Valborg?

Har tagit bort min Facebook för att jag inte orkade med den. Tog tillbaka den och får direkt se folks statusar om fyllor och skit ikväll och hur dom redan började dricka för längesen.

Asså, verkligen palla.

Nej, menar inte att bara för jag har lagt alkohol på hyllan så ska alla andra göra det, men förstår bara inte hur dom som jag drack sönder mig med för typ 7-8 år sen fortfarande gör samma sak.
Men inte ens när jag var aspackad varje helg så började jag dricka på morgonen. Det var alltid på kvällen.

Valborg är bara ännu en ursäkt för att dricka och bete sig som en idiot.

Idag är bara en dag som vilken som helst för mig. Hade inte ens tänkt på att det var Valborg om jag inte hade sett karusellerna i stan igår. Så ja, ha en bra måndag.

Dessutom så förstår jag mig inte på folk som lägger ut bilder på sina barn på Facebook där dom är nakna när vem som helst kan gå in på bilderna.

Kärlek&Respekt


Har precis varit och lämnat Ayaah på tågst...

img_4825 (MMS)

Har precis varit och lämnat Ayaah på tågstationen nu för hon skulle till skolan. Ser ni sååå het jag är idag. Smink sen igår, håret åt alla håll och en massa saker. Aja, ska ändå bara jobba idag så kommer inte fixa till det det minsta.


Some people

Some people are so poor, all they have is money.

Kärlek&Respekt


Words just cant discribe....

img_1681 (MMS)

Words just cant discribe the love I feel for you <3


Söndag

Ligger bara och latar mig nu. Ska slänga på mig kläder nu och sen gå till Coop och handla.

Känner mig helt ful idag så vill helst inte gå ut, men när jag kommer hem ska jag ändå hoppa in i duschen och fixa mig ordentligt så blir det bättre.

Sen ikväll kommer äntligen Ayaah igen. Kommer krama ihjäl henne så fort jag ser henne.

Får väl slänga på mig kläder nu och släpa mig iväg. Får bli nån hoodie så jag kan dölja mig så mycket det går. Såg mig precis i spegeln och jag ser verkligen ut som jag har Downs syndrom idag. Palla.

Hörs sen.

Kärlek&Respekt


Palla att jag har flera räkningar som skul...

img_9291 (MMS)

Palla att jag har flera räkningar som skulle varit betalda redan. Men men det är ändå helg så det hinner inte komma några påminnelser. Dessutom så hittar jag inte räkningen för mina löshårsclips, så får vänta tills jag får påminnelse. Blir kul att betala 2000 kronor plus påminnelseavgiften, hurra.


Palla att mina och Ayaahs meddelanden till...

img_3789 (MMS)

Palla att mina och Ayaahs meddelanden till varandra bara ändras helt plötsligt till att va dumma mot varandra. Så är det varje dag haha.


Ayaah <3 + video

Ja, det blev inget bloggande igår för att jag helt enkelt inte orkade. Var helt död hela dan igår iom att jag jobbade 7.30-22, sen satt uppe med Ayaah hela natten och sen gick och jobbade 7.30-22 igen.

Kommer inte träffa henne på hela helgen så känns helt tomt. Ingen som helt plötsligt skickar 'Kom till bussen, jalla, skyyyyyndaaaa' så springer man dit så är hon inte ens där utan kommer 10 minuter senare.
Ingen att bråka med. Vi bråkar verkligen hela tiden var vi än är så folk står alltid och skrattar åt oss.

Tex i förrgår var vi på Coop och hämtade ett paket till Ayaah. Det var riktigt stort så jag gick med det på huvudet och höll det, haha. Vi gick bort till bussen och Ayaah började öppna det så jag bara 'Men öppna inte det nu, bussen kommer snart', men hon började ändå slita upp det. Så vi började bråka där och en kvinna som satt där bara började asgarva bara 'ursäkta att jag skrattar' så jag bara 'det är ingen fara alls, vi är vana vid att folk skrattar åt oss'.

Sen igår höll vi på att missa tåget för att vi stod vid biljettautomaten och bråkade istället för att trycka biljett så vi fick springa bort till tåget.

Nu hör man ingen säga dom två standardmeningarna som alltid kommer när och var som helst och till vem som helst 'fuck din mamma' och 'sug min kuk'.

Har ingen att va arg på hela tiden för att hon är sen och jag får sitta och vänta i flera timmar för att hon måste sminka sig, röka, sitta vid datan, bråka med nån, prata i telefon, göra nåt för att irritera mig, stå och titta sig i spegeln i 100 år osv. Hade jag fått tillbaka tiden jag har spenderat att vänta på Ayaah hade jag levt i minst 500 år till.

Dom på jobbet tror ju fortfarande att vi är lebbar och vi kommer fortsätta låta dom tro det tills nån kommer till oss och frågar istället för att snacka till varandra. Så igår på jobbet satt jag hela tiden och tjatade om hur mycket jag älskar och saknar Ayaah, haha.

Ibland kan jag bara sitta och titta på Ayaah och skratta för hon har alltid nån idé för sig som hon drar in mig i, haha.

Saknar att sitta på balkongen halva natten och frysa ihjäl och snacka. Vet att vi träffades senast igår morse men det känns ändå tråkigt, tomt och konstigt.

Har lovat mig själv att aldrig falla för en person och vilja va med den hela tiden. Men så kom Ayaah från ingenstans och ändrade det. Sa till henne senast igår natt att hon har fått mig att gå från en robot till en människa. Iaf när jag är med henne och jag tycker inte om att känna så.
Sa till henne också att ingen har sett mig gråta men en dag när jag är med henne kommer det smälla och det kommer smälla utav bara helvete och jag kommer storgråta framför henne.

Hon är den jag kan va mig själv med 100 % där jag inte behöver anpassa mig eftersom den jag är är det som passar in. Vi förstår varandra som ingen annan. Även om vi definitivt inte alltid har samma åsikter.
 
Det kändes helt skumt att gå hem efter jobbet igår, brukar ju alltid gå till Mirvat annars och göra henne sur med Ayaah för att vi sitter och asgarvar och sånt när hon ska sova, haha.

Som sagt så får ni bara ta del av dom roliga stunderna här så ni behöver inte lägga kommentarer om att vi är omogna och behöver växa upp. För det mesta sitter vi och pratar om allvarliga saker som jag hoppas att ni aldrig nånsin kommer ha anledning att diskutera.

Vi kommer ses igen imorgon kväll och då kommer jag krama sönder henne och aldrig släppa henne igen.

Ringde Ayaah nu och sa till henne att jag ska lägga upp denna videon här nere och hon sa att hon ska döda mig imorgon, så enjoy, haha.
Hej Ayaah! :) <3.

Kärlek&Respekt


Ligger hemma hos Mirvat nu. Ska väcka Ayaa...

img_2110 (MMS)

Ligger hemma hos Mirvat nu. Ska väcka Ayaah vid 01 för att vi ska börja på hennes tenta. Tänkte också försöka sova nån timme nu så jag iaf är lite vaken imorgon när jag ska jobba 7.30-22.


Aldrig mer nazistkvantum

Fan va jag hatar dom på Kvantum här i Landskrona!!!!!!!

Jag och Ayaah gick dit för hon skulle köpa nåt. Dom hade inte det så vi bestämde oss för att gå till City gross istället.

När vi va på väg ut genom kassan så hon i kassan bara 'Vänta, jag får kolla din påse' till Ayaah.
Så hon kollade kvitto och allt och sa sen till en annan kille som jobbar där att han ska kolla.

Vi började bli skitförbannade så jag bara 'Ska vi lämna pisseprov också och bajsa för att se så vi inte har gömt nåt i kroppen?'
Han idioten: Va sa du?
Jag: Ska vi lämna pisseprov och bajsa också?

Så idoten tog oss längre bort och började kolla igenom sakerna. Så jag bara 'Detta hade aldrig hänt om vi hade varit blonda'.
Så han bara: Det är jag som betämmer här, ni får skylla er själva.

Ayaah pratade i telefon samtidigt så hon bara 'Asså, vet du så trög han är. Vi har gett han det han ville ha och ändå klagar han istället för att kolla igenom det, jävla Hitler.'
Idioten: Ska jag ringa polisen?
Ayaah: Ja, ring polisen och säg att dom ska komma hit så ska du få se att du kommer få skiten.

Han kollade igenom såååå sakta bara för att jävlas. Iaf minst en kvart och där va typ 5 saker i påsen. 

Han sa typ 5 gånger 'Ja, men det är jag som bestämmer här, ni får skylla er själva'.

Sen gav han oss påsen bara 'Nästa gång tar jag era saker, det är jag som bestämmer här'.
Ayaah: Du, du kan bestämma över mitt rövhål. 

Så började vi gå så han bara: Stick härifrån.
Han sa det efter att vi hade börjat gå bara så det skulle se ut som vi gick för han sa det.
Ayaah gick och skrek en massa saker så han bara till Ayaah 'Ge mig ditt namn'.
Ayaah: Va sa du?
Han: Vad heter du?
Ayaah: Ayaah!!!!

Sen gick vi. Kommer aldrig mer handla i den nazistaffären. Må han brinna i helvetet.

Imorgon kommer vi ringa chefen där och vi kommer att polisanmäla han för diskriminering. Om inte annat så för att tjäna en hacka, haha.

Kärlek&Respekt


Sen också om nån ser min samtalslista med ...

img_5814 (MMS)

Sen också om nån ser min samtalslista med mina smeknamn till alla kommer dom tro jag är helt störd, hahaha.


Satt och läste igenom mina och Ayaahs medd...

img_5981 (MMS)

Satt och läste igenom mina och Ayaahs meddelanden. Vi borde verkligen söka hjälp hahaha.


Tisdag kväll

Idag först låg jag bara hemma och tog det lugnt. Sen vid 17 gick jag till Ayaah och åt.
Efter det gick jag och övningskörde. Det går bra nu och är inte lika nervös mer. Skönt också att jag inte blir lika stressad av när folk kör bakom mig. Även om dom ligger mig röven.

Sen efter det gick jag till Ayaah igen där vi typ bara låg och tog det lugnt framför tvn.
Vi gick ut ett tag vid 21 och satt och snackade och lite så mitt i ösregnet.
Kom hem sen vid 22.30 och gick och la mig direkt. När jag kommer hem på kvällarna så tänker jag inte ens på om jag behöver göra nåt utan går direkt och lägger mig. Tänder inte ens lamporna utan bara slänger av mig kläderna och hoppar i säng.

Ska sova nu om en stund. Är ledig imorgon också tack och lov.

Kärlek&Respekt


Står och väntar på Ayaah som vanligt innan...

img_9026 (MMS)

Står och väntar på Ayaah som vanligt innan vi ska ut. Om ni bara visste vad vi ska göra skulle ni dö, hahaha.


Tisdag

Vaknade först lite innan 09. Tittade på klockan och somnade ilsket om.

Vaknade sen lite efter 11 typ. Sen dess har jag inte gjort nåt nämnvärt. Snokat rundor på datorn typ bara.

Ska väl fixa här hemma lite. Sen ikväll ska jag övningsköra. Skulle egentligen gått och fixat nya linser idag men orkar inte så gör det imorgon istället.

I don't need your hand if it only wants to grab one thing.

Kärlek&Respekt


Det var det

Kom precis hem nu.
Gick och tog en cigg med Ayaah och pratade om saker. Den människan kan få vem som helst att känna sig trygg att säga vilka saker som helst. Berättade sånt som verkligen ingen vet. Never knew you'd become the friend I never had.
Tänk att det kan ta flera år innan man inser vad som egentligen har hänt i ens past.

Det kommer verkligen ta tid innan jag släpper in nån annan. Den ska verkligen förtjäna det för är helt nöjd nu.

Idag har varit en sån konstig dag där man helst av allt bara har velat sova även om man inte har varit trött. Sov typ en timme innan men det hjälpte inte mycket.

Ska iaf sätta igång nån serie nu på datan och glömma allt.

Kärlek&Respekt


Palla

Palla när man bara börjar gråta helt plötsligt från ingenstans utan att veta varför. Speciellt när det finns miljoner människor som har riktiga saker att gråta för.

Orkar inte att jag har börjat släppa på kontrollen och att jag börjar let my gard down.
Den senaste tiden har jag börjat känna känslor jag hade lovat mig själv att aldrig känna. Såna känslor jag har stängt av för längesen.

Nej, får skärpa mig med det. Det finns så många som hade velat byta liv med mig. Lever i rena lyxen om man jämför med så många.

Kärlek&Respekt


Måndag

Slutade jobba klockan 13, så kom hem lite efter det. Känns faktiskt konstigt att va hemma vid denna tiden. Brukar annars va på jobbet eller ute nånstans nu.

Hade hoppats att där skulle va nån ledig tvättid nu, men det var det givetvis inte. Kan aldrig boka det innan för vet ju aldrig när jag är hemma. 

Ska hoppa in i duschen nu iaf för känner mig helt äcklig.

Hörs sen förmodligen.

Kärlek&Respekt


Jaha

Ja, hej.

Är på jobbet nu som vanligt. Men slutar 22 så det är skönt. Efter det ska jag träffa Ayaah som vanligt. Men det blir nog snabbt idag för börjar ju som vanligt 07.30 imorgon.

Är själv i lokalen nu så pumpar massa musik, men får nog släcka nu så dom inte ser att jag bara sitter här. Fast egentligen, vad spelar det för roll? Sitter ju inte direkt och porrsurfar.

Vi hörs iaf.

Kärlek&Respekt


Ja just det, har ju en lägenhet också. Har...

img_6766 (MMS)

Ja just det, har ju en lägenhet också. Har inte varit här sen igår morse. Jaja, skit i det, ska iväg nu och sova hos Mirvat med Ayaah. Var bara hemma om i högst 2 minuter nu och hämtade lite saker.


Lördag

Sitter på jobbet nu och är verkligen helt död.
Sov hos Ayaah inatt. Eller ja, hos Mirvat men hon var inte hemma. Vi är ju mer i hennes lägenhet än vad hon själv är, haha.

Först under dan var vi bara runt i stan och så. Sen hemma hos henne (på riktigt) ett tag innan vi gick till Mirvat.
Som jag har skrivit innan så spökar det ju i Mirvats lägenhet och vi hörde en massa oförklarliga ljud igår så vi var livrädda.

Iaf, vi gick och la oss typ 01, men jag somnade inte förrän typ 02.30. Vaknade vid 06 och låg och snoozade till lite innan 07. Väckte Ayaah ungefär 10 gånger för hon somnade om hela tiden. En av gångerna jag väckte henne hon bara 'skitsamma, sjukanmäl mig', hahaha.

Sen cyklade vi till jobbet. Jag jobbar ju delad idag så skulle sluta 12, men Ayaah slutade inte förrän 16 så var kvar här och gjorde henne sällskap. Hann iaf sova typ en halvtimme innan när jag va själv i lokalen.

Det är faktiskt inte konstigt att dom på jobbet tror att vi är lebbar. Vi typ satt innan och pratade framför alla om när vi låg i sängen inatt, sen typ la Ayaah sitt huvud på min axel och jag tog henne så på kinden och folk bara glodde och sneade. Sen bara sa Ayaah 'Kommer du ikväll?'. Så jag bara 'Ja, jag kommer så jag kan komma'. 
Vi kommer fortsätta flippa så med folk bara för att se hur skitsnacket fortsätter bara för ingen kommer till oss först och frågar, haha.

Bara räknar timmarna tills jag slutar klockan 22. Ska hem till Mirvat sen efter som vanligt och sova med Ayaah. Har inte varit i min egen lägenhet sen igår morse, men det känns inget speciellt för är ju ändå aldrig där i vanliga fall utom på natten.
Är ju hos Mirvat halva tiden och den andra halvan hos Ayaah. Snacka om att jag hade tjänat pengar om jag hade hyrt ut min lägenhet i andra hand, haha.

Ska slänga mig här i soffan nu innan det är dags att gå ut på efterkvällsrundan vid 19.

Hörs sen.

Kärlek&Respekt


Kom precis hem till Ayaah nu efter att vi ...

img_6653 (MMS)

Kom precis hem till Ayaah nu efter att vi har varit ute runt lite. Vi ska fixa oss lite och sen ut igen. Det är ju fredag hörrenini. Att gå ut för oss är inte som för många av er utan det är utan alkohol och slampande. Vi menar ute ute, inte på nån nattklubb. Vi bara sitter typ runt hörnet och babblar.


Fredag

Så då, nu när dagens första spyanfall är över kan man börja fixa sig lite.

Givetvis är mitt smink hos Mirvat så får släpa mig dit och hämta det efter att Ayaah har varit i moskén. Vi ska till Lund sen och då vill jag inte se ut som jag har Downs syndrom som jag gör när jag inte har smink.

Kanske skulle kunna dra över med dammsugaren här lite. Har inte dammsugat på typ en vecka så här ser hemskt ut.
Fattar inte att det kan samlas så mycket när jag aldrig är här. Men det är väl naturens lag, haha.

Palla att ens telefon ringer 10000 gånger när man vill göra nåt. Detta inlägget har tagit typ 40 minuter att skriva, haha.

Hörs sen iaf.

Kärlek&Respekt


Jag och Ayaah ville se nu hur folk reagera...

img_6771 (MMS)

Jag och Ayaah ville se nu hur folk reagerar på en niqab. Palla att folk snear en hela tiden. Men dom snear redan henne för hon har vanlig slöja så inte konstigt. Idioter.


Music of the day(s)

Nämen, haj.
Borde börja blogga på skånska så bara vissa förstod, haha.

Har som vanligt börjat dagen med att pumpa massa musik. Har inte orkat gå upp än, men får väl göra det snart. Om typ en halvtimme.
Palla att man vaknar typ 9.30 när man kan sova tills man vaknar.

Lyssnar typ alltid på samma låtar på morgonen så därför tänkte jag att ni skulle få ta del av dom nu.

Kärlek&Respekt




Haifa här i den gula klänningen är verkligen
min drömkvinna. Herregud!
Vem bryr sig att hon är sönderopererad? Det har
ju tydligen lyckats.
Hade sagt ja till henne any day of the week and
twice on sunday, haha.


Ja, har lagt upp den innan för längesen,
men har inte slutat lyssna på den än.


Baby, te quiero

Här är min nya favoritlåt. Älskar den sååå mycket!

Kärlek&Respekt


Så ja, då var domedagen här. Mobilräkninge...

img_2354 (MMS)

Så ja, då var domedagen här. Mobilräkningen och jag vet att det kommer va fett dyrt denna månaden. Vågar inte öppna den så är helt nervös nu, haha.


Its okay to be gay but Im not

I vanliga fall hade jag inte brytt mig om folk åsikter, men måste bara säga detta.

Palla att gå runt och säga att jag och Ayaah är lesbiska. Och säga att det är haram eller titta snett på oss och säga "Asså, är ni kära i varandra eller?". Att dom på jobbet gör såna kommentarer gör mig ingenting. Dom är inte en del av mig utan bara en plats där jag jobbar och sen går hem.

Men när andra börjar så har det gått för långt.

Även om ingen har att göra med vad nån annan har för sexualitet, så kan jag klargöra här och nu att jag är inte det minsta lesbisk och har aldrig varit.
Hade jag varit lesbisk eller ens bi hade jag inte brytt mig det minsta om det är haram eller halal.
Jag är inte kär i Ayaah och har inga fantasier om henne. Däremot älskar jag henne så fruktansvärt mycket som vän.

Och ja, vi har skojat väldigt ofta om att vi är lebbar och sex och så, men man tycker ju att folk som har nått en viss ålder borde veta skillnaden mellan skoj och allvar.

Palla va så snabb med att försöka förstöra för folk. Som jag och Ayaah sa för nån dag sen att antingen klagar folk på en eller så säger dom inget, men dom kan aldrig va glada för nån annan.

Men ja, nu vet ni det. Så nu kan ni hitta nån annan att snacka och ha åsikter om. Ett litet tips på vägen kan va att kolla på er själva först.

Önskar så att ni hade sett Mirvats min igår när jag sa till henne helt plötsligt: "Asså Mirvat, tror du att jag och Ayaah är lesbiska och har sex med varandra och sånt?". Hahaha, hon bara "Nej, så äckligt" och såg helt äcklad ut, hahahaha.
Nej, hon är inte en av dom som har sagt nåt, hon bryr sig inte om vad man gör och inte gör, haha.

Kärlek&Respekt


På väg hem nu till min så kallade övernatt...

img_9217 (MMS)

På väg hem nu till min så kallade övernattningslägenhet. Kanske skulle börja spendera mer tid där än bara när jag sover. Fast egentligen, jag har ingen att ta hänsyn till så kan lika bra leva livet så länge. Imorgon ska jag ta upp lite för att klargöra vissa saker.


Är verkligen dödstrött idag. Har sovit typ...

img_1058 (MMS)

Är verkligen dödstrött idag. Har sovit typ tre eller fyra timmar inatt. När jag höll på att somna så började mitt hjärta slå jättehårt och snabbare och varje gång det slog så ryckte hela kroppen till och det kändes typ som jag skulle börja gråta. Måste verkligen sluta med det här jävla kontrollbehovet jag känner hela tiden. Kämpar ihjäl mig för att inte få några överraskningar utan alltid va beredd ifall nåt skulle hända. Palla att alltid tänka så djupt om saker. Nej, det får bli ändring på det också. Måste börja inse att man inte kan ha kontroll över exakt allt.


Nu börjar det

Ikväll nu så började jag med nåt som ni kommer att få reda på senare. Gör det typ bara för att utöka min intelligens. Det är nåt jag har tänkt på i flera år, men aldrig riktigt tagit tag i.

Så nu har ni nåt att se fram emot, haha.

Kärlek&Respekt


Så ja, då var dagens första spya över. Dum...

img_4979 (MMS)

Så ja, då var dagens första spya över. Dumt nog åt jag frukost för typ en halvtimme sen så det gjorde sig påmint nu. Får gå in och kolla på magkatarr och magsår nu. Hade redan glömt att jag skulle göra det, haha.


Kanske det kanske

Den senaste tiden har jag ju mått illa och spytt varje dag typ. Började tänka igår att det kanske kan va magsår efter att jag har varit så stressad.

Det kan inte va nån stomach bug eller så för det hade jag känt.

Igår tex va vi hemma hos Ayaah och åt och sånt innan vi gick ut. Sen nån timme senare spydde jag. Och ingen normal människa spyr av arabisk mat, så det måste va att jag har magsår eller magkatarr.

Får kolla upp symptomen på det nu för att se om det kan va det. Hoppas iaf att det försvinner av sig själv isf för tänker inte gå till nån läkare som bara skriver ut tabletter utan att va säker. Tar inte ens Panodil så ska jag ta nåt hokus pokus. Aldrig i livet.

Aja, det går väl över det också som allt annat.

Kärlek&Respekt


Vet att det inte skulle fortsätta va så en...

img_4532 (MMS)

Vet att det inte skulle fortsätta va så enformigt men jag är ju faktiskt med Ayaah nu och har varit det precis hela dan. Var med henne hela dan på jobbet och under timmarna hon va ledig va vi hemma hos henne ett tag och sen va vi nere i stan bara tills hon började igen. Och jag följde med henne dit och va med henne där hela kvällen. Nu ska vi se film typ halva natten. Mer än så är det inte, haha.


Såhär ligger det till

Förstår att det är enformigt att läsa samma sak hela tiden. Ayaah hit och Ayaah dit.
Men ni förstår inte hur mycket jag älskar den människan. Det har bara klickat helt plötligt från ingenstans.

När man aldrig har egentligen längtat efter att träffa en kompis man har känt i 100 år, men verkligen längtar efter nån man bara har känt en sån kort tid, då är det på riktigt.
Tills jag träffade henne har jag typ alltid känt 'jaja, vi kan väl ses' utan att känna nåt speciellt när jag skulle träffa nån.
Givetvis har man haft riktigt roligt med andra. Det är inget fel på dom, men har typ alltid känt det som att jag inte riktigt passar in bland dom 100 %.

Men med Ayaah så bara passar allt. Framför allt så har hon det som jag har letat efter, nån som är en bra lyssnare. Nån som man kan berätta sina misstag för som inte dömer en utan förstår. Och jag har tagit många fel beslut.

Som jag har tagit upp många gånger har jag varit väldigt väldigt stressad den senaste tiden. Men så fort jag träffade Ayaah försvann det. Hon har gjort så jag känner harmoni. Även om hon är galen och högljuddast i stan ungefär, så har hon det största hjärtat i hela världen.
Det är så skönt att man kan hålla på och tramsa med massa dumheter samtidigt som man kan sitta i flera timmar och prata om riktigt allvarliga saker.

När vi berättar om saker vi har gjort innan får man ofta svar 'det har jag också'.

Har ju umgåtts med Ayaahs syster Mirvat i nästan 2 år, men hade aldrig pratat med henne så. Vi träffades på karnevalen förra året, men det kommer inte ens Ayaah ihåg, haha. Sen efter det så träffades vi typ en gång tror jag snabbt när jag och Mirvat hämtade henne nånstans. Men vi kände inte alls varandra och hälsade inte ute eller nåt.

Sen nu för ett tag sen så jobbade vi på samma ställe i några veckor. Vi pratade och asgarvade och så. Sen bara började vi ju träffas hos Mirvat och på den vägen är det.
Även om det bara har gått typ 1 ½ månad, så är det som vi har känt varandra i flera år. Det är inte många dagar på den tiden som vi inte har träffats.
Och träffas vi inte så smsar vi hela tiden.

Har aldrig nånsin sagt till en kompis att jag älskar dom, men på Ayaah kan jag se henne rakt i ögonen och säga att jag älskar henne. Sa det till henne senast idag.

För henne har jag berättat saker som inte ens dom som har känt mig i flera år vet om. Alltid om jag har öppnat mig lite för nån har jag fått sån ångest efteråt och känt det typ som att jag har skämt ut mig och visat mig svag. Men med henne känns det naturligt att berätta saker.

Det var ödet att vi skulle träffas just nu när saker är som dom är. Allt kommer att bli bra för att dom helt enkelt måste bli det.

Det är bara rätt. Ayaah är den personen jag har velat träffa hela livet som man kan va helt lugn och avslappnad med.

Det är ingen hemlighet att jag alltid favoriserar människor, och har alltid gjort, men får börja ta tag i att träffa andra också. Känns som man bara har klämt in att träffa folk mellan att va med Ayaah.

Men Ayaah är min soulmate och jag hoppas att det alltid kommer va så. Det finns en anledning till allt som händer och jag vet att vi träffades just nu av speciella anledningar.

Lovar att ni ska få läsa annat också. Ville bara att ni skulle förstå varför det kanske har verkat enformigt den senaste tiden.

Ett sista citat ska ni få från tidigare ikväll när vi träffades ute.

Jag: Det ser ut som hela flyktingförläggningen är ute och går när ni kommer, hahaha.
Ayaah: Min fru, vad gör du ute utan slöja? Hur kan du säga tack när dom säger att du har fina ögon framför mig? Plus du har en massa smink. Wallah, du ska få se när vi kommer hem.

Kärlek&Respekt


Är hemma hos min favorit nu som vanligt <3...

img_6877 (MMS)

Är hemma hos min favorit nu som vanligt <3. Vi har märkt en massa saker vi har gjort samma innan vi kände varandra. Snacka om att världen är liten när man har "umgåtts" med samma kille som bor i andra halvan av Sverige, hahaha.


Ja så blev det med den städningen. Efterso...

img_7761 (MMS)

Ja så blev det med den städningen. Eftersom min vänsoulmate inte kan klara sig utan mig så cyklade jag till hennes jobb nu, haha.


Vaknade lite innan 10 helt förvånad iom at...

img_9359 (MMS)

Vaknade lite innan 10 helt förvånad iom att jag somnade efter 03 inatt. Det första jag fick se var ett sms med "Jag ska döda dig" haha. Ligger fortfarande och latar mig men ska snart sega mig upp och börja fixa här hemma lite för det behövs.


Fredagen

Vaknade först vid 11 och låg kvar till typ 12.
Segade mig upp och fixade lite här hemma. Gick sen och träffade Ayaah, så vi satt lite utanför affären på hörnet och pratade.

Vi tog bilen sen och bara körde rundor som vanligt. Skulle börja jobba 15.45 och typ 14.50 kom Ayaah med idén om att vi skulle åka till Hbg till nån affär bara 5 minuter. Vet hur långa Ayaahs 5 minuter är, så visste att jag skulle komma försent till jobbet.
Det tar bara 20 minuter att köra dit, men även om det tar 10 minuter i Ayaahs fart så visste jag att vi inte skulle va i nån affär i 5 minuter. Och jag hade som vanligt rätt.

Vi fick kasta oss i bilen 10 minuter innan jag skulle börja jobba och köra i ilfart tillbaka till Landskrona. Fick ringa dom och säga till dom att jag blir sen, men som tur är så gjorde det inget.

Jobbade sen till 22, sen hämtade Ayaah mig. Vi körde runt och pratade och så om saker. Givetvis hann vi med att dumma oss lite också. Vi stannade vid folk och skruvade upp musiken och satt där och dansade. Vi har inget liv, haha.

Kom hem vid 23 till det som typ känns som min övernattningslägenhet. Är verkligen aldrig hemma, det enda jag gör här är typ sova. Måste börja va här mer så det känns lönt när man betalar hyra, haha.

Ska iaf försöka sova nu. Är ledig i helgen så det ska verkligen bli skönt.

Kärlek&Respekt


Falken Ayaah haha <3

img_5970 (MMS)

Falken Ayaah haha <3


Hemma och godnatt

Kom nästan precis hem nu.
Har ju varit rökfri i exakt 5 månader idag, men det bröts idag. Ångrar mig inte det minsta för har varit typ halvt deprimerad idag.
Men gick till Mirvat efter jag slutade jobba klockan 22 och fick min dos av henne och Ayaah, så det vände.

Har inte ätit på typ 3 dagar så får försöka att komma ihåg det imorgon. Har spytt både igår och idag och det är rätt jobbigt när det inte kommer nåt.

Ska sova nu och hoppas på en bättre dag imorgon.

Mirvat när jag och Ayaah pratade om att vaxa sig där nere och om hur det blir efteråt: "Asså, vet ni att ni är äckliga?". Hahaha.

Kärlek&Respekt


Citat

Olika citat mellan mig och Ayaah och andra från idag och andra dagar.

Jag: Vem vinkade dom där till? Här är ju ingen annan än vi.
Ayaah: Palla bry sig.
Jag: Nej, men bara tänkte att dom kanske vinkade till oss.
Ayaah: Asså, ärligt talat, vem fan vill vinka till oss?
Jag: Haha, nej sant, vi är mobbade ärligt talat.

En person: Ska inte du lägga dig snart?
Ayaah: Fuck din mamma.

Jag: Frågade henne hur hon och hennes flickvän gör när dom har sex och hon sa att dom använder fingrar och tunga.
Ayaah: Vi måste berätta det för Mirvat, hon kommer dö.
-Efter att vi har berättat och Mirvat ser helt äcklad ut-.
Ayaah: Mirvat är kåt nu.

Ayaah: Vi borde åka till Dubai.
Jag: Ja, alla åker ju dit nuförtiden. Men asså, är det ett land eller en stad?
Ayaah: Asså, OMG, vilken dum brud.

Jag: Ayaah, jag tycker verkligen om dig.
Ayaah: Mirvat, skynda dig och hämta min slöja, jag får inte visa mitt hår för folk som attraheras av mig.

Ayaah: Ska du komma ikväll?
Jag: Till Mirvat?
Ayahh: Nej, till min fitta.

Ayaah: Detta spelet var inte kul.
Jag: Det tycker jag, haha.
Ayaah: Sug min kuk.

Jag: Clipsen passar helt perfekt till håret. Är helt kåt på mig själv nu.
Ayaah: Jag är också kåt på dig.
Jag: Det förstår jag. Men försök att hålla fingrarna i styr ikväll.
Ayaah: Hahaha, jag garanterar inget, men jag kan försöka.
Jag: Vet att det är svårt, hade känt likadant om jag hade träffat nån som såg ut som jag, men försök att behärska dig när du är bland folk iaf.
Ayaah: Nej, jag pullar mig i tåget nu.

Jag: Du Ayaah, berätta för Mirvat vad du skrev innan till mig om pulla.
-Efter att Ayaah har berättat-
Ayaah: Asså kolla så sur hon blir. Precis som inte du pullar dig, yani.

-När vi kom hem till Mirvat.-
Ayaah med riktigt grov skånska: Godkväll, det är från hemvården. Mirvat, hur är det med dig? Behöver du byta blöja? Ska jag hjälpa dig på med nattlinnet?

Man måste verkligen va där för att höra exakt hur roligt det låter.
Ni behöver inte lägga kommentarer om att vi är omogna och behöver växa upp för ni får bara ta del av flippstunderna här.
Skriver inte ut om när vi för det mesta pratar om riktigt allvarliga saker.

Kärlek&Respekt


Min favorit <3

img_2877 (MMS)

Min favorit <3


Lilla LA in my ass

Jag måste verkligen sluta va så slarvig. Tror jag sattes på jorden för att man skulle kunna ha ett ansikte som passade till ordet Slarvig.
Är alltid av med nåt och får springa och leta efter det överallt.

Idag när jag skulle till frisören ställde jag min cykel utanför polishuset. Precis när jag hade låst cykeln såg jag att där va en sån sladd, eller vad man kallar det, som man kan sätta fast i låset. Så öppnade cykeln igen och gjorde det.

När jag kom tillbaka 3 timmar senare och skulle ta cykeln hittade jag inte mina nycklar. Letade igenom väskan 10 miljoner gånger med värsta paniken. Stod och svor högt för mig och tänkte att jag kan inte ha tappat dom inne hos frisören för det hade jag märkt.
Av nån anledning tittade jag ner på mitt lås på cykeln och såg nycklarna hänga där och dingla.
Så jag andades ut och min hjärtattack minskades.

Ni som snackar skit och sprider lögner om Landskrona att här bara händer skit och att man blir mördad så fort man går ut kan bara hålla flabben.
Nycklarna hängde där synligt mitt i stan i över 3 timmar och inget hände. Så, ja.

Kärlek&Respekt


Har äntligen långt hår igen. Hurra!

img_2682 (MMS)

Har äntligen långt hår igen. Hurra!


Spökupplevelsen igår

Har ju glömt att berätta för er om min spökupplevelse igår.

Jag och Ayaah satt i storarummet hos Mirvat och bara pratade och kollade saker på datorn och så.
Ute i hallen stod en annan dator på ett skrivbord som var avstängd.
Helt plötsligt bara hör vi röster från hallen och tittar ut där. Då har datorn startat sig själv. Det var på det när man ska skriva lösenord för att komma in på Skrivbordet. Hur i all världen kan man höra folk babbla utan att man ens är inne på nåt.
Sen efter en stund slocknade datorn.

Det konstiga med det är att den datorn funkar inte alls utan att batterisladden är i. Och sladden låg ihoprullad bredvid datorn.
Vi försökte starta datorn också, men iom att sladden inte var i så gick det ju inte.

Tidigare på kvällen tyckte jag att jag såg en skugga gå förbi vid ytterdörren, men jag sa inget.

Saken är den också att jag har bott i trappen bredvid där och där spökade det verkligen. Såg skuggor som gick omkring där varje dag typ.

Jag och Ayaah satt helt intill varandra i soffan och höll i varandra och va helt vettskrämda. Jag skrattade lite ändå för tänkte på hur vi måste se ut om nån kom in och såg oss, haha.

Sa till Ayaah att jag har känt för längesen att det spökar här. Så hon bara 'jag också, jag har känt det i luften'. Och båda kan ju inte ha fel. Speciellt inte när det är fler än vi som har känt det när jag bodde där.

När vi satt där i soffan ihoptryckta i varandra så började jag resa mig för att gå på toa, men Ayaah bara grabbed me och drog tillbaka mig bara 'om du går nu, så dödar jag dig!', så vi gick tillsammans på toa så jag fick sitta med öppen dörr och hon stod utanför, haha. När vi var på väg till toan så smög vi typ vettskrämda genom hallen.

Får se hur det blir imorgon. Det kanske blir spökjakt, haha.

Kärlek&Respekt


Ja detta ska då föreställa ljusbrunt. Inte...

img_7662 (MMS)

Ja detta ska då föreställa ljusbrunt. Inte bra. Ringde nästan precis och beställde en tid hos frisören till imorgon. Så ska va där klockan 11 imorgon. Sa till dom att jag tar med mig mina clips så vi kan ta exakt rätt färg. Det kommer bli dyrt men det får va så för måste ju kunna ha clipsen utan att det ser dumt ut.


Mirre färgar håret på mig nu och jag har i...

img_9841 (MMS)

Mirre färgar håret på mig nu och jag har inga handdukar som jag vill förstöra så Mirre torkar med bindor istället för dom suger åt, hahaha.


Ja då va man här igen. Men slutar redan 13...

img_9627 (MMS)

Ja då va man här igen. Men slutar redan 13.30 så det går nog fort.


Ja men bra. Jag börjar jobba om lite mer ä...

img_3386 (MMS)

Ja men bra. Jag börjar jobba om lite mer än 6 timmar och jag gick från Mirvat nu. Verkligen Godnatt så fort jag kommer hem!


Sitter ute med Ayaah nu och fryser ihjäl. ...

img_4358 (MMS)

Sitter ute med Ayaah nu och fryser ihjäl. Fattar inte varför hon tvingar mig när hon ändå pratar i telefon och spottar på polisbilarna som kör utanför. Det verkar va ett mycket viktigt samtal "Asså, du vet leoparder, är deras hud prickig eller är det deras hår?" haha.  Om ni undrar varför hon står så så är det för att hon inte har sin slöja på sig nu.


Ny hårfärg igen

Nu har jag varit och köpt hårfärg så nu ska jag äntligen färga håret så det kan passa med mina clips.

Är lika nervös som jag alltid är innan jag ska färga håret, men det har ju bara blivit misslyckat en gång när jag fick för mig att jag skulle prova blont. Big mistake!
Remember?

Men men, det går säkert bra. Annars lär ni få ta del av mitt misslyckande.

Kärlek&Respekt


Den här har jag köpt nu.


Städmusik

Som ni vet är ju 2Pac min hjälte genom allt. Men när jag städar måste jag ha på 90-talsmusik som man kan sjunga med i så hela stället ekar.

Denna låten är helt perfekt att städa till. Try it, det går mycket lättare, haha.

Kärlek&Respekt


Igår

Ja, har ju jobbat delad tur hela helgen nu. Får iaf 23 timmar storhelg nu så det är bra.

Igår kväll på jobbet var jag klar med förkvällen tidigt så jag skulle ha typ 2 timmars ledigt. Så Ayaah kom och hämtade mig så åkte vi runt fram och tillbaka här i Landskrona med musik på högsta volym.
Sen åkte vi till Hbg och hämtade upp Ayaahs kompis. Det var verkligen bråttom tillbaka även om det bara tar högst en kvart att köra, men sen visade det sig att vi inte alls hade behövt stressa. Ayaahs min när vi fick reda på det, haha.

Sen jobbade jag färdigt efterkvällen också och gick till Mirvat sen efter.
Som ni kanske kommer ihåg att jag har sagt innnan så har jag alltid velat lära mig arabiska, så frågade Ayaah lite igår hos Mirvat så tänkte att ikväll ska jag skriva ner såna grundord så jag vet hur man böjer verben efter person och så. Språk är ju min starka sida så det kommer nog gå fort.
Sa till Ayaah igår att om ett halvår kommer jag åka till Libanon själv och kunna prata med alla, haha.

Kom hem lite efter 02 och gick och la mig direkt. Har ju inte sovit ordentligt på någa dagar.

Lesson learned igår. Jag MÅSTE verkligen börja tänka på exakt vad jag slänger ur mig framför folk.
Även om jag bara menar det som ett uttryck som jag bara kläcker ur mig i farten så ser inte alla det så och det uppskattas inte av alla. Har alltid varit expert på att va grov i mina uttalanden utan att lägga nån större tanke på vad jag egentligen säger, men får börja skärpa mig med det.

Kärlek&Respekt


Eftersom jag inte får lägga ut det jag filmade igår
på väg till Hbg så får ni ett annat klipp från några
veckor sen från en annan biltur vi gjorde, haha.
Ja, det är jag som låter helt efterbliven
med "jaha, var hon där?" eller vad jag säger.


Kom precis hem från Mirvat. Ska sova nu. G...

img_7413 (MMS)

Kom precis hem från Mirvat. Ska sova nu. Godnatt.


Är på jobbet nu och är försenad efter att ...

img_0781 (MMS)

Är på jobbet nu och är försenad efter att ha haft några timmar ledigt. Men bryr mig inte. Det är inte mer än rätt med tanke på alla gånger man har stannat över.


Färdig

Är äntligen färdig för dan. Slutar ju klockan 22 men hoppas jag får gå tidigare. Orkar inte bara sitta och glo. Vill gärna hinna känna av att jag har ett liv innan jag måste lägga mig. 

Kärlek&Respekt


På väg till jobbet och jag mår helt illa. ...

img_1115 (MMS)

På väg till jobbet och jag mår helt illa. Det blir verkligen kul att jobba till 22 idag.


Allt var inte bättre förr

När jag va typ 12 år brukade jag och några andra uppträda för folk på kalas och sånt.
Det är helt otroligt nu när man efter över 10 år verkligen lyssnar på låtarna som man dansade och mimade till.

Låten vi alltid uppträdde till var denna här nere.
Även om man förstod vad dom sa kopplade man ändå inte riktigt. Nu ser man att det bara handlade om horor, sex, strippande och annat som barn inte ska ta del av.

Vi borde gjort som alla andra och uppträtt till Spice girls istället, haha.

Kärlek&Respekt


Very flattering

Man blir verkligen smickrad av vissa vad dom skriver. Finns få saker som är så skrattretande som desperata mobbade människor.

Kanske dags att kolla över sin vänlista haha.

Kärlek&Respekt


Det går fort

Storstädningen här hemma var färdig runt 14 typ. Sen skulle jag bara se några gamla Big brotherklipp innan jag skulle in och duscha och plötsligt är klockan över 18. Dags att hoppa in i dushcen nu på riktigt och sen se vad som händer.

Hörs sen iaf.

Kärlek&Respekt


Tror mina fiskar hatar mig haha. Glömmer m...

img_1496 (MMS)

Tror mina fiskar hatar mig haha. Glömmer mata dom typ 5 dagar i rad ibland. Dom verkar inte lida av det iaf för dom lever ju, men får nog försöka skärpa mig lite iaf. Lek nu inte PETA-anhängare och lägg kommentarer om att man inte ska ha djur om man inte kan ta hand om dom för det är bara tråkigt och onödigt att läsa.


Hemma från jobbet

Kom hem från jobbet lite innan 22. Har en huvudvärk från helvetet, så ska lägga mig nu framför tvn och bara ta det lugnt. Är ju ledig imorgon så det är skönt.

Kanske slänger in nåt onödigt inlägg senare.

Kärlek&Respekt


Torsdag

Började skriva ett inlägg, men tog väck det. Ska iaf snart börja fixa mig och gå till jobbet vid 15 typ. Börjar 15.45, men tänkte gå och handla först.

Är ledig imorgon iaf så måste gå och köpa hårfärg så det ska passa mina clips. Ångrar mig att jag inte tog svarta iom att jag alltid har mitt hår färgat så, men inte lönt att ångra sig när dom kostade 2000 kronor.

Vi hörs ikväll iaf när jag har tråkigt på jobbet.

Kärlek&Respekt


Lyx är verkligen att cykla hem i friska lu...

img_9838 (MMS)

Lyx är verkligen att cykla hem i friska luften med 2 Pac på högsta volym i öronen.


Snacka om att jag kommer ligga efter rikti...

img_5166 (MMS)

Snacka om att jag kommer ligga efter riktigt mycket i schemat idag. Men men, klockan 22 är det över i vilket fall som helst så kan lika bra stressa ihjäl mig dom sista 3 timmarna nu.


Är på jobbet nu efter 6 dagar. Innan jag k...

img_6188 (MMS)

Är på jobbet nu efter 6 dagar. Innan jag kom hit kändes det som att jag inte hade varit här på flera år, men så fort jag öppnade här nu så kändes det som jag aldrig har varit borta.


Stockholm city

Nu när sommaren börjar närma sig har jag funderat en del på att åka till Stockholm några dagar.
Har bara varit där typ en gång innan (om man inte räknar dom 10000 gångerna på centralen), så hade varit kul.

Där är så mycket att se och även om det är stort så ligger sevärdheterna nära varandra om man nu inte har så lång tid på sig.

Är man som jag som trivs bäst med mycket liv, folk och folksamlingar så är Stockholm perfekt.
När jag va där tyckte jag om att där är alla möjliga sorters människor och ni vet ju hur jag predikar om att det är äckligt att i mindre städer blir folk som sticker ut utglodda.

Man kan se och hitta det mesta i Stockholm. Affärerna i city är otaliga vad man än letar efter.
Resturanger, kafeér och uteställen finns hur många som helst av. Är man intresserad av att springa in i nån kändis ska man se till att hålla till runt dom här ställena.
Eller varför inte bara sitta på trappan i Sergels torg och titta på folk och njuta av solen?

Det finns också både hotell och vandrarhem som har nära till allt. Eftersom man förmodligen kommer va ute för det mesta kan det ju va bra att ta nåt lite billigare och ha mer pengar till annat man vill lägga det på istället.

Det finns ju en anledning till att turister från hela världen kommer dit varje år. Gå in och kolla in allt som Stockholm city har att erbjuda ni också här: Stockholm city.

Kärlek&Respekt


Vaknade först lite efter 9 efter att ha dr...

img_3665 (MMS)

Vaknade först lite efter 9 efter att ha drömt en verkligen hemsk dröm. Var helt förstörd när jag vaknade men ändå fruktansvärt tacksam att det bara var en dröm. Vaknade lite efter 11 nu så ska ligga och lata mig ett tag till nu och sen börja fixa mig.


Sovtime

Kom hem nu för en stund sen. Borde sova, men är helt uppe i varv, så ska sätta på nån serie nu och försöka varva ner.

Har inte jobbat sen i torsdags förra veckan så känns lite ångest att gå dit igen. Man vänjer sig fort vid att va hemma även om man har varit sjuk.

Ja, vi hörs imorgon.

Kärlek&Respekt


Jaha, helt plötsligt är klockan kvart över...

img_7013 (MMS)

Jaha, helt plötsligt är klockan kvart över tolv. Tänkte att jag skulle hem vid 23. Men jobbar ändå kväll imorgon så det är ingen stress direkt.


Ayaah fixade precis slöja på mig. Det är e...

img_4592 (MMS)

Ayaah fixade precis slöja på mig. Det är enda chansen jag får gifta mig med henne. Tycker jag passar i det faktiskt haha.


Betsson Casino

Efter alla erbjudanden man har fått från spelsajter så gick jag in på Betson Casino.

Det var så kul. Där finns alla möjliga spel att välja och vraka mellan. Det känns som litet Las Vegas i datorn iom att det finns allt från spelautomater till bordspel. Där finns verkligen nåt för alla oavsett vad man är intresserad av.
Vill man spela nåt lätt som Bingo eller nåt mer spännande som tex Roulette är Betson Casino perfekt.

Jag hade så roligt när jag va där inne och provade det mesta. Visste inte hur dom flesta spelen gick till, men man lär sig fort. Dessutom känns det tryggt att det är så säkert där.

Ibland kan det ju kännas lite konstigt att spela mot människor man inte känner så det som är så bra är att man kan spela mot sina vänner om man vill. Då slipper man ju känns den här stressen.
Där är en massa nya spel också att välja på.

Det enda negativa är att man kan få lite beslutsångest över vilket man ska välja, haha.

Gå in här och börja spela: Betsson casino.

Kärlek&Respekt


Jaha, strömavbrott i hela lägenheten. Känn...

img_1356 (MMS)

Jaha, strömavbrott i hela lägenheten. Känner mig som Lilla huset på prärien.


Måndag

Älskar verkligen mornarna när man bara ligger och latar sig och tittar på Våra bästa år i lugn och ro.

Ska hoppa in i duschen sen och fixa lite här.
Kommer inte ens ihåg sist jag inte jobbade på en måndag, så det är ändå rätt skönt att va hemma. Mår mycket bättre idag så kommer nog va frisk tills på onsdag när jag ska jobba igen.

Ska till Mirvat sen ikväll eller i eftermiddag så kommer säkert va där resten av dan.

Hörs sen iaf.

Kärlek&Respekt


Its all on you

Idag när jag va hos Mirvat satt jag och tänkte på en sak.

Har ju lagt allt det med tiden jag tyvärr bodde i Uppsala bakom mig för längesen. Har inte alls ägnat det många tankar utan så fort jag satte min fot här igen typ glömde jag allt som hade med Uppsala att göra.
Men idag bara tänkte jag på det. Tror att anledningen till att jag skulle göra den onödiga vändan där var för att det skulle bli som det har blivit nu. För hade jag inte flyttat dit och sen tillbaka hit hade jag aldrig träffat dom människorna jag känner nu. Och nu är jag bara med folk jag tycker om. Tänker aldrig nånsin mer va med minsta lilla människa jag inte tycker om.
Är hellre hellre mobbad och alone forever än med nån som inte betyder nåt för mig. Har lite bättre självfortroende än så.

Kommer aldrig mer betala nåns hyra i flera månader plus otroliga summor extra för att dom ska köpa skit, kommer aldrig mer gömma det hemma hos mig, tänker aldrig mer ljuga för polisen för att skydda nåns kille jag inte ens känner, kommer aldrig mer försörja nåns drogmissbruk osv.
Nej, har heller verkligen inte varit nån ängel. Har gjort dom flesta dumma sakerna man kan göra. Både mot mig själv och mot andra.
När folk gjorde dumma saker stod jag inte direkt bredvid och tittade på det.
Men det tog slut för längesen.

Vill nån ha pengar tex nu ger jag dom utan att tveka. Vet att det inte är till nån som skiter i att jag inte kan betala min egen hyra för att jag ger dom sammanlagt 30.000 till hyra och hasch. Iom att jag inte ens pratar med nån som bara kommer när dom behöver nåt kan jag ge pengar till vem som helst i min närhet utan att tänka efter eftersom det bara handlar om folk som betyder nåt.

Oj, vad mycket det blev nu. Det bara sprutade ut, haha. Men ja, nu vet ni det. Allt är inte 100, men när är det egentligen det? Jag trivs med tillvaron och det är det viktigaste. Är ju fortfarande stressad, men det är ju typ alla.
Att hellre ha typ 2 bra vänner än 100 ytliga kanske låter som en klysha, men det stämmer helt.

Va hellre själva tills ni hittar nån ni trivs med. Och som jag har sagt till er 10000 gånger så underskatta aldrig er själva. Tänk på att ni ska känna naturligt vem som är bra för er som ni trivs med. En person som är värd ens vänskap kräver inte att man ska imponera på dom och riskera att förstöra för sig själv.

Kom ihåg också att ni aldrig nånsin är mindre värda än nån annan och ingen kan få er att må dåligt utan er tillåtelse.

Kärlek&Respekt


Skulle ju bara va hemma idag men Ayaah som...

img_9526 (MMS)

Skulle ju bara va hemma idag men Ayaah som inte kan leva utan mig skrev nyss att jag ska komma till Mirvat så är på väg dit nu. Kan va sjuk på måndag och tisdag istället iom att jag inte ska jobba förrän på onsdag, haha.


Söndag

Har varit vaken i mindre än en timme, men har redan hunnit ringa 5 samtal.

Ska va hemma sjuk från jobbet till på onsdag för mådde inte riktigt 100 när jag vaknade. Inte så bra när man redan är sjuk att stå ute med folk på balkongen.
Men men, det går över.

Ska va hemma hela dan idag har jag tänkt mig. Ska försöka mitt bästa att hålla det för en gångs skull, haha.

Hörs sen.

Kärlek&Respekt


Hemma och godnatt

Kom precis hem från Mirvat, har varit där typ hela dan. Är dödstrött så ska bara ladda min mobil lite snabbt och sen sova.

Hörs imorgon. Godnatt.

Kärlek&Respekt


RSS 2.0