Dagens sanning

Klockan är nu 20.38 och har varit hemma i typ en halvtimme. Började skolan 12.15 idag och hade lektion till 15 typ sen satt jag i biblioteket med en kille i klassen som hjälpte mig med mitt PM. Har skickat in det för tredje gången nu och nu MÅSTE det bli godkänt. Borde inte läraren va trött på att se mitt PM hela tiden ? Bara ge mig ett G så slipper han se det , och jag också för den delen.

Idag på lektionen tog läraren upp positiva och negativa saker vi tyckte om typ delkursen och genus som vi håller på med nu så hon tog upp några av punkterna. Vi skulle skriva det anonymt förra lektionen och jag skrev att det hade varit för stor fokus på att kvinnor är nertryckta för att män är också nertryckta just för att dom är män och man når inte jämställdhet genom att byta kön på den som är nertryckt. Så hon tog upp den punkten och hon fattade att det var jag som hade skrivit den eftersom jag har sagt det innan så hon gav mig nån konstig blick och jag ville bara börja skratta men gjorde inte det haha.
Men men sen efter det så gick vi bara igenom hur långt vi hade kommit med våra arbeten och det ser faktiskt ljusare ut med det nu :) .

Är ledig imorgon så blir nog en massa pluggande och nervös väntan för om jag blir godkänd på mitt PM. Snälla snälla ge mig godkänt så jag kan bli godkänd på delkursen !

Ska nog se nån film nu och bara ta det lugnt ..

Tack igen för alla kommentarer. Dom gör mina dagar lite ljusare även om jag är glad för det mesta (A) eller inte haha :P

<3Bild från 2008.08.27

Kommentarer
Postat av: Lotta

Ja precis, hur svårt är de att ge honom ett glas mjölk el vatten istället för cola. Det är ju som du säger, barn vänjer ju sig. Åh, tackar så mycket :)

2008-10-23 @ 14:20:53
URL: http://lottagustafsson.blogg.se/
Postat av: sanna

Svar: Jag ska sitta med i Europas Ungdomsparlament (EUP) under en helg. (:

2008-10-23 @ 14:59:56
URL: http://sannasrum.blogg.se/
Postat av: emma

tack :) jag älskar den ^^ hahahoppas du får G nu då! håller tummen för dig.

2008-10-23 @ 16:03:34
URL: http://emmadowntown.blogg.se/
Postat av: Bimbo Boy

Fin blogg du har. :D

2008-10-23 @ 22:19:23
URL: http://www.bimboboy.com/blogg
Postat av: Bimbo Boy

Fin blogg du har. :D

2008-10-23 @ 22:19:41
URL: http://www.bimboboy.com/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0