Mycket irriterande

Vet ni vad som irriterar mig till max?
Folk som säger till mig hela tiden nu när jag har blivit muslim "asså du vet väl om att du inte får säga/göra så nu när du är muslim?" eller "får du verkligen säga/göra så nu när du är muslim?"

För det första så har ingen att göra med vad jag gör, vad jag säger eller tycker om jag inte säger det själv.
Sen för det andra, om man nu är så inne på hur det är att leva som muslim så borde man även känna till att det är haram att döma andra.
För det tredje så vet jag mycket väl vad som gäller men när jag syndar så är det mitt och endast MITT problem.

Ja jag vet att jag röker. Ja jag vet att jag använder fula ord. Ja jag vet att jag säger opassande saker. Men det är mitt val och jag tar dom konsekvenserna sen. Men tills det att den tiden kommer så sköt er själva när ni ska håna och bara shut your piehole tills ni kollar på er själva först och kommer med kommentarer om vad NI gör för fel!


Sånt är livet när man är rasist

Ni har väl såklart inte missat hela den här SD-skandalen som pågår nu. Har följt den slaviskt och verkligen njutit av att dom visar mer och mer vem dom är. Men vem vet inte det? Hur länge ska man kunna blunda för att dom är rasister? Ja RASISTER!
 
Som Magnus Betnér här nere säger så spelar det ingen roll hur mycket slipsar och vattenkammade frisyrer dom har. Dom är rasister.
 
Ja, så kan det gå när man är idiot.
 
"Och om det skulle hända att Beatrice Ask och Anders Borg drog iväg med ett järnrör på stan och skrek hora till nån tjej så är jag rätt säker på att dom skulle bli uteslutna ur partiet snabbare än dom hann säga Carl Bildt", förlåt men HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
 
Kärlek&Respekt
 

Palla

Palla att jag tänker varje morgon när jag vaknar att jag ska lägga mig tidigt så jag får sova ut för en gångs skull. Ändå står jag här mitt i natten varenda gång.
Ska verkligen lägga mig nu och sova några timmar så jag kan tänka likadant imorgon när jag vaknar.


Så är det

Erkänn min blogg har blivit extremt tråkig.
Saken är den att det händer väldigt mycket men ändå rullar saker på som vanligt. Svårt att förklara.
Det är alltid nåt som är på gång och som måste fixas men det blir alltid bra i slutändan.

Det kommer bli bättre med bloggandet, jag lovar, men vet inte när.

Ska snart lägga mig. Upp tidigt imorgon.

Vi hörs!


Hemma

Kom precis hem efter att ha varit i Malmö hela dan och demonstrerat mot Israels attack i Gaza.
Det kom typ 600 stycken så det va ändå rätt okej.
På lördag är det dags igen och varje lördag framöver tills kriget är slut.

 


Call me maybe

Vet att låten är gammal, men asså jag dör verkligen för den. Äääälskar den!
Sitter just nu själv i min säng och dansar och sjunger skithögt och lyssnar sönder den.
 
Looooove it!
 
Kärlek&Respekt
 

Jaha

Palla att jag är vaken nu och har varit det i typ en timme. Men tröttheten börjar komma smygande nu tack och lov så ska försöka sova tre timmar till iaf.


Svar

Det är då sorgligt.
 
 
Svar:
Ja jag har skrivit att Islam alltid har intresserat mig. Du blir arg för min syn på religion? Tror du på allvar att jag har tagit Islam till mig och blivit muslim för att jag tyckte att det va spännande? Behöver inte förklara nånting för dig eller nån annan om exakt varför jag konverterade eller hur jag känner i hjärtat.
Och vadå "om du är övertygad om något så ska det inte vara någon chock eller nyhet". Asså, menar du allvar? Vet inte om du har varit ateist, men har man aldrig ens trott på Gud, men sen upptäcker av olika anledningar (som ingen har med att göra) att han finns och har gjort det hela tiden och man känner en kärlek till han som man aldrig har känt innan så kan man kalla det chock eller nyhet, jo.
 
Om ni bara visste hur LITE av mitt liv jag skriver ut här. Ni får inte ens veta 1 % av nånting så tro inte för en enda sekund att ni vet minsta lilla av vad som händer, vad jag känner eller nånting.
 
Och palla kalla nån omogen när man är såååå mogen och kommenterar med sitt namn. Eller vänta, det gjorde du inte.
Men kan det möjligtvis vara så att denna mogna anonyma kommentar kommer från en person i Nydala i Malmö? :)
 
Kärlek&Respekt

Fredag

Som bloggen har blivit lidande. Men det enda jag gör är typ jobbar mest av tiden. Är ju ledig på fredagar och lördagar men hinner knappt känna av det innan det är söndag igen och arbetsveckan börjar.
 
Annars rullar allt på som vanligt och det är bara att gilla läget.
 
Kärlek&Respekt

:)

<3


Assalamu alaykum

Hej!
Har nöjet att berätta för er nu att jag nu är muslim.
 
Gick upp idag vid 10 och gick till Ayaah en stund. Sen fixade jag lite saker och sen gick till henne vid 18 igen. Vi satt och tog det lugnt några timmar och jag va så nervös så visste inte var jag skulle ta vägen. Sa till Ayaah några gånger att jag vill inte, men det var bara nervositet. Sen började hennes släktingar strömma in och vi satt och pratade en stund.
 
Sen hämtade Ayaahs systerdotter en stol som jag satte mig på vid hennes pappa och jag sa trosbekännelsen efter han. Satt typ och skakade för jag va så nervös och det kändes helt overkligt. Kändes som jag skulle börja gråta men inget kom ut för jag va helt stel. Det går typ inte att förklara.
 
Har fortfarande inte fattat riktigt och det känns som jag är i en dröm. Tror det kommer ta ett tag innan jag fattar helt.
 
Ska hoppa in och duscha nu och säga trosbekännelsen och sen försöka sova.
 
Asså fattar ni? Jag är muslim!!
 
Kärlek&Respekt

RSS 2.0