Fredagen

Igår började med att jag segade mig upp vid 12 typ och fixade mig och tog det lugnt tills jag åkte till stan lite innan 15. Skulle träffa E och fika och så. Sen gick vi till systemet där jag träffa M och det va verkligen länge sen jag träffade han så det var kul att snacka en stund. Han sa att jag va välkommen tillbaka när jag ville och skulle förmodligen ringa mig när det skulle va nåt på Norrland´s som jag inte kommer ihåg nu vad det heter. Hade ändå varit rätt bra för har ju inte jobbat där sen i somras. Så stod och snackade med han ett tag och sen gick vi vidare till Burger King för att E ville äta så satt där en stund och vid 17.20 typ gick jag bort mot stadshuset och skulle möta Kristina. Fick stå och vänta ett bra tag men sen kom hon iaf och vi gick till China Garden.
Helt plötsligt va klockan nästan 19 och det va då vi skulle va hos Donna typ så vi betalade och gick till bussen. Ingen av oss kan gatorna i Gottsunda så vi satt och kollade på den som visar gatorna hela tiden så vi såg ut som värsta turisterna :P .

Sen efter att vi hade gått vilse en gång hittade vi till Donna. Så festade där några timmar och asgarvade och sånt som vanligt :D .
Vid 23 tror jag gick vi till busshållsplatsen och vi hade precis missat den bara för dom andra segade så jag bara " När kommer bussafanen då ?? " eller nånting sånt , har inte så mycket minne från busshållsplatsen men alla bara började asgarva och bara " Åhhhh du e så gullig " hahaha :P
Sen kom vi till stan och det tog så lång tid att gå för att alla skulle typ pissa i omgångar och Donna va aspackad och hade massa saker för sig :P .

Hon och Kristina och en annan tjej ville gå till BJ men det ville inte jag och 2 andra killar så vi tänkte gå till Värmland´s och på vägen träffade vi en aspackad kille som frågade om han fick gå med oss så vi bara jaja. Så vi gick till Värmland´s men dom spelade bara techno och det gillade inte dom andra så vi stack till Norrland´s och en av killarna stack hem. När vi kom dit så försvann han aspackade killen så har ingen aning om var han tog vägen. Vi kom dit typ 00.30 så sista beställningen hade redan varit så det var inte så lönt att va kvar dit. Ringde Donna och frågade var dom var och dom va vid Domkyrkan tror jag. Så jag och en kille gick mot hans buss men han tog en taxi så efter han hade gått var jag helt själv så jag bara tänkte .. jaha . Så gick mot Stora torget och satte mig i busskuren och ringde Donna och frågade var dom var så visade det sig att dom satt på andra sidan gatan i den andra busskuren :P . Så gick dit och väntade på bussen med dom tills dom åkte hem. När dom hade åkt smsade jag Jessica och frågade om hon ville komma dit och ta en cigg så satt och väntade på henne och då kommer en full kille och sätter sig bredvid mig. Jag bryr mig inte utan bara sitter som vanligt. Tänder en cigarett så bara tar han sin cigarett mot min tändare så jag tänder den och sen satt vi och snackade tills Jessica kom. När hon hade kommit gick vi in på Max för att hon skulle pissa men hon orkade inte stå i kö så han killen sa att han vet ett bra ställe man kan pissa på ute så vi gick dit.

Efter det satte vi oss vid busshållsplatsen igen och snackade tills Jessica gick hem. Så T och jag gick och köpte dricka sen satte vi oss vid ån och bara snackade. Vi höll på att frysa ihjäl så vi gick heeeela långa biten hem till mig. Det tog typ en timme men känns inte lika jobbigt när man går och snackar iaf. Tror vi var här runt 03.30 typ.
Så när vi kom hit gick vi och la oss typ direkt. Hade helt konstiga drömmar om kvällen så det var typ en blandning av tankar och drömmar.
Vaknade runt 10 först och sen sov lite hit och dit tills klockan var typ 13.30 och T skulle redan varit på jobbet typ så vi fick skynda oss upp.
Efter det gick jag bara och handlade och har bara tagit det lugnt sen typ. Tiden har gått sååå sakta. Nu är klockan typ 20 och det känns som den borde va typ 23 minst .

Har inga bilder från igår så får be dom andra skicka till mig för vill inte glömma gårdagen :D . Det får blir en gammal bild istället :)

Kärlek&Respekt


Bild från 2008.11.27

Sakna Landskrona <3

Nu känns det att jag bara måste åka till Landskrona. Känns riktigt jobbigt att va här nu. Som vanligt går det ut över mitt humör. Mår jag dåligt skulle jag aldrig gråta , har inte gråtit på flera år , det går ut över humöret och jag dampar för minsta lilla. 

Är som att man inte passar med nån även om man har lärt känna massa folk här. Behöver va med folk jag är van vid och som tänker likadant som jag. Nånstans där man inte beter sig som en hora och är stolt över det. Har aldrig träffat så många horor som här uppe :S . Synd folk har så dåligt självförtroende att dom låter folk göra vad dom vill med en :O .

Vill vara i Landskrona och Malmö där man snackar samma språk och alla vet exakt vad som gäller där. Det är typ oskrivna regler om vad som är okej och inte. Det handlar inte bara om sex , alkohol och att vara så äcklig som möjligt utan att nån bryr sig. Hade man betett sig så i Landskrona och Malmö hade man fått sååå mycket stryk av killarna. Skulle man ändå vilja bete sig som en hora ska man hålla det för sig själv. INGEN vill veta vad man håller på med. Ingen kille vill ha en hora och skämmas över en. Vem vill att ens syster/kusin/släkting/kompis ska bete sig så och inte bry sig om vem som sätter på en ?? Inte konstigt vissa killar tar kontakt med dom lättillgängliga tjejerna om dom är kåta och pissar på dom annars. Hade inte tjejerna bjudit ut sig som dom gör hade det aldrig behövt hända. Som man bäddar får man ligga och man kan inte förvänta sig sen att folk ska ta en på allvar. En gång är ingen gång men två gånger är två gånger för mycket så har man fått en chans till och sumpat den får man skylla sig själv ;) .

Känns som dom flesta här har levt i sin egen lilla trygga värld hela livet och inte vet nåt om det utanför förutom överdrifterna dom läser om i media. Det är såå lätt att snacka skit om sånt man aldrig har upplevt. Skulle man uttala sig så när man väl hade varit i LA eller Malmö kan man ju se vad som händer. Så lätt man snackar när man inte är där men hade man varit där hade man inte ens vågat kolla upp. Folk tror att man är nån i en statistik och vet precis vad vi tänker och är för människor och att alla är likadana bara för att vi är från ett visst ställe.
Går inte att beskriva vilken gemenskap det är hos oss och man sviker aldrig och killarna står bakom tjejerna genom allt och man känner sig såå trygg och man vet att dom aldrig låter nåt hända en och skyddar en till 100 % vad som än händer. Vad som än krävs. 

Konstigt att det kan vara så stor skillnad på hur man har upplevt vissa saker. Skillnaden är bara att man inte tycks vilja acceptera och ta reda på fakta om det man inte känner till. Istället väljer man att snacka skit , döma ( när man inte är där nere givetvis ). Synd vissa inte vill veta vad som finns på andra sidan och gömmer sig bakom sina trygga fasad istället ;)


Rosengård centrum <3

Mitt gamla område i Landskrona <3Blackout

Igår somnade jag runt 20. Tänkte bara vila några minuter och vaknade efter ett tag av att Sofie ringde vid 23 och frågade om jag hade sett att elen hade gått. Så segade upp ögonen och såg att det var helt beckmörkt och att min data var avstängd. Så vi träffades och gick och grävde fram hennes bil ur snön :P . Sen stod vi och pratade lite och vid 24 typ gick vi åt varsitt håll och i trappen träffade jag jag en kille från andra våningen så vi gick upp till min våning och dom i korridoren bredvid hade fest så vi gick in där. Så var där till 03 typ och när jag skulle gå in till min korridor såg jag att nån hade stängt dörren och mitt kort låg i min väska som jag hade lämnat i min korridor givetvis. Så jag började ringa på allas ringklockor men ingen öppnade och tyckte det var lite konstigt att ingen vaknade och kom och öppnade så efter helt lång tid kom jag på att det är ju elen som håller igång ringklockorna och sa det till T i korridoren jag hade varit i och han provade om dom funkade i hans korridor och det gjorde dom givetvis inte så inte konstigt ingen kom och öppnade :P . Så T frågade om jag ville sova i soffan så jag bara " I don´t know , I´m gonna call a friend in house 1 first ". Så ringde Sofie vid 03.30 och hon frågade om jag ville sova här så gick dit.
Så innan jag gick sa jag till T att det var bara synd att jag inte kom på tidigare att ringklockorna inte funkade så han bara " Yeah but it´s a funny story " Och det är faktiskt sant haha :D

Så gick till Sofie iaf och sov. Så jobbigt det var att hissen inte funkade så var tvungen att gå upp för trapporna alla sju våningar :P

Vaknade av en hjärtattack runt 7 av att tvn sattes igång när elen kom tillbaka. Den hade varit borta i 10 timmar :/ Den försvann vid 21 men visste inget om det förrän vid 23 ju :P

Tänkte snart gå hem , måste gå in om Heimstaden också och fråga en sak om min räkning till nästa månad.

Glöm inte kommentera :)

<3


Helgen

I fredags var sista dagen på VFUn och det kändes så tråkigt att skiljas från dom :/ . Kramade alla så hårt innan jag gick. Man tror att dom som går i sexan ska vara jobbiga och det är då man börjar bli bråkig och säger emot hela tiden men dom här i den klassen var sååå snälla :) .
Sen efter det gick jag hem och bara tog det lugnt. Kände inte för att festa eller nåt så satt vid datan typ hela kvällen ;) .

I lördags tog jag mest bara det lugnt på dagen och sen på kvällen gick jag till Sofie och hjälpte henne att välja kläder och så. Men låg mest bara och kollade på tv hos henne. Så var hemma redan vid 23 så det blev bara sittande vid datan typ resten av kvällen.

Igår tog jag det mest lugnt på dagen och sen gick och handlade med Sofie och softade hemma hos henne ett tag. Sen gick hem och färgade håret. Har bara gjort det en gång sen jag flyttade hit så det var verkligen hög tid. Har ju inte haft råd så det kändes verkligen skönt att göra det för min vanliga hårfärg hade kommit tillbaka alldeles för mycket. Men det blev jättebra iaf så det känns helt skönt att ha den hårfärgen man vill ha nu. Hoppas det kan hålla ett tag nu :D .

Idag har det mest bara varit skolan. Fick värsta flippet när vi skulle ha föreläsning och satt och asgarvade hela tiden. Var verkligen övertrött men hela klassen var lika trötta så vi satt och asgarvade åt ingenting haha. Men brukade iaf lite allvar när föreläsningen satte igång (A) .
Sen när jag gick hem gick jag in om Sofie men va bara där en timme typ. Så nu sitter jag bara här och ska nog snart ta nåt att äta. Ska bara ta det stora steget och resa mig och gå ut i köket :P .

Sån kaos det är nu med snön. Man kan typ inte komma fram nånstans men som tur va gick det bra när jag och Sofie åkte till skolan imorse.

Men ska väl hitta på nåt nu ..

<3Bild från idag :D

Äventyr till Arlanda

Nu är jag på praktik och det går bra :) . Ska va där innan 8.30 och tog tåget 8.13 igår så kom 10 minuter försent så tänkte ta tåget 7.43 idag så tog bussen till tågstationen 7.09 och tog det tåget jag skulle och när vi hade kommit halvvägs till Knivsta stannar tåget mitt på spåret och dom säger att dom inte har nån ström så dom skulle stänga av allt för att spara på den så vi satt där i en timme typ och bara väntade. Var rätt kul på ett sätt för typ hela vagnens mobiler ringde. Först ringde min sen ringde alla andras hur många gånger som helst så satt och tänkte på hur beroende vi är av våra mobiler. Tack och lov att man har sin mp3. Sen iaf efter en timme typ började vi rulla igen och när vi närmade oss sa dom att det står nåt tåg framför oss och dom är tvugna att vänta tills det har åkt så vi väntade en stund och efter ett tag igen sa dom att det är nåt fel på tåget där framme så vi kan inte stanna så ni som ska till Knivsta får följa med till Arlanda och byta tåg där och åka tillbaka till Knivsta.
Så det var bara att åka dit och yra runt och leta efter tåget men som tur va träffade jag en tjej som är på samma ställe som jag på praktik så till slut kunde vi åka till Knivsta så var där runt 10 typ 2 timmar försenad men som tur va visste dom vad som hade hänt och dom sa att det t.o.m. hade stått på internet.

Men resten av dan gick bra iaf så det var skönt :) . Det var iaf första gången jag var på Arlanda. Såg iofs aldrig själva flygplatsen men var iaf nere vid tågen och bara det var för första gången :P .

Somnade som vanligt i klassrummet idag. Fattar inte varför jag blir så trött , gick och la mig jättetidigt igår. Klockan var typ 22.50 när jag la mig igår och somnade nästan direkt men vaknade iofs av en hostattack vid 02 typ och nån annan gång men somnade om direkt igen. Blir alltid trött där runt 13 typ och sitter och nickar till hela tiden men som tur är så ser min handledare inte.

Nu ska jag bara ta det lugnt hela kvällen och sen lägga mig tidigt. Tog riktigt emot igår men det går bara man vill. Är ju trött hela tiden så förhoppningsvis går det ..

<3Bild från 2008.11.18


Love at first sight

Igår började med att det var examination i skolan och det gick bra. Var faktiskt rätt kul. Skolan har varit rolig denna veckan. Man har haft vissa asgarvsattacker iaf haha.

Träffade Fatmire sen och vi följde K i min klass till tågstationen och väntade på hennes tåg. Sen stack vi till systemet och handlade och sen gick till McDonalds och sen åkte hem till mig. Så vi fixade oss och förfestade och sen stack ner till första våningen vid 22.30 typ på fest. Det var sååå kul !! Måste bara säga att det är inte ofta man träffar folk som tänker likadant som en själv och har samma åsikter. Har aldrig träffat så många vänsterpartister som i Uppsala och det känns underbart.
Stod mest bara på balkongen hela tiden och babblade med folk och sen där nere vid porten.
Vad ska man göra när man träffade sin absoluta drömkille men inte vet det minsta om han ?? Inte ens var han bor eller nånting. En kille som har allt man har letat efter och som lever upp till allt man begär. Jag faller mycket för killars stil , klädstil och så. Skulle tex aldrig kolla åt en kille som har kostym och slips på sig och är trevlig hela tiden. Och så igår stod plötsligt killen som lever upp till allt jag nånsin drömt om framför mig. Hiphopare , kort , vänster och massa annat som man inte kan säga utan att folk ska döma en. Vi snackade hela kvällen och så och han va aspackad och ville dricka mer men allt va slut så vi gick upp till mig och hämtade en vinflaska och satt i soffan och snackade och så och till slut bara däckade han och jag somnade efter nån timme och sov ett tag och vaknade vid sex igen men somnade och vaknade runt åtta tror jag.
Runt 9.30 vaknade C och gick efter bara några minuter. Tror jag säkert aldrig mer kommer se han om vi inte hamnar på samma fest igen och det är ju fest här varje helg men vet inte hur länge han skulle stanna i Sverige men han gjorde ett sånt intryck på mig så det känns i hela kroppen nu. Love at first sight <3

Så gick och la mig vid 9.40 typ och sov till 12 tills Fatmire stack hem och somnade om sen igen och sov till 16 typ och släpade mig upp vid 16.45 typ och gick ner till tvättstugan och satte igång en maskin tvätt och gick och handlade. Var tillbaka redan efter 20 min typ så satt vid datan och gick till tvättstugan igen och fixade.
När jag stod där ringde nån med ett 08-nummer mig och tänkte inte svara först för känner ingen i Sthlm men tänkte att det kan ju kanske va nån från Ung vänster så svarade så va det en tjej som frågade om det var María så jag bara jaa så hon bara jag har nog ringt fel så jag bara ja men vem söker du ? Så hon bara María så jag bara ja men det är jag så hon bara ja men det är nog fel María haha :P .

Tänkte lägga mig tidigt idag. Känns lite som denna dagen inte har hänt för sov bort mest av den men brukar bli så. Är rätt bakis men faktiskt inte så mycket som jag trodde jag skulle va. Det var rätt jobbigt när jag vaknade men nu är det nästan helt okej.

<3Har inga bra bilder från igår så får bli denna . Den är iaf från 2008.11.04  :)

Skådespelardrömmar

Dagen idag började med att jag försov mig såklart och vaknade fem i nio av att Sofie ringde och sa att hon väntar där nere i bilen så var bara att slänga på sig kläderna och dra borsten genom håret och rusa ner. Skämdes hela dan över hur jag såg ut men var nog ingen som tänkte på det *peppar peppar* haha.

Hade dramalektion idag i skolan och det var sååååå kul. Bara äälskar drama :D . Pratade med läraren efter lektionen och frågade var man kan vända sig om man vill satsa på skådespeleri och hon sa några ställen och att man måste göra inträdesprov så funderar på att söka dit. Hon sa att dom flesta som söker oftast inte kommer in första gången men ska söka och se vad som händer. Kommer en dag va den skådespelerska jag vill vara :D .

Anmälde mig till en sak på internet där man kan va statist i olika serier , filmer och reklamer och ville verkligen va med i en reklam imorgon men har givetvis skola som är obligatoriskt då :( . Det ska spelas in i Vällingby centrum och dom sökte 200 statister . Men det dyker ju upp massa saker varje dag så får väl söka hela tiden när jag är ledig.

Annars dom senaste dagarna har det inte hänt så mycket . Har mest bara varit massa i skolan och sen plugg . Är riktigt mycket att göra nu och har verkligen skärpt till mig för det ska gå :)

<3Bild från 2008.11.12

Vill tatuera mig

Vill tatuera mig igen men har absolut ingen aning om vad. Vill tatuera in nån text eller nåt men vet inte riktigt vad för nån. Vet iaf att jag vill ha det på spanska eller kanske arabiska. Många tatuerar ju in Carpe diem och så men vill inte ha det riktigt för det är så många som redan har det. Är ju lite trött på min gamla tatuering på benet , har haft den i 3 år nu och har funderat på att ta bort den och kanske sätta ditt en drake istället men får se hur jag gör.
Men ni kanske kan komma med lite förslag med nåt ordspråk eller så :)

Min tatuering nu . Betyder dotter på japanska ..
Senaste dagarna

Dom senaste dagarna har jag mest bara varit i skolan och så . Är såååå mycket att göra och läsa nu :S . Men men det får väl gå ..

I förrgår satt jag och pluggade lite i skolan och så och sen kom Fatmire och vi stack till stan för att hon skulle hyra nån film och sen till tågstationen och väntade nästan en timme på hennes tåg . Vi satt på en bänk och gungade för den va helt lös så jag bara "ska vi knulla på bänken ?" så Fatmire bara började gunga jättesnabbt och stöna så alla vände sig om och kollade haha :P . Sen stack jag bara hem och satt vid datan typ.

Igår var jag bara i skolan och sen åkte jag , Sofie och Fatmire till stan så Fatmire stack efter ett tag och jag och Sofie åkte och storhandlade på Lidl och Maxi och sen var det bara hem och ta det lugnt och så.

Idag i skolan skulle vi ha en dramalektion som jag hade sett fram emot helt mycket och vi satt där och väntade i en halvtimme men ingen lärare kom så till slut tröttnade vi och stack . Lönt att släpa sig upp så tidigt helt i onödan :S . Sen vid halv tre träffade jag min förra lärare för att prata om det jag skulle komplettera i min minirapport så får göra det nån dag. Var faktiskt inte alls mycket så det ska väl gå rätt fort :) . Så åkte från skolan vid 17 med Fatmire och hon mådde illa hela tiden eller ja det tar ju bara 5 min men när vi gick av mådde hon helt illa och behövde spy så hon ställde sig i några buskar och jag bara stod och sjöng för mig själv medans jag stod bredvid och väntade :P . Sen följde henne till tågstationen och hon skulle fråga nåt i nån kassa så jag stod bredvid henne så när vi gick sa en tant "Hallå är det ni som har glömt nåt ?" så såg jag att det var min mobil så tog den så hon tanten bara "Hittelön !" så Fatmire bara "En annan dag" så jag bara "Nej men du kan få en smäll om du inte hade gett mig den" så Fatmire började asgarva så alla glodde hahaha :P . Sen kom hem och gick till Sofie sen och nu sitter man här :P . Ska nog sova snart , börjar 9.15 imorgon så kanske lika bra.

Jag skickar ju sjuuuuukt mycket sms så tänkte idag att jag ska kolla hur många jag har skickat under dagen och det blev 35 . Trodde jag skickade mycket mycket mer men det är väl olika . Kollade bara för nöjes skull :P . Tur dom flesta har comviq iaf :P .

Nu ska jag snart sova tänkte jag så man orkar gå upp imorgon .

<3Jag & Fatmire idag :D

Kristallnatten

Kristallnatten närmar sig och vet inte om det brukar vara något i Uppsala. Frågade lite i skolan men ingen visste. Har ju nästan blivit lite tradition att vara med Ung vänster , Vänsterpartiet och andra på torget i Landskrona men det går ju inte detta året :( . Var nån som sa att det borde skulle va nåt i Sthlm så får se om jag kanske åker dit men skulle va rätt skönt att åka dit tillsammans med nån men får se vad som händer men vill verkligen verkligen göra nåt på Kristallnatten. Om nån vet nåt om var det ska va i Sthlm och vill följa med dit så hör av er :) .

Har inte så mycket att berätta . Är så sjuuukt stressad men känner mig ändå glad och förväntansfull men vet inte alls varför. Ska inte hända nåt spec . Men det händer väl alltid nåt :D

Kärlek&Respekt

 


        
Bild från 2008.11.03
RSS 2.0