Regler för tjejer

Nu är inte långt kvar till fotbolls-VM och då är det lite regler som måste följas av oss tjejer för att helvetet inte ska braka loss:

1. Handla livsmedel och shoppa på de tider då matcher eller INTE spelas (utan undantag).

2. Läs sportsektionen i tidningar så att vi har ett gemensamt samtalsämne, annars, bli inte förvånad om jag inte pratar med dig under denna månad.

3. Under hela månaden är TV:n min, min, och endast MIN hela tiden, utan undantag. Tänk inte ens på att fråga efter kontrollen.

4. Om du måste passera framför TV: n under ett pågående spel, kan du göra detta utan att störa eller föra oväsen. Ett tips är att du kryper tyst förbi.

5. Under matcherna ta mig för döv och blind. Förvänta dig inte att jag skall vara närvarande, lyssna, titta, öppna dörren, svara i telefonen, titta till barnen, säger hej till din mamma, gör inköp, etc. Förvänta dig absolut ingenting!.

6. Du måste fylla kylen med öl samt le och välkomna mina vänner om de kommer för att dela på några timmar av fotboll med mig. ? Som ett tecken på min tacksamhet låter jag dig titta på TV från midnatt till 4, förutsatt att de inte visar några repris på matcherna.

7. Om du ser mig upprörd eftersom mitt lag förlorar. Försök inte muntra upp mig med ord som "det är inte så viktigt" eller "det kommer nog att gå bra ska du se". Detta gör mig endast argare.

8. Du kan sitta och titta på en match med mig, och du kan till och med prata med mig MEN detta endast under de reklamavbrott vid halvtid. (Detta är när TV:n inte visar några spelare). Undvik att försöka föra kommentarer om matchen, dess spelare och dess tekniska spel. Missbruka inte mitt förtroende för dig.

9. När ett mål visas i repris är detta mycket, MYCKET viktigt. Oavsett om du såg dem tidigare, eller om jag känner dem utantill. Jag vill se dem igen, många, många, många gånger. (Förstått?)

10. Dina väninnor får inte få för sig att gifta sig, döpa något barn, insjukna, anordna något möte eller middag av något slag, eller än mindre kommer och hälsa på oss under de dagar som finalen utspelas. Detta eftersom det då finns endast tre alternativ:

a) Jag kommer inte att gå,

b) Jag kommer inte att gå, och

c) Jag kommer inte att gå.

11. Men om en vän bjuder in oss att titta på fotboll, vid någon bar eller hemma hos dem (Vilken fantastisk inbjudan)!
Kommer vi utan att tveka. Oavsett om de ringer och bjuder oss i sista stund. Ah, just det! Och om du inte är klar i tid, stanna du hemma!

12. Eftersnacket av matcherna under kvällen är lika viktiga som själva matchen. Du skall inte vågar säga något som "Men om du redan sett den, varför byter du inte?" eller "Är det inte tråkigt att se samma sak varje gång?".
Nej, nej, nej ... och NEEEEEEEJ!

13. Inför invigningsdagen och den avslutande ceremonin måste hemmet förberedas. Öl skall köpas, barnen skall sova över hos din mamma, men du måste stanna hemma för att göra i ordning mat åt mig, öppna ölflaskorna, förbereda tilltugg, mm. (Allt detta under absolut tystnad så du inte stör mig...)

14. Slutligen, undvik att fälla kommentarer som:
"Tur att fotbolls-VM är vart fjärde år!"
"Lyckligtvis varar det bara en månad." Jag har med åren blivit immun mot dessa uttryck och bara så att du vet, gå och förbered dig för dessutom finns det: Champions League, Copa Libertadores, Copa Sudamericana, italienska ligan, spanska ligan, och sedan börjar förberedelserna inför nästa VM.

KVINNA: Läs detta och memorera det. För säkerhetsskull gör två kopior, SÄTT UPP den ENA på kylen och den andra kan du ha vid sidan av sängen (så du ser dem varje dag)

Kärlek&Respekt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0