Vilken hund ?

Funderar på att skaffa en hund sen men är lite kluven med vilken.
Har funderat på en Flatcoated retriver men är osäker.

Hund är det enda djuret jag tycker om och skulle kunna tänka mig att ha. Annars tycker jag att djur bara är till för att ätas.

Förslag på vad man kan skaffa för hund ?

Kärlek&Respekt

                                                    Underbara <3

Kommentarer
Postat av: anna- the one and onely

heej!!

härlig blogg :D

bor du ensam eller hos föräldrar? för att skaffa hund är det mycket att tänka på, tex hunden får bara stå ensam i 6 timmar och dem flesta jobbar ju 8 timmar. jag har själv cocker spaniel hundar.

har det kanon

2010-05-11 @ 10:03:12
Postat av: Lorena

jag rekomenderar dig att inte köpa en hund än.Jag hade en pitbull i över 2 år. Det funkade jättebra de första 2 åren, men sen skiljdes mina föräldrar och jag kunde inte ta hand om hunden helt själv. Eftersom att jag gick till skolan så kunde inte hunden vara ensam i så många timmar utan att få separationsångest (Hon bet sönder allt hon såg, rev sönder tapeterna och golvet). Om en hund är ensam i mer än 5-6 timmar så brukar de vanligtvis få ångest.Jag va tvungen att ge bort henne. Ett halvår senare köpte jag en Chihuahua. Det hände samma sak med chihuahuan, han va ensam alldeles för mycket. Så jag fick ge bort han till min syster. Han bor med henne nu och där trivs han jättebra, jag brukar ta hand om han ibland.Jag har gjort samma misstag 2 gånger så att skaffa hund nu är inget jag rekomenderar. Skaffa en hund när du har flyttat hemifrån, hittat ett jobb där du vet 100% att arbetstiderna går bra med att ha hund.

2010-05-11 @ 14:35:53
URL: http://ilovenovalie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0