Söndag

Skulle egentligen jobbat idag men fick en laktosattack inatt och trodde att nån knivhögg mig i magen så det blev inte många timmars sömn. Så sjukanmälde mig imorse för hade fortfarande riktigt ont.
 
Hade verkligen panik av att bara sitta hemma så gick till Jessica och va där en stund. Sen efter det gjorde jag nåt annat. Sitter hemma nu och ska fixa lite här hemma för slog givetvis precis ner en full askkopp ner på mattan. Ska hoppa in i duschen snabbt sen och fixa mig lite. Hoppas jag hinner innan mitt besök kommer.
 
Tänkte hinna det nu innan det är dags för Spårlöst så jag kan gråta ifred sen haha.
 
Kärlek&Respekt
 

Fredag

Älskar verkligen den här tiden på dan.
Vaknade för typ en timme sen, pratade med Jessica och nu tar jag bara det lugnt tills jag ska tvätta klockan 14.
Har tänkt att ägna hela denna dan till att bara tvätta och storstäda. Älskar verkligen det. Musik på högsta volym och bara se hur allt ser bättre och bättre ut.
 
Hade en fantastisk vecka på jobbet denna veckan.
 
Nej, en dusch på detta och sen är det bara att sätta fart.
 
Kärlek&Respekt

Menar ni allvar, föräldrar?

Tänkte ta upp en sak som man absolut inte får göra i präktighetsSverige när man inte är i den sitsen.
Ska ta upp en sak om barnuppfostran fast jag inte har barn. OMG, hur vågar jag?!
 
Har verkligen ingen förståelse när föräldrar fjäskar för sina barn när barnen surar.
Eller som jag såg för nån dag sen. Ett barn som inte kunde varit mer än 5 år gammalt som surade och pappan satt och fjäskade för han. Asså, hallå?
Jag såg vad som hände och det va sonen som gjorde jävligt fel. Sen till råga på allt så började han slå pappan och pappan satt där "amen du, va inte arg".
 
Menar folk allvar att dom låter deras barn slå dom? Hade det varit jag när jag va liten hade jag fått mig en sån jävel så jag hade flugit iväg. Med all rätt I might add!
 
Är helt 100 % emot att man skyller på föräldrarna när barn uppför sig äckligt, men varför är föräldrar så rädda för att skälla på sina barn? Har 10000 olika exempel att ta upp där såna här saker har hänt där man låter barnen styra och ställa men behöver inte ta upp dom.
 
Ärligt talat. vad håller ni på med? Det är väl NI som är föräldrar? Eller när man får barn, blir man då automatiskt barn och barnen blir föräldrar?
 
Kärlek&Respekt
 

Lördag

Idag har varit en riktigt skön dag.
Vaknade typ 11 tror jag, va vaken typ en timme och sen somnade om och sov till typ 15. Precis när jag vaknade ringde Ayaah och frågade om jag ville till Malmö så vi åkte dit. Kom tillbaka vid 18 typ tror jag och sen va hemma typ 2 timmar och sen åkte till Malmö igen.
 
Kom hem för typ en timme sen och har legat i soffan sen dess. Tror jag ska ligga här några timmar nu tills jag ska sova. Arbetsveckan börjar ju igen imorgon och tänkte va utvilad för en gångs skull.
 
Tänkte ta upp en viktig sak imorgon som kommer göra att folk flyger i taket, som vanligt med mina åsikter så stay tuned, haha.
 
Kärlek&Respekt
 

RSS 2.0