Ramadan karim

Ramadan karim alla fina människor.
Vissa säger att Ramadan börjar imorgon och vissa säger att det är idag. Men på min kalender jag hämtade står det lördag så följer den.
 
Somnade redan vid typ 24 i soffan igår kväll och vaknade vid 05.30 och gick in och la mig i sovrummet. Idag hade jag tänkt städa allting här (som vanligt). Som jag sa så lever jag som en hemmafru nu och jag älskar typ kvinnogöra. Ja ni läste rätt, kvinnogöra som typ städning, matlagning, handling, förberedelser och att helt enkelt ta hand om allt sånt.
 
Ska springa in i duschen nu och sen sätta fart här hemma.
 
Vi hörs förmodligen sen.
 
Kärlek&Respekt
 
 

Nobody ever made me feel this way

Kan inte fatta att denna veckan har gått så snabbt, men helgen är verkligen mer än välkommen.
Har redan lagt mig, har ändå inget att göra uppe.
 
Kan inte heller fatta att det är lite mer än 24 timmar till Ramadan. Snacka om att allt går snabbt. Det ska bli skönt tycker jag faktiskt.
 
Imorgon kommer Jessica hit så ska bli kul. Ska gå och handla och sånt efter jobbet imorgon för orkade verkligen inte idag.
 
Ja, vi hörs iaf så fort det går.
 
Kärlek&Respekt
 

I found myself when I found you

Ja, idag har varit en händelserik dag.
Var på jobbet och sen hände lite andra saker.
 
Vill bara skrika ut min lycka att jag har lämnat en massa bakom mig och att det känns som jag lever i den riktiga verkligheten nu.
Det var en 2-årig svacka men kan ibland inte komma över att jag har vaknat upp ur min "koma". Jag är tillbaka fast mycket klokare och med en helt ny syn på saker.
 
Har växt upp helt enkelt. Det tog tid, men sent ska syndarn vakna, haha. Nej, men låtsas iaf inte va nåt jag inte är på grund av vad andra säger och tycker. Är inte ute efter att skaffa mig fiender eller va ovän med nån. Vill bara leva mitt liv med folk som är viktiga för migoch som gör att jag kan leva som jag vill, i lugn och ro.
Det är det jag vill. Har ju alltid varit den som favoriserar folk och så är det nu också men det är på ett annat sätt nu.
 
Ja, det va väl det som gällde idag.
 
Hörs så fort det går igen.
 
Kärlek&Respekt
 
 

Jobb och jobb

Var det bara jag som vaknade av åskovädret inatt? Vet inte hur det va för er, men här i Landskrona var det kaos. 
Vaknade typ 03.30 och har varit vaken sen dess. Älskar verkligen det vädret.
Började jobba 08 så lika bra att hålla sig vaken. 
Slutar om typ en timme och känner tröttheten komma så ska sova direkt när jag kommer hem.
 
Sitter på jobbet nu och har inget att göra. Det är rätt skönt att få betalt för att sitta och glo här och få betalt för att sitta och ta det lugnt för att ingen ringer på röda dagar, haha.
 
Vi hörs iaf.
 
Kärlek&Respekt
 
 

I'm alright

Asså, vet ni?
Jag känner ett sånt lugn. Det är många bra saker som har hänt och jag är förundrad över hur saker kan förändras på ett år och till och med ett halvår.
Det stämmer att när man verkligen har hit rock bottom så vänder det från helt oväntat håll.
Önskar verkligen ingen att gå in i väggen med allt vad det innebär.
 
Det är som att man vaknar ur ett vakuum som har hållt i sig alldeles för länge och bara inser hur borta man egentligen har varit trots att man trodde att man hade koll. Hur många ogenomtänkta dumma beslut man tog för att man bara inte orkade tänka på konsekvenserna. Det får man betala för nu men det kommer också försvinna.
 
Det är skönt när man är tillbaka och det bara känns bra. Helt så enkelt.
 
Det va inte meningen att det skulle bli så deep haha. Men jaja, vet att ni njuter ändå.
 
Kärlek&Respekt
 
 

Det går bra

Det kanske är dags för en riktig uppdatering nu.
Det har hänt en massa saker. Har flyttat, har börjat jobba på kundtjänst som ni vet och massa annat.
Livet rullar på som det ska och har varit med om en massa bra och roliga saker och jag har en massa saker att se fram emot.
 
Vet inte vad jag mer ska säga iom att ni vet att jag inte skriver ut personliga saker här. Men kan iaf lova att det kommer dyka upp bilder här som är aktuella med saker jag berättar om. Känner att jag vill ta tag i bloggen igen. Nu är mycket som är som det ska och det är så jag vill ha det.

Vi hörs snart, promise.
 
Kärlek&Respekt
 
 

Hemmafru deluxe

Kan inte fatta att jag har blivit en sån hemmafru. Är nästan alltid hemma och städar och håller på. Och nu ligger jag och tittar på när prinsessan Madeleines dotter döps.
Och det känns faktiskt helt okej.
RSS 2.0