Fix fix

Inatt berättade Durim att han kommer tillbaka den 10 aug :D . Så om bara 10 dagar får jag äntligen höra hans röst igen :) .

Ska snart börja fixa mig för jobbet , börjar klockan 17 så ska ta bussen 16.28 . Den 8 augusti är sista dagen dom har öppet för sommaren så det blir sista dagen jag jobbar :( . Kommer va riktigt tråkigt för tycker verkligen om att jobba där.
Men det ger mig tid till att fixa allt för flyttningen tillbaka till Landskrona och framför allt att SÄLJA allt. Bara ber till Gud att jag får allt sålt . .

Ajaa ska fixa mig nu :)

Kärlek&Respekt


Nej till Apoliva

Har gått med i en grupp på Facebook som heter "Jag är rädd för tjejen i Apolivareklamen" för det är jag verkligen. I samma sekund som jag såg den tyckte jag att hon var jätteäcklig och ful och framför allt läskig. Förlåt men det är hon faktiskt.
Gå med ni också !

Här är den om nån har missat den.

Kärlek&Respekt


Färga håret blont ?

Har i flera år velat färga mitt hår blont men har inte vågat men drömde för nån natt sen att jag hade gjort det och nu funderar jag starkt på att göra det.
Problemet är bara att jag vågar inte och jag är rädd att det ska misslyckas så det blir pissegult istället.
Sen oroar jag mig att jag inte ska passa i det så jag skämmer ut mig istället och ser hemsk ut.

Har ju färgat mitt hår sen jag gick i sexan men det har alltid varit mörka färger och har haft det färgat svart i typ 7 år för jag vill ha det så mörkt det går. Men skulle ändå bara vilja prova att ha det blont nångång.

Nån vet nån bra sida där man typ kan lägga in en bild och typ prova olika hårfärger och sånt ?

Kärlek&Respekt


Shan Atci

En av dom roligaste komikerna är verkligen Shan Atci. Satt alltid innan och tittade på klipp på youtube för typ 2 år sen och bara kom att tänka på det nu så kollar på det nu. Han är verkligen skitbra haha. Plus att han är riktigt fin ^^ .

Här är 2 klipp :D

Kärlek&Respekt



Jobba

Om blogg.se fortsätter va såhär cp hela tiden är det nästan bud på att byta blogg. Synd bara att man har haft den här i snart 2 år och det är tråkigt när allt inte är på samma ställe men fortsätter det så så kanske man får göra det.

Trodde jag började jobba klockan 17 men såg nu att jag börjar klockan 18 nästan hela veckan så då har man iaf längre tid på sig att söla och ta lång tid på sig ^^ .
Vi får se om det kommer mycket folk idag , det beror väl mest på vädret och det har redan regnat idag tror jag så vi får väl hur det är senare.

Fick första meddelandet från Durim inatt sen han åkte , kändes skönt för har ju inte vetat mest av tiden om han lever eller inte. Skickar ju meddelande till han hela tiden men det är riktigt dyrt för han att skicka medans det är gratis för mig så skrev till han för nån dag sen om han iaf kan försöka skicka nåt för bara ett meddelande kan inte kosta så många miljoner så nu gjorde han det iaf.

Ska snart börja fixa mig och sen sticka till jobbet ^^ .

Vad ska ni göra idag ??

Kärlek&Respekt


Rush hour 3

Har väntat i flera timmar nu på att Rush hour 3 ska laddas ner men det blir ju aldrig klart. Det är typ 10 timmar kvar så hinner nog inte se den idag.
Ska se annars om jag kanske kan ladda ner den på Ares om det kanske går snabbare. Vill gärna att det ska va nerladdat inom en timme typ.
Älskar verkligen dom filmerna.

Ska se om jag kan somna innan klockan 4 idag för en gångs skull. Hade varit rätt skönt att göra det nångång.

Kärlek&Respekt


Norrland´s

Har precis kommit hem från affären och det var nästan så pengarna inte räckte. Fick stå och räkna i kassan för att skrapa ihop nästan alla mynt jag hade.
Det var riktigt skämmigt men låtsades som ingenting som vanligt när kön bara blev längre. Tur att jag aldrig blir röd och sånt när jag skäms utan ser helt vanlig ut haha.

Ska verkligen bli skönt att jobba imorgon för äger nog ungefär 10 kronor just nu så det är verkligen dags att tjäna pengar.

Älskar verkligen att jobba på Norrland´s. Det är det bästa jobbet jag nånsin har haft och kommer sakna dom flesta riktigt mycket när jag flyttar ner till Landskrona igen. Men kommer upp och hälsar på många gånger hoppas jag och kollar hur allt är. Det är som sagt den bästa platsen jag nånsin har jobbat på !

Bilden där nere är mitt underbara jobb ( på utsidan iaf ) :P

Kärlek&Respekt


Blogg.se :S

Varför är blogg.se cp så ofta ?? Man kan inte kommentera utan att va tvungen att trycka 100 gånger och då kommer det att sidan kan inte visas eller nåt annat och man måste gå tillbaka och trycka igen. Får spel .

Aja nog om dagens i-landsproblem ;) .

By the way så godkänner jag ungefär 99% av alla kommentarer men jag godkänner INGA kommentarer som innehåller nån länk till nåt företag , nån hemsida jag inte vet vad de är , att jag ska bli medlem nånstans , "snälla kommentera min blogg" eller liknande. Så det är inte ens lönt att skriva det i kommentarerna.

Kärlek&Respekt


Städdag

Idag blir det bara städning och tvättning eftersom mina kläder luktar skit (inte bokstavligt) efter att jag har varit tvungen att gå i regnet efter jobbet nu några gånger.

Mitt busskort går ut nu den 28 så måste fixa det imorgon och slänga ut 500 spänn som jag egentligen inte har råd med :/ .

Nu börjar det närma sig till flytten tillbaka till Landskrona igen. Måste bara få sålt alla saker , min säng , min gamla säng , köksbord , skrivbord o.s.v. Måste bara ha tag i en kamera så jag kan fota det men vet ingen som har :S . Börjar verkligen få panik nu med hur jag ska få sålt allt för vill inte slänga det men i värsta fall får jag göra det.

Lyssnar på denna låten nu som påmminner om när man va mindre , den är riktigt bra. Älskar hon där nere som visar hur man ska dansa haha :) .

Kärlek&Respekt


Patrik 1,5 betyg

Såg ju som sagt Patrik 1,5 igår och den va faktiskt inte så bra som jag trodde att den skulle va. Den kändes lite som den var längre än den var.
Men den väckte en del starka känslor om hur bögar blir behandlade med avsky och massa blickar precis som dom är utomjordingar. Äckligt !

Sen kände jag verkligen med han som spelade Patrik också eftersom han bara är en i mängden som blir behandlad av soc som han inte är värd nånting och som han bara ska placeras var som helst på nåt ungdomshem så dom blir av med han. Dom bryr sig inte det minsta om dom som dom ska hjälpa utan sitter mest bara där i sin egen trygga värld och vänder på papper.
Har alltid känt hat till soc och kommer alltid göra det.

Men filmen får iaf betyg 3½ av 5 så den får absolut godkänt för den har ett bra budskap ^^ .

Kärlek&Respekt


Patrik 1.5

Har precis laddat ner Patrik 1.5 så tänkte se den snart. Har tänkt se den riktigt länge nu men har glömt ladda ner den typ hela tiden.
Dessutom är han Alexander Skarsgård´s bror riktigt snygg :P . Sen tycker jag om han andra också sen Jalla Jalla och Kopps haha.

Nån som har sett och har några åsikter om den ?? Återkommer nog imorgon med vad jag tyckte ^^ .

Kärlek&Respekt


Veckorevyn

Köpte nyss Veckorevyn som vanligt och det är så skönt att bara sitta och bläddra i en ny tidning.
Man fick ett armband med i detta numret så har det på mig nu.

Älskar verkligen den tidningen , den är som min bibel ^^ .

Har inte läst i den än utan bara bläddrat igenom den snabbt så ska gå och lägga mig på sängen nu och kolla i den :)

Kärlek&Respekt


Senaste numret och armbandet :)

Ledig idag

Gick hem i ösregnet igår efter jobbet , eller iaf till busshållsplatsen och hem från busshållsplatsen sen men det räckte.
När jag kom hem såg jag ut som en blöt hund så det var bara att slänga av sig kläderna och hänga dom på tork.

Det va riktigt stressigt igår på jobbet , hade 11 sällskap att ta hand om på samma gång men gav efter ett tag 3 av dom till en annan tjej som jobbade så det kändes mycket lättare då.

Är ledig idag så ska snart till affären och handla lite sen bara va hemma och ta det lugnt tror jag.

Helsingborgsfestivalen började igår så medans alla man känner är där så får man själv va här uppe men snart är det över för alltid och jag flyttar ner till Landskrona igen :D .

Kärlek&Respekt


Regn ?

Börjar jobba idag klockan 17 men undrar om det verkligen kommer komma mycket folk idag för det är helt mulet så känns som regnet är på väg. Men får väl se hur det blir ^^ .
Har iaf inget emot regn för tycker det är rätt skönt när det regnar.

Slänger in denna youtubevideon som jag aldrig tycker blir gammal haha.

Kärlek&Respekt


Skumma drömmar

Vaknade för typ 40 min sen så börjar bli medveten om omvärlden nu ungefär.
Ska jobba idag , börjar klockan 17 och ser inte alls fram emot det men det brukar ändras när man kommer dit :) .
Det är sol idag också vilket betyder att det förmodligen kommer komma mycket folk.

Drömde en sån konstig dröm inatt.
En kompis till mig (Josse) hade flyttat in i grannhuset i Landskrona och där var en katt och jag hatar ju verkligen katter så jag backade undan som jag brukar göra när katter är i närheten. Så helt plötsligt förvandlades katten till en tjej och jag skällde på henne för att hon skrämde mig.
Sen var hon helt plötsligt en kille och vi började slåss. Sen kom hans kompis så jag och Josse slogs mot varsin av dom.
Sen plötsligt bara slutade vi och det hade samlats jättemycket folk typ 200 stycken där vid oss så vi började göra en massa lekar tillsammans.

Nån som kan tyda drömmar och vet vad det kan betyda ?? :P

Kärlek&Respekt


Ny design :)

Har fått en ny design idag som ni kanske ser.
Blev riktigt nöjd med den. Ett stort tack till Isabella :D

Vad tycker ni ??

Kärlek&Respekt


ISABELLA

Hejsan!
Jag heter Isabella & har fixat Marias design!
Hoppas ni gillar den & fortsätter läsa. Jag gör gratis
designers till alla! Bara att kontakta mig =)
// Isabella(länk)

Chris Brown ber om ursäkt

Nu har Chris Brown bett om ursäkt offentligt vilket jag tycker är bra eftersom det känns bäst för han. Hade velat höra vad Rihanna har att säga också men det får man väl aldrig.

Tycker att man ska glömma det som har hänt nu för att det är bara dom två som vet vad som har hänt så vi andra har egentligen ingen rätt att uttala oss om vad som hände den kvällen.

Står fortfarande på Chris´ sida och hoppas han kan komma igenom allt utan att folk dömer. Gjort är gjort och han ångrar sig och har bett om ursäkt och ska få sitt straff. Man kan inte begära mer.

Kärlek&Respekt


Johan Glans

Johan Glans är verkligen Skåne´s stolthet. Han får verkligen en att skratta till max.
Har tyvärr inte sett han live än men ska försöka göra det när han är nånstans i Skåne och jag har pengar.
Han kommer förhoppningsvis till Landskrona snart igen :) .

Älskar bara han :)

Kärlek&Respekt


Makaroner i väskan

Gick upp tidigt idag för att gå till banken och fixa nåt.
Efter det gick jag in på Hemköp och köpte makaroner men jag tog ingen påse eftersom jag tänkte att det får ändå plats i väskan.
Nu när jag kom hem hade givetvis paketet öppnat sig lite och det låg massa makaroner i väskan. Jättekul att stå och plocka ur det ^^ . Så går det när man låter sin snålhet ta över. Men ärligt talat så är det faktiskt onödigt att ta en påse bara för ett paket makaroner ;) Eller hur :P

Kärlek&Respekt


Vad gör jag här ?

En av dom värsta känslorna som finns är när ens kompisar har det svårt och man själv inte finns i närheten.

Vad fan gör jag egentligen här uppe i Uppsala när jag borde hålla mig där nere hos folk som behöver mig ?
Varför flyttade jag inte tillbaka ner till Landskrona igen innan allt detta ??

Borde va där nere just nu i denna sekund men istället sitter jag i Uppsala utan att kunna göra ett skit.
Hoppas denna sista månaden går fort nu så jag kan komma ner så fort som möjligt. När jag är där kommer jag aldrig mer lämna det.
Varför flyttade jag hit till ingenting när allt och alla är där nere i Landskrona ??

Fan !!

Kärlek&Respekt


Biggie Smalls liv

Tittade klart på filmen om Biggie Smalls liv igår kväll och måste säga att den var riiiiktigt bra !! Rekomenderar den verkligen !
Man kommer säkert aldrig få reda på vad som egentligen hände och vad som låg bakom allt men den innehöll allt man behövde se i en sån film.

Fick en sån speciell känsla när jag såg den , får alltid det.

Den får absolut högsta betyg. Tycker absolut att man ska se den.

"We can´t change the world unless we change ourselves"

Kärlek&Respekt


Slö dag

Ledig fram tills på tisdag nu , rätt skönt men vill samtidigt jobba så mycket som möjligt .

Jobbade ju igår och jag trodde att det skulle va lika mycket folk som vanligt iom att det var fredag men det var det inte alls. Det va lugnt hela kvällen.

Sen stannade kvar ett tag och snackade och så och sen tog bussen hem och var hemma vid 02 . Sen satt vid datan till 05 typ och sen somnade vid 06 imorse .

Vaknade vid 13.30 och släpade mig upp och fixade lite. Tiden bara rann iväg så kom inte iväg för att handla förrän vid 18.30 så kom hem för en stund sen.

Ska nog bara ta det lugnt nu resten av kvällen och kolla klart på filmen om Biggie Smalls liv , började sen den igår så ska se klart den nu ^^

Hoppas ni får en trevlig kväll ;)

Här är trailern till den ^^

Kärlek&Respekt


Jobba snart

Ska snart iväg och jobba , börjar klockan 18 så tänkte ta bussen lite över 17 .
Idag är den enda dagen jag jobbar denna veckan så det känns lite tråkigt men jobbar rätt mycket nästa vecka som tur är .

Vad ska ni göra i helgen annars ? :)

Kärlek&Respekt


2Pac lever

Har alltid stått fast vid att 2Pac lever. Tvekar inte en endaste sekund om det. Har hela tiden trott att han lever på en ö nånstans och tror att han kommer komma tillbaka nån dag.

Många säger att han kommer komma tillbaka 2014 eftersom han kommer va 43 år då och det kan va så för att 4 + 3 = 7 .
Men vi får se när han tycker att det är rätt. Vem vet ? Han kanske aldrig vill komma tillbaka. Det är bara han som vet.

Men beundrar han så mycket så det finns inte ord. Lyssnar på han exakt varje dag. 

Han var/är en underbar människa och jag hoppas från botten av mitt hjärta att han har det bra där han är nu och att han har bra människor runt sig.

Titta på den här videon , den säger mycket ^^ .

Kärlek&Respekt



Bilddagboken

Jag är ju verkligen 100 % beroende av Bilddagboken , jag är inne där typ 24/7 .
Det finns en sak där som heter Fokus där man lägger upp en bild så ser hela bdb det. Så jag gjorde det precis och kommentarerna bara stormade in , den ena roligare än den andra så har suttit och skrattat i 20 minuter nu typ haha.

Det kostar 10 kronor per bild och har 37 spänn på mobilen kvar så ska nog skicka en gång till ^^ .

Vad gör ni idag ??

Kärlek&Respekt


50 Cent

Som många vet och som säkert lika många har märkt så tänker jag väldigt mycket på gamla tider och allt som hände då. Både när man va liten och upp till 18 typ.
Ibland när jag tänker tillbaka på det så får jag ärligt talat en känsla i mig som att det gör ont för att jag vill känna den gemenskapen från när man va typ 16 - 19 även om det hände riktigt mycket skit då också.

Den låten som påminner mig mest om den tiden jag aldrig kommer glömma och som alltid alltid kommer ha en plats i mitt hjärta är denna.
Alla hade den som ringsignal och vi lyssnade på den låten mest när vi festade.

Kärlek&Respekt


Väntar på regnet

Vaknade vid typ 10.30 idag och va uppe ett tag sen gick jag och la mig en stund vid 11.30 typ och tänkte att jag ska bara vila i några minuter så jag öppnade fönstret för att höra lite oväsen för att inte somna. 
Sen vaknade jag inte förrän 14.20 givetvis så släpade mig upp då.

Ska snart till affären och handla lite men himlen blir bara svartare och svartare så bara väntar på regnet så mitt dilemma är om jag ska gå nu eller sen :P

Annars händer väl inte så mycket idag , ska nog mest bara sitta vid datan hela dan och tråka :P . Tittar på America´s next Top Model , älskar det haha :D .

Vad ska ni göra ??

Kärlek&Respekt


Kommer aldrig lämna dig

Det är vissa människor som alltid kommer betyda mer än andra. Personer som man klickade med direkt , som man känner extra mycket för och som alltid har en plats i ens hjärta.

Tänker speciellt på en speciell person.
Glömmer aldrig första gången vi träffades och vi bara satt vid lekplatsen i några timmar och bara snackade om allt. Vi hade snackat ett tag på msn sen bara sa jag till han att han skulle komma till Landskrona när han ändå bara tråkade i Lund.
Så nervös jag va när jag stod där på tågstationen typ 20 minuter senare och väntade. Men vi klickade verkligen direkt.

Sen sågs vi typ varannan dag hela tiden tills jag åkte upp till Uppsala igen.

Önskar jag kunde göra mer för att hjälpa dig genom allt. Kommer iaf aldrig lämna din sida. Kommer alltid finnas för dig. Du är verkligen den som står mig närmast och som aldrig kommer förlora platsen i mitt hjärta.

Kärlek&Respekt


Britney Spears <3

Imorgon är Britney Spears i Sthlm. Hade verkligen gjort vad som helst för att gå på den konserten. Beundrar verkligen henne till max.
Varje gång jag hör nån säga nåt dumt om henne så försvarar jag alltid henne. Borde va hennes advokat , hade skyddat henne från allt och alla som går emot henne haha.

Det är helt klart paparazzinas fel att det gick så långt som det gick. Inte bara men dom hade absolut en stor del i att hon bröt ihop så. Hoppas dom kan låta henne va ifred en dag och inse att hon inte är gjort av stål utan hon är en människa precis som alla andra med känslor och ett behov att må bra och bli lämnad ifred nån gång , en människa klarar inte hur mycket som helst.
Hon är bara värd det bästa.

Hoppas allt går bra i Sthlm imorgon för henne och alla andra som är där. Det kommer förmodligen ut på youtube sen iaf :)

Kärlek&Respekt


Festandet är över

Slutade jobba klockan 23 igår men satt kvar ett tag och tog bussen 00.30 istället.
När jag va på väg till busshållsplatsen och gick förbi alla fulla och skrikande folk så kände jag verkligen att det livet för mig är över.
Okej har aldrig varit en sån som har varit på krogen utan det var alltid hemmafester och när man va tonåring satt man och drack ute nånstans.

Men själva festandet är över för min del. Har inte festat på typ ett år och även då kändes det som att jag inte ville egentligen.

Nu är det bästa att bara sitta och ta det lugnt och typ fika och snacka och bara slappna av.

Har i några år nu velat satsa på helt andra saker som absolut inte har med att festa och va aspackad ett göra. Den perioden är slut.

Kärlek&Respekt


Jobba idag bara

Hann inte skriva igår , började jobba klockan 14 och kom hem runt 03. Kunde inte somna när jag kom hem sen så somnade förmodligen runt 05.
Sen klockan ringde vid 10 men orkade inte gå upp så gick nog upp vid 11.40.

Ska bara jobba idag , börjar klockan 14 idag också och slutar klockan 23 men kanske sitter kvar ett tag idag också som igår.

Vad ska ni göra resten av helgen ?? :)

Kärlek&Respekt


Paris Jackson´s tal

Igår var minnesceremonin för Michael Jackson. Missade den eftersom jag jobbade men har sett mycket av det på youtube.

Tårarna kunde inte sluta rinna när hans dotter Paris höll sitt tal. Hoppas dom kan gå vidare och att barnen blir väl omhändertagna och att familjen kan finnas där för varandra.

Kärlek&Respekt


Snart jobba

Fick det första livstecknet från Durim inatt när jag kom hem från jobbet. När jag startade datan hade han skrivit till mig på msn och bilddagboken :D .

Idag blir det bara jobb och molnen utanför fönstret blir bara tjockare och svartare så frågan är och det kommer komma så mycket folk idag men vi får väl se.
Har regnat nästan varje dag nu och jag har inga problem med det , tycker mer att det är rätt skönt att det är lite kallt när man springer där fram och tillbaka.

Måste verkligen färga mitt hår snart. Har ju haft det svart i typ 7 år nu men nu har jag inte färgat det på typ ett halvår så min äckliga bruna färg syns riktigt mycket och dessutom har jag börjat hitta blonda hårstrån , fattar inte var dom kommer ifrån men dom ska väck iaf.

Ska väl snart äta frukost sen bara ta det lugnt och fixa mig tills jag ska iväg vid 16 typ för börjar klockan 17.

Hoppas ni får en bra dag :)

Kärlek&Respekt


Vill ha det exakt såhär . Detta är från februari förra året
så det är viss skillnad . Jämför med nytagna bilder.

Begravning idag

Idag begravs en av våra största artister genom tiderna. Michael Jackson - The King of Pop.
Utan hjärna iofs men är det det som känns bäst för hans familj så är det väl det.

Skulle gjort allt för att gå med i tåget för att hylla han. Han var verkligen en speciell person som bara behövde en paus och vila men ingen ville ta hänsyn till det.

Han kommer vila i frid nu.

Kärlek&Respekt


29 aug 1958 - 25 jun 2009
Vila i frid.

Bara jobb

Ska jobba imorgon och det är rätt skönt för vill jobba så mycket som möjligt hela tiden så tiden kan gå snabbt. Jobbar hela veckan ^^ .

Vill bara att dagarna ska gå så Durim kommer tillbaka så fort som möjligt. Det har bara gått 3 dagar men det känns som vi inte har snackat på flera månader. Men får hoppas allt har gått bra men är orolig hela tiden :/ .

Ska nog snart sova , är lite trött även om jag sov i typ 2 timmar nu på kvällen. Vet inte varför men tycker det är jättemysigt att lägga mig i sängen och kolla i en tidning eller nåt och ha en film på i bakgrunden på datan. Somnar nästan direkt då (A).

Kärlek&Respekt


Missar karnevalen

Landskronakarnevalen börjar på torsdag och håller på till lördag och för första gången i mitt liv kommer jag missa den.
Karnevalen för mig är typ årets höjdpunkt som jag längtar efter varje år. Man yrar och rundor och kollar på allt och man träffar alltid folk från förr och står och snackar om gamla minnen.

Kommer ihåg för några år sen var man alltid bara stod och hängde vid karusellerna med typ 20 kompisar och sen satt på torget och drack och sprang rundor överallt. Sakna gamla tider.

Men känns riktigt synd att jag kommer missa karnevalen men det är iaf inte en chans att jag missar Malmöfestivalen , det är årets andra stora händelse så ska inte missa den !

Kärlek&Respekt


Bästa reklamen

Hittade denna tyska reklamen på youtube. Skrattade ihjäl mig när jag såg den haha. Är nog bra att lära sig engelska innan man börjar shakea till låtarna haha.

Kärlek&Respekt


Barndrömmar

I över ett års tid har jag drömt varje natt att jag är gravid eller har barn. Vad kan det betyda ?
Mitt största mål här i livet är att bli mamma men det är inte rätt tid nu. Det kanske är för att längtan är så stor som det kommer i mina drömmar varje natt.

Det kan va också för så många omkring mig får barn nu , senast igår fick en kompis barn. Grattis grattis <3 .

Har hela mitt liv kännt på mig att mitt första barn kommer va en flicka och den känslan är kvar än så jag är 100 % säker på att det kommer bli så.

Trodde alltid att jag skulle bli tonårsmamma men det blev inte så (även om det var nära men Gud tyckte väl inte att jag va redo).
Hade kunnat ha ett 5-årigt barn nu men det finns en anledning till allt som händer så det kanske var bäst som hände.
Det är första gången jag berättar det så rakt ut men har inte kännt mig redo men efter 6 år så känns det inte lika skrämmande. Inte många som vet , bara dom jag va nära med på den tiden och några andra.

Men när tiden väl är inne kommer jag vara den lyckligaste personen på jorden :)

Kärlek&Respekt


Trött

Vaknade runt 12 idag men gick nyss upp för är riktigt trött. Jobbade 12 timmar igår mellan 14 - 02 och hade riktigt ont i mina fötter och va så jävla trött sen. Somnade nästan när jag väntade på bussen. Satt och blundade hela tiden.

Sen när jag kom hem kunde jag givetvis inte somna så låg och vände och vred mig till 04 typ sen somnade jag äntligen. Var så trött i kroppen. Vet att det är inte övermycket att jobba i 12 timmar men igår kändes det riktigt jobbigt efteråt.

Idag händer det nog inte så mycket , ska iväg och handla lite sen men annars ska jag nog bara va hemma och städa och sånt.

Vad ska ni göra idag ?

Kärlek&Respekt



Börja jobba imorgon

Börjar jobba imorgon och är riktigt nervös. Vet inte varför , allt kommer ju va som förra sommaren. Kommer jobba tillsammans med många från förra sommaren.

Känns som jag har glömt jättemycket men tror att allt kommer komma tillbaka direkt imorgon när jag står där. Annars är det ju bara att fråga och få en snabbgenomgång.

Men det kommer gå bra bra bra ! Ska ändå ringa Durim imorgon när jag är på väg så han kan säga att det kommer gå bra. Han kan alltid få mig att slappna av i mina paniker och nervositeter som faktiskt händer mycket ofta haha.


Kärlek&Respekt


Give thanks to Allah

Tror alla har blivit chockade av Michael Jackson´s död och inte kunnat smälta det riktigt än.

Hans låtar har spelats i min data hela tiden idag och igår och speciellt den här låten. Den är så fin och man blir lugn av den.

Hans själ vilar i frid nu. Han är och kommer för alltid vara en legend.

Kärlek&Respekt


Hjälp !

Har problem med en sak.

Min bärbara data har dom senaste 4 dagarna bara stängt av sig helt plötsligt flera gånger om dan. Om jag trycker på startknappen direkt efter av den har stängt av sig så sätts den igång i typ 5 sekunder och sen stängs av igen. Om jag väntar i typ en halvtimme med att starta den så sätts den igång igen.

Kan det vara att den blir för varm ? Har den fläkten på datan igång hela tiden men efter typ 1 timme är datan riktigt varm så man bränner sig typ om man lägger sin hand där.

Är rädd att alla mina bilder ska försvinna så ska köpa ett usb-minne och skivor imorgon och lägga allt där för det har redan hänt en gång att alla bilder , musik osv försvann för alltid.

Är det nån som vet vad det är som kan va fel ? Skulle va väääldigt tacksam om nån kunde berätta. Har inte råd att ta in den på lagning :/ .

Kärlek&Respekt




Big brother från förr

I början av 2000-talet följde jag dom flesta dokusåporna fanatiskt. Satt bänkad framför tvn varenda kväll för att inte missa en enda sekund av det.

Största favoriten av alla dokusåpor var ju helt klart Big brother. Ville söka till det när jag var 18 men det lades ju ner sen tyvärr.

Den bästa säsongen är enligt mig helt klart 2003 när Danne vann. Missade nog inte ett enda avsnitt av det.
Hade den livekanalen på Big brother då så satt och tittade på det riktigt ofta tillsammans med mina kompisar för dom ville ocks se vad som hände.
Blev jätteglad nångång när jag såg ett riktigt bråk live haha.

Det blev lite tråkigare när dom blandade svenska och norska men det gick att titta på absolut.

Här är låten dom gjorde i den första säsongen 2000. Jag var inte så inne i den säsongen men visste ungeför vad som hände.

 Ger den en minnen eller vad ?

Kärlek&Respekt


Ballongfobi

Min fobier är som många andras:
* Katter
* Fåglar
* Sprutor osv.

Men det som folk blir mest förvånade över är att jag hatar ballonger.
Jag hatar verkligen dom och kan knappt röra dom. Det som gör mig nervös är att jag är rädd att dom ska smälla i handen eller i ansiktet på mig eftersom jag tror att hela handen eller ansiktet kommer explodera på mig då.

Jag vet nog innerst inne att det inte kan hända eftersom det är bara luft men tycker att det är riktigt obehagligt och håller mig helst borta från ballonger.

Vad är era fobier ?

Kärlek&Respekt


Vamos a bailar

Det finns ingen låt som får mig att känna mig gladare och uppåt än denna låten.
Den påminner om sommaren och Malmö och allt :)



Kärlek&Respekt

Alltid ?

Varför finns det så många som säger "jag finns alltid för dig" o.s.v. när det inte alls är så ?
Är det så det ska låta fint och det är sånt man "måste" säga för att folk ska tro att man är en bra människa ?

Här är det verkligen mycket snack och lite verkstad och väääldigt långt mellan tanke och handling.

Tycker inte att man ska säga saker man inte kan hålla speciellt om det är nåt så stort.

Tänk inte på er själva utan tänk på hur det känns för den personen som kommer till dig med nåt som tynger han eller henne.
Det kan inte vara en bra känsla att tro att man alltid har någon att gå till men som senare visar sig inte ha tid eller lust.

Jag litar inte på folk , har inte gjort det på flera år. 
Den enda jag litar på är Durim. Han är den enda som jag vet verkligen finns där. Litade så mycket på han att jag till och med kände mig redo att berätta det jag har dolt i ungefär 8 år nu.

För mig betyder iaf alltid alltid. Men för andra betyder tydligen alltid när dom har ork.

Kärlek&Respekt


Jobbigt att bädda

Dagens i-landsproblem:
Varje morgon när jag vaknar har min bäddmadrass flyttat sig jättemycket.
Detta betyder att när jag bäddar så måste jag flytta och rätta till den också vilket leder till att jag måste sträcka på mig ännu mer än när jag bäddar som vanligt.

Finns det möjligen nån krisgrupp man kan få hjälp i ?

Kärlek&Respekt


(Bild från google)

Jobba på fredag

Var och sa till där jag jobbade förra sommaren att jag är tillbaka från Skåne nu och jag ska börja jobba på fredag. Han sa att det är jättedåligt med personal på fredag och lördag för alla vill gå och sola och bada så jag bara "utom jag" så han bara "ja men det är jättebra" haha.

Jobbar som servitris för andra sommaren i rad nu. Det är helt klart det bästa jobbet jag har haft.
Man snackar med en massa folk och får le och låtsas att man blir tacksam när dom ger 1 krona i dricks men det hör till :D .

Som servitris slutar man klockan 23 sen ibland får man sitta i dörren till klockan 02 och kolla folks leg. Tycker bäst om det.

Det sköna är också att man är ute hela tiden typ så man slipper svettas ihjäl där inne.

Var rädd att det skulle ha blivit en massa förändringar sen förra sommaren men det hade det inte tack och lov ! Blir väldigt nervös oftast när det kommer förändringar , vet inte varför :P .

Men skönt att börja på fredag iaf och sen jobba jobba jobba hela sommaren :)

Kärlek&Respekt


Fucking Åmål

Igår när min data inte funkade grävde jag bland mina filmer eftersom jag inte ville ligga och titta på myrornas krig , blir nog rätt enformigt efter ett tag.

Hittade Fucking Åmål och tänkte att det var riktigt längesen jag såg den så satte igång den. Orkade inte se hela men såg väl ungefär halva och den va verkligen så bra som sist jag såg den. Och precis som på den tiden när jag va typ 14 och tittade på den varje dag eftersom jag hade spelat in den när den visades på tv.
Ja det var det bandet jag spelade in det på för typ 8 år sen som jag tittade på igår.

Den filmen borde faktiskt lyftas fram en gång till i media och bli lika stor som den va för typ 11 år sen. Den har ett bra budskap.

Låg och skrattade åt en massa saker i filmen också. Hade glömt så bra den va. 
Och ingen kan ju missa att Elin är bara för härlig. Hon är ju the ultimate fjortis men man måste bara älska henne.

Och Marcus är ju verkligen inte dålig han heller. Undrar vad han gör nu för tiden. Kanske man skulle ta reda på.
Han kanske t.o.m. har Facebook. Ska nog kolla vad han heter egentligen och kolla upp det haha.

Man får nog se hela filmen nån dag.

Kärlek&Respekt


Foundation , my new love

Efter över 6 år med puder varje dag bestämde jag mig idag för att köpa foundation för första gången.
Var lite osäker på vilken färg exakt jag skulle ta men provade lite olika på handen och valde en till slut och köpte det.

Vill ha nåt lite diskret så det inte ser helt falskt ut så man är som en pepparkaka i ansiktet sen helt vit på halsen typ. Vill mest att mitt ansikte ska se lent ut.

Tog nyss det på mitt ansikte för att prova och det är ju den bästa produkten som nånsin har upfunnits. Är redan kär i den. Känner redan nu att jag kommer va lika beroende av det som av puder.

Synd bara att det kostar över 100 kronor men plånboken kan väl lida lida lite för detta kommer jag fortsätta använda hela tiden.

Ut med pudret och in med foundation :D

Kärlek&Respekt

Köpte den här :D

En gång för alltid , alltid för alltid

När jag var 9 år alltså 1996 så upptäckte jag en musikgrupp som jag blev riktigt kär i direkt. När jag bara hade hört en enda låt var jag fast.

Gruppen var: Backstreet boys.

Dom närmaste åren handlade mitt liv bara om dom. Jag hade halsband , ringar , tröjor , klistermärken , foton och mycket mycket mer.
Man kunde inte se mina tapeter för alla planscher. Varje gång deras låtar spelades på mtv skruvade jag upp tvn på högsta volym.
Jag såg alla intervjuer med dom.

Min favorit var Nick och jag va helt säker på att vi hörde ihop för att han fyller år en dag före mig.
Jag gjorde allt för att få nån kontakt med dom. Skickade brev , tog reda på Nick´s riktiga hemadress , tog kontakt med andra fans o.s.v. Visste precis allt om dom.

Min dröm gick verkligen i uppfyllelse när jag var på deras konsert i Danmark. Kommer fortfarande ihåg datumen , 29/7 - 99 eftersom jag va exakt 12½ år den dagen.

Sen när jag va typ 16 började jag upptäcka annan musik också och sen dog det ut mer och mer. Planscherna åkte ner från väggarna men jag hade inte hjärta att slänga dom. Har kvar mycket av det i ett skåp i mitt gamla rum.

Till och med nu när jag är 22 år alltså 13 år senare för jag en speciell känsla när jag hör deras låtar. Och när jag ser Nick på tv så slår mitt hjärta snabbare.

Ens första kärlek är alltid ens första kärlek.

Kärlek&Respekt





Dagens i-landsproblem

Dagens i-landsproblem: Igår kväll funkade inte min data , den gick inte att starta så jag hade panik typ så jag kopplade in min tv istället och satte den på en stol bredvid sängen.

Nu är problemet att jag orkar inte inte ställa tillbaka den där den stod innan så nu ser jag den varje gång jag vänder huvudet åt vänster.

Får nog samla ork nu och resa på mig och gå dom 2 stegen till tvn och flytta den. Usch !

Kärlek&Respekt


RSS 2.0