Seg dag

Håll på att svimma idag när jag vaknade och såg klockan - 8.50 !
Lyckades somna om lite innan 10 och vaknade vid 11.30 typ så det va iaf lite normal tid.

Idag känns som en sån dag när man bara vill sitta hemma och inte röra på röven så mycket. Ska nog bara städa lite , göra middag och inte så mycket mer sen.

Ja det var väl det.

Kärlek&Respekt


Kommentarer
Postat av: DONKEN

ja, det är väl berämmelsens baksida. tänk på alla kändisar som blir trackade. (där är man väl inte helt oskyldig själv, kändisar känns det mer som att man KAN snacka skit om, de hör ju inte en ändå.. ja jag vet. dåligt)

så man är väl lika kass själv iblöand okcså. men inte fan säger man sånt direkt till dem iaf. man ska minsann vara trevlig tills man känner människan. gillar man inte det då, behöver man inte heller prata med varann, liksom. :)



jaa, städa är gott o göra på slö-dagar. har jag med gjort men bara pyttelite. ikväll är det melodifestivalen! del ett. ska du se den? pössen

2010-02-06 @ 17:56:48
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: DONKEN

hehehe ja då blire ju inte nåt snack om saken, om ni inte har två teve apparater, eller om du sätter dig vid datorn istället då. ;)

jadu imorron ska vi åka till svärfar och fixa en lampa som jag ska göra. ;) ska bli skoj, och ska lägga upp bild på hur det blev sen :D pössen

2010-02-06 @ 19:05:42
URL: http://donkens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0