Media´s värld

Jessica Simpson har gått upp i vikt ! Det ser man överallt i alla tidningar och på internet. "Hon har fått kurvor och trivs med dom". Det enda jag har att säga om hennes viktuppgång är : SO WHAT ? ! !
Vem fan bryr sig om att hon har gått upp i vikt och måste skriva det överallt och informera hela världen om det. Är det egentligen konstigt att ätstörningar är så stort i kändisvärlden när tidningarna skriver om varenda gram man går upp ? Man måste tänka på att kändisar inte är mer än "vanliga" människor och går upp i vikt men skillnaden är att när vi "vanliga" går upp i vikt kommer det inte i alla tidningar och tv.
Visst har man valt att bli en kändis så får man kanske va beredd att ta mycket skit men man blir sårad lika mycket som alla andra och kanske inte uppskattar att folk skriver om ens viktuppgång även om man är nöjd med det.

I medias värld är man aldrig bra egentligen , antingen är man för tjock eller för smal. Är man smal har man anorexia och är man s.k. "tjock" så har man inte orkat träna på ett tag. Tjock i kändisvärlden är ju en normal person egentligen.
Hur ska tjejer som ser upp till kändisarna kunna tro att det är okej att inte va pinnsmal om tidningarna förstorar upp och inte låter nån missa att nån har gått upp i vikt ?  
Ena dagen står det i tidningarna "Så bantar du 5 kg på 2 veckor" sen nästa dag "Var dig själv" . Dubbelmoral ?

Att Jessica Simpson eller nån annan har gått upp i vikt har inte med någon annan överhuvudtaget att göra. Man behöver inte ha nåns tillåtelse för att göra det och va orolig för folks negativa kommentarer. Såna idioters avundsjuka åsikter är inte värda ens tid. Ingen har rätt att bestämma hur nån annan ska se ut.

Ta hand om er och skit i vad andra tycker om er. Ta åt er av komplimangerna och låt allt det negativa bara rinna av er. Det kommer alltid finnas avundsjuka människor runt en som önskar att dom levde ens liv för deras eget är så tråkigt. Bara le åt dom och gå vidare :)

Kärlek&Respekt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0