When it's true, it's true

Jaha, då sitter vi här igen med helgen för dörren. Okej, ja jag försökte va lite djup och poetisk.
 
Denna helgen händer det en hel del så det ska bli roligt. Älskar att vara förväntansfull när man vet att det kommer hända en massa saker.
 
Funderar på att göra ögonfransförlängning nu när lönen kommer. Det hade verkligen varit skönt så man iaf slipper den biten varje morgon innan jobbet.
Fast iofs så såg jag igår att jag kommer få över 4700 tillbaka på skatten så kanske väntar till då. Det kunde ju varit värre, haha.
 
Åh, vad jag längtar till denna sommaren. Tror den kommer va helt underbar. Det är så mycket som ska göras och ska hinnas med.
 
Sitter på min vanliga plats just nu, till vänster i soffan. Känner mig som Sheldon i The big bang theory, haha.
Har laddat ner några säsonger av Melrose place och jag är verkligen helt hooked.
Ja, ni 90-talister kommer säkert inte ihåg serien, men den gick på 90-talet, på tv3 om jag inte missminner mig och passar mig perfekt eftersom jag är helt beroende av såpoperaserier. Precis som realityshows. Är det bara jag som längtar tills Ex on the beach börjar?
 
Vi hörs iaf.
 
Kärlek&Respekt
 

There's no place I'd rather be

Ja, nu var det ju verkligen ett tag sen.
Det har inte hänt så mycket. Eller jo, det har det. Men kanske tar upp det senare.
Har en del att se fram emot och det är helt underbart att börja planera inför sommaren redan nu.
 
Det är så skönt att jag har fått tillbaka kontakten med personer som jag tappade den med innan. Och det är också så skönt att dom är så förstående. Det har varit hemskt att höra från vissa att de undvek mig för att jag förändrades.
Men nu är jag ju tillbaka helt och de ska ha en stor eloge att de inte håller det mot mig eller är långsinta.
 
Annars så ligger jag här helt klarvaken och tittar på Lyxfällan. Ska nog gå upp och ta nåt att äta och sen får jag se för måste vara vaken ett tag till.
 
Vi hörs iaf.
 
Kärlek&Respekt

RSS 2.0