Jaha

Har aldrig riktigt förstått vitsen med att vara rädd att vara ute på natten. Det är ju hur skönt som helst.


CM

Ja jag vet, har sagt det innan men jag skulle kunna titta på 100 avsnitt i rad av Criminal minds utan att tröttna. Det är verkligen den bästa serien som nånsin har gjorts. Känner ni nångång för att köpa en spontan present så köp gärna alla boxar av Criminal minds. Tack.


Skumt

Det är nåt väldigt skumt med denna dan. Typ allt är så tyst och stilla. Hoppas att det inte är lugnet före stormen. Bara längtar tills denna dan är över, kommer lägga mig direkt när jag kommer hem och hoppas att allt blir som vanligt igen imorgon.


Det är okej

Som dom flesta vet så är jag inte den personen som gråter. Iaf inte öppet. Det är ytterst få personer som har sett mig gråta. Iom att jag alltid har hållt det inne så kan jag inte få ut det.
Har gråtit lite varje dag nu i över en månad (tack och lov för toan på jobbet), men igår kväll bara kom det. Riktigt ordentligt när jag satt hemma själv. Sen efter det gick jag in och duschade och sen la mig. Idag när jag vaknade kände jag en sån extrem lättnad, typ som att en stor sten hade släppt.
Det jobbiga finns ju såklart kvar men det va skönt att känna en sån känsla ett tag.

Har tänkt länge och väl om jag ska berätta detta för er eller inte iom att det bara finns en person jag visar såna sidor till men varsågoda.
Det jag vill ha sagt med detta är att när ni tycker att nåt är jobbigt och bara vill gråta så GÖR DET. Kan ni inte göra det framför andra så gör det när ni är själva. Inget behöver veta om det.
En sak ni kan göra är att låtsas att ni pratar med nån och bara prata rakt ut i luften. Det hjälper väldigt mycket även om det är svårt att tro. Gud lyssnar alltid även om Han redan vet vad som har hänt.
Det har tagit många år att inse men har lärt mig att man är inte svag för att man gråter. Det är okej.


<3

My world is a better place because of you!


Criminal minds

Slutade ju titta på tv för typ ett år sen för jag tröttnade och ändå aldrig va hemma. Men detta är typ tredje gången denna veckan jag har på tvn och tror jag ska börja titta på tv igen för blev överlycklig nu när jag såg att dom visar Criminal minds. Kollade ju alltid på det innan, det va ju mitt favoritprogram, satt ju och tittade på det varenda kväll.


Önskar jag kunde ändra på det

Tänk om man kunde ändra på saker så att dom aldrig skulle hända. Då hade allt varit mycket bättre.


Jobbet

Har sovit typ 4 timmar inatt men det känns som typ en kvart. Är trött i hela kroppen och hade gjort vad som helst för att gå och lägga mig. Hoppas att jag kan gå tidigare idag.
Aja, vi hörs.

Kärlek&Respekt


RSS 2.0