2008.07.15

Skön dag

Idag har varit en rätt lugn dag. Gick upp vid 11.30 och åt frukost och sen såg våra bästa år och bara suttit vid datan sen. Sen gjorde middag och sen vid 16.30 typ åkte jag och min lillasyster till Lund med E och Ö för att vara med i ett experiment typ som Ö gör till skolan. Så kom hem igen vid 20 typ och har bara suttit vid datan och tvn hela tiden. Så har inte alls hänt mycket idag.

Vad ska jag göra för att få tag i dig ? Vi har inte snackat på flera veckor nu. Låg vaken nästan hela natten idag för fick en sån stark känsla av att nåt har hänt dig. Hoppas du inte sitter inne igen :( Det brukar va så när du bara försvinner . Ring eller vad som helst snaaart !

Ska nog lägga mig snart för är verkligen trött och sov inte så mycket inatt men känns som man bara kommer ligga vaken för brukar aldrig lägga mig så här tidigt så får väl hålla mig uppe ett tag till. Ska se klart Förortsungar också :) . Det är nog den bästa svenska filmen som nånsin har gjorts :D . Sitter och sjunger och dansar i stolen till alla låtarna haha :P

Får se vad som händer imorgon , tror nästan att det bara blir att sitta inne och ta det lugnt.

Måste åka till Malmö också nån dag. Har bara varit där en gång i bara nån timme sen jag kom hit förra måndagen.

Det är verkligen helt otroligt med dagens i-landsproblem. Att vissa inte skäms.

Nej får väl kolla klart på filmen nu :)

Förresten glöm för allt i världen inte att kommentera :)

<315 Juli 2008 23:34 | Länk | Kärlek&Respekt | 0 kommentar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0