3 dagar

Ja nu är det bara 3 dagar kvar tills man är i LA :D Nu om 3 dagar så är man i skåne. Eller kanske redan är där vet inte. Men med försening och sånt så räknar jag med att va där runt 23 .. Om jag är med nån när jag går av tåget i LA kommer jag börja springa och skrika när jag går ner för trapporna på stationen. Förutom om där är nån man inte vill skämma ut sig framför som det säkert komma va som vanligt ;) .. Ska ju flytta tillbaka sen och folket i LA låter en aldrig glömma nåt så kanske bäst att låta bli men får se hehe. Kommer säkert va trött också. Men det kommer kännas sååå underbart.

Har mest bara pluggat idag. Höll på rätt länge med det men det kändes som tiden gick jättefort bara för hittade informationen jag letade efter jättefort. Så skrev det och massa annat. Ska träffa min grupp klockan 10 imorgon men ska va där vid 8 för att skriva en sak på datan för har ju inte word på denna datan även om jag har laddat ner det 10 miljoner gånger.

Såg The Grudge och The Grudge 2 idag. Ettan va helt klart bäst. Hoppade till och fick typ 100 hjärtattacker. När det hade gått 1 minut hade jag redan hoppat till 2 gånger ;) .. Sen när jag stod i duschen inbillade jag mig att jag hörde en massa ljud som var exakt som i filmen så vände mig om hela tiden och kollade. När jag kollade på filmen tänkte jag att varför är dom så dumma att dom måste kolla upp var ljuden kommer ifrån. Varför springer dom inte bara därifrån ? Men sen när jag själv va rädd när jag stod i duschen så gick jag också ut ur duschen och kollade vad det var som lät. Vet ju att det bara va en film och att det inte skulle hända här men ändå blev jätterädd. Borde inte kolla på sånt själv. Som när jag och Josse såg The Ring 2 va det jag som skrek mest och högst av alla i bion haha :D ..

Satt och tänkte innan på hur det hade varit om jag hade flyttat tillbaka till LA nu och inte bott själv. Kom på vilken frihet man har. Kunna komma och gå som man vill precis när som helst. Det hade känts konstigt med alla regler igen om tider och allt sånt. Nu är det ju lite skillnad på kulturen här och chilenska kulturen. Här slutar man kalla föräldrarnas hem för hemma så fort man flyttar men i Chile är föräldrarnas och hela släktens hem alltid ens eget hem. Har ju blivit uppfostrad på det chilenska sättet så tycker det är konstigt när man inte kan säga hem till föräldrarnas hem. 

Vaknade inatt av folks festande och skrikande och kommer ihåg att jag mumlade nånting men har helt glömt det nu. Hade helt konstiga drömmar inatt. Gick på nån backe i LA sen helt plötsligt var jag nån annanstans och slog skiten ur nån. Kändes skönt att göra det för hade mycket ilska inom mig men sen var jag på väg nån annanstans igen. Var helt väck när jag vaknade. Konstigt att man kommer ihåg exakt allt man drömde typ en timme efter att man vaknar sen är det helt försvunnet.

Vill ladda ner nån bra film men kommer inte på nån. Ska iaf inte se dom filmerna igen nu när det börjar bli mörkt för då dör jag förmodligen haha ;)

Varje gång jag ska börja skriva tänker jag att det är egentligen inte lönt för har ju inte nåt att säga men sen blir det ändå mycket :D

Ajaa ska väl sitta här ett tag till sen sova. Ska nog ta bussen 07.19 imorgon om jag inte är för stressad och tar den 07.34 istället. Måste iaf va klar klockan 10 . Det kommer nog gå rätt fort att skriva men sen måste man ju sitta och göra en massa annat samtidigt så lika bra att va där tidigt :) .

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0