dagar där man bara tar det lugnt utan tider att passa.


Nervös

Åh, är helt nervös. Känner på mig att nåt kommer hända snart.
Har ju alltid kännt på mig när nåt ska hända och har aldrig haft fel. Kan typ inte koncentrera mig för det känns i hela kroppen.
 
Aja får väl se vad det blir. Det brukar oftast va nåt dåligt som händer, men får ta det när det kommer.
 
Kärlek&Respekt

Jaha

Palla att jag har varit vaken i över en timme nu. Men ska försöka sova igen i nån timme iaf, ska bara vänta på att Ayaah ska komma tillbaka, hör henne skratta ute i hallen, haha. Måste börja skärpa mig med sömnen.

Vi hörs imorgon/senare.


Grattis!

Ett stort grattis till den finaste personen i världen, mitt hjärta Ayaah idag på födelsedagen!!
 
In på hennes blogg NU och gratta henne. Här!
 
Kärlek&Respekt
 
 
 

RSS 2.0