Vanessa & Pablo

Detta är en sann historia om en tjej och en kille. Vi kan kalla tjejen för Vanessa och killen för Pablo.

Vanessa och Pablo fick kontakt via Lunar för lite mindre än 2 år sen. Dom började snacka där och det gick snabbt över till smsande , telefonsamtal och skrivande på msn.
Vanessa och Pablo bodde i olika delar av Sverige så dom kunde inte träffas även om dom pratade om det. Vanessa gick i skolan och Pablo jobbade så dom hade inte riktigt tid.
När dom började prata på lunar hade Pablo flickvän men Vanessa brydde sig inte så mycket eftersom hon bara tyckte det var kul att snacka med Pablo och såg han som vilken person som helst. Men efter ett tag började det bli lite mer än bara snack mellan dom. Dom började cama och det var helt oskyldigt till en början men efter ett tag började det leda till sexuella saker. Vanessa ville inte göra såna saker över camen men Pablo fick henne att känna sig trygg och bekväm och hon började lita på han och började förstå att det inte fanns nån chans att han skulle filma och sprida det över nätet.
Så Vanessa gjorde en massa saker både framför camen och i telefonen. Det var lite nervöst i början eftersom Vanessa aldrig hade gjort nåt sånt innan men sen var det nästan hon som tog första steget till det. Hon försökte spela lite svårfångad eftersom tjejer fungerar så och när Pablo tjatade lite gick hon med på det till slut även om hon egentligen ville det från första början. Hon var också lite nervös eftersom hon bodde hemma när dom gjorde dom här lekarna och var rädd att det skulle höras. När dom gjorde det över telefon låg hon under sitt täcke och hade dörren helt stängd till sitt rum.
När dom hade pratat i ungefär 9 månader flyttade Vanessa hemifrån över halva Sverige inte långt ifrån Pablo. Dom pratade om att träffas men det blev av nån anledning inte av. Vanessa försökte anpassa sig till sitt nya liv själv i en ny stad. Hon saknade sin gamla stad och vänner.
I början när Vanessa flyttade hade hon och Pablo lika intensiv kontakt som dom hade haft dom senaste månaderna. Men lite mer än ett år efter att dom hade fått kontakt började det rinna ut i sanden sakta men säkert. Innan hade dom skrivit till varandra på msn direkt när den andra loggade in eller skickat otaliga sms till varandra under dagarna. Vanessa tänkte en del på detta men hon hade andra saker att tänka på eftersom hon hade många kompisar som behövde henne. Telefonen blev tystare och tystare från Pablo´s sms och msn handlade inte mest om att se vad dom skulle prata om idag.
Pablo hade sagt i början när dom fick kontakt att han skulle göra slut med sin flickvän och detta trodde Vanessa givetvis på eftersom Pablo inte hade nån anledning att ljuga för henne. Dom kände ju knappt varandra.
Några dagar senare frågade Vanessa hur det hade gått när han gjorde slut och då svarade Pablo att dom hade tagit uppehåll. Vanessa tänkte då att då är det snart slut helt eftersom uppehåll oftast betyder att det är slut.
Efter ett tag började Vanessa undra om det verkligen var slut mellan dom eftersom hon hade sett på Bilddagboken att hans "ex" hade skrivit en massa på sin presentation hur mycket hon älskade Pablo. Vanessa tyckte att det var lite konstigt att hon inte hade tagit bort det från sin presentation. Hon frågade Pablo hur det egentligen låg till och om det verkligen var slut mellan dom. Han sa att det var slut och Vanessa trodde på detta.
Någon dag senare gick hon in på "exet´s" bilddagbok och kollade på hennes bilder. Där visade det sig att "exet" hade skrivit att dom skulle flytta ihop och bli kattägare.
Nu började det klarna för Vanessa. Pablo hade inte alls gjort slut som han hade sagt för över ett år sen. Och hade han gjort det så hade dom blivit tillsammans igen men det trodde hon egentligen inte. Sanningen var nog att dom hade varit tillsammans hela tiden.
Vanessa kände sig lite utnyttjad men tänkte att det var ju hennes eget val att gå med på sexlekar framför camen , telefonsex och massa annat i det området. Hon var också lite arg på sig själv eftersom hon hade misstänkt detta hela tiden eftersom allt tydde på att dom fortfarande var tillsammans.
En gång frågade hon Pablo om han verkligen inte har flickvän. Han sa då att han inte hade det. Då frågade Vanessa om det var säkert. Pablo försäkrade Vanessa om att det var säkert så Vanessa fick tro på detta även om hon innerst inne tvivlade.
En annan gång frågade Vanessa om det verkligen var slut mellan han och hans ex. Då sa han ja. Vanessa frågade då om hans ex vet om att det är slut mellan dom. Då sa han att det visste hon. Vanessa valde att tro på detta också.

Men nu började Vanessa bli trött och irriterad på att aldrig veta om Pablo ljög eller sa sanningen så hon började vara lite otrevlig och svarade bara med några få ord på msn.

För ett tag sen pratade Vanessa och Pablo på msn igen efter några månader. Det var precis som gamla tider och det ledde så småningom till det det brukade leda till. Innan dom började berättade Pablo att han kanske skulle flytta tillbaka till sitt hemland i några år och jobba. Vanessa tyckte att detta va väldigt tråkigt och Pablo sa också att han ångrar att dom aldrig träffades på riktigt. Han sa att han inte har någon i Sverige mer än sin familj och Vanessa passade då på att fråga om han inte har sin flickvän eftersom hon hade sett på Facebook att dom var förlovade. Pablo sa då att det är slut för längesen och att ingen av dom hade ändrat det eftersom dom aldrig brukade va inne där. På ett sätt ringde det en klocka i Vanessa´s huvud om att det inte är säkert att det stämmer denna gången heller. Men hon valde att än en gång tro på detta eftersom hon inte orkade börja bråka eftersom hon fick tillbaka känslorna som hon kände när dom brukade prata innan. Det var inga direkt kärlekskänslor men hon tyckte att det var kul att prata och dom hade ju pratat i nästan 2 år så då vet man rätt mycket om varandra.

Vanessa hade tänkt sen dom pratade den gången att dom kanske kunde träffas i helgen eftersom Pablo hade sagt att han skulle åka i början av nästa år. Hon skulle åka till sin hemstad bara några dagar senare och när hon kom tillbaka skulle Pablo redan ha åkt iväg.

Hon kom hem från skolan och tänkte att hon skulle kolla om han va inne på msn så hon kunde fråga om han ville ses i helgen. Det var han inte så hon tänkte att han är säkert inne senare ikväll. Vanessa pluggade och fixade lite hemma och kunde inte släppa tankarna på att hon skulle fråga om han ville ses i helgen.
Då kom också tankarna om Pablo verkligen inte var tillsammans med den andra tjejen. Vanessa bestämde sig för att gå in i den andra tjejens bilddagbok och kolla. Det första hon ser är att det står samma sak på tjejens presentation om Pablo som det stod för längesen också. Lite konstigt tyckte Vanessa. Hon började misstänka att Pablo än en gång inte hade sagt sanningen. Hon klickade sig vidare till tjejens bilder och vad får hon se om inte en gravidmage på tjejen som Pablo "hade gjort slut med för längesen".
Vanessa började kolla kommentarerna på bilderna och då stod det en massa grattis till dom båda.
Detta fick Vanessa att bli väldigt förvirrad och framför allt arg. Hon bestämde sig för att vänta tills Pablo loggade in på msn för att hoppa på han direkt och fråga om han skulle bli pappa. Efter ungefär en halvtimme loggade han in och hon frågade direkt om han skulle bli pappa. Han svarade "no" och sa sen att han skulle jobba och loggade ut. Vanessa vet inte om detta var sant eller om Pablo helt enkelt blockade henne.

Dom hade ju aldrig bestämt att dom skulle ha ett förhållande , en romans eller nånting i kärleksväg men det är lögnerna som får Vanessa att bli irriterad. Hon vill inte hålla på med t.ex. en massa sexuella saker med en blivande pappa som har brud. Vanessa skulle absolut kunna va tillsammans med en kille som har barn men absolut inte med nån som är involverad med någon annan.

Nu väntar Vanessa på att Pablo ska logga in igen. På ett sätt vill hon fråga vad som egentligen står på och hur mycket av allt han har sagt verkligen har varit sant. Men på ett annat sätt bryr hon sig inte så mycket eftersom mycket av känslorna hon hade innan försvann när dom tappade kontakten. Men det som stör henne är att hon hatar lögnare. Hon tycker aldrig att det finns en anledning att ljuga för nån man bryr sig om och som man har respekt för. Är dom omkring en äkta så tycker hon inte att man behöver ha något att dölja och Vanessa tycker inte att hon har varit något annat än äkta och ärlig mot Pablo. Hon förstår inte vad hon har gjort för att förtjäna Pablo´s lögner. Hon tycker att det är lite hennes eget fel eftersom hon inte lyssnade på sina innersta känslor.

Hon väntar nu med spänning på att Pablo ska logga in eller kanske blocka upp henne.

Så Vanessa ställer sig frågan om Pablo är en mytoman eller både ville ha kakan och äta den. Eller kan det vara så att han egentligen har velat göra slut men har varit för bekväm i förhållandet och inte riktigt vågat satsa på Vanessa eftersom han var rädd att det inte skulle hålla eller att dom skulle vara för olika och att det isf skulle vara för sent att gå tillbaka till sitt ex ?

Tiden får väl utvisa men visar det sig att Pablo har ljugit hela tiden är Vanessa väldigt osäker på om hon kommer kunna förlåta det. Det är inte direkt lite att ljuga under nästan 2 års tid.

Vanessa kommer att ställa Pablo mot väggen så fort dom pratar igen. Egentligen tycker Vanessa inte om att diskutera över datorn utan vill kunna höra den andra personens röst eller allra helst kunna se den men hon bryr sig inte så mycket nu så länge hon får reda på sanningen. Som hon hoppas är den riktiga sanningen.

En del av problemet är bara att Vanessa är en väldigt förlåtande person och får dåligt samvete om hon är sur på en person hon bryr sig om när dom verkligen ångrar sig.
Hon är väldigt rakt på sak och är inte rädd för nån och frågar alltid det hon undrar. Det enda hon inte tåler är när folk ljuger eftersom hon aldrig ljuger själv för människor hon bryr sig om.

Man får se vad som blir Pablo´s svar eftersom det inte kan finnas så många olika svar på att ens tjej/ex är gravid och folk har skrivit grattis både till tjejen och Pablo.

Tiden får utvisa


Kommentarer
Postat av: Maria José

Hehe, man vill veta vad som händer

2008-12-09 @ 22:52:27
Postat av: glamorous me ;)

sjukt bra skrivit gumman, sounds like a real story ;) maybe baby it is haha :P o snaaaart kommer du till skååååne !!!! <3 jalla skynda :D

2008-12-09 @ 23:11:04
URL: http://glamorousthug.blogg.se/
Postat av: Mindy

Ha en skön kväll..

2008-12-10 @ 18:21:32
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Christina

Jag tror jag vet vem den här Vanessa är:)

2008-12-12 @ 18:30:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0