Fredag

Älskar verkligen när man får sova ut.
Ska snart sticka hem och duscha och fixa mig och sånt och sen ner till stan och fixa lite.
 
Skulle egentligen övningskört idag, men tror inte det blir så mycket med det iom att vi skulle ut på motorvägen och jag är ju inte så van där så nog inte så bra när det regnar. Men vi får se.
 
Vi hörs sen iaf.
 
Kärlek&Respekt

Nightmare

Innan vid 17 tänkte jag att jag skulle vila en stund. Det slutade med att jag vaknade vid 22. Men skönt var det.
Vaknade en gång av att jag hade en hemsk dröm. Jag är ju så fruktansvärt rädd att det ska bli en tsunami, det är verkligen en av mina största rädslor. Men drömde att jag va i Borstahusen här i Landskrona och att jag hade en känsla av att det skulle bli en tsunami.
 
Så helt plötsligt bara drar sig hela havet tillbaka och reser sig. Så jag bara skriker till folk 'spring för helvete!!' så folk får panik och börjar springa, sen bara forsar hela havet ut över hela Landskrona.
Sen när det är över så bara säger en kille nåt om domedagen och att klockan står inte stilla mer.
Fattade det som att man bara räknar ner till domedagen. 
 
När jag vaknade var jag på väg att börja gråta och bara låg och skakade i hela kroppen. Somnade som tur om och kommer inte ens ihåg vad jag drömde sen som tur är.
 
Ska försöka glömma det nu iaf.
 
Kärlek&Respekt
 
 

Söndag

Vaknade nästan precis nu.
Igår var det arabisk fest i Helsingborg. Det var så kul, vi dansade ihjäl oss.
 
Sen åkte vi hem vid 02.30 typ. Vi var helt övertrötta och flippiga så Ayaah pratade med brittisk engelska med hennes syster och systerns man hela vägen hem och dom tyckte inte att hon va det minsta rolig men jag satt och asgarvade hela tiden, haha. 'Oh, really you fucking cunt', hahahaha.
 
Sen när vi kom hem satt vi och snackade och så och sen somnade vid 05.30 typ.
 
Är verkligen helt död idag. Men ska städa undan här nu och sen gå bort dom ungefär 20 meterna hem till Ayaah. Palla, haha.
 
Lite senare kommer det nog ett videoinlägg. Lucky you.
 
Kärlek&Respekt

Fredag

Ja men palla att mina smsinlägg inte kommer fram. Men har väl nått min limit som vanligt.
 
Iaf, idag följde jag med Ayaah till jobbet. Vi va där till 13 typ, sen stack vi hem.
Jag skulle jobba 15.45-22, men en på jobet ringde när vi va på väg hem och frågade om hon skulle ta mitt pass. Absolut kunde hon det, haha. Det hade såklart varit fina pengar, men hamnar inte på gatan för att jag missar 6 timmars storhelg.
 
Så nu är jag långledig 3 dagar, haha.
 
Som vi skämde ut oss idag när vi skulle gå och handla midsommarmat till nån på jobbet. Ingen av oss har firat det innan så vi kan typ inget om det. Så i affären fick vi fråga efter allt. Typ svensk nypotatis, hur i all världen ser det ut?
Så Ayaah frågade efter och sa till han i affären 'Asså, vad spelar det för roll om den är svensk, norsk eller rysk? Jag är inte Sverigedemokrat så jag skiter i var den är ifrån', hahaha.
Sen skulle vi hitta gräslök och vi stod vid grönsakerna och letade och läste på allt så Ayaah tar en purjolök 'det är nog denna' haha. Så en annan kund som stod vid oss bara pekade upp ovanför oss och sa 'där är gräslök', så vi bara 'jaha, ja det är svårt att hitta', så han bara 'ja, det är svårt att titta upp', hahaha.
 
Efter det har vi typ bara legat vid tvn. Det händer nog inte så mycket mer idag, men känner inte alls för att sova för en gångs skull.
 
By the way, palla snacka skit och sen leka att man är värsta vännerna på Facebook och fjäska för en. Bara så ni vet.
 
Kärlek&Respekt
Ayaah och Ferjalle idag på jobbet :)

Quit smoking

Jag måste verkligen sluta röka. Menar det på riktigt nu. Kan knappt andas ibland och när jag skrattar kommer det knappt fram nåt utan det blir bara gällt. Plus att jag hostar hela tiden. Det är inte det minsta roligt.
 
Men ska ändå sluta nu på Ramadan så då får det verkligen va nog. Kan inte va i 20-årsåldern och låta som en 90-åring som har rökt i 85 år.
 
Ja, det får funka helt enkelt.
 
Kärlek&Respekt

Palla våra liv nu haha.

img_7768 (MMS)

Palla våra liv nu haha.


Skjut mig. På riktigt alltså, har sovit hö...

img_5995 (MMS)

Skjut mig. På riktigt alltså, har sovit högst 3 timmar inatt


Du har fått mig att bli den jag är. Jag äl...

img_1457 (MMS)

Du har fått mig att bli den jag är. Jag älskar dig <3


Nu kör vi Sverige. Är i Folkets park nu me...

img_4825 (MMS)

Nu kör vi Sverige. Är i Folkets park nu med Ayaah och tusentals människor och kollar. Love it. Kom igen nu Sverige!!


Fredag

Vaknade runt 11 och sitter bara och tar det lugnt nu.
Ska strax ner i stan och kolla lite efter att jag har följt Ayaah till moskén. Ska bara kolla lite kläder och sen köpa sommarkortet som börjar gälla idag.

Sen ikväll blir det Malmö och Folkets park för att se Sverigematchen. Längtar faktiskt, haha. Kom för all del dit om ni inte har nåt att göra.

Hörs sen.

Kärlek&Respekt


Så att så ligger det till

Antingen kommer det inget inlägg eller så kommer typ 100. Men som ni vet så tänker jag inte låta bloggen va nåt tvång mer. Så därför kommer ni uppskatta så mycket mer när jag slänger in några inlägg, eller hur.

Försöker släppa på kontrollen, men det är verkligen svårt och kommer ta tid. Inte så lätt när man har varit på helspänn hela livet och ha ögonen överallt för att alltid va redo om nåt skulle hända så man inte skulle få några överraskningar. Men it's getting there.

Annars så har jag mer eller mindra bott hos Ayaah i typ en månad nu. Har funderat på att sälja min egen säng och tv, haha.

Igår när jag satt själv så tänkte jag på hur dåligt jag mådde för några månader sen. Ni kommer nog ihåg hur stressad jag va och att jag verkligen va på bristningsgränsen. Men allt det har ändrats helt nu. Nu ser jag bara jobbet som en liten del av dan där jag gör vad jag ska och sen går hem och fortsätter med mitt liv som jag vill leva det.
Jag är så frukansvärt mycket lyckligare nu än jag var då. Och sånt som kände jobbigt då känns nästan inte nu.
Det är konstigt att precis när man bara va på väg att näst intill gå in i väggen så ändras allt på grund av en enda person man träffar.

Tills för några månader sen har jag varit den jag tyckte att jag borde vara. Den som jag förväntades vara av andra människor.
Jag har till och med ljugit och inbillat mig själv att jag är mig själv och den jag vill vara. Men tills nu har jag insett att det var bara skitsnack från min sida.

Nu jobbar jag till och med mer än jag gjorde då, men det stör mig inte alls. speciellt inte när lönen kommer, haha. Nej, men skämt åsido så mår jag mycket bättre än innan.
Ibland försvinner jag in i mig själv lite och tankarna flyger iväg så jag blir lite frånvarande, men det blir nog ändring på det. Huvudsaken är att jag låter det ta den tid det tar och inte bara inbillar mig nåt igen.

Ja, det var väl det.

Kärlek&Respekt


Varsågod att kasta ut mig

Spelar ingen roll om du är muslim eller inte - kan du tänka klart, hatar du Sverigedemokraterna.
Spelar ingen roll om du är flykting eller inte - kan du tänka klart, hatar du Sverigedemokraterna.

Men man får inte kalla dom rasister för då kommer alla tro man är en sådan som förespråkar bomber.

Varsågod att kasta ut mig, vad fan är det du väntar på?!!!!

Kärlek&Respekt


Dags att åka tillbaka till jobbet nu. Hopp...

img_6120 (MMS)

Dags att åka tillbaka till jobbet nu. Hoppas verkligen att resten av kvällen går snabbt nu för vill bara hem.


Måndagsångest

Börjar jobba 15.45 och ångesten börjar komma typ nu.
Vill verkligen inte jobba, behöver va ledig för jobbar typ hela tiden och jag orkar inte. Men men, inget att göra åt det, har ju räkningar att betala.

Ska iaf bara ta det lugnt nu tills det är dags att släpa sig iväg. Palla!

Kärlek&Respekt


Sitter och väntar på Ayaah nu i bilen. Sov...

img_6163 (MMS)

Sitter och väntar på Ayaah nu i bilen. Sov nyss en halvtimme här så tänkte fortsätta med det nu tills hon kommer. By the way, hur fantastiska ser inte mina ögon ut nu? Good night.


Ramadan

Guess what?

Om lite mer än en månad är det som ni säkert vet Ramadan. Ska för första gången fasta då. Det kommer gå hur bra som helst. Dagarna går ju fort.

Det kanske blir jobbigt ibland, men det kommer va värt det i slutändan.

Så ja, nu vet ni det.

Kärlek&Respekt


Lördag

Är hemma nu för en gångs skull. Kom för en stund sen, men skulle bara duscha så ska snart iväg igen så fort jag har torkat håret.

Dom senaste dagarna har mest bara betått av jobb hela tiden. Sa till Ayaah igår att det enda vi gör är jobbar och sover. Jobbar inte den ena av oss så jobbar den andra.
Det enda nöjet vi har är att åka runt i Landskrona fram och tillbaka med musik på högsta volym.
Men men, så länge man har varandra så kan man göra nästintill vad som helst.

Ska iaf sätta fart här nu så jag kan gå iväg.

Hörs sen.

Kärlek&Respekt




Är i Asmundtorp nu. Hade jag bott såhär ha...

img_4467 (MMS)

Är i Asmundtorp nu. Hade jag bott såhär hade jag hängt mig.


Okej ska erkänna en sak. När jag sitter i ...

img_4242 (MMS)

Okej ska erkänna en sak. När jag sitter i tåget eller bussen och lyssnar på musik brukar jag låtsas att jag är med i en film eller musikvideo. Vadå, precis som inte ni gör det.


That voice inside says I'm gonna be alright

Nu ska här bli ett ordentligt inlägg för ovanlighetens skull.

Det är rätt mycket som händer, men det är inte lönt att ta upp för det är inget som är värt att diskutera.

Iaf, igår var jag ledig, men fick inte njuta så mycket iom att jag skulle på nån utbildning i jobbet så det va bara att släpa sig upp tidigt. Efter det va slut cyklade jag till tågstationen och mötte upp Ayaah så åkte vi till Malmö.

Vi var där typ hela dan. Sen när vi kom tillbaka hit till Landskrona vid 22.40 skjutsade jag Ayaah. Vi cyklade en runda i stan innan vi åkte hem. Alla glodde på oss (som vanligt) för vi båda lyssnade på musik i våra hörlurar så jag cyklade och sjöng högt på spanska och Ayaah satt där bak på pakethållaren och sjöng högt på arabiska, haha.

Sen iaf när vi kom hem satt vi vid tvn en stund sen gick och la oss. Fattar inte hur jag kan vakna av mig själv för det mesta vid 8 när vi inte somnar förrän typ vid 02.
Aja, lika bra att vänja sig.

Vi hörs sen.

Kärlek&Respekt


Är ledig idag men då måste jag givetvis på...

img_4400 (MMS)

Är ledig idag men då måste jag givetvis på nån utbildning mellan 9-12. Verkligen hurra.


En av dom skönaste sakerna man kan göra är...

img_9927 (MMS)

En av dom skönaste sakerna man kan göra är verkligen att bara stå och titta ut genom fönstret och tänka med musik i bakgrunden.


You're beautiful

Det är konstigt som vissa låtar kan få en att känna.

Har hört denna låten här nere 10000 gånger, men såg videon för första gången nu. Den kändes verkligen.
Varför kan folk inte bara inse hur fina dom är? Och att det finns ingen, inte en endaste människa som kan få en att må dåligt utan ens tillåtelse.
Ingen har nånsin rätt att säga till nån annan hur dom ska va, hur dom ska se ut, vad dom ska göra.
Vem är nån att säga till nån annan hur dom ska va?
Nån som klagar på andra och hänger upp sig på ytliga saker är inte det minsta nöjd med sitt liv.

När ska folk förstå att det finns ingen idealmänniska utseendemässigt egentligen utan det är nåt som nån bara har hittat på.

Ingen människa har rätt att leka Gud och försöka intala nån vad som är rätt och fel för dom och få nån att tvivla på sig själv.

Glöm aldrig aldrig aldrig nånsin att det är bara ni som vet vad som är bäst för er och nån som har nåt att säga emot det utan att ni har bett om deras åsikt har ingen betydelse för er.

Alla är lika mycket värda och när man verkligen förstår det så kommer man aldrig mer låta nån trycka ner en och få en att känna sig mindre värd än nån annan.

När ni känner det som att ni inte har nån så kom ihåg att ni har alltid er själva oavset vad som händer. Lyssna på er själva, det kan va den bästa vännen man kan ha ibland. Underskatta aldrig er själva och er styrka.

Gå och kolla er i spegeln och stå där tills ni ser hur fina och värdefulla ni är.

Kärlek&Respekt


Fredag

Har varit vaken i typ 2 timmar, men känner mig fortfarande yrvaken.

Ska snart hem och tvätta för det behövs verkligen. Ska inte säga hur längesen det var jag gjorde det. Ehm, över en månad sen. Men dom lediga tvättiderna har aldrig passat med mitt liv så har inte kunnat, haha.

Ska iväg sen så ska samla ork nu så jag kan resa mig och släpa mig mig dom ungefär 30 meterna hem och sätta fart så jag slipper stressa.

Hörs sen.

Kärlek&Respekt


RSS 2.0