Vänta aldrig nånsin

Snälla, vänta aldrig aldrig nånsin att höra av er till någon ni tänker på. Tänk aldrig "aja, men jag gör det sen". Man vet aldrig när det är försent.
 
Det har inte börjat gå in riktigt förrän nu. Inte förrän nu ligger jag varje kväll innan jag somnar och tänker på att det verkligen är sant. 
 
Varför, varför, varför?!
 
Har försökt hålla det inne, men nu kommer det. Har försökt att inte ta upp ämnet men ibland går det inte att hålla tillbaka det trots att jag försöker allt vad jag kan.
 
Idag på jobbet kom tankarna att det verkligen är sant och jag tänkte på det sen hela dagen. Var tog det vägen att jag alltid kunde låtsas att allt var okej? Hade verkligen behövt det nu.
Igår frågade nån på jobbet om allt är okej för jag ser nere ut. Istället för att göra som jag alltid gör och skratta och säga "ja, klart" så bara tog jag ett djupt andetag och sa ja och gick därifrån.
 
Allt kommer bli bra, helt enkelt för att det måste.
 
Kärlek&Respekt

Now she'll never know

Jag beundrade och såg upp till henne mer än hon nånsin visste. Tänkte tusentals gånger att jag skulle höra av mig till henne så hon kunde se hur jag hade skärpt till mig.
 
Hur äckligt jag än betedde mig innan och hur kaxig och orädd jag än var så uppförde jag mig alltid när hon var bredvid mig och blev nästan blyg.
Ville inte att hon skulle se hur jag va med alla andra. Var rädd att hon skulle se igenom mig och få mig att känna dom känslorna som jag tryckte undan som kom ut i ilska och elakhet istället.
 
En gång när jag och mina kompisar då hade gjort något dumt och åkte in på samtal med dom vi hade varit dumma mot var hon också där. Iom att där va andra också så var jag tvungen att visa min kaxiga sida utåt och va fruktansvärd mot alla inblandade på mötet utom henne. Men under tiden där inne i rummet och tiden efter skämdes jag innerst inne ihjäl för att hon hade sett mig så och jag hade så fruktansvärt dåligt samvete över att hon som är så underbar och snäll såg mig så.
 
Glöm aldrig aldrig aldrig att säga till de som står er nära hur mycket de betyder och hur mycket ni älskar dom.
En person kan inte känna sig för älskad. När ni frågar en person hur dom mår, vänta och lyssna på svaret. Använd inte den meningen som en hälsningsfras.
 
Häng inte upp er på småsaker. Hur viktigt kan det egentligen vara? Är det lönt att sura över saker som inte har någon egentlig betydelse?
 
Ta hand om er och dom i er närhet. Man vet aldrig hur lång tid det är kvar och det minsta man kan begära är att man ska känna sig älskad av sina närmaste.
 
Kärlek&Respekt
 

Jaha

Ja jag lever. Uppdaterar kanske imorgon.


Amnesia

Har märkt den senaste tiden att mitt minne har blivit jättedåligt.
För det första så kommer jag aldrig ihåg vilken dag det är. Men det är nog inte så farligt.
 
Men kommer inte ihåg nånting numer. I början av veckan frågade nån mig vad jag hade gjort i helgen. Jag tänkte och tänkte men kom inte ihåg nånting.
 
Nu för nån dag sen kom jag att tänka på en tjej jag alltid hade följe med till och från jobbet i några månader i vintras och våras. Sen kom jag på att jag inte har sett henne sen dess. Ändå träffades vi varje dag, men jag märkte inte ens när hon försvann. Har inte ägnat det en enda tanke.
 
Sen glömmer jag typ hela tiden vad jag skulle säga om jag inte säger det direkt.
 
Man får i alla fall hoppas att det blir bättre.
 
Kärlek&Respekt
 
 

RSS 2.0