Can't wait to see where the future takes us

Måste bara säga att jag är så fruktansvärt tacksam för allt. För alla fina människor jag har i mitt liv.
Blir fortfarande förvånad när folk blir glada för min skull och att jag kan va glad fullt ut.
 
Älskar att va avslappnad och känna den harmonin och glädjen jag känner nu hela tiden.
Helgen kunde inte varit mer perfekt.
 
Idag började jag dan med att gå till tandläkaren. De borrade och nu när bedövningen har börjat släppa så känns det som jag har fått en smäll över munnen. Inte det trevligaste jag har varit med om precis.
 
Imorgon blir det synundersökning iom att jag inte har gjort det sen 2011. Ville hämta ut nya linser idag men tydligen så är det lag på att de måste göra en ny synundersökning för det har gått så lång tid. Att jag nästan är blind utan linser är ingen hemlighet, men jag hoppas att min syn inte har blivit sämre.
 
Nej, dags att jobba vidare.
 
Vi hörs.
 
Kärlek&Respekt

Don't care about the nightmares cause he's my dream

Ligger och vilar nu efter att jag vaknade för ungefär en halvtimme sen. 
Har haft mardrömmar nu i flera nätter. Nu inatt drömde jag hade blivit kidnappad av typ 3 stycken och jag försökte bli vän med dom för att komma därifrån. 
Sen igår drömde jag att det började brinna här hemma i köket och när jag försökte springa ut i hallen för att ta mig ut så var där helt plötsligt en vägg mitt där som jag försökte slå sönder i panik. 

Tror ju inte det minsta på drömmar. Drömmar är bara en blandning av allt man upplever, hör, tankar och ser på tv. 
Men brukar typ aldrig drömma mardrömmar, så konstigt att det kommer nu. Men det är nog bara nåt övergående. 

Dags att springa ner till tvättstugan så vi hörs. 

Kärlek&Respekt

Everything about him is perfect

Vaknade för ungefär en timme sen och kan inte somna om. 
Satte på tvn och såg att de visar Pippi Långstrump. 
Har aldrig sett det iom att jag aldrig gick på dagis men det känns som att det är ungefär vad mitt huvud tycker är lagom just nu. Bättre sent än aldrig. 

Annars får vi se vad som händer idag. Blir nog storstädning och inte så mycket annat. 

Vi hörs senare. 

Kärlek&Respekt

He's shown me heaven on earth

Ja, tre dagars ledighet har börjat nu. Så fruktansvärt skönt. 

Idag har jag bara jobbat, sen lite annat och nu är jag hemma och bara ligger vid tvn. 

Idag när jag satt på jobbet så satt jag och tänkte på hur bra jag har det. Trodde verkligen inte att det kunde bli såhär, men tack och lov hade jag helt fel. 

Imorgon tänkte jag ha en dag för mig själv. Åka till stan och hämta ut nya linser och gå till banken och fixa min dosa som av nån anledning har låst sig trots att jag inte har slått fel kod. Hoppas bara att banken har öppet. 
Sen måste jag gå in om Kicks och köpa två parfymer som jag har velat ha länge. Så det blir skönt. 

Tänkte iaf ligga här vid tvn nån timme till och sen sova. 

Kärlek&Respekt

He's the definition of perfect

Ja, då var det helg igen. 
Tänker alltid inför helgen att nu ska jag verkligen ta vara på tiden och hålla mig vaken länge. Jovisst, ligger här nu dödstrött. Medan under arbetsveckan somnar jag tidigast 02. 
Men det är väl för att man är mer avslappnad nu på helgen. 

Har haft en lite småtuff vecka på jobbet men det är bara att ta nya tag på måndag. 

Imorgon blir det fika med Madde, annars vet jag inte riktigt vad som händer. 

Ligger på sängen nu och halvtittar på nån film på tv. 
Lite synd också att min data har gått sönder. Men den är inlämnad så hoppas det går att fixa. 

Vi hörs iaf.

Kärlek&Respekt

Psykiska sjukdomar?

Ligger och tittar på en dokumentär på SVT 1 om folk som är bipolära, eller rättare sagt, folk som säger att de är det och vill bara ventilera mina åsikter lite. 

Har alltid haft svårt för när folk pratar om psykiska sjukdomar. Hur mycket jag än har försökt så kan jag bara inte tro på det. Som tex borderline, adhd, damp, dyslexi, social fobi och nu bipoläritet. 

En av anledningarna till att jag tycker såhär är också att folk sätter en diagnos på sig själva och sen lever sig in i den rollen utan att ens ha pratat med en läkare. Speciellt när det kommer till depression. 

Vad jag tycker är att allt handlar om viljestyrka och att livet går upp och ner, så är det bara. Vissa saker tar längre tid att bli bättre och andra kortare tid. 

Vill inte trycka ner någon men jag har också gått igenom svåra perioder, men har ändå aldrig gett mig själv en diagnos med depression eller nåt annat iom att jag inte är kunnig inom det området och därför inte kan uttala mig om det. 

En sak som jag inte ens vill prata om är folk som säger att de hör röster. Alltså nej, det finns ingen i hela världen som nånsin har hört röster i huvudet, det är bara ens egna tankar och man kan kontrollera vad man tänker, eller iaf sätta stopp för det och tänka logiskt om en tanke inte är rätt. 

Sen är det givetvis synd om folk som inte kan tänka klart som tror att de har nån psykisk sjukdom. Och det är stora förändringar som behövs inom psykvården i Sverige. 
Det är fruktansvärt att folk får tabletter för allt. Då är det inte konstigt att kroppen reagerar och blir beroende av det. 
Och det är verkligen hemskt att man gör folk till knarkare för att man inte orkar lyssna och göra ordentliga undersökningar. 

Tror att många som tror att de är drabbade av en psykisk sjukdom är att de inte har något annat att klaga på. Och att vara missnöjd tror jag ligger i människans natur. 

Ibland är man glad, ibland ledsen. Ibland är allt bra och rullar på perfekt och ibland går allt åt fel håll. Men det blir bättre så länge man kommer ihåg att man måste kämpa för att det ska ändras till det bättre. Inget kommer gratis, så enkelt är det. 

Det är fullt normalt att vara glad, ledsen, rädd, nervös, orolig, lycklig osv. Man är ju inte på samma humör alltid. 
Det är bara att inse hur livet ser ut och göra det bästa av. Och framför allt komma ihåg att man har ansvar för sin egen lycka. 

Kärlek&Respekt

RSS 2.0