I never showed you, but I always cared

Det gör ont varje gång jag tänker på det. Och jag tänker på det hela tiden så smärtan försvinner aldrig.
Trodde inte att det skulle kännas så hårt. Det med att tiden läker alla sår är bara skitsnack.
 
Varför, varför, VARFÖR hörde jag inte av mig? Varför lät jag det gå 1 1/2 år och bara sköt fram det hela tiden?
Tänkte på henne så ofta och tänkte hur fin och underbar hon är och hur mycket jag beundrar henne och ser upp till henne för allt hon gör och att jag måste säga det till henne. Hon va den enda jag tänkte så om. Men sa jag nåt? Nej då, tyckte att det fanns all tid i världen.
 
Det finns verkligen ingen ursäkt för det. Så många gånger jag tänkt skriva till henne på facebookchatten bara för att prata lite allmänt och bestämma en dag vi skulle ses. Men vågade av nån anledning inte. Så sköt fram det också.
 
Har ni bara skummat igenom detta här uppe så läs iaf detta noga.
Skjut aldrig aldrig aldrig fram nånting som har med en annan människa att göra. Tro aldrig nånsin att dom kommer finnas förevigt.
Vill ni berätta för en person att ni älskar dom så gör det NU. Inte om 5 minuter, inte imorgon, inte nästa månad eller "jaja, men dom vet att jag älskar dom". Det är möjligt att dom vet, men det gör mycket att höra och känna det också.
 
Försöker att sluta tänka på det varje kväll när jag kommer hem så jag inte stör henne, men det går inte. Så fort jag kommer innanför dörren och jag är själv så sköljer tankarna över mig som ett vattenfall att det verkligen är sant.
 
Att hon är den finaste ängeln är det ingen tvekan om, precis som hon var här nere. 
 
Ta hand om varandra och kom ihåg att man kan inte visa någon man älskar för mycket kärlek. Alla behöver känna det hur mycket dom än döljer det.
 
Kärlek&Respekt

sådå

Såja, då var det dags igen.
Tänkte att jag skulle sova tidigt idag och precis nu när jag skulle stänga av datan efter att ha tittat på Dr Phil så såg jag ännu ett avsnitt som jag bara måste se. Inte konstigt att jag alltid är trött på jobbet.
 
Ska se klart detta avsnittet nu och sen MÅSTE jag verkligen sova.
 
Kärlek&Respekt
 
Erkänn, det verkar va riktigt spännade haha.

Spring för livet

Har tusen saker att säga och har tänkt i flera veckor att jag ska skriva ner det. Men nu när jag väl sitter här är huvudet helt tomt.
Vet inte alls vad jag vill ha sagt.
 
Livet rullar väl på som det ska. Har kommit fram till två viktiga saker ikväll och det är så det ska vara. Det är hur enkelt som helt och det blir bara bra då och faktiskt helt perfekt.
 
Dessutom kanske jag borde tänka på hur jag låter när jag säger saker. Annars blir det såna här missförstånd när det inte alls var menat så utan att jag tänkte på nåt annat.
 
Har varit borta från jobbet två dagar denna veckan och börjar känna sån stress. Kommer inte förstå den tanken imorgon när en ny arbetsvecka börjar men nu känns det så iaf.
 
Aja, vi hörs iaf.
 
Kärlek&Respekt
 
 

Who are you?

Asså, tror att det är mindre aktivitet på en kyrkogård än hemma hos mig. Här är mörkt som i graven pga allt som har bestämt sig för att bosätta sig här trots att här är full ljusstyrka.
Har inget emot det så, men pallar inte att luften blir så tjock så man får ont i huvudet och känner sig inträngd och iakttagen.

Kanske dags att stänga sig igen. Eller kan man göra så så man bara är öppen för vissa utvalda personer? Det borde man verkligen ta reda på.
 
Kärlek&Respekt
 

Svar på tal

Jennie:
Hej gumman ! Allt bra? Längesen du skrev nått om islam har du fördjupat dig något i religionen ? Bara nyfiken söker själv kunskap :-) kram
 
Svar:
Hej :) .. Ja jag lär mig saker varje dag nästan, men kan långt ifrån så mycket som jag borde kunnat by now.
Har tyvärr inte pluggat så mycket som jag borde. Det har varit mycket som har kommit emellan, men det är bara en dålig ursäkt iom att det borde komma först.
Älskar Allah och Islam mer än ord kan beskriva och har dåligt samvete hela tiden för jag försummar det.
Tiden innan och när jag blev muslim hade jag en sån fridfull känsla i kroppen och nu har det försvunnit en hel del bara för jag inte har det lugnt.
Det räcker inte med att säga Bismillah innan man äter eller dricker, Alhamdulillah när man nyser eller vaknar på morgonen eller Allahu akbar när man går förbi eller åker förbi moskén med bussen, utan det krävs mycket mer. Viktigt att poängtera att detta gäller bara mig!
 
För att söka och få kunskap så prata med en imam tex. Skulle avråda dig från att prata med för många olika muslimer iom att man kanske har tolkat Islam eller koranen på olika sätt och då får du ingen klarhet i det du undrar. Det va därför jag sköt religion åt sidan innan. Men sen lyssnade jag bara på vad EN person berättade och det räckte.
Kom ihåg att det handlar om hur du tolkar saker också och den personen/personerna du lyssnar på bara ger sin egen version av hur de har tolkat det.
 
Må Allah vägleda dig till det som är rätt och hör av dig vad du än undrar.
 
Kärlek&Respekt
 

JahaPalla att min plats på jobbet alltid ser ut som en bomb har exploderat där. 

Love it

Jag älskar verkligen mitt hem. Synd att jag inte är här mer.
Behöver bara byta gardiner och köpa en ny soffa sen är det nog helt complete.


RSS 2.0