Rökande 2-åring

Har ni hört om den 2-åriga pojke som röker 2 paket cigaretter om dagen och är helt beroende och blir galen om han inte får? Föräldrarna gav han cigaretter redan när han va 18 månader.

Asså herregud! Jag röker också och tycker att det är sjukt och verkligen dagens ilandsproblem med rökförbuden överallt och att man blir behandlad som man har pesten om man röker bara för man inte har några riktiga problem, trams!
MEN att man låter ett litet barn röka är nog nåt av det mest sjuka jag har hört. Vet inte ens vad jag ska säga. Tycker man borde ta föräldrarna och omyndigförklara dom och åtala dom för barnmisshandel!

Är ju emot att man skyller på föräldrarna så fort ett barn gör nåt dåligt även om föräldrarna är hur bra som helst. Och man får ju heller inte skälla på nån annans barn. Dumt nog.
Men i det här fallet är det verkligen utan tvekan föräldrarnas fel ! Dom borde skämmas och pojken borde sättas i en bra och normal familj. Är det ens lagligt att tillåta han röka?
Dom har erbjudits en bil om pojken slutar röka men tänk om dom inte är intresserade av en ny bil. Ska han bara fortsätta röka då tills han dör när han är runt 20?

Förälder är nåt man ska förtjäna att kallas och dom idioterna är INTE föräldrar!

Kärlek&Respekt


Kommentarer
Postat av: PiaLotta

Herre gud! Kan bara hålla med dig Maria! Fruktansvärt! Föräldrarna har ansvar för ett så litet barn!

2010-05-28 @ 21:34:09
URL: http://piasparadis.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0