Mysig dag

Så mysig dag idag med regn :) . Jag vill alltid gå ut när det regnar så hehe . Kan sitta och kolla ut hur länge som helst :) .
Skulle egentligen till jobbet och lämna min timlista men gör det imorgon istället .
När är det Nightcap egentligen ? Trodde först att det var i december och sen stod det att det är nu i oktober och sen står det igen att det är i december så jag väntar till december så hoppas att det inte är imorgon eller i övermorgon . Jag har för mig att det alltid har varit på lov och det är ju inget lov den 8 december .

Vet inte vad jag ska göra idag . Vill åka till Malmö men väntar tills det är bättre väder även om det är mysigt nu :D .. Så mycket jag drömde inatt om att jag va i Malmö och sen att jag va i den skolan där jag gick i ettan till femman och sen skulle jag till där jag gick i högstadiet .
Snacka om att man saknar högstadiet . Det var underbara tider . Hur kan folk som aldrig ens har varit där säga att det är en av Sveriges farligaste skolor ? Och dom som klagar kan sluta böla för småsaker .

Tror jag ska sitta och titta på Gå Loss ikväll om jag inte har något att göra . Min lillasyster köpte den till mig för ett tag sen . Så glad jag blev :D Har tänkt köpa den i flera år nu men har glömt det hela tiden .

Men har bara sett den typ 2 gånger sen jag fick den och inte ens hela utan bara sett dom delarna jag tycker är bäst hehe .


Layal's flicka ska heta Linnéa :D . Skulle först heta Emilia men hon gillade Linnéa bättre . Måste träffa prinsessan snart . Hon har ju levt i 6 dagar och jag har inte sett henne än hehe . 

Ska gå och göra nåt nu ..


Underbar kväll

Vilken underbar kväll igår. Var först hemma hos Emma och skulle fira henne sen stack vi till stan och skulle in på Speakers så hör jag nån kalla på mig så ser jag att det är Josse. Hade inte sett henne sen karnevalen och innan det inte sen studenten så det va kul. Så jag satte mig där med dom och stannade där hela kvällen.

Sen skulle vi till nån fest så gick vi och skrek lite kanske på gatan och jag la mig mitt på gatan för jag va jättetrött medan Josse stod och skrek på sin mobil att hon ser dubbelt hahaha. Så var vi där vid posten för vi skulle sticka dit vid Elias så snackade vi om nånting så bara skriker en kvinna till oss från sin balkong: Håll käften och gå ! Så jag bara skriker en massa saker till henne så går hon in igen så vi glömmer ju henne så står vi under hennes balkong för Josse ringde nånstans så bara kommer ett ägg flygande ner från hon kvinnans balkong och landade typ 1 cm från min sko och jag börjar skrika en massa saker till henne som jag inte ska upprepa hehe . Vi tänkte gå upp till henne men vi visste inte portkoden. Men sen stack vi innan polisen kom.
Men det var en underbar kväll ! Påminde verkligen om gamla tider när jag och Josse och en massa andra alltid var ute och gjorde massa saker. Saknar den tiden men samtidigt så vill jag inte gå tillbaka.
Men så dåligt man mår idag var verkligen värt det :) .

Ska lägga mig nu och vila. Är jättetrött. Skönt att man kan sova en timme längre nu :)

Rosa bandet

Måste skaffa blogg som alla andra nu :D ..
Så mycket det är nu med Rosa Bandet. Man undrar varför man inte kan lägga ner lika mycket tid och pengar på t.ex människor i världen som svälter. Det är verkligen jättebra med Rosa Bandet för att cancer är verkligen en hemsk sjukdom men det skulle va bra om man la ner mer tid på barn som har det hemskt också. Det är verkligen hemskt att så många barn inte kan ha en rättvis barndom där man känner sig trygg.
Det borde va en självklarhet för alla barn.Ska ut ikväll. Har inte varit ute och festat på hur länge som helst. Typ ett år sen om inte mer.
Men Nightcap den 31 okt tror jag :D Äääälskar det <3 . Hela LA e där.
Man kollar aldrig på dom som spelar utan man bara springer rundor hela tiden och kollar vem som är där och sånt. Den gången med Linda va bäst när hon såg han som hon va kär i i typ nian så hon drog mig överallt över hela Idrottshallen bara för att följa efter han och sprang ut och in hela tiden och jag fattade ingenting utan bara följde efter hela tiden haha :D
Haha glömmer aldrig den gången i nian i matsalen när han satt bakom oss och jag sa till Linda att jag tycker han är snygg så trodde jag inte att Linda visste vem jag menade så jag kastade hennes nycklar där vid han så hon skulle kunna titta vem jag menade men så sur hon blev för han märkte vad jag höll på med och tittade bak på oss helt konstigt haha :D
Älskar att prata minnen med alla. Så mycket minnen hela tiden <3

Nej nu ska jag fixa mig och duscha och sen iväg :D


RSS 2.0