Ledig

Skönt att va ledig från skolan hela veckan nu. Men hade varit mycket bättre att åka till LA och va där ändå till söndag. Men det var så dyrt så kanske bättre att behålla det och betala datan med det istället. Var och frågade dom igår hur det gick och han sa att min data stod näst i tur så dom borde börja fixa den idag på morgonen :D Så hoppas hoppas den blir klar denna veckan. Går med det kvittot i väskan hela tiden så jag kan springa dit när dom ringer haha :D

Måste göra en massa kompletteringar nu när vi är lediga hela veckan. Inte konstigt att man måste göra så många kompletteringar när man inte har tillräckligt med tid att göra arbetena ordentligt förrän det ska va en massa nya hela tiden. Ibland undrar jag va i all världen jag tänkte på när jag flyttade hit :S ..

Och Fatmire är i Malmö nu. Hade varit perfekt att åka till LA nu och flippa rundor med henne i LA och Malmö :D ..

Nej får väl fortsätta med min tråkiga VFU rapport nu så den kan bli klar nångång. Blev iaf klar med min äckliga tråkiga hemsida igår och det var mest den jag var orolig för ..

<3Sommar i LA

Sitter i skolan nu har suttit här sen kvart i åtta typ för måste skriva en sak till redovisningen senare. Börjar egentligen kvart över tio men känns helt meningslöst att va hemma när man ändå inte har nån data men förhoppningsvis så blir den lagad snart. Be en bön att det går att fixa allt. Nu till min redovisning så skulle jag leta upp fakta till nåt men letade hela eftermiddagen igår men hittade nästan inget så det blir jättelite. Hittade helt mycket om det dom andra i min grupp ska redovisa om men nästan inget om det jag ska säga. Men det får bli som det blir det finns inte så mycket annat att göra.

Så var det sista dagen igår på VFU'n och det kändes helt tråkigt. Nog den bästa jag nånsin har varit på :S . Stannade en och en halv timme extra för det kändes tråkigt att gå. Sa till dom att jag skolkar gärna idag och kommer till dom istället så dom bara ja gör du det vi kan säga till dom i skolan :D och sen när jag gick så sa dom att jag får jättegärna komma och hälsa på :D .. Men måste kanske gå till dom redan imorgon eller på fredag för hittar inte mitt sånt närvaropapper och där dom hade skrivit kommentarer om mig , Det är helt försvunnet. Kan ha glömt det i skolan igår men kollade men hittade inget så har jag glömt det här så är det bortstädat nu. Får ringa dom imorgon isf även om det känns skämmigt.

Var och frågade om min data i måndags också. Sa till dom att jag lämnade in den för en vecka sen och att dom skulle ringa inom två veckor och min mobil funkar bara när den känner för det så tänkte att dom kanske hade ringt men inte kommit fram men det hade dom inte. Han sa att dom ringer förmodligen nästa vecka så hoppas nu denna veckan går snabbt. Han sa att nu vet dom det om min mobil så om dom inte kommer fram så kan dom lämna ett meddelande på mitt telefonsvar så jag bara ehm ja asså problemet med mitt telefonsvar är att jag låtsas att jag svarar och säger typ hallå hallå vem e det jag hör inte dig hallååå så han bara kollade helt konstigt och bara okej men det är bra att du sa det så kan vi säga ett meddelande ändå haha. Nog dags att byta nu men vet inte hur man gör haha. Sen Fatmire skulle fråga han 1000 frågor om sin egen data och gjorde såna ljud för att visa hur datan låter hahaha :D ..

Så mycket det är i skolan nu :S .. Kommer verkligen bli skönt att komma till LA i sommar lääääängtar :D . Sommaren i LA är helt uuunderbar. Man är ute hela tiden och nere i Bostahusen och typ alla är i cement och man längtar dit varje dag :D . Och bara sitta på torget och ta det lugnt :D Man har en sån mysig känsla hela tiden när man ser alla. Och sen såklart Karnevalen den är ju helt underbar :D . Karuseller är ju nästan det bästa som finns :D . Man måste bara älska LA :D

<3


A.P.

Min VFU är verkligen heeelt underbar :D Kommer sakna dom jättemycket sista dagen på tisdag.

Sitter i skolan nu som vanligt med Fatmire och lyssnar på A.P. och massa annat från Malmö :D . Sån tur för henne hon ska åka till Malmö om några dagar och jag måste vänta till sommaren :S ..

Så tråkigt med helg och ingen data så inget roligt att göra haha :D

Neeej de blev ett kort inlägg idag måste springa till bussen nu :D


VFU igen

Kunde inte hålla mig borta från datan. Har varit i skolan efter VFU'n både igår och idag :D men så är det väl när man har ett beroende haha. Förra gången det var VFU trivdes jag jättebra och trivs ännu bättre nu. Dom flesta i personalen är jättetrevliga och barnen är helt underbara. Igår pratade dom om sjöhästar så sa en av pedagogerna att det är papporna hos dom som har bebisarna i magen så en av barnen bara "Kommer dom ut från snoppen då ??" Hahahaha höll på att skratta ihjäl mig :D men fick ju hålla mig .. Sen idag va det en flicka som sa "Varför pratar du skånska??" hahaha så jag bara för jag är från skåne :D . Så kul att komma på morgonen när dom ser en och skriker Heeeeeej María och vinkar :D

Sen igår skämde jag ju ut mig som vanligt . Jag och Fatmire satt i bussen och snackade om tamponger och sånt tyst så bara säger jag jättehögt "Ja men jag litar inte riktigt på tamponger till 100%" sen i samma sekund kommer jag på hur högt jag sa det och Fatmire bara började asgarva och jag skämdes ihjäl för folk kollade direkt :$ .

Får se hur länge jag sitter här idag .. Men både min och Fatmire's data är på lagning så vi måste sitta här :D

<3

Ingen data

Ska på VFU imorgon igen fram till på tisdag nästa vecka så det betyder att jag inte kommer kunna va vid datan fram till dess. Var och lämnade in min igår och dom sa att man borde kunna spara bilderna och musiken så hoppas nu det * peppar peppar* .
Ringde min VFU innan för att ta reda på vem som skulle va min handledare men det hade dom inte ens bestämt än så vi skulle prata om det imorgon :S .. Men får hoppas det går bra iaf. Dagarna kommer nog gå rätt fort nu när det är bara i slutet av denna veckan och sen ledig i helgen och sen i början av nästa vecka.
Men ja får hoppas det går bra.

Så många som alltid är inne och läser men så dåligt med kommentarer ncncncnc .
Kommentera :D

Måndag

Skönt att äntligen sitta vid datan igen. Iofs skolans sega datorer från medeltiden men iaf bättre än inget. Har ju inte kunnat sitta nåt vid datan dom senaste helgerna och kom på igår att när det är VFU på onsdag - tisdag så kommer jag inte kunna sitta här på en hel vecka. Men ska iaf lämna in min egen data idag så hoppas det går att fixa. Bryr mig inte om filmerna och serierna det kan man ladda ner igen men vill ha kvar bilderna. Kommer aldrig mer slå min data hur seg den än är och hur arg jag än blir. Får slå in i väggen eller nåt istället. Men ska inte säga till dom att jag slog till den ska säga typ att jag tappade den eller nåt för annars kommer dom nog titta på mig som jag är den största idioten i världen. Han dataläraren jag pratade med sa också att jag ska inte säga att jag slog till den. Tur iaf att dom inte bryr sig ifall man har ett olagligt nerladdningsprogram. Fattar inte varför det ska va olagligt :S .. Kändisarna tjänar ju så mycket ändå.
Det kommer verkligen inte bli billigt men det får kosta hur mycket det vill för datan ska lagas i vilket fall som helst. Har ju pengar undansparade ifall det skulle bli kris med nåt och detta är verkligen en kris. Be en bön för mig att bilderna kan sparas.

Ska träffa min arbetsgrupp runt tio och jobba med ett av våra 1000 arbeten nu. Hoppas det går iaf lite fort så jag kan lämna in datan så fort som möjligt.

Det var verkligen segt att gå upp idag. Skulle egentligen ta den bussen som går 06.59 men va helt död så tog den klockan 07.19 istället men åker ju bara hit tidigare så jag kan sitta vid datan.

Vissa människor är verkligen värda all lycka i hela världen. Dom förtjänar bara det bästa. Alla som ställer upp utan att först ha i tankarna att dom måste få nåt tillbaka annars ställer dom inte upp. Dom som sätter andra i första rummet och vill att andra ska ha det bra. Dom som har förståelse för andra utan att tänka först på hur man själv har det och bara kan va glad för nån annan om dom själva har det bra. Dom som är bra lyssnare och inte bara kan lyssna om dom inte har nåt annat roligare för sig. Dom som inte ger upp och klagar för minsta lilla. Dom har min respekt livet ut.

<3

Lista som vanligt :D

(x) Jag har gjort graviditetstest.
(/) Jag tänker innan jag gör saker.
(x) Jag är envis.
(/) Jag är petig med musik.
(/) Jag går efter utseendet på tjejer/killar.
( ) Jag skriver poesi.
( ) Jag är emot mobbning.
( ) Jag har en snuttefilt.
( ) Jag sover med lampan på.
( ) Jag snarkar.
(/) Jag pratar i sömnen.
( ) Jag är bra på matte.
( ) Jag har suttit i fyllecell.
( ) Jag har fler är 3 prickar i polisprotokollet.
(x) Jag har/har haft vänner som knarkar/knarkat.
( ) Jag har suttit vid datorn i 3 dygn i rad
( ) Jag har viljat ta självmord
( ) Jag har slagit fler än 20 killar i armbrytning.
(x) Många av mina vänner har aldrig sett min naturliga hårfärg.
( ) Jag är bortskämd.
(x) Jag betalade min moped/ipod/dator/tv själv
(x) Jag har piercingar på andra ställen än öronen.
(x) Jag har tatuering/ar.
( ) Jag har hållt något av mina femhundrafemtielva nyårslöften.
( ) Jag har färgat håret fler än 30 ggr i mitt liv.
(/) Jag kan inte gå på toa när folk kan höra mig.
(x) Jag behöver mer än 15 minuter för att fixa mig vid spegeln.
( ) Jag har varit/är tillsammans med en miljonär.
(x) Det har visat sig att mitt ex bara har utnyttjat mig.
(x) Jag har krockat
(x) Jag skriver fort på tangenterna.
( ) Jag har träffat min själsfrände.
(x) Jag har en hobby.
( ) Jag har sövts ner.
(x) Jag är beroende av något.
(x) Jag älskar mina föräldrar.
(x) Jag favoriserar personer.
(x) Jag läser.
(X) Jag har humor
( ) Jag har bränt bort 2000 kr på absolut ingenting på en dag.
( ) Jag har skållat mig.
(x) Jag har bra självförtroende.
(x) Jag tycker att jag ser bra ut.
(x) Jag har tagit till extrema och kanske inte så smarta metoder för att förändra mitt utseende.
( ) Jag vill plastikoperera mig.
(x) Jag är teknisk.
(x) Jag talar dialekt.
( ) Jag hatar pizza.
( ) Jag hatar tacos.
(x) Jag har önskat av hela mitt hjärta att någon jag älskat/gillat ska dö.
(x) Jag är svag för snygga skejtkillar.
(x) Jag behöver 2-3 kuddar när jag sover.
( ) Jag har sett mina föräldrar ha sex.
( ) Jag tror på en helt egen religion.
( ) Jag har ofta huvudvärk.
(x) Jag spyr när jag har magsjuka.
( ) Jag är lättpåverkad.
( ) Min dotter ska heta Jaméliah.
( ) Jag tycker att det är skämmigt att köpa tamponger.
(x) Jag tycker att det är skämmigt att köpa godis.
(x) Jag trivs hemma.
( ) Jag har stoppat ärtor i näsan så de fastnat.
(/) Jag har fler än 3 riktigt bra vänner.
(x) Det händer att jag sover tills det är middag på helgerna.
(x) Jag är trotsig mot mina föräldrar.
(x) Jag får spela hur hög musik jag vill i mitt rum.
(x) Jag kan inte vara tillsammans med nån om jag tycker att den är ful.
( ) Jag har haft fler än 10 katter i mitt liv.
( ) Jag har fler än 10 djur.

Kärlek:
( ) Jag har gjort extrema saker för att få slut på långvarig olycklig kärlek.
(x) Jag har någon gång varit olyckligt kär i samma person i mer än 1 år.
( ) Jag är förlovad.
( ) Jag tänker förlova mig.
(x) Jag tänker gifta mig.
( ) Jag säger ”jag älskar dig” även om jag kanske inte menar det fullt ut.

Fordon/ sport:
(x) Jag har kört bil.
( ) Jag har kört fyrhjuling.
( ) Jag har kört traktor.
( ) Jag har kört motorcykel.
( ) Jag har kört snöskooter.
(x) Jag har kört moped.
(x) Jag vet hur man startar en bil.
( ) Jag är bra på kubb.

Hygien:
( ) Jag målar naglarna
( ) Jag har snusat/snusar,
(x) Jag har rökt/röker
( ) Jag tränar.
(x) Jag biter på naglarna.
(X) Jag rakar mig under armarna.
(/) Jag rakar benen.

Ännu en lista

Visste du att jag:

( ) hamnat på sjukhus/akuten
( ) förlorat någon jag älskade
( ) dödat någon
(x) varit hög
(x) bakat sockerkaka
(x) velat dö
(x) lyssnat på samma låt en hel natt
( ) ätit godis istället för att gråta
(x) varit ordlös
(x) hatat värme
(x) skrivit på någons arm
(x) dissat någon som ringt på min mobil
(x) dissat någon som gillar/gillat mig
(x) hatat någon som jag egentligen älskar
(x) ångrat mig
(x) varit svartsjuk
(x) har ätit middag med någon jag tycker om
(x) tror på det övernaturliga
( ) har hatat mina föräldrar
(x) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) hatat min kropp och mitt utseende
( ) spelat gitarr
(x) sjunger i duschen
(x) har sett någon döende
(x) har vibrerat av nervositet
(x) tagit någon på röven
( ) slängt porslin i väggen
( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat.
(/) gillar inte då folk frågar mig saker.
(x) drömmer ofta mardrömmar
(x) skulle kunna döda för någon.
(x) skulle dö för någon
(x) har ett smeknamn
(x) somnat på golvet
(x) hånglat på tunnelbanan/stationen
( ) åkt buss genom halva Sverige
( ) kastat mig framför ett fordon
( ) brutit kontakten med någon för en kyss
( ) tagit min kompis pojkvän
(x) cyklat utan händer
(x) känt mig som ett as
( ) kysst mig själv i en spegel
(x) viskat i någons öra
(x) skrapat upp knäna
(x) tuggat på ett grässtrå
(x) hållit i en orm
(x) varit så full att jag inte kunnat gå
(x) trott att jag varit odödlig
( ) kastat min telefon i vattnet
(x) vaknat av att jag gråter
(x) har gråtit i någons närvaro
(x) önskar mig ett liv med en speciell person
( ) har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) har aldrig ätit fisk
(x) har sett en film mer än tjugo gånger
( ) kysser med öppna ögon
( ) gillar att städa
(x) har varit lunarnörd
(x) kan tre eller fler språk
(x) har bra självförtroende
(/) tror på gud
( ) är en negativ jävel
(x) drömt att jag varit död
( ) har aldrig druckit öl
( ) trivs med min kropp
(x) är dålig på att säga nej
(x) har någon gång känt dödslängtan
(x) avskyr matte
( ) har varit på hultsfredsfestivalen
(x) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) hade gosedjur som liten
(x) har förlorat en nära vän
(/) är emot abort
( ) faller nästan alltid för fel personer
(x) skulle kunna ge vad som helst för någon just nu
( ) gillar muskler
( ) hatar mjölk
(x) vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
( ) verkligen hatar att gå till tandläkaren
(x) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
(x) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta

Intensivt

Denna delkursen vi har nu är verkligen den mest intensiva. Ska bli skönt när denna veckan är slut men det är ändå jättemycket kvar att göra. Skulle lära oss idag hur man skulle göra en egen hemsida men fastnade som vanligt på msn så lyssnade inte så mycket och vi ska ha gjort en egen till den 29/4 så får nog börja med den snart för känns som det kommer ta tid. Och sen plus allt annat. Lääängtar till sommaren. Ska bli skönt att vila sen. Var på nationen igår och skulle fråga hur dom har öppet till sommaren men såklart så stängde dom klockan tre och vi var där exakt 5 över.
Måste köpa nya byxor idag också men vet exakt vilka jag ska ha så bara gå in och ta dom snabbt.
Fick reda på idag att vi ska ha läst en bok till imorgon men bara skummade igenom den fort och skrev lite anteckningar så borde kunna tillräckligt för att diskutera den imorgon. Sen ska vi läsa 2 böcker till på torsdag eller fredag så får stanna kvar imorgon som vanligt. Imorgon kommer bli jobbigt går mellan 08.15 - 16.00 .
Har känts hela dagen som det är onsdag men det är väl önsketänkande så helgen kommer snabbare. Men det blir väl mest pluggande då som vanligt.
Sov i 4 timmar igår typ mellan 17 - 21 så somnade inte förrän vid 01 igen och vaknade typ 04.45 och trodde jag skulle va helt död men va bara vanligt trött. Det är konstigt att jag är lite pigg på morgonen ändå och gör allting och är vaken men sen på eftermiddagen så kommer jag knappt ihåg vad som hände på morgonen hehe.
Trodde att jag skulle sakna LA mindre och mindre ju mer tiden gick för jag skulle vänja mig vid allt här men det är precis tvärt om. Ju längre jag är här desto mer saknar jag LA. Saknar LA jättemycket och vill tillbaka nuuu ! Men kommer förhoppningsvis åka dit i juni. Oavsett vad som händer så ska jag iaf va där på karnevalen. Inte en chans att jag missar den och inte Malmöfestivalen heller.

<3 LANDSKRONA <3

3 månader

Redan 3 månader idag sen jag flyttade till Uppsala. Det har verkligen gått fort.
Saknaden efter LA blir bara större och större. Speciellt igår kändes det att jag verkligen ville tillbaka. Kommer nog flytta tillbaka sen när jag är färdig här känns det som. Man vill väl oftast tillbaka till sina rötter. LA är den platsen jag känner mig tryggast i oavsett alla osanna rykten om att det skulle va farligt och bla bla bla. Är så glad att jag har fått växa upp där ..
 
LANDSKRONA <3 <3

Fler frågor

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
- Nej

2. Har du sett din bästa vän gråta?

- Jaa iaf den jag bryr mig mest om

3. Vill du gifta dig?

- Absolut

4. Vad åt du senast?

- Klubba

5. Har du fått någon komplimang idag?
- Tror inte det

6. Har du varit med i en rättegång?
- Nej

7. Är du polare med grannarna?
- Jaa

8. Vilka språk pratar din mamma?
- Varför ??

9. Vilka länder har du bott i?
- Sverige

10. Senaste piercingen?
- Näsan

11. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
- När jag och Gulbahar åkte till nåt köpcenter

12. Gay?
- Nej

13. Har du däckat/spytt för att du druckit?

- Jaa

14. Har du äggat någon?

- Tror inte det . Kommer inte ihåg

15. Har du täckt någons hus med toalettpapper?
- Nej

16. Suger det här?
- Inte mer än nåt annat

17. Har du varit på stranden?
- Jaa

18. Har du haft en stalker?
- Tror inte det

19. Minns du dina/din musiklärares namn?
- Ja tyvärr

20. Hur bra är din syn?
 - Mycket sämre än den va innan

21. Har du varit på ett party?

- Jaa

22. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?

- Nej

23. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
- Att du e konstig för har ingen bror

24. Har du varit utomlands?

- Jaa

25. Har du sett din bästa vän naken?
- Jaa eller iaf den jag bryr mig mest om

26. Vilket är det bästa bröllopet du varit på?

- Har aldrig varit på bröllop

27. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?

- Nej dom skulle bli galna 

28. Var är dina syskon just nu?
- Vet inte

29. Vad var den senaste drömmen som du minns?
- Inatt att jag va med i American Idol :D

31. Vilken tid gick du upp imorse?
- 6.30 typ

32. Vad ska du göra i helgen?
- Plugga och va med Gulbahar

33. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg
- Min ensak

34. När var du riktigt sjuk senast?
- Några år sen tror jag

35. Vem är den senaste kändisen du tog på?
- Vet inte .. Gonza kanske

36. Vad finns i din bakficka?
- Inget

37. Har du färglinser?
- Nej

38. Vad gjorde du klockan 2 inatt?
- Sov

39. Vad är det första du gör på morgonen?
- Önskar att natten var i 10 timmar til

40. Vad ska du göra efter det här?
- Gå och äta med Gulbahar

Trött

Varför är det så svårt att gå upp på morgonen nu ?? Ända sen jag kom tillbaka hit från LA för över en vecka sen så har jag varit helt död. I morse ringde klockan 5 gånger men jag somnade om lika fort igen. Reagerade knappt så vaknade med ett ryck sen men kunde bara inte gå upp. Det kändes som jag hade sovit i kanske 10 minuter högst.
Hahaha Jessica är verkligen bäst på engelska . Eller inte :P Vi träffade en kille från Ghana igår och satt och snackade med han så snackade vi nåt om att man inte orkar tvätta sina skor så Jessica bara "Ja if you don't want to wash the sko" och sen skulle hon säga om du inte kan ordet så hon bara "If you don't can the word" hahahahaha som jag skrattade :D ..
Var kan jag jobba i sommar ?? Det är verkligen hög tid att söka nu men det skulle varit perfekt om jag hade kunnat jobba ett tag och sen åka till LA och va där nån månad. Kommer iaf inte missa karnevalen , den ska jag gå på oavsett vad. Men kanske kan jobba på nationen här i garderoben eller i köket eller nåt. Får gå och fråga. Dom borde ju ha öppet på sommaren för alla som går i skolan här i Uppsala kommer ju inte utifrån. Men får se vad som händer. Det är skönt iaf att det inte är nån hyra juli och augusti och har pengar undansparade men måste jobba lite också mest för att vissa ska sluta tjata , Verkar som man bara är vuxen och kan klara sig själv när det passar vissa :S ..

Ajaa ska väl sätta igång och plugga nu .

Glöm för allt i världen inte att kommentera :D

Ingen data

Har ingen data. Slog sönder den i söndags så hårddisken blev helt Cp. Måste lämna in den och ber till gud att det går att rädda det som är där. Bryr mig inte om serierna och filmerna men vill ha kvar bilderna. Där är bilder från typ 2003 och det var ju då det hände mest så vill absolut inte förlora dom. Har iaf många bilder på lunar och bilddagboken men verkligen långt ifrån alla. Men hoppas hoppas det fixar sig. Bryr mig inte om hur mycket det kostar , betalar hur mycket det än kostar.
Sitter i skolan nu. Börjar egentligen 12.15 men så tråkigt att sitta hemma spec när man inte har nån data.
Men ska väl gå och sätta oss kafeterian nu och kanske bli lite piggare ..

<3

Frågor ..

Vem:
VEM ÄR I RUMMET MED DIG?
- Ingen
VEM FICK DU SENAST SMS AV? - Mirre
VEM TÄNKER DU PÅ NU? - Ingen kommentar
VEM PRATADE DU SENAST I TELEFON MED? - Gulbahar 
VEMS HUS VAR DU SENAST I? - Mitt gamla
VEM ÖNSKAR DU VA MED DIG NU? - Ingen kommentar
VEM ÄR DIN FAVORITSLÄKTING? - Min farmor

Var:
VAR ÄR DIN MOBILTELEFON? - Bredvid mig
VAR ÄR DIN MAMMA? - Varför ??
VAR SOVER DU? - I min säng
VAR HANDLAR DU MEST? - Affären
VAR FICK DU TAG I TRÖJAN DU HAR PÅ DIG? - Nånstans i Malmö
VART ÅKTE DU SENAST BIL? - Hem
VAR I DITT RUM ÄR DU? - Är inte i mitt rum

Vad:
VAD ÅT DU SENAST?
- Klubba
VAD DRACK DU SENAST? - Läsk
VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ DINA BYXOR? - Svarta
VAD ÄR DEN NÄRMASTE SAKEN SOM ÄR BLÅ? - Nåt på datan
VAD HAR DU PÅ FÖTTERNA? - Strumpor och skor
VAD ÄR DIN FAVORITFÄRG? - Lila och svart
VILKEN FILM SÅG DU SENAST? - Blood in blood out
VAD HÖR DU JUST NU? - Min mobil vibrera


Har du någonsin:
SOVIT I EN ANNAN SÄNG?
- Ja
HÅNGLAT PÅ BIO? - Nej
HÅNGLAT I SKOGEN? - Nej
HÅNGLAT I DUSCHEN? - Nej
HÅNGLAT I EN BUSS? - Nej
HÅNGLAT I EN ANNAN STAD? - Ja 
HÅNGLAT MED EN AV SAMMA KÖN? - Nej
TYCKT ATT DIN KUSIN ÄR HET? - Ja
KÖRT ÖVERHASTIGHETSGRÄNSEN? - Nej 
MÅLAT OM DITT RUM? - Ja
DANSAT FRAMFÖR EN SPEGEL? - Ja
FÅTT HICKA? - Ja
DUMPAT NÅGON? - Ja 
STULIT PENGAR FRÅN EN KOMPIS? - Nej
HOPPAT IN I EN BIL MED FOLK DU JUST TRÄFFAT? - Säkert
VARIT I SLAGSMÅL? - Ja
SMUGIT UR DITT HUS ? - Kommer inte ihåg
HAFT KÄNSLOR FÖR NÅGON SOM INTE KÄNT DETSAMMA? - Ja
HÅNGLAT MED EN FRÄMLING ? - Ja
SAKNAR NÅGON JUST NU ? - Ja

RSS 2.0