This is me

Detta är verkligen såååå jag när jag står i badrummet varje dag och sminkar och fixar mig haha.
 
Kärlek&Respekt

I don't mean to be so bad

Vet inte hur jag ska börja.
 
Allt är typ skumt nu. Som dom flesta vet så är jag kontrollfreak och när det känns som man inte har kontroll över nåt mer så är det som att en helt ny konstig värld öppnar sig.
 
Har tagit många dåliga beslut och gjort dumma saker den sista tiden.
Innan hade jag full koll på allt, men nu är det typ som att jag bara låter allt rulla på och låter det hända som det vill.
Har fortfarande full koll på det som har med andra att göra, men när det kommer till mitt så är typ bara 'jaja, det löser sig'.
Orkar typ inte tänka på att sånt jag gör är fel även om att jag vet det i samma sekund jag gör nåt är dåligt.
 
Det är som att jag inte vet vem jag är mer. Som att jag har tappat det nånstans på vägen, men att jag ändå vet hur jag ska hitta det igen. Men problemet är att jag orkar inte. Inte nu iaf.
 
Men men, det är bara en liten svacka i tillvaron och alla går igenom dom. Det viktigaste är att fokusera på att det blir bättre. Lika lätt som man kommer ner i en grop kan man komma upp igen.
 
Kärlek&Respekt
 

Amy Winehouse

Jag tycker verkligen inte om jazz och sånt oljud. Men ända sen denna låten kom ut 2007 (tror jag) så har jag fortfarande inte tröttnat på den.
 
Kärlek&Respekt
Må hon vila i frid.

Konstigt

Har haft en skum natt. Somnade lite efter 02 och sen vaknade vid 03 typ helt utvilad.
Sen har jag haft riktigt konstiga drömmar.
 
Vaknade 08.45 nu helt utvilad, men nu börjar tröttheten slå på mig. Perfekt typ 5 minuter innan man ska upp.
 
Dags att fixa sig till jobbet, så hejdå.
 
Kärlek&Respekt
 

You are amazing

Jag blir verkligen ledsen när jag ser hur vissa tjejer ser sig själva. Mitt hjärta går verkligen ut till unga tjejer i tonåren.
Den pressen dom känner och hur viktigt dom tycker att andras åsikter om dom är.
 
Vi kan nog alla komma ihåg hur det va när vi själva va i den åldern. När kompisar, smink, uppmärksamhet, alkohol, hemmafester och killar va det viktigaste i som fanns och man trodde världen kretsade runt det.
 
Det är så otroligt många som skadar sig själva på både det ena eller andra sättet bara för att dom tror att dom ska bli lyckligare på det sättet.
Kom ihåg att nån som får en att känna sig mindervärdig inte är värd minsta lilla av ens tid och deras åsikter räknas inte det minsta.
 
Det finns ingen i hela världen som är värd att nån annan överhuvudtaget ska sätta ett rakblad mot huden, svälta sig, spy upp maten, döva smärtan med alkohol eller droger osv.
 
En dag kommer ni alla inse hur fina ni är och att ni är perfekta precis som ni är. Och jag hoppas den dagen är idag.
 
Kärlek&Respekt

Peace be upon her

Har försökt förtränga henne typ hela veckan och det har funkat sådär. Varje gång hon dök upp i mitt huvud dom senaste dagarna så skakade jag bort det.
 
Men nu kom det helt plötsligt från ingenstans.
Lyssnar på den låten som påminner mest om henne. Den som jag alltid lyssnade på när det precis hade hänt. Varje dag på tåget på väg till jobbet så ställde jag mig vid fönstret och kollade ut hela resan och tänkte på henne och lyssnade på den låten om och om igen.
 
Det enda man kan göra är att be till Gud att hon vilar i frid och har det underbart. Allt hon förtjänar finns det inte nog av i hela världen för då hade denna jorden varit den lyckligaste och underbaraste saken som fanns.
 
Kärlek&Respekt
 
 

Jamal Jc

Har ett tips till er alla som är sega och har svårt för att komma upp morgonen.
 
Titta på Jamal Jc's videos.
Jag sover alltid med datan i sängen så så fort jag vaknar på morgonen och bara vill somna om så tar jag på en av hans videos så ligger jag där och asgarvar och blir pigg direkt.
 
Här nere kommer mina favoriter.
 
Kärlek&Respekt

RSS 2.0