Dagarna går

Dagarna går jättefort och det närmar sig snabbt till flytten. Tänker på det hela tiden , ny stad , nytt folk och framför allt att bo själv. Undrar hur det kommer va första natten jag är helt själv. Är nog inte en chans att jag kommer kunna sova då. När jag går ut genom ytterdörren här för sista gången när jag bor här kommer jag nog aldrig glömma den känslan. Det kommer att kännas overkligt att man inte kommer komma tillbaka på typ ett halvår. Kommer ringa hit 10 gånger om dagen minst. Eller det behövs kanske inte för min familj kommer ringa mig hela tiden för att se så jag klarar mig och så jag inte fattas nåt.
Det kommer gå bra. Det måste det göra !

<3

:)

God Jul  :)

Allt är klart

Nu är allt klart så det är bara att åka upp nu :D . Uppsala . Jag fick hyreskontraktet i torsdags så skickade sen på kvällen så fick jag en kopia på det idag :D .. Det kan inte bli bättre nu ! Jag såg en sak i kontraktet i torsdags också , att elen ingår i hyran så det är ännu bättre :) . Som jag kommer gråta när jag åker härifrån men det kommer gå bra. Det måste det göra. Mindre än 2 veckor tills jag flyttar hemifrån. Så stort det låter hehe. Flytta hemifrån. Måste gå igenom allt jag ska ha med mig. Det jag vet än så länge är ju min TV , dator och min Chileflagga som ska hänga lika underbart på väggen där som här. Jag ska också fota lite i LA för man har ju minnen överallt :) .. Jag längtar längtar längtar !

<3

Tankarna snurrar

Kontrakten har inte kommit än om rummet och dom skulle skicka det i måndags :S .. Får ringa imorgon om dom inte har kommit då . Skämde ut mig igår när jag ringde till dom och skulle fråga lite saker om rummet. Jag råkade trycka på play på datorn så jag råkade sätta igång jättehög musik så jag bara hoppade till oj så bara tryckte jag på den ljudlösknappen så det hördes bara typ 2 sekunder men jag skämdes ändå haha :D .. Men hoppas papprena kommer imorgon annars blir jag bara så nervös. Jag hoppas att skolan också skickar papper om vilken tid och var man ska samlas och sånt. Snacka om att jag kommer va nervös och spy på morgonen första dagen. Lite jobbigt på ett sätt att man alltid spyr så fort man är lite nervös men det är en sån vana så tänker inte så mycket på det. För det kommer inte bara när jag är nervös utan det kan komma precis när som helst. Men jag ber till Gud att det ska gå bra där uppe. Men det brukar bli vad man gör det till ju. Har vaknat helt tidigt dom senaste dagarna bara för jag tänker på allt med skolan och Uppsala även när jag sover så jag drömmer om det också. Vill flytta tiden en månad framåt och se vad jag gör då.

<3

Landskronatider <3

Har både kommit in i skolan och fått ett studentrum i Uppsala. Kan det bli bättre än så ? :D . Åker upp runt den 2/1 och kommer inte hit förrän till sommaren igen. Vet inte om jag ska ta upp min säng eller om jag ska köpa en ny där uppe för jag kommer ju va i LA ibland och det känns lite onödigt om jag måste släpa min säng över halva Sverige varje gång. Men får se vad jag gör. Det ska bli skönt att komma till ett helt nytt ställe där ingen vet vem man är eller som har hört en massa saker om en men kommer sakna Landskrona så mycket.

Kommer aldrig glömma exakt allt som har hänt här. Alla galna tider med alla :D .
När vi alltid hängde på pizzerian nästan varje kväll och alltid på helgen och vi alltid fick skäll för vi var typ 20 stycken som satt där så var det bara en som åt så vi satt där och va helt högljudda och skrek och skrattade och sånt så andra människor vågade inte gå in så pizzerian förlorade helt mycket pengar haha. Sen satte dom upp en sån skylt  " Man får bara sitta här om man ska äta , inte annars " haha :D .
Sen när dom stängde på kvällarna så bara stod vi och hängde nånstans på gatan medan vissa höll på att köra fram och tillbaka och tävla med sina stulna , trimmade mopeder.

Glömmer aldrig den gången utanför McDonalds när jag skämde ut mig så jag ville dö. Josse hade sin moped så frågade hon om jag ville köra lite så jag bara jaja visst så skulle jag upp för trottoaren med den så råkade jag bromsa på samma gång som jag gasade så jag slirade och flög av den rakt upp i luften och sen framåt och landade på marken och fick hela mopeden över mig och det satt ju bara folk i vår ålder på McDonalds som vanligt så exakt alla satt och kollade och jag höll på att skämmas ihjäl så var det några som kom fram och frågade hur det gick så jag bara jo det gick bra men det enda jag tänkte på var hur mycket jag hade skämt ut mig och hur folk aldrig kommer låta mig glömma det haha. Men mopeden blev helt sönder efter det. Handbromsen blev helt cp och vikt och det blev helt repigt så Josse fick sälja den sen haha. 

Och då när jag va typ tillsammans med XX och alla visste varje måndag vad vi hade gjort så t.o.m såna jag aldrig hade träffat kom fram och frågade om det  var sant att vi hade gjort det och det. Sen var det en massa som hittade på och ljög om en massa saker och sa att jag hade gjort en massa saker med dom så folk kom fram och frågade om det var sant så jag bara : Ehh nej vem e det ? och fattade ingenting men det brukar va så när man tror på allt man hör. Och sen på matan så fort jag och mina kompisar kom in så började dom direkt : "ey XX's älskarinna kom och sätt dig här med oss", "var e XX ?" och jag kunde inte låta bli att skratta bara och bara gå förbi dom för jag pallade inte med dom. Kommer ihåg exakt allt som hände då som det var igår.

Och alla gånger vi hade samtal med lärare och kurator bara för vi va dumma mot dom vi tyckte var lite töntiga och som vi inte gillade. Kommer ihåg en gång efter gympan så var dom vi tyckte var töntiga inne där och sminkade sig och sånt så tyckte vi det tog jättelång tid så vi sa till dom att dom får skynda sig för det finns andra som behöver gå in där men så sa dom nåt tillbaka och jag blev riktigt förbannad och vi började sparka och slå på dörren och kalla dom en massa saker så sen när vi hade kommit till skolan igen så kom Josse och sa att dom hade gått och sagt till lärarna så dom ville prata med oss så jag bara " va ? vad har vi att prata om ? " Så jag och mina kompisar gick in där så satt dom töntarna på samma sida av bordet som lärarna och jag bara gäspade så frågade lärarna vad som hade hänt så dom töntarna berättade vad som hade hänt och sa att det var jag som hade gjort nästan allt så jag bara spelade oskyldig och sa " Va ? Jag har inte gjort nåt , jag va inte ens där , jag hade glömt mina armband så jag va ute och hämtade dom " Så dom bara " jo du var där , det var du som höll på mest , vi hörde dig hela tiden " , så jag bara " jaja jag vet inte vad ni snackar om jag vet iaf att jag inte va där " Så dom bara " jaja vi säger så " och jag satt och knöt mina fingrar hela tiden för jag blev bara mer och mer förbannad och jag ville hoppa på dom sen efter men mina kompisar sa till mig att det var inte värt det så jag bara jo fan dom ska inte alltid springa till läraren och böla och sen ingenting. Så dom bara nej men skitsamma så jag bara jaja .

Men så många gånger vi hade samtal med lärare , kuratorn och rektorn går inte att räkna som då när dom ville polisanmäla oss för förtal och hot bara för vi hade skrivit saker på datorn till nån vi inte gillade så vissa av mina kompisar fick sån panik så fort dom hörde om polisanmälan så jag bara sa till dom att dom ska lugna sig för polisen gör fan inget så vad ska hända så dom bara nej men nu kommer vi stå i registret och min mamma kommer döda mig så jag bara skakade på huvudet och sa att dom ska lugna sig för inget kommer hända. Och jag hade rätt hehe. Men vi hade en lärare som verkligen är underbar som stod helt på vår sida och sa att det var inte var nåt att ta till polisen och sånt. Och kuratorn är också guldvärd. Ska nog gå till min gamla gymnasieskola och hälsa på henne nån dag innan jag åker.

Det finns så mycket att berätta. Jag ska berätta och skriva ner precis allt nån dag.
Det är nåt helt nytt som börjar nu i Uppsala och jag längtar !

<3

Hoppas

Jag kom in i högskolan i Uppsala igen :D .. Fick reda på det igår så svarade ja direkt om min plats men ska ringa imorgon och kolla så dom har fått svaret så det inte blir likadant som sist :S . 

Hur kan man säga att man alltid kommer va där för sina vänner oavsett när och vad när man inte menar det ?  Folk säger det bara för att det ska låta fint men sen när det väl gäller så har har dom nåt annat viktigare för sig och dom "orkar inte prata" eller man får inte ringa efter en speciell tid för att dom ska sova. Alltid  betyder väl alltid eller ? Tur man håller saker för sig själv .

Måste åka till Malmö och köpa julklappar. Kom på att det är mycket roligare att köpa julklappar nu när man har mer pengar och man vet att pengarna räcker hehe :D

5 år sen igår som vi åkte till Chile sist och det känns som det var precis nästan. Det underbaraste i hela livet. Hade bara varit där en gång innan när jag var 4 år och fyllde 5 år där. Den bästa födelsedagen där hos min farmor med alla barnen i byn :) . Kommer aldrig glömma då för 5 år sen hur helt underbart det var att träffa alla igen , hela släkten och min farmor den bästa människan i hela världen , det finns ingen som är bättre än henne. Älskar henne över allt annat. Bara man ser henne så får man en sån känsla som inte går att beskriva och när folk i min släkt säger att jag liknar henne på många sätt så är det den finaste komplimangen jag kan få. Min dröm är att hon ska komma hit men det vet jag kommer aldrig hända , hon vill knappt lämna Osorno och sätta sig på bussen till Santiago så det finns inte en chans att hon sätter sig på ett flygplan till Sverige. Så fort hon åker nånstans så är hon så orolig för alla där hemma så det hade inte gått. Att jag har fått mitt andranamn efter henne är det jag är mest stolt över. När många i Chile kallade mig Maria Ester fick man en underbar känsla.
Det är konstigt ändå att när vi va där när jag va 15 sa alla jag träffade ute att jag såg ut att va 19 , 20 men nu tycker alla jag ser ut som 15 hehe. Och det var ett plus att man är så ljushårig också som när min faster sa till mig när vi var ute och gick att jag förtrollar alla med mina ögon för alla tittade hehe. Allt var underbart !

<3

Väla idag :)

Mysig dag idag med Sandra på Väla :) Det var på tiden att vi sågs , vi har ju inte setts sen karnevalen. Köpte ändå mycket , lite julklappar och ett par byxor och en tröja till mig själv. Behövde verkligen kläder .. Ställde klockan på kvart i åtta i morse så somnade typ en halvtimme när jag kom hem sen.
Man får en sån trygg känsla varje gång man kommer hem till LA igen när man har varit nånstans. Även om man älskar t.ex. Malmö så mycket kommer LA alltid vara den staden man har bott i hela sitt liv och som man känner sig trygg och hemma i <3

Får nog lägga mig tidigt idag. Är riktigt trött nu !

<3

Intervju

Ditt namn: Maria
Längd: 1,53
Spelar du något instrument: Nej
Vem är snyggast: HAN
Vem vet mest om dig: Jag
Vad vill du ha just nu: Lägenhet
Vilka sjukdomar har du: Inga hoppas jag
Fobier: Katter , Ormar

Känner du en snygg kille: Yes
Har du körkort: Nej
Åsikt om jultomten: Heeeeting
Vill du gifta dig: Absolut
Tycker du att du är attraktiv: Ibland
Din hårfärg och frisyr: Färgat svart för det mesta , vanligt
Skolväska just nu: Går inte i skolan
Har du glasögon: Nej
Hur ser din plånbok ut: Svart 
Favorittv-program: Våra bästa år , Efterlyst
När ska du festa nästa gång: Vet inte

Vad köpte du senast: Bussbiljett
Hur mycket pengar har du: -
Hur svarar du i telefonen hemma: Ja det e Maria , Hallå ? 
Senast kramat: Nån
Vem sov du hos senast: Ung Vänster - helg i Malmö
Stjärntecken: Vattuman
Ögonfärg: Beror på vädret , Gröna för det mesta

Kroppsform:
Inte modell iaf
Kall favoritdricka: Festis ( den gröna )
Varm favoritdricka: Vet inte
Alkoholhaltig favoritdricka: Vet inte
Säger ofta: Jassåååå
Saknar du någon: Ja
Du fikade senast: Nån vecka sen
Senast sedda film: Hatar att titta på film

Hur känner du dig nu: Som vanligt
Kan du laga mat: Ja
Vad pluggar du: Inget
Vad tycker du om fötter: Inget fel på dom 
Är du smart: Mycket
Snarkar du: Nej
Är du aktiv i skolan: Var det när jag gick där  
Lesbisk: Nej
När och varför grät du senast: Idag , nåt på TV

Bakis

Helt kul kväll och natt i lördags :D .. Men så här bakis som jag är nu har jag aldrig varit förutom kanske då i Chile men det är ju inte så konstigt men det har aldrig hållt i sig så här länge innan. Höll på att spy ihjäl mig inatt och känner mig helt död idag fortfarande och jag kommer knappt ihåg vad som hände igår för jag va helt väck och ville bara sova direkt när jag kom hem vid 10:30 . Sov till 15:30 ungefär men gick som i en skugga sen hela dagen :S . Det kör runt i magen idag fortfarande hela tiden och känns helt äckligt :( .

Får skriva mer nån annan dag .....

<3

RSS 2.0