And there he was

Ja, då var denna helgen också slut.
Denna helgen har verkligen varit dagar fyllda med glädje och lugn.
 
I fredags tog jag det bara lugnt och gjorde inte nåt nämnvärt.
Sen igår var det ju alla hjärtans dag med allt vad det innebär. Idag har det mest varit en lat dag. Tvättade och städade imorse, sen mat och nu på kvällen träffade jag Carro och Lina en stund.
Kom precis hem nu och ska nog snart lägga mig. Dags för en ny jobbvecka imorgon.
 
Vi hörs iaf så fort det går.
 
Kärlek&Respekt
 

He's my Valentine

Ännu en underbar dag har passerat och denna gången var det till och med Alla hjärtans dag. Tänker som vanligt inte gå in på några vidare detaljer, men den kunde inte varit bättre.
 
Nu gör jag det jag vanligtvis gör på lördagskvällar - ligger i soffan och tar det lugnt, så allt är i sin vanliga ordning.
 
Har saker att se fram emot imorgon också så det känns verkligen skönt.
 
Something tells me att denna helgen kommer att bli helt perfekt.
 
Här nere är iaf en bild från idag. Och ja, jag vet. Mina ögonbryn ser katastrofala ut för att jag har varit av med min pincett, men hittade den för en stund sen när jag råkade välta ut hela min sminkväska, tack och lov.
 
Kärlek&Respekt

He makes all my days perfect

Denna dagen har verkligen varit helt underbar.
Det har varit en av de mysigaste och mest perfekta på ett tag.
 
Nu ska jag bara plocka undan lite här, göra nåt snabbt att äta och sen slänga mig i soffan och titta på Fresh prince, laddade ner två säsonger igår så har en del att underhålla mig med nu, haha.
 
Kärlek&Respekt

He's the only one

Oj, ja här var det mer öken än Sahara.
 
Egentligen så är det väl inte så jättemycket nytt. Jobbet går som vanligt, har dock bytt kampanj denna veckan men annars ser det ut som vanligt.
 
Annars känner jag fortfarande lycka så det känns som jag har enough med energi att springa till Sthlm. Förvånad fortfarande över hur snälla och omtänksamma folk är. Är fortfarande fruktansvärt tacksam att jag kom ur min bubbla.
Vet inte var jag hade varit nu om det inte hade ändrats då för ungefär ett år sen, men förmodligen inte på nåt bra ställe.
 
"I'm not where I want to be, but thank God, I'm not where I used to be". Allting går åt rätt håll och det känns underbart.
 
Kärlek&Respekt

RSS 2.0