He makes every day the most wonderful

Ja, då var det söndag och långhelgen börjar lida mot sitt slut. 

Denna helgen har varit så mysig och helt underbar. 
Började dagen igår med att gå upp och plocka undan lite. Sen blev det soffläge och Netflix. Såg Beemovie, vilket var helt perfekt en lat förmiddag. 

Var inne hela dagen igår och bara tog det lugnt utan planer och bara gjorde det som passade för stunden. 

Idag tänkte jag ha en storstädning, annars blir det inte så mycket. 
Kanske blir en runda lite senare ikväll, men vi får se. 

Kärlek&Respekt

Because he's just perfect

Ja, ligger faktiskt just i sängen och latar mig lite. Är ju ledig idag, skönt nog. 

Var och jobbade igår, sen blev jag hämtad och det blev övningskörning för mig. Har inte gjort det på tre år ungefär, så det är dags att ta tag i det nu. 

Började i industriområdet här i Landskrona och körde till Barsebäck och sen tillbaka. Blev förvånad över hur bra det gick. Gjorde faktiskt inga fel. 
Det var första gången jag körde en automatare också, vilket var skönt så jag slapp tänka på växlingen. 
Den hade jag svårt för sist för att om jag tex skulle lägga i tvåan så kunde jag istället lägga i femman. Eller tvärtom som jag gjorde en gång på motorvägen. 

Det blir nog motorvägen nästa gång. Kan ju inga trafikregler heller, så ska lära mig allt innan jag skriver in mig på nån körskola. 
Skulle öva med vanlig bil där man växlar också så det blir säkert det nästa gång. Vi får se helt enkelt vad vi tycker känns bäst. 

Idag ska jag inte göra jättemycket. Tänkte skaffa sommarkortet, sen bara gå och handla till ikväll. Tänkte göra nåt riktigt gott till sen. Kanske nåt med räkor, men vi får se. Kommer säkert inte bestämma mig förrän jag väl står i affären. 

Känner mig ovanligt trött idag också. Vaknade av åskan inatt vid 04-tiden. Men tycker verkligen om det vädret så smög upp och stod tittade en stund i fönstret. 

Dags att bege mig nu. 

Kärlek&Respekt

Still can't believe I got my prince

Sitter på tåget nu på väg till jobbet. 
Många undrar hur jag orkar pendla så varje dag, men har gjort det i snart 4 år så det är bara en vana. 

Tycker att det är skönt att bara sitta här i lugn och ro. 
Tänker på hur bra jag har det. Har precis allt jag nånsin har önskat mig. Kommer på mig själv med att sitta med ett stort leende ibland när jag är ute. 

Även om det har gått lång tid nu sen allt vände så känns det på ett som det var igår för jag har fortfarande samma känsla i kroppen, om inte mer. Älskar alla småsaker som att sitta hemma och höra nyckeln i låset eller bara gå och handla. 

Idag vaknade jag med riktig hosta. Det kändes verkligen i lungorna, som rökhosta även om jag inte röker mer. Men stod med folk igår efter jobbet som rökte, men trodde inte att jag var så känslig. Men det försvinner säkert under dagen. 

Jobbar en timme extra idag och gjorde det igår också. Får gå två timmar tidigare imorgon då för att Sverige spelar då. Bryr mig inte alls om fotbollen men vill ändå gå tidigare så har man iaf lite längre helg. 

Vi hörs. 

Kärlek&Respekt

He's the one and forever mine

Ja, nu är det verkligen dags. 

Ligger just nu i soffan och tittar på tv. Tänkte inte göra så mycket mer idag utom att gå ner och hämta tvätten. 

Dagen idag har varit lugn. Bara varit iväg och tvättat bilen. 
Eller ja, jag var in charge of att lägga in polletter i maskinen. 

I fredags förra veckan var jag på det mötet jag skrev om i förra inlägget. Det gick väldigt bra så nu är det bara att vänta. Kommer berätta precis det handlar om om några månader. Känns iaf skönt att jag äntligen vågade ta steget.

Ska se Det okända nu och sen är det dags för Beck, tröttnar verkligen aldrig på de filmerna. 

Hoppas att nu när det har varit så varmt att det blir åska snart. Det är mitt favoritväder. 

Kärlek&Respekt

RSS 2.0