Gymnasietider

Jaha måndag . . Eller torsdag. Eller söndag ?
När man är arbetslös och mest sitter hemma och glor är det inte lätt att hålla reda på vilken dag det är. Alla dagarna set likadana ut.

Ska skicka mail idag till skolan i Uppsala så dom kan skicka tillbaka till mig att jag har gått där i 12 månader så jag kan skicka iväg det till Alfakassan så jag kan få pengar. Äger inte många kronor nu.

Tänkte igår att jag saknar faktiskt gymnasiet riktigt mycket. Det är helt klart den bästa tiden i ens liv. Man visste inte hur bra man hade det när man väl gick där. Jättelilla Selmaskolan här i Landskrona. Men det räckte för att det inte skulle va en lugn stund där på 3 år.

Det fanns bara 2 gymnasieskolor här innan och jag hade ändå tur att jag kunde gå på båda. Tur att mina betyg va så dåliga när jag gick Samhälle på Gullstrand att jag skulle gå om så jag sket i det och började Omvårdnad på Selma istället.
Tur att jag fick 4 år i gymnasiet istället. Tur helt enkelt.

Kanske kan man berätta om några saker som hände på den tiden i dom kommande inläggen ? En VÄLDIGT förkortad version. Men ändå ocenurerad.
Vi får se.

Vad gör ni idag ?

Kärlek&RespektKommentarer
Postat av: sandra

sv; Tack! Jag hoppas det med..

2009-09-21 @ 18:02:24
URL: http://bekissed.blogg.se/
Postat av: felicia

FIN BLOGG! :D

2009-09-21 @ 18:22:33
URL: http://feliciabrolin.blogg.se/
Postat av: FrIdA

tack! :D allt bra?

2009-09-21 @ 18:23:56
URL: http://ffridaoo.blogg.se/
Postat av: Myaraq

Det tycker jag du ska skriva om.Jag tror många kan behöva läsa att nån har positiva upplevelser trots en så komplicerad skolgång.SV: Jaaa, bebisar är väl för underbara! :D

2009-09-21 @ 20:32:36
URL: http://myaraq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0