Livet

Det finns saker som händer i livet som man aldrig riktigt förstår varför dom händer eller vad dom betyder. Sånt man tog för givet är plötsligt borta och man står kvar på samma ställe och förstår inte riktigt vad det var som hände.

Människor man litade på visar plötsligt sin rätta sida och man anklagar sig själv för att man tillät sig att sjunka så lågt att man litade på någon. Sen säger alla till en att man inte ska anklaga sig själv men det är precis det man gör eftersom man har varit med om det så många gånger innan men man bestämmer sig ändå för att ge personen en chans och precis när man gör det så blir man lurad och överkörd innan man ens hinner reagera.
Människor kommer och går i ens liv och man känner mer för vissa hur mycket man än försöker att inte göra det. 

Dom flesta människor gör ett riktigt bra intryck när man träffas första gången men sen visar det sig att det inte alls stämde. Eller kan det vara så att man vill tro att alla människor är bra människor och tar för givet att dom är det ? Vill man lura sig själv och inte se det riktiga för att man inte vill ge upp hoppet om att träffa den personen man har velat träffa hela livet som alltid finns för en , inte dömer en och förstår en till 100 % .

Nu för tiden gäller det att hålla ögonen öppna och vara beredd på att vad som helst kan gömma sig runt hörnet. Men på ett sätt så hur redo man än är får man ändå överraskningar man inte ville ha och man har ännu mer att lösa. 

Jag har alltid sagt att många människors största problem är att dom inte har några problem så dom skapar sina egna för att ha nåt att klaga på. Men vissa saker är oundvikliga att stöta på. Vet man vad man vill ha eller tror man bara att man vet ? Vill vi ha det vi verkligen vill ha eller tror vi att vi vill ha det som vi borde ha ? Vill vi ha det som alla andra vill ha eller det som vi tror att andra vill att vi ska ha.
Det är konstigt så mycket tid man lägger ner på att tänka på vad vi tror andra tycker och tänker om oss.

Man ska alltid tro på sig själv och aldrig nånsin låta nån försöka få en att tro att man inte är värd sina drömmar. Hoppet är det sista man ska förlora och man är värd sina drömmar vad nån annan än tycker. Man klarar inte att nå dom utan hjälp och man ska inte vara rädd att be om hjälp och komma ihåg att osäkerhet inte betyder svaghet.

Och man ska inte glömma att det är okej att må dåligt ibland och ta en paus och tänka igenom vissa saker eller inte tänka alls och bara låta sig själv vila och ta en time-out.

Våga be om råd och hjälp men var alltid medveten om vad som finns runt dig och lägg inte över allt på någon annan. Det är bara du som kan ha makten över dig själv.

Kärlek&Respekt

Kommentarer
Postat av: Emma

Ja det tycker jag du ska göra, mumma e det!

Läste ditt inlägg och jag håller med dig.

Jag tycker att det är synd när man litar på personer och de gör en besvikna men jag känner att de är de som gör bort sig och huvudsaken är att man kan lämna situationen/händelsen med att säga att man själv inte har gjort något fel eller respektlöst mot någon. Kanske är dumt, men jag blir hellre sårad än sårar.

Ha det fint :)

2009-01-10 @ 16:26:15
URL: http://emmamagnusdotter.blogg.se/
Postat av: Minaya

Tack sötis..

Tack så jätte mycket för din fina kommentar.



Vi får hålla tummarna på att singeln jag släpper 29e januari går bra.. och att folk gillar den nu då.. :-9 Jag har verkligen kämpat nu och till och med startat ett skivbolag.. :-)



Det är Lördag.. Händer det nåt för din del, eller trött efter all jul o nyårsstök?? :D

2009-01-10 @ 17:27:08
URL: http://minaya.blogg.se/
Postat av: camilla

haha :) då får du göra det! :D

bra skrivet :)

2009-01-10 @ 19:38:45
URL: http://klokacamilla.blogg.se/
Postat av: Theresa

Bra skrivit Maria! :)

2009-01-10 @ 21:55:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0