Fjortisvarning

Blev helt besviken igår för Zlatan inte spelade , han va tydligen avstängd men det hade jag helt missat ^^. Men fick iaf se Ronaldo ;) .

Medans jag kollade på matchen laddade jag ner några Sex and the City-avsnitt och när jag skulle sätta igång det ena avsnittet så va det en porrfilm så jag bara hoppade till och bara ville spy :P. Sen kunde jag inte ta bort den från datan så jag satt och damptryckte så den skulle gå bort och till slut gick det iaf :P .

Va nån som kommenterade nåt inlägg med att jag måste varit fjortisarnas drottning innan. Och jag kan säga : Ja jag va en fjortis innan , det har nästan alla varit en gång i tiden. Nästan alla går igenom den fasen eller vad man ska kalla det.
Jag festade ofta , va full typ varje helg , var med folk som blazade , va högljudd , va alltid inne på lunar , gav mitt nr till okända folk där , mina kompisar va mitt liv , min mobil ringde 24/7 , jag tyckte att typ hela världen kretsade runt mig , tyckte att jag hade världens problem , fotade alltid mig själv , vi satt alltid ute nånstans , vi va störiga mot folk som gick förbi oss och mycket mycket mer.

Så JA jag var en fjortis. Och jag tycker inte att det är något fel med det eftersom man har rätt att vara det när man är i den åldern. Det är en del av ens utveckling.

När jag ser folk i den åldern nu som är högljudda i stan och sånt eller står och hänger nånstans så tycker jag inte att det är det minsta fel eftersom det är så det ska vara.

Kärlek&Respekt


2005 - Ja jag var en fjortis här ^^

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Som du säger, de flesta har haft en sådan period i sitt liv. Är väl inget konstigt med det?Skönt att några håller med mig i det jag skrev. Många som är jobbiga just nu, blir helt gråtfärdig ibland och tanken på att lägga ner min blogg har funnits. Hur mkt ska man orka ta liksom, samtidigt får man skylla sig själv när man lägger ut allt jag gjort!

2009-03-29 @ 19:17:39
URL: http://blocked.blogg.se/
Postat av: Adela

Alla har väl varit det lixom :)

2009-03-29 @ 21:26:04
URL: http://adela.blogg.se/
Postat av: Jessiy

Jo visst har alla varit fjortisar en gång i tiden. Men du har ju inte blivit av med att din mobil ringer 24/7 eller du får sms 24/7... Och att du fotar dig själv hela tiden.. Gumman du det du inte gör nu för tiden är ju att du inte dricker dig full varje helg eller lika störig mot folk.. Det är gulligt att läsa detta..-garv-

Kram på dig

2009-03-29 @ 23:13:19
Postat av: Jenilita in vegas

Hej gumman! Bra inlägg!! Ja håller med dej hehe alla har varit det!! Men ibland känner jag fortfarande mej som en haha speciellt när jag dricker!!! Men jag tror att det är för ja e rödd för att åldras!! hehe Ja vi får verkligen ringas när jag kommer hem!! puss o kram darling

2009-03-30 @ 03:02:45
URL: http://www.blonditamedfotboja.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0